Cel mai bun compresor auto – pareri, forum

Lista cu produse de top pentru cel mai bun compresor auto 

Cel mai bun compresor auto cu adaptor 12V : Black & Decker ASI200

„Nu vă veți mai face griji legate de presiunea pneurilor mașinii dumneavoastră datorită acestui compresor auto de ultimă generație Black & Decker ASI200!”

Cel mai bun compresor auto cu toate accesoriile incluse: Procraft LK400

„Geanta profesională a compresorului Procraft LK400 îl recomandă drept cel mai ușor de utilizat compresor auto cu o presiune maximă de 10 atmosfere!”

Cel mai bun compresor auto cu afișaj digital: Siegbert

„Având dimensiuni reduse, compresorul auto Siegbert vă va impresiona cu puterea sa mare care îi permite să fie utilizat rapid și eficient!”

Alegerile noastre de top pentru cel mai bun compresor auto

#1. Cel mai bun compresor auto cu adaptor 12V : Black & Decker ASI200

Un compresor special dezvoltat pentru a fi potrvit nevoilor dumneavoastră, Black & Decker ASI200 include un adaptor de 12V în kitul acestuia, astfel încât să îl puteți folosi chiar conectându-l la mașina dumneavoastră. 

Acest compresor include o funcție de preselectare a presiunii, iar în momentul atingerii a presiunii corecte în pneu, compresorul se va opri automat. Black & Decker ASI200 poate funcționa și fără a preseta presiunea, astfel încât veți putea umfla chiar și mingi de fotbal și alte articole gonflabile. Presiunea maximă de lucru a acestui compresor este de 8.27 bari, iar debitul său maxim de aer este de 9L pe minut. Având o greutate de doar 1 kilogram, compresorul acesta este perfect pentru deplasări, iar dimensiunile sale compacte îl recomandă drept compresorul perfect pentru a fi în portbagajul dumneavoastră mereu!

#2. Cel mai bun compresor auto cu toate accesoriile incluse: Procraft LK400

Procraft LK400 este un compresor auto cu manometru cu un debit de aer de 80 de litri pe minut. Presiunea în pneuri nu vă va mai face niciodată probleme datorită acestui compresor impresionant cu o putere a motorului de 400W!

Puteți purta acest compresor în portbagajul dumneavoastră, deoarece tensiunea de alimentare de 12V îi permite conectare la bricheta auto sau chiar la bornele bateriei mașinii dumneavoastră! Presiunea maximă a compresorului Procraft LK400 este de 10 atmosfere, comparabilă cu cea a compresoarelor profesionale pe care le veți găsi în service-urile auto, iar greutatea sa este de doar 3 kilograme.

Kitul acestui aparat este unul complet, incluzând mai multe tipuri de adaptoare pentru a putea umfla diferite produse, de la cauciuri la articole de plajă, bărci PVC sau chiar saltele gonflabile.

#3. Cel mai bun compresor auto cu afișaj digital: Siegbert

Acest compresor auto este unul dintre cel mai ușor de utilizat sistem pe care îl veți putea găsi pe piața din țara noastră! Afișajul digital al compresorului Siegbert va face pregătirea pneurilor pentru călătorie mult mai ușoară decât prin utilizarea compresoarelor auto cu manometru, iar cablul său de trei metri lungime este perfect pentru utilizarea sa atât la distanță, prin conectarea la o priză normală, cât și pentru utilizarea portabilă, prin conectarea la bricheta auto a mașinii dumneavoastră.

Cu Siegbert puteți umfla atât pneuri, bărci, articole gonflabile de plajă, roți de bicicletă sau de motocicletă, fiind un compresor deosebit de eficient, cu o presiune maximă de lucru de 10 bari. Puteți schimba unitățile de măsură până veți găsi unitatea pe care doriți să o utilizați doar prin simpla apăsare a tastei R din meniul intuitiv al compresorului.

Ce este important cand cautam cel mai bun compresor auto?

Debitul de aer

Debitul de aer pompat de către compresor reprezintă volumul de aer pompat în unitatea de timp și determină cât de repede va umfla compresorul dumneavoastră pneurile sau articolele gonflabile care necesită umflare. De obicei, indiferent de debitul de aer pe care îl au, compresoarele auto moderne umflă pneurile destul de rapid, datorită dimensiunii reduse ale acestora. 

În cazul în care doriți să umflați articole mai mari, cum ar fi saltele, atunci luați în considerare achiziționarea unui compresor auto cu un debit de aer mai mare.

Interfața de utilizare

Interfața de utilizare determină cât de ușor de utilizat și cât de intuitiv va fi compresorul pentru dumneavoastră. De obicei, compresoarele auto clasice sunt dotate cu un afișaj analogic, manometru, care determină presiunea în pneuri, însă cele mai moderne includ și un afișaj digital, pe un ecran LED astfel încât să fie mult mai ușor de stabilit presiune pe care o doriți în pneuri sau în articolele gonflabile pe care doriți să le umflați.

Accesoriile incluse

Majoritatea kiturilor de compresoare auto disponibile pe piață includ diferite adaptoare pentru a putea umfla atât pneuri, cât și articole de plajă, bărci sau chiar saltele fără probleme. De asemenea, lungimea furtunului este și ea deosebit de importantă pentru a putea ajunge cu ușurință, fără a necesita un prelungitor, la fiecare din roțile mașinii dumneavoastre.

În funcție de compresorul auto dorit, puteți achiziționa compresoare portabile care includ un adaptor ce face conectarea acestora la alimentarea prin bricheta auto posibilă sau compresoare care pot fi alimentate la prizele de curent obișnuite.

Cel mai bun compresor auto – Pareri de pe forum 

Anton Păun

„Am achiziționat Black & Decker ASI200 pentru că aveam nevoie de un compresor micuț, pe care sî îl pot purta mereu în portbagaj. Niciodată nu știi când ai nevoie să reglezi presiunea în roți și să știți că a fost de folos și când am fost cu familia în vacanță și a fost nevoie să achiziționez articole gondlabile pentru copiii mei!”

Mircea Dorian

„Cu Black & Decker ASI200 mi-a fost mult mai ușor să îmi umflu pneurile, nu a mai fost nevoie să merg la vulcanizare de fiecare dată când mașina nu se așternea bine la drum sau de fiecare dată când credeam eu că este nevoie. Gata cu timpul pierdut la cozi și gata cu așteptatul, cu acest compresor mi-a fost ușor să umflu pneurile chiar eu!”

Andrei Horiațiu

Procraft LK400 este compresorul perfect atât pentru articole mici, pneuri, roți de bicicletă, cât și pentru saltele. Am umflat o saltea cu el în mai puțin de un minut, a fost uimitor, eficient, util și foarte ușor de folosit!”