Cel mai bun aspirator nazal electric – pareri, forum

Lista cu produse de top pentru cel mai bun aspirator nazal electric 

Cel mai bun aspirator nazal cu capete interschimbabile: Beaba Tomydoo

„Grija față de bebelușul dumneavoastră este cel mai important aspect, iar Beaba Tomydoo știe exact cum să facă acest lucru cu acest aspirator ușor de folosit, care nu provoacă disconfort copilului dumneavoastră!”

Cel mai bun aspirator nazal cu funcționare pe baterii: Haxe

„Mascați zgomotul creat de aspiratorul nazal utilizând funcția de melodii încorporată în sistemul acestuia! Cu Haxe, aspirarea secrețiilor nazale va fi o joacă de copil!”

Cel mai bun aspirator nazal pentru bebeluși: PlusComfort ME8202X

„Curățarea unui aspirator nazal nu a fost niciodată mai ușoară doar datorită componentelor rezistente la apă pe care le are dispozitivul PlusComfort ME8202X !”

Alegerile noastre de top pentru cel mai bun aspirator nazal electric

#1. Cel mai bun aspirator nazal cu capete interschimbabile: Beaba Tomydoo

Beaba Tomydoo este alegerea numărul unul a părinților grijulii când vine vorba de achiziționarea unui aspirator nazal pentru bebelușul lor! Utilizând acest dispozitiv, aspirația durează doar câteva secunde, în special dacă aceasta se realizează corect.

Pentru a face acest lucru, producătorul recomandă să blocați cu atenție cealată nară, presând ușor cu degetul. Pentru a facilita procesul de aspirație, se recomandă să picurați două picături de ser fiziologic în fiecare nară înainte de a aspira.

Acest aparat funcționează cu ajutorul a două baterii alcaline simple, iar curățarea sa se realizează foarte ușor, prin simpla desfacere a părților componente și sterilizarea acestora. Un set de baterii alcaline sunt îndeajuns pentru o mie de aspirații, Beaba Tomydoo având un consum energetic redus.

#2. Cel mai bun aspirator nazal cu funcționare pe baterii: Haxe

Cu toții știm cât de dificil este să distragem atenția copilului în timp ce aspirăm secrețiile nazale, de aceea Haxe ne vine acum în ajutor cu un aspirator modern, care poate reda până la 12 cântece ale copilăriei noastre, astfel încât procesul de îndepărtare al secrețiilor nazale să fie mult mai plăcut atât pentru dumneavoastră cât și pentru copilul dumneavoastră!

Cele patru vârfuri de silicon care sunt incluse în pachetul aparatului sunt foarte ușor de curățat și pot fi sterilizate cu ajutorul unui aparat special. Aparatul poate aspira și fără a porni funcția de redare a melodiilor, iar recipientul de colectare a secrețiilor nazale este confecționat dintr-un material transparent astfel încât să puteți urmări cu ușurință când este necesar să goliți recipientul.

Designul acestui aparat îl face foarte ușor de inclus în bagajul dumneavoastră, astfel încât să fiți pregătiți în cazul în care se ivește o situație în care ați putea avea nevoie de acest aparat. Haxe este potrivit pentru utilizare în ceea ce privește copii nou-născuți, inclusiv până la vârsta de 5 ani.

#3. Cel mai bun aspirator nazal pentru bebeluși: PlusComfort ME8202X

PlusComfort ME8202X este unul dintre primele aspiratoare nazale complet rezistente la apă, astfel încât îl puteți curăța cu ușurință chiar la chiuvetă, sub jetu de apă. Unitatea centrală este deosebit de silențioasă, iar capetele de silicon interschimbabile vă vor permite să sterilizați acest aparat la abur fără probleme.

Aspiratorul nazal PlusComfort ME8202X are o greutate redusă și este foarte ușor de manevrat și de utilizat, fiind alimentat de două baterii alcaline de tipul AA. Acest dispozitiv curăță eficient în doar 30 de secunde, reducând nivelul de disconfort creat bebelușului dumneavoastră. 

Acest aspirator nazal este aprobat de către medicii specialiști, respectând normele Comisiei Europene, lucru atestat prin prezența marcajului CE pe ambalajul produsului.

Ce este important cand cautam cel mai bun aspirator nazal electric?

Nivelul de zgomot

Acest aspect este unul deosebit de important – aspiratoarele nazale silențioase permit utilizarea acestora chiar și atunci când bebelușul dumneavoastră doarme. Un nivel redus de zgomot presupune o mai bună manevrare a dispozitivului, datorită faptului că, pe durata procedurii, bebelușul dumneavoastră nu se va speria de aspiratorul nazal și acesta nu îi va crea un disconfort major.

Capacitatea de aspirare

Capacitatea de aspirare este într-o strânsă relație cu timpul necesar aspirării secrețiilor nazale ale bebelușului dumneavoastră. Cu cât această capacitate este mai mare, cu atât va fi mai ușor să aspirați secrețiile nazale într-un timp scurt, fără a provoca un disconfort major copilului dumneavoastră.

De asemenea, este deosebit de neplăcut să începeți procesul de aspirație ca după să constatați că aspiratorul nazal și a atins deja capacitatea de aspirație, însă dumneavoastră nu ați terminat. Asigurați-vă că aparatul e care îl veți achiziționa este potrivit nevoilor dumneavoastră.

Tipul de alimentare

Tipul de alimentare este important deoarece infuențează gradul de manevrabilitate al aspiratorului nazal. Pentru a vă putea mișca liber, cel mai bine este să optați pentru un aspirator nazal cu alimentare pe bază de acumulatori sau baterii obișnuite. În acest fel, vă veți putea mișca fără constrângerile aferente existenței unui cablu de alimentare.

Accesoriile incluse

Accesoriile incluse diferă de la kitul unui aspirator nazal la altul, însă de cele mai multe ori acestea includ capete de silicon interschimbabile, bateriile, inele de silicon pentru etanseizare. Înainte de a achiziționa un aspirator nazal, asigurați-vă că accesoriile acestuia sunt potrivite pentru vârsta bebelușului dumneavoastră și că nu veți avea nevoie de alte accesorii care nu sunt incluse în pachet.

Cel mai bun aspirator nazal electric – Pareri de pe forum 

Camelia Dușa

„Am tot încercat mai multe tipuri de aspiratoare nazale până să descopăr Beaba Tomydoo, însă de când l-am descoperit nu a fost necesar să mai încerc un alt astfel de dispozitiv. Acest aspirator nazal este foarte silențios și pot îndepărta secrețiile nazale chiar și atunci când copilul meu doarme, este minunat!”

Andreea Toma

„E primul meu copil și mi-am făcut griji că nu voi știi să folosesc aspiratorul nazal, însă Beaba Tomydoo este foarte intuitiv și nu necesită experiență pentru a te putea descurca. Pur și simplu apeși un buton, aștepți 30 de secunde și toată treaba e gata!”

Maria Florea

„ Cu Haxe îndepărtarea secrețiilor nazale a devenit o joacă pentru noi! Pornesc melodiile acestuia aparat și copilul meu crede că aspiratorul nazal este, de fapt, o jucărie! Datorită acestuia, a devenit mult mai ușor tot procesul de îndepărtare al secrețiilor nazale!”