Cel mai bun convector pe gaz – pareri, forum

Lista cu produse de top pentru cel mai bun convector pe gaz

Cel mai bun convector pe gaz cu putere nominală de 5.5 KW: Lampart Gala Elegance

„Încălziți-vă locuința cu Lampart Gala Elegance, acest convector ce are un design elegant, sub forma unui șemineu!”

Cel mai bun convector pe gaz pentru încăperi cu suprafețe medii: Lampart LB 50 PP

„Având un preț atractiv și un aparat automat de reglare a temperaturii, Lampart LB 50 PP menține cu succes temperatura camerei constantă, într-un mediu confortabil și plăcut!”

Cel mai bun convector pe gaz cu putere nominală de 3KW: Lampart LB 20 K

„Pentru încăperi mai mici nimic nu este mai potrivit decât Lampart LB 20 K, un sistem de încălzire modern și ușor de montat!”

Alegerile noastre de top pentru cel mai bun convector pe gaz

#1. Cel mai bun convector pe gaz cu putere nominală de 5.5 KW: Lampart Gala Elegance

Lampart Gala Elegance este unul dintre cele mai frumoase și atrăgătoare convectoare pe gaz pe care le veți putea găsi disponibile la un preț atât de atractiv, cu o eficiență crescută în încălzirea locuinței dumneavoastră! 

Acest convector pe gaz are o putere nominală de 5.5 KW, asigurând o încălzire rapidă pentru încăperile cu volumul cuprins între 60 și 100 de metri cubi, cu o funcționare în tiraj forțat. Nu contează anotimpul sau temperatura de afară, convectorul cu gaz Lampart Gala Elegance va menține temperatura din interiorul locuinței dumneavoastră constantă, astfel încât să vă puteți bucura de un mediu cald, confortabil și plăcut.

Având o lungime de 78 de centimentri, cu o înălțime de 64 de centimetri și o greutate de 31 de kilograme, acest convector de gaz este unul foarte ușor de integrat în locuința dumneavoastră, în special datorită aspectului său modern și a culorilor sale calde.

#2. Cel mai bun convector pe gaz pentru încăperi cu suprafețe medii: Lampart LB 50 PP

Uitați de centralele greu de instalat ce necesită sisteme complexe și costisitoare, cu Lampart LB 50 PP încălzirea locuinței dumneavoastră nu a fost niciodată mai ușoară și mai rapidă! Acest convector pe gaz are un design modern și compact ce va ocupa foarte puțin spațiu în camera în care va fi instalat, necesitând montarea acestuia pe perete.

Tirajul acestul convector este unul forțat, iar funcționarea lui se bazează pe un termostat de cameră reglabil care menține constant nivelul temperaturii din camera în care este instalat. Lampart LB 50 PP deține, de asemenea, un indicator de pornire piezo-electric și un termostat de siguranță, pentru ca dumneavoastră să nu vă faceți griji de supraîncălzirea sistemului. Designul său modern îl face foarte ușor de integrat în orice fel de încăpere, fiind potrivit pentru toate încăperile cu suprafața de până în 21 de metri pătrați.

#3. Cel mai bun convector pe gaz cu putere nominală de 3KW: Lampart LB 20 K

Lampart LB 20 K este convectorul pe gaz potrivit pentru încăperile mai mici din locuința dumneavoastră, în care acesta se va camufla perfect, datorită designului său compact și modern! Fiind deosebit de eficient, acest convector pe gaz are un consum mic și o putere nominală de 3KW, fiind capabil de a folosit atât gaz natural, cât și gaz petrolier lichefiat pentru alimentarea sa.

Tehnologiile moderne și-au spus cuvântul și în procesul de fabricare a Lampart LB 20 K, acesta beneficiind de siguranțe și protecție împotriva supraîncălzirii, dar și de un termostat de siguranță, astfel încât supravegherea acestui convector pe gaz în timpul funcționării sale devine opțională pentru fiecare dintre noi.

Cu o înălțime de 50 de centimentri, o lungime de 72 de centimetri și o greutate de 17 kilograme, convectorul acesta de gaz este alegerea perfectă pentru încăperile cu o suprafața de până la 21 de metri pătrați.

Ce este important cand cautam cel mai bun convector pe gaz?

Puterea nominală

Puterea nominală indică nivelul de căldură pe care convectorul pe gaz o poate oferi locuinței dumneavoastră. În funcție de suprafața camerei în care va dispus convectorul pe gaz, acesta este posibil să necesite o putere nominală mai mare pentru a putea încălzi toată camera într-un timp mai scurt.

Aveți în vedere faptul că puterea nominală crescută a unui convector de gaz implică un consum mărit, așa că fiți pregătiți pentru consumul acestora.

Tipul de gaz utilizat

Convectoarele de gaz pot folosi fie gaz natural (GN – G20) sau gaz petrolier lichefiat (GPL – G30). Asigurați-vă că știți ce fel de gaz utilizează convectorul dumneavoastră înainte de a-l achiziționa, astfel încât să puteți opta pentru cea mai convenabilă și sigură sursă de căldură pentru dumneavoastră.

Protecția asigurată

Convectoarele de gaz au fost considerate o perioadă lungă de timp ca fiind surse de căldură ce necesită supravegherea permanentă pe parcursul utilizării acestora, însă progresul tehnologiei ne permite să ne bucurăm în prezent de o cameră încălzită fără să fie neapărată nevoie de a supraveghea tot procesul de încălzire.

Convectoarele de gaz moderne prezintă protecție la stingerea accidentală a flăcării, astfel încât alimentarea gazelor va fi oprită automat. De asemenea, acestea prezintă protecție și la întreruperea accidentală a gazelor, garatând astfel siguranța dumneavoastră. În condițiile de funcționare anormală, convectoarele de gaz protejează împotriva dispersării gazelor în încăpere, protejându-vă locuința.

Cel mai bun convector pe gaz – Pareri de pe forum 

Lucia Grigore

„Aveam nevoie de un convector de gaz pentru living, iar Lampart Gala Elegance a fost produsul perfect pentru mine! E compact, nu ocupă foarte mult spațiu, funcționează perfect și se potrivește de minune cu stilul minimalist pentru care am optat în acea încăpere!”

Radu Florea

Lampart Gala Elegance este alegerea perfectă pentru orice locuință! Nu este greu de instalat, nu necesită sisteme complicate care au costuri ridicate, iar eficiența de care dă dovadă este uimitoare! De asemenea, consumă foarte puțin!”

Steliana Mirela

„De când folosesc  Lampart LB 50 PP nu mai plătesc sume exorbitante la întreținere și viața mea a devenit mult mai ușoară! De când am acest convector pe gaz nici nu mi-a mai trecut prin minte să fac economie la căldură, pur și simplu îl pornesc și mă bucur de atmosfera plăcută din cameră!”