Cel mai bun blender -pareri, forum

Lista cu produse de top pentru cel mai bun blender

Cel mai bun blender cu 4 recipiente: EGG SM 900 MIX&GO

„Având accesorii multiple și fiind disponibil într-o varietate mai mare de culori, EGG SM 900 MIX&GO este blenderul perfect pentru bucătăria dumneavoastră!”

Cel mai bun blender cu capacitate recipient 1.5L: Tefal Equlnox BL44E831

„Cu două trepte de viteză și un sistem de siguranță Smart Lock, Tefal Equlnox BL44E831 vă permite să pregătiți cocktailuri delicioase, smoothieuri sănătoase, sosuri, dar și supe creme!”

Cel mai bun blender cu recipient on the go: Philips HR2603/00

„Un mini blender perfect pentru apartamentul dumneavoastră, Philips HR2603/00 prepară rapid cele mai fine și omogene amestecuri, procesând toate ingredientele în doar 30 de secunde!”

Alegerile noastre de top pentru cel mai bun blender 

#1. Cel mai bun blender cu 4 recipiente: EGG SM 900 MIX&GO

Având o putere a motorului de 900W, blenderul EGG SM 900 MIX&GO este perfect pentru a pregăti cele mai gustoase și proaspete cocktailuri, fiind capabil de a tăia, mărunți, mixa, amesteca, măcina și sfărâma gheața doar prin apăsarea unui simplu buton!

EGG SM 900 MIX&GO are inclus în pachetul său 4 recipiente de dimensiuni diferite, astfel încât veți putea lua preparatele dumneavoastră chiar și la locul de muncă, schimbând doar capacul recipientului. De asemenea, acest blender este echipat și cu un mod implus, fiind potrivit pentru cei care vor să crească aportul de vitamine și minerale din dieta lor zilnică, însă nu pot consuma fructe sau legume cu ușurință. Un smoothie sau o supă cremă pregătită cu acest blender vor fi soluția perfectă pentru dumenavoastră și vă veți putea bucura de toate vitaminele și antioxidanții care se regăsesc și în forma proaspătă ale legumelor sau fructelor. 

#2. Cel mai bun blender cu capacitate recipient 1.5L: Tefal Equlnox BL44E831

Dacă vi s-a întâmplat să folosiți blenderul și acesta să se oprească adesea din cauza creșterii temperaturii motorului, atunci o să vă bucurați când vă vom spune că Tefal Equlnox BL44E831 este un blender de ultimă generație, al cărui motor se bucură de tehnologia Air Cooling care previne supraîncălzirea motorului său. 

Este un blender foarte ușor de folosit, având un sistem de blocare Easy Lock, care asigură siguranța utilizatorului înainte de folosire. Blenderul Tefal Equlnox BL44E831 este echipat cu un material aderent în jurul butonului operațional al acestuia, astfel încât să poată fi utilizat în deplină siguranță și să poată fi apăsat cu exactitate. De asemenea, pentru a-i asigura o stabilitate crescută chiar și în timpul utilizării, acest blender dispune de ventuze la baza sa.

#3. Cel mai bun blender cu recipient on the go: Philips HR2603/00

Dacă sunteți în căutarea unui blender mic, perfect pentru pregătirea smoothieurilor și a sosurilor de casă, atunci Philips HR2603/00 este alegerea perfectă! Lipsa de spațiu de depozitare este o problemă cu care fiecare dintre noi ne-am confruntat la un moment dat, însă acest mini blender nu vă va ridica această problemă, datorită dimensiunilor sale reduse.

Având un motor puternic de 350W și o lamă dispusă în 4 stele, Philips HR2603/00 dă dovadă de o eficiență crescută, iar recipientul său de 1L permite pregătirea unui amestec omogen și perfect amestecat în doar 30 de secunde! Blenderul acesta are două trepte de viteză, astfel încât să puteți alege cât de fin doriți să fie mărunțite ingredientele smoothieului dumneavoastră!

Accesoriile sale sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, ce permit introducerea lor în compartimentul mașinii de spălat vase!

Ce este important cand cautam cel mai bun blender? 

Puterea motorului

Puterea motorului este un parametru important, deoarece acesta indică tipul de alimente pe care blenderul le poate mărunți. O putere a motorului mare implică o viteză de rotație mai mare, ceea ce face blenderul perfect pentru a mărunți chiar și alimentele dure, cum ar fi rădăcinoasele precum țelina sau morcovul.

Când achiziționați un blender, ar trebui să aveți în vedere scopul utilizării acestuia și preparate doriți să pregătiți cu acest aparat. Dacă veți dori să îl folosiți doar pentru prepararea sosurilor și a smoothieurilor din fructe de o consistență mai puțin densă, atunci un blender cu o putere a motorului mică este potrivită pentru dumneavoastră, însă pentru supele creme din legume, este posibil să aveți nevoie de blender cu o putere a motorului mai mare.

Sistemul de blocare

Făcând parte din sistemul de siguranță al blenderului dumneavoastră, sistemul de blocare al acestui aparat este deosebit de important. Acesta poate avea mai multe moduri de funcționare, însă în principiu funcționează prin blocarea lamelelor cuțitului în cazul în care recipientul nu este fixat corespunzător, astfel încât să fie împiedicate accidentele.

De asemenea, atunci când achiziționați un nou blender, asigurați-vă că acesta dispune de ventuze la baza sa, astfel încât, odată pornit, să dea dovadă de o stabilitate crescută.

Accesoriile incluse

Accesoriile incluse sunt foarte importante, în special dacă achiziționați un blender pentru a-l folosi în zilnic în prepararea meselor on-the-go, pentru locul de muncă. Multe dintre aceste aparate includ în pachetul lor mai multe recipiente, cu capace cu închidere etanșă, astfel încât tot ce trebuie să faceți după prepararea conținutului cu ajutorul blenderului este să schimbați capacul și sunteți gata de încă o zi de lucru!

cel mai bun blender – Pareri de pe forum

Corina Pintea

„ Am achiziționat  EGG SM 900 MIX&GO pentru că nu am mai văzut niciodată un blender care să aibă atât de multe accesorii și pentru mine, acest lucru este de vis! Pot să îi pregătesc masa de prânz și soțului, dar și pe a mea, datorită celor două recipiente de 500 de ml care vin incluse în pachet!”

Laurențiu Mircea

„Eu folosesc  EGG SM 900 MIX&GO pentru a pregăti cocktailuri la petrecerile prietenilor mei, pentru că acest blender poate să mărunțească chiar și gheață, nu doar legume și fructe! Este foarte util, mărunțește, amestecă și îmi face treaba de barman mult mai ușoară!”

Antonia Vlăsceanu

„ Cu Tefal Equlnox BL44E831 pot să pregătesc supe și feluri de mâncare pentru întreaga familie, dintr-o singură utilizare! Recipientul său de 1.5 L este foarte util pentru gospodinele ca mine!”