Cel mai bun espressor de cafea automat – pareri, forum

Lista cu produse de top pentru cel mai bun espressor automat

Cel mai bun espressor automat cu tehnologie CRF: De’Longhi Magnifica ESAM3000B

„Finețea cafelei va fi chiar mai intensă datorită espressorului De’Longhi Magnifica ESAM3000B cu încălzire instantanee fiind pregătit oricând de o nouă ceașcă de cafea!”

Cel mai bun espressor automat cu panou de control cu pictograme: De’Longhi Magnifica S ECAM 22.110B

„Iubitorii de cappuccino vor fi încântați de espressorul automat De’Longhi Magnifica S ECAM 22.110B cu o interfață intuitivă și deosebit de ușor de utilizat”

Cel mai bun espressor automat profesional: De’Longhi ECAM 23.460 B

„Bucurați-vă de o cafea intensă și aromată datorită acestui espressor automat profesional De’Longhi ECAM 23.460 B, cu funcție LatteCrema!”

Alegerile noastre de top pentru cel mai bun espressor automat 

#1. Cel mai bun espressor automat cu tehnologie CRF: De’Longhi Magnifica ESAM3000B

Dacă sunteți un iubitor de cafea, atunci veți știi cu siguranță ce importanță colosală are posibilitatea de a putea alege intensitatea dorită a cafelei măcinate pentru a vă putea bucura de o cană de cafea exact după placul dumenavoastră!

Cu  De’Longhi Magnifica ESAM3000B cana de cafea de dimineață va fi momentul principal al zilei pe care cu toții îl vor aștepta cu drag, datorită acestui espressor cu design modern ce cuprinde o unitate detașabilă cu o capacitate variabilă ce include 13 setări de râșnire, astfel încât vă puteți pregăti cafeaua după bunul plac. Dispensorul de cafea are înălțimea reglabilă și vă permite să folosiți orice fel de cană doriți, indiferent de înălțimea acesteia.

De’Longhi Magnifica ESAM3000B vă permite să setați chiar și duritatea apei, iar programul automat pentru spălare și decalcifiere asigură o bună funcționare a aparatului, pe termen lung.

#2. Cel mai bun espressor automat cu panou de control cu pictograme: De’Longhi Magnifica S ECAM 22.110B

De’Longhi Magnifica S ECAM 22.110B aduce un plus de confort și de răsfăț când vine vorba de cafeaua dumneavoastră, fiind un espressor cu o interfață foarte intuitivă și ușor de folosit. Datorită sistemului său, acest espressor este capabil să încorporeze cu ușurință aburul în compoziția sa. Pregătiți-vă pentru a vă bucura de o cafea cu o aromă intensă doar la apăsarea unui singur buton! 

Panoul de control al acestui espressor este dotat cu pictograme intuitive, astfel încât oricine poate folosi espressorul De’Longhi Magnifica S ECAM 22.110B indiferent de nivelul de experiență pe care îl are. Râșnița încorporată a acestui aparat de cafea este una deosebit de silențioasă și poate mărunți boabele de cafea la 13 nivele de râșnire, astfel încât veți putea selecta intensitatea dorită a cafelei dumneavoastre.

Capacitatea rezervorului de apă este una crescută, espressorul permițând prepararea a 14 cești de cafea, iar funcția de stand-by asigură un consum scăzut al energiei electrice chiar și atunci când aparatul este în uz.

#3. Cel mai bun espressor automat profesional: De’Longhi ECAM 23.460 B

Cafeaua cu lapte nu a fost niciodată mai aromată cum este cea pregătită cu De’Longhi ECAM 23.460 B! Având o densitate perfectă, laptele spumat cu ajutorul sistemului special al acestui espressor creează microbule ce conferă o textură deosebită cafelei dumneavoastră. Datorită compartimentului special pentru lapte, aparatul va doza automat cantitatea de lapte necesară pentru pregătirea unui Cappuccino perfect sau pentru un Latte cremos!

Datorită intefeței acestui aparat inteligent puteți salva setările dumneavoastră preferate astfel încât să vă puteți prepara cafeaua dorită doar la apăsarea unui singur buton. De’Longhi ECAM 23.460 B poate prepara, de asemenea, două băuturi simultan, iar datorită funcției sale de self-cleaning nu va trebui să vă faceți griji de curățarea acestui aparat.

Ce este important cand cautam cel mai bun espressor automat?

Funcțiile espressorului automat

Atunci când achiziționați un nou espressor automat, primul lucru pe care ar trebui să îl verificați sunt funcțiile speciale ale acestuia. Majoritatea espressoarelor includ indicatoare luminoase a nivelului de apă, sisteme de curățare automată, oprire automată și sistemul de decalcifiere, însă cele mai moderne aparate de cafea pot avea funcții precum setarea intensității cafelei dumneavoastră, curățarea automată a aparatului, sistem anti-picurare și așa mai departe.

Alegeți funcțiile pe care ați dori ca aparatul dumneavoastră de cafea să le includă și căutați espressorul care este echipat cu funcțiile dorite.

Treptele de măcinare râșniță

Acesta este un aspect deosebit de important pentru iubitorii de cafea, făcând posibilă selectarea gradului de intensitate a cafelei dumneavoastră. Cu cât boabele de cafea sunt măcinate mai fin, cu atât mai intensă va fi cafeaua pe care o veți pregăti. Există espressoare care au până la 13 trepte de măcinare a râșniței, astfel încât să puteți alege exact nivelul de intensitate a cafelei dumneavoastră!

Tipul de băutură pregătit

Sunteți iubitori de espresso sau preferați textura catifelată a unui cappucciono bine pregătit? Doriți caffe lungo sau vă place caffe machiatto? Indiferent de gusturile dumnavoastră, asigurați-vă că espressorul pe care îl veți achiziționa include opțiunea de pregătire automată a cafelei dumneavoastră preferate, astfel încât să vă puteți bucura de aceasta cafea, fără prea mult efort din partea dumneavoastră.

Tipul de cafea utilizat

Cafea măcinată sau cafea boabe? Fiecare dintre acestea au beneficiile și dezavantajele sale, însă este important să cunoașteți tipul de alimentare al unui aparat înainte de a-l achiziționa. Există și aparate care permit utilizarea ambelor tipuri de cafea.

cel mai bun espressor automat – Pareri de pe forum

Luciana Resu

De’Longhi Magnifica ESAM3000B îmi face toate diminețile mult mai frumoase ca înainte, cu cafeaua minunată pe care o prepară! Este un espressor deosebit de ușor de folosit și pur și simplu nu mai îmi pot imagina viața fără el!”

Remus Duță

„Îmi place că pot selecta intensitatea cafelei pe care o pregătesc, iar cu De’Longhi Magnifica ESAM3000B pot pregăti cafea cu ușurință pentru întreaga familie și nu este nevoie să am timpi mari de așteptare între pregătirea cafelelor. De asemenea, faptul că pot pregăti două cafele simultan este minunat pentru mine!”

Mirela Ilie

De’Longhi Magnifica S ECAM 22.110B are un design modern, iar interfața cu pictograme este deosebită. E foarte ușor să pregătești cafeaua chiar și în diminețile când ești buimac și toată lumea se mișcă mai greu. Nu l-aș schimba pentru nimic în lume!”