Cea mai buna etajera baie – pareri, forum

Lista cu produse de top pentru cea mai buna etajera baie

Cea mai bună etajeră de baie cu patru piese: House of Roger

„Bucurați-vă de o baie mult mai bine organizată, mai spațioasă și mai curată datorită acestui set House of Roger foarte ușor de instalat!”

Cea mai bună etajeră de baie suprapusă: Etajera HeavyLock

„ Etajera Etajera HeavyLock este exact ceea ce aveți nevoie dacă vă doriți o etajeră care să nu ocupe mult spațiu, dar să fie și suficient de încăpătoare pentru toate produsele pe care le folosiți!”

Cea mai bună etajeră de baie sau bucătărie: House of Roger cu ventuze

„Vă deranjează etajerele de baie dificil de montat? Cu House of Roger cu ventuze nu va mai trebui să vă faceți astfel de griji!”

Alegerile noastre de top pentru cea mai buna etajera baie 

#1. Cea mai bună etajeră de baie cu patru piese: House of Roger

Pentru schimbare completă a aspectului băii dumneavoastră, House of Roger oferă acest set complet format dintr-o etajeră de colț, o etajeră normală, un suport de săpun și un cârlig dublu pentru prosoape la un preț foarte avantajos. Toate produsele sunt fabricate din materiale rezistente la coroziune în mediul umed, fiind confecționate din ABS și din inox.

Toate piesele din setul House of Roger au un sistem de montare prin ventuze, astfel încât instalarea acestora în baia dumneavoastră nu va fi o problemă. Datorită acestora, găurirea perețiilor nu va mai fi necesară și tot ce trebuie să faceți este să clătiți ventuzele sub jetul robinetului și să le plasați în locul dorit.  Ventuzele se vor fixa perfect pe suprafețe precum faianța porțelanată, geam, metal sau plastic, iar pentru orice alt tip de suprafața, vă recomandăm înlocuirea suporturilor cu adeziv siliconic.

#2. Cea mai bună etajeră de baie suprapusă: Etajera HeavyLock

Dacă baia dumneavoastră este una de dimensiuni mai mici, însă doriți să organizați produsele de îngrijire personală astfel încât să fie mai ușor de folosit, atunci etajera HeavyLock este produsul perfect pentru dumneavoastră! Sistemul de fixare al acestei etajere suprapuse se bazează pe sucțiunea ventuzelor care pot fi montate pe orice tip de suprafețe netede, pornind de la faianța porțelanată până la metal. Pentru alte tipuri de suprafețe, etajera aceasta are inclus în pachetul său și adeziv siliconic, astfel încât să o puteți monta cu ușurință.

Etajera HeavyLock are două etaje dispuse prin suprapunere, iar pachetul său include etajerele, două coșuri din inox, un suport pentru cele două etajere, ventuzele cu diametrul de 73 de milimetri, adezivul siliconic, instrucțiunile de montare și certificatul de garanție al produsului. 

#3. Cea mai bună etajeră de baie sau bucătărie: House of Roger cu ventuze

Știm cât este de dificilă organizarea produselor de îngrjire personală, în special dacă baia dumneavoastră are dimensiuni reduse. Din fericire pentru noi, House of Roger cu ventuze este etajera perfectă pentru băile mici. Această etajeră este fabricată din poliproprilenă și conține în pachetul său și un coșuleț din inox.

Datorită materilor de calitate din care este confecționată, aburul și umezeala din baie nu vor cauza corodarea acestei etajere. House of Roger cu ventuze este confecționată pentru a susține o greutate ridicată, astfel încât nu va fi necesar să vă faceți griji că sistemul său de montare va ceda sub greutatea produselor de igienă personală așezate în interiorul său. De asemenea, dacă doriți să schimbați locația etajerei, acest lucru se poate realiza cu ușurință dezlipind ventuzele, clătindu-le sub jetul de apă, apoi reaplicându-le în locul dorit.

Ce este important cand cautam cea mai buna etajera baie?

Dimensiunea

În funcție de numărul de membrii ai familiei dumneavoastră, în funcție de dimensiunea băii dumneavoastră și în funcție de numărul de produse pe care vreți ca etajera de baie să le poată susține, puteți alege o etajeră mai mare sau puteți opta pentru una de dimensiuni mai mici care să nu iasă în evidență în baia dumneavoastră.

Nu uitați să luați în considerare faptul că puteți alege etajerele cu rafturi dispuse unul deasupra celuilalt, astfel încât, deși poate susține un număr mai mare de produse, ocupă foarte puțin spațiu.

Tipul de suport de montare

Unul dintre cele mai populare tipuri de suporți de montare este montarea cu ajutorul ventuzelor. Rapid, eficient și fără a necesita un efort mare din partea dumneavoastră. Există și sisteme care se pot monta mai sigur cu ajutorul unor șuruburi, pentru a nu vă face griji niciodată de posibilitatea dezlipirii ventuzelor folosite pentru fixare.

Materialele din care este fabricată

Având în vedere faptul că etajera urmează să fie fixată în baie, unde mediul este unul cu un nivel de umezelea ridicat, materialele din care urmează să fie fabricată etajera trebuie să fie unele care nu corodează ușor, pentru a vă putea bucura de etajera dumneavoastră un timp mai îndelungat. Rugina, pe lângă faptul că afectează aspectul acesteia, poate afecta integritatea etajerei dumneavoastră, iar aceasta poate ceda odată cu trecerea timpului.

Asigurați-vă că etajera pe care o veți achiziționa este fabricată din materiale de înaltă calitate, care nu corodează rapid.

cea mai buna etajera baie – Pareri de pe forum 

Ioana Ignat

„ Am achiziționat House of Roger pentru a monta acest set în baia din apartamentul meu, locuiesc singură și mi-ar fi fost greu să aleg un set cu un alt sistem de montare. Din fericire pentru mine, ventuzele au fost foarte ușor de aplicat și am putut să mă descurc singură, fără să cer ajutorul nimănui! Etajere sunt foarte frumoase și încăpătoare!”

Bogdan Telea

„Nu voiam să dau găuri în pereți pentru că locuiesc în chirie și proprietarul nu ar fi foarte fericit să își vadă pereții găuriți. Noroc cu House of Roger, un set complet de patru piese, toate cu montare cu ventuze, ambalate individual și deosebit de rezistente! Le am de mai bine de șase luni și nu se vede nici urmă de rugină!”

Amalia Pisau

„Stau în chirie și baia mea e foarte mică, nu mi-aș fi permis să pun orice fel de altă etajeră în afara  etajerei HeavyLock! Fiind suprapusă, mi-a fost foarte ușor să o instalez și nici nu mi-a ocupat mult spațiu! Sunt foarte mulțumită de ea!”