Cel mai bun frigider incorporabil – Pareri, Forum

Lista cu produse de top pentru frigider incorporabil

Cel mai bun frigider încorporabil, în general: Combina frigorifica incorporabila Samsung BMF BRB260030WW

„Acest frigider este îmbunătățit cu tehnologia No Frost, care menține o temperatură constantă în fiecare colț al lui, este inteligent, durabil, iar compresorul are o garanție de 10 ani.”

Cel mai eficient frigider încorporabil din punct de vedere energetic: Beko BCNA306E3S

„Are un nivel scăzut de zgomot, este ușor de întreținut deoarece nu se formează gheață în interiorul congelatorului și oferă cele mai bune condiții de conservare.”

Cel mai compact frigider încorporabil: Beko BDSA250K3SN

„Chiar dacă este un frigider prietenos cu spațiul din casa dvs, rafturile sunt rezistente până la 25 kg, are un sistem de balamale culisante, care asigură un nivel maxim de protecție și funcționează pe baza unui termostat reglabil.”

Alegerile noastre de top pentru frigider incorporabil

#1. Cel mai bun frigider încorporabil, în general: Combina frigorifica incorporabila Samsung BMF BRB260030WW

Cel mai important aspect este, desigur, dimensiunile încastrate: 54 cm lățime, 55 cm adâncime și 177,5 cm înălțime. Frigiderul încorporat are o capacitate mai mică și se poate spune că spațiul este într-adevăr limitat. Frigiderul are un volum net de 195L și este împărțit doar în 2 rafturi normale și 2 rafturi pentru uși. Compartimentul congelator are o capacitate de 72 de litri și folosește, de asemenea, 2 structuri de raft. 

Volumul net total este de 267 litri. Aparține nivelului de energie A +, ceea ce înseamnă că este foarte eficient din punct de vedere energetic și, respectiv, ecologic. Are o tehnologie anti-gheață foarte apreciată. Nu va îngheța și nu va crea „zăpadă”. 

În timpul funcționării, nivelul maxim de zgomot al frigiderului este de până la 37 decibeli. Aceasta aparține absolut categoriei aparatelor electrocasnice silențioase.

În ceea ce privește confortul și gestionarea spațiului intern al frigiderului, găsim un suport pentru ouă, un suport pentru sticle, o tavă specială pentru gheață și un compartiment Easy Slide în congelator, astfel încât să puteți accesa mai ușor depozitul de alimente. 

#2. Cel mai eficient frigider încorporabil din punct de vedere energetic: Beko BCNA306E3S

Frigiderul încorporat face parte din seria Confor Tech Line. Designul său combină designul inovator cu tehnologia performantă. Are următoarele caracteristici: dezghețare automată, sticlă securizată și protecție activă a etanșării. 

Panoul de control cu ​​dispozitiv de control electronic este situat în interiorul lui și poate monitoriza 2 zone de temperatură reglabile independent. Elementele de control includ: reglarea temperaturii spațiului frigiderului; reglarea temperaturii spațiului de îngheț; funcția de supercooling; funcția de super îngheț.

Acest model are tehnologie antigel și 2 sisteme de dezghețare automate independente pentru frigider, dar și pentru compartimentele de la congelatoare, care pot preveni formarea internă de gheață prin menținerea unei temperaturi uniforme pentru a menține alimentele în stare bună pentru o lungă perioadă de timp. Există două circuite independente dinamice în zona frigorifică și în zona congelatorului pentru a menține nivelul optim de umiditate 

#3. Cel mai compact frigider încorporabil: Beko BDSA250K3SN

Dacă doriți un frigider mare echipat cu cea mai recentă tehnologie și la un preț accesibil, frigiderul încorporat cu două uși Beko BDSA250K3SN este alegerea perfectă. Designul acestui frigider este foarte atractiv, evidențiind culoarea albă și materialul din oțel pulverizat, care se potrivește perfect oricărui colț al casei tale.

Pentru a maximiza funcționalitatea și pentru că respectă arhitectura tradițională, designul dispozitivului plasează congelatorul în partea de sus și frigiderul în partea de jos. Echipamentele construite cu tehnologia Space Saver Door nu necesită spațiu suplimentar pentru a deschide ușa. 

Din acest motiv, puteți lipi frigiderul pe perete pentru a economisi spațiu util în bucătărie. Panoul de control este situat în zona de răcire de pe peretele din dreapta, cu control mecanic care monitorizează 2 zone de temperatură reglabile individual. Cu ajutorul unui comutator rotativ, puteți regla automat temperatura interioară a celor două spații de răcire. 

Ce este important cand cautam frigider incorporabil?

Stilul ușilor

Deschiderea unui frigider este un aspect care s-a schimbat semnificativ de-a lungul anilor. Ușile franceze au crescut în popularitate, deoarece facilitează accesul la alimente fără a fi nevoie să deschideți restul frigiderului. 

Un frigider side-by-side oferă avantaje similare, ca să nu mai vorbim de faptul că oferă mai mult spațiu pentru organizare datorită laturilor despicate. Puteți opta pentru ușile tradiționale de congelare de jos sau de sus, care oferă propriile facilități, cum ar fi accesul rapid la alimentele congelate.

Încuietori și alarme

În afară de stil, o altă caracteristică a unui frigider care vă poate influența decizia de cumpărare este siguranța, în special pentru o casă cu copii mici. Unele frigidere au sisteme de alarmă care se declanșează când ușile au fost deschise pentru o perioadă de timp mai lungă. Puteți afla când un copil se joacă cu frigiderul sau dacă ușa este lăsată deschisă. 

O astfel de alarmă permite conservarea energiei deoarece lăsarea ușii deschise reduce temperaturile interne. O încuietoare la ușă înseamnă că nu trebuie să vă îngrijorați de cei tineri care mănâncă înghețată fără permisiune. 

Rafturi

Pentru opțiunile de rafturi, există atât de multe de luat în considerare, încât poate fi amețitor doar să te gândești la asta. Rafturile glisante sunt proiectate pentru a oferi utilizatorilor acces simplu la articolele care se află mai în spate. Rafturile care alunecă au, de asemenea, avantajul de a ține obiecte înalte, cum ar fi sticlele de suc.

frigider incorporabil – Pareri de pe forum

Mircea Mihai

„Am achiziționat Combina frigorifica incorporabila Samsung BMF BRB260030WW. Spațiul total nu este mare, dar este suficient pentru o familie de 2 sau 4 și care nu vor să mănânce des în oraș. Frigiderul se răcește bine, 5 stele în acest sens. Vara, păstrarea berea la frigider la 1 grad Celsius. Structura și calitatea materialului foarte bune; în general recomand.”

Drăghia Maria

„De ceva vreme am Combina frigorifica incorporabila Samsung BMF BRB260030WW. Am cumpărat acest produs acum 6 luni și sunt foarte mulțumit de el. Poate răci și conserva bine alimentele. Nu am găsit nicio problemă și întreg procesul de înregistrare a decurs fără probleme. Dacă depozitați multă mâncare și căutați mai mult spațiu, nu cred că aceasta este alegerea corectă.”