Cel mai bun body modelator – pareri, forum

Lista cu produse de top pentru cel mai bun body modelator 

Cel mai bun body modelator cu închidere în față: Bi-Corset-801

„ Un corset modern, Bi-Corset-801 este potrivit pentru a vă simți minunat în pielea dumneavoastră, în timp ce aveți o postură corectă!”

Cel mai bun body modelator pentru ascunderea imperfecțiunilor: Body modelator cu femoar, Negru

„Fiți din nou încrezătoare în silueta dumneavoastră superbă purtând acest Body modelator cu femoar, Negru pe sub ținutele strâmte ce vă vor pune în valoare fizicul superb!”

Cel mai bun body modelator pentru tinerele mămici: Body modelator cu fermoar, Bej

„Problemele cu care se confruntă proaspetele mămici sunt acum de domeniul trecutului datorită acestui Body modelator cu fermoar, Bej!”

Alegerile noastre de top pentru cel mai bun body modelator 

#1. Cel mai bun body modelator cu închidere în față: Bi-Corset-801

Venind într-o gamă variată de măsuri și culori, Bi-Corset-801 este modelatorul perfect pentru dumneavoastră cu o dispunere a materialul în trei rânduri. Acest corset este potrivit și pentru uz medical, fiind fabricat în așa fel încât să asigure o postură corectă a coloanei vertebrale și prevenind probleme medicale precum cifoza sau scolioza.

Materialul din care este fabricat Bi-Corset-801 este unul ce facilitează procesele de pierdere în greutate. Organismul dumneavoastră va fi detoxifiat, fiind stimulat procesul de traspirație. Dacă este purtat în timpul antrenamentelor de forță, corsetul acesta susține mușchii spatelui în timpul efortului, prevenind, de asemenea, accidentele.

Acest body modelator dispune de un sistem de închidere în partea din față, cu ajutorul unui fermoar, având bretele ajustabile pentru a fi potrivit indiferent de înălțimea dumneavoastră. Tijele FlexiBoning oferă susținerea necesară care vă permite mișcarea cu un grad de libertate mare chiar și atunci când strângeți corsetul.

#2. Cel mai bun body modelator pentru ascunderea imperfecțiunilor:  Body modelator cu femoar, Negru

Dacă doriți să arătați splendid la ocazii speciale, Body modelator cu femoar, Negru este produsul perfect pentru dumneavoastră! Disponibil într-o gamă largă de mărimi, acest body modelator este perfect pentru a fi purtat pe sub rochiile elegante, fiind discret și eficient.

Datorită constituției sale, acest body modelator ascunde miciile imperfecțiuni, subțiind talia și tonifiindu-vă corpul. Eleganța de care dă dovadă acest body îl face perfect atât pentru ținutele de seară, cât și pentru a fi purtat pe sub ținutele casual, la sala sau în drum spre locul de muncă. 

Body modelator cu femoar, Negru are bretele reglabile, astfel încât va fi produsul perfect, indiferent de înălțimea dumneavoastră, fiind fabricat în așa fel încât să susțină perfect zonele cu probleme, cum ar fi mușchii fesieri și abdomenul.

#3. Cel mai bun body modelator pentru tinerele mămici: Body modelator cu fermoar, Bej

Când doriți să purtați haine deschise la culoare Body modelator cu fermoar, Bej va fi aliatul perfect pentru dumneavoastră! Fiind fabricat dintr-un material elastic, deosebit de confortabil, acest body modelator va deveni rapid articolul de îmbrăcăminte preferat al dumneavoastră și fiecare outfit se va simți ciudat dacă nu îl va include.

Special fabricat pentru a fi discret chiar și atunci când este purtat pe sub ținute strâmte, Body modelator cu fermoar, Bej reduce disconfortul și asigură o postură corectă a coloanei dumneavoastră, redându-vă încrederea în sine de fiecare dată când îl veți purta. Acest body a fost conceput special pentru tinerele mămici care au dificultăți în a reveni la silueta dinainte de sarcină, facilitând pierderea kilogramelor în plus din zonele cu probleme.

Ce este important cand cautam cel mai bun body modelator? 

Mărimea

Ca orice articol de îmbrăcăminte, ar trebui să vă asigurați că body-ul modelator pentru care optați este potrivit dumneavoastră. Acesta trebuie să fie confortabil și, deși în esență este conceput pentru a ascunde imperfecțiunile corporale, body-ul modelator nu ar trebui să vă constrângă sau să vă afecteze libertatea de mișcare. 

De asemenea, materialul din care este fabricat body-ul modelator pe care îl veți alege trebuie să fie unul care permite pielii dumneavoastră să respire, astfel încât să fie prevenite iritațiile și mirosurile neplăcute.

Culoarea

Culoarea body-ului modelator este una foarte importantă, în special când acesta urmează să fie purtat cu haine deschise la culoare. Pentru ca body-ul modelator pe care îl veți achiziționa să nu iasă în evidență, vă recomandăm ca acesta să fie de o nuanță asemănătoare hainelor pe sub care îl veți purta. 

În acest sens, în cazul în care veți purta haine deschise la culoare, vă recomandăm să optați pentru achiziționarea unui body modelator de culoare bej, iar în cazul în care purtați haine închise la culoare, un body de culoare neagră va fi perfect pentru dumneavoastră.

Sistemul de închidere

Sistemul de închidere este și el deosebit de important, deoarece este strâns legat de confortul pe care îl oferă body-ul modelator. Există pe piața din țara noastră body-uri care dispun de sisteme de închidere cu capse, body-uri care se bazează pe proprietatea elastică a materialului din care sunt fabricate și body-uri care se închid cu ajutorul fermoarelor.

Pentru un body modelator mai eficient, vă recomandăm să încercați să evitați sistemele elastice, întrucât, odată cu trecerea timpului, diferiți factori precum numărul de spălări la care au fost supuse, fluctuațiile în greutate și așa mai departe, determină materialul să își piardă din elasticitate.

Cel mai bun body modelator – Pareri de pe forum 

Nicoleta Furdui

„Din cauza durerilor de spate, am fost nevoită să achiziționez un corset. Am avut mare noroc să dau peste Bi-Corset-801, acest devenind gradual articolul meu preferat de îmbrăcăminte, de care nu mă pot lipsi! Arată minunat cu orice ținută l-aș purta și durerile de spate au dispărut complet!”

Cristina Lidu

„Ținutele de seară cunt mai complete de când am început să port  Bi-Corset-801! Talia este mai suplă, rochiile se așează mai bine și mă simt mai sigură pe mine de fiecare dată când îmbrac o ținută mai îndrăzneață, pe care, fără acest corset, cu siguranță nu aș fi purtat-o!”

Paula Caluian

Body modelator cu femoar, Negru m-a ajutat să redevin eu după sarcină, ridicându-mi mult moralul în timp ce mi-a facilitat și pierderea kilogramelor în plus. A fost o soluție salvatoare pe care o recomand tuturor proaspetelor mămici!”