Cel mai bun atomizor -pareri, forum

Lista cu produse de top pentru cel mai bun atomizor ruris

Cel mai bun atomizor cu kit de protecție: A104

„Grădina ta nu a arătat niciodată mai bine, doar datorită acestui atomizor ruris A104 modern, cu un motor puternic de 3 cai putere!”

Cel mai bun atomizor cu motor în 2 timpi: Hercules 100

„Tratează recoltele, dezinfectează pepinierele și plantațiile mici folosind Hercules 100, un atomizor cu presiune înaltă și randament ridicat!”

Cel mai bun atomizor cu capacitate de 16L:  A103S

„ Fie că este vorba de pomicultură, horticultură sau deratizare, atomizorul ruris A103S este alegerea perfectă a oricărui gospodar priceput”

Alegerile noastre de top pentru cel mai bun atomizor ruris 

#1. Cel mai bun atomizor cu kit de protecție: A104

Un atomizor perfect atât pentru dezinstecția culturilor dumneavoastră, cât și pentru întreținerea gazonului, Ruris A104 este unul dintre puținele aparate care are o putere a motorului impresionantă de 3 cai putere. 

Designul acestui atomizor permite chiar și stropirea la 90 de grade, distanța maximă de stropire pe orizontală fiind de 12 metri, iar pe verticală de 10 metri. Dacă vă faceți griji pentru integritatea serei dumneavoastră de plante, veți fi bucuroși să aflați că A104 permite selectarea a mai multor moduri de stropire, având și o opțiune de stropire în ceață.

Capacitatea rezervorului acestui atomizor este de 16 litri, fiind suficient pentru a stropi întreaga dumneavoastră plantație fără a avea dificultăți de mișcare, datorită designului acestui aparat care distribuie greutatea sa în mod uniform.

#2. Cel mai bun atomizor cu motor în 2 timpi: Hercules 100

Pentru plantațiile de dimensiuni mici, nu există un atomizor mai bun decât Ruric Hercules 100! Acest aparat construit din materiale ușoare, însă de înaltă calitate este perfect pentru a vă îngriji recoltele, dar și pentru pomicultură și îngrijirea gazonului. 

Hercules 100 vine echipat cu un motor de 2.9 CP, iar dispozitivul de angrenaj din construcția sa reduce vibrațiile produse, pentru ca dumneavoastră să puteți mânui cu ușurință acest aparat puternic. Distanța de stropire pentru acest aparat este de 12 metri pe orizontală, pornirea realizându-se prin demaror cu recul, în timp ce oprirea se realizează prin închiderea dispozitivului de reglare. 

Acest atomizor are grijă de sănătatea dumneavoastră, protejându-vă de chimicalele stropite prin modurile sale diverse de stropire din care puteți alege. Sunt disponibile trei moduri – picătură, ceață și jet – astfel încât veți putea controla cu ușurință aparatul în timpul procesului de stropire.

#3. Cel mai bun atomizor cu capacitate de 16L:  A103S

Dacă ne referim la siguranță, nu putem să nu discutăm despre atomizorul Ruris A103S! Materialele de calitate din care este construit acest atomizor modern nu interacționează cu substanțele chimice utilizate în mod obișnuit pentru stropirea culturilor de pe plantații. De asemenea, cu ajutorul acestui atomizor eficient se vor combate toți dăunătorii recoltei dumneavoastre, indiferent dacă este vorba despre insecte sau plante nedorite.

Cu A103S puteți dispune de patru moduri de pulverizare a soluției, iar pompa de presiune cu care este echipat acest atomizor vă oferă posibilitatea de a stropi chiar și pe verticală, având control perfect asupra jetului de soluție. Datorită tehologieisale moderne de stropire folosind o elice elicoidală, acest atomizor reușește cu succes să distribuie uniform la suprafața plantelor și a fructelor jetul de substanță chimică împrăștiat.

Pentru funcționarea sa optimă, este necesar doar să amestecați 50 de ml de ulei de motor la doi litri de benzină și atomizorul acesta va funcționa perfect, fiind foarte ușor de manevrat!

Ce este important cand cautam cel mai bun atomizor ruris? 

Puterea motorului

Puterea motorului determină eficiența de funcționare a atomizorului ruris pe care ați decis să îl achiziționați. Culturile dumneavoastră nu vor mai avea niciodată de suferit atâta timp cât sunt tratate corespunzător, fiind dezinfectate și deratizate la timp, înainte ca pagubele să fie ireversibile. În general, veți găsi atomizoare cu puterea motorului pornind de la 2CP la 3 CP.

Distanța de stropire

Distanța de stropire este importantă în special când aveți de stropit o suprafața mare de teren, aceasta reducând timpul necesar procesului de stropire a plantațiilor. Distanța de stropire pe verticală diferă de obicei de cea pe orizontală, aceasta din urmă fiind mult mai mare datorită puterii atomizatorului și a acționării forțelor de rezistență asupra jetului. 

Unde poate fi folosit

Fie că veți avea nevoie de un atomizor pentru pepinierele dumneavoastră sau pentru culturile de pe plantație, este bine să verificați că atomizorul pe care plănuiți să îl achiziționați este potrivit pentru dumneavoastră. O distanța de stropire mare poate fi perfectă pentru culturile pe plantație, însă poate dăuna integrității serei dumneavoastră, în funcție de presiunea de care dispune aparatul.

Capacitatea rezervorului

Este neplăcut să fie necesar să reumpleți rezervorul când nu ați terminat încă de stropit întreaga plantație, de aceea, vă recomandăm să optați pentru un atomizor ruris care deține un rezervor cu capacitatea potrivită pentru dimensiunile plantației dumneavoastră, astfel încât să nu fie necesar să reumpleți rezervorul de mai multe ori pentru a finaliza această sarcină.

cel mai bun atomizor ruris – Pareri de pe forum

 Ion Ghinea

„Am cumpărat Ruris A104 în urmă cu un an și de atunci l-am folosit cu succes pentru toate recoltele și plantațiile mele, de la gazon până la pomi fructiferi și vița de vie! Este deosebit de eficient, stropește bine chiar și pe verticală, un lucru de dorit în special când avem de a face cu pomi fructiferi înalți care sunt năpădiți de insecte și necesită un grad mai mare de îngrijire!”

Radu Telea

„Cu Ruris A104 îi îngrijesc grădina de flori a soției mele datorită funcției sale de distribuire a jetului sub formă de ceață, astfel încât florile nu au niciodată de suferit din cauza lui! Este foarte ușor de utilizat și nici nu este greu de purtat prin grădină, deși rezervorul său este destul de încăpător.”

Sorin Duță

„Aveam nevoie de un atomizor de dimensiuni reduse pentru gazonul din curtea casei, iar Hercules 100 a fost exact aparatul pe care îl căutam! Deosebit de eficient și de o greutate redusă, este foarte ușor de depozitat și nu ocupă mult spațiu în garajul meu!”