Cel mai bun balsam de rufe – pareri, forum

Lista cu produse de top pentru cel mai bun balsam de rufe 

Cel mai bun balsam de rufe pentru așternuturile dumneavoastră: Lenor Spring

„Prospețime de durată și curățenie absolută a țesăturilor dumneavoastră, numai utilizând acest balsam special, potrivit pentru toate tipurile de țesături!”

Cel mai bun balsam de rufe cu 100 de spălări: Lenor Parfumelle

„Hainele dumneavoastră nu au fost niciodată mai moi așa cum voi fi datorită acestui balsam plăcut mirositor, ce vă va răsfăța cu plăcuta atingere a țesăturilor pufoase!”

Cel mai bun balsam de rufe de uz profesional: Lenor Professional Spring

„Parfumul plăcut și subtil pe care acest balsam de uz profesional îl va lăsa asupra țesăturilor dumneavoastră va fi perfect pentru clienții pretențioși!”

Alegerile noastre de top pentru cel mai bun balsam de rufe 

#1. Cel mai bun balsam de rufe pentru așternuturile dumneavoastră: Lenor Spring

Dacă vă fascinează mirosul primăverii, atunci Lenor Spring vă va captiva complet! Acest balsam de rufe concentrat asigură o prospețime de durată a așternuturilor dumneavoastră, lăsându-le moi și revigorate. 

Lenor Spring are un efect deosebit și asupra hainelor dumneavoastră, protejându-le eficient împotriva cutelor și întărind țesăturile, astfel încât dumneavoastră să vă puteți folosi hainele preferate pentru un timp îndelungat. Procesul de călcare al hainelor va fi și el mult mai ușor datorită acestui balsam de rufe care hidratează țesăturile în pronfuzime și le lasă mult mai catifelate și mai plăcute la atingere.

Balsamul Lenor Spring are un efect antistatic și poate fi folosit pentru 126 de spălări, formula sa fiind deosebit de concentrată.

#2. Cel mai bun balsam de rufe cu 100 de spălări: Lenor Parfumelle

Lenor Parfumelle vă va impresiona simțurile cu parfumul său deosebit de orhidee și ambră care vor îmbrățișare țesăturile delicate, lăsându-le catifelate la atingere și de o prospețime uimitoare! Tehnologia inovatoare Freshlock de care se bucură acest produs garantează un parfum mai intens și de o durată mai mare pentru hainele dumneavoastră!

Tot ce trebuie să faceți pentru a vă putea bucura de parfumul plăcut al acestui balsam de rufe este să dozați cantitatea potrivită de balsam, să o turnați apoi în containerul special al mașinii de spălat și să porniți programul acestia de spălare. Lenor Parfumelle protejează țesăturile împotriva daunelor produse în urma procesului de spălare, permițându-vă, astfel, să vă bucurați de hainele dumneavoastră preferate un timp mai îndelungat!

Toate ingredientele acestui balsam de rufe au fost testate dermatologic și sunt 100% sigure pentru dumneavoastră, iar sticla acestui produs este fabricată din 50% materiale reciclate, pentru un mediu înconjurător mai curat!

#3. Cel mai bun balsam de rufe de uz profesional: Lenor Professional Spring

Fie că afacerea dumneavoastră este una ce ține de domeniul culinar și doriți să oferiți personalului dumneavoastră un grad superior de confort, cu haine strălucitoare, curate și parfumate sau fie că doriți să vă impresionați clienții cu cele mai catifelate așternuturi și cele mai parfumate țesături, Lenor Professional Spring este balsamul potrivit nevoilor dumneavoastră!

Acest balsam se găsește într-o formulă concentrată și este conceput specială pentru a facilita procesele ulterioare spălării, cum ar fi calcarea țesăturilor și apretarea acestora. Efectul său antistatic reduce acumularea electricității statice pe țesătură și lasă rufele mai catifelate și mai plăcute la antigere.

Lenor Professional Spring este foarte ușor de folosit, iar capacul său poate fi folosit ca unitate de măsură, oferindu-vă astfel o modalitate mai bună de a avea control complet asupra dozării balsamului de rufe în timpul spălării.

Ce este important cand cautam cel mai bun balsam de rufe?

Parfumul

Întotdeauna este important să vă asigurați că balsamul dumneavoastră are un miros plăcut, proaspăt, care este pe placul gusturilor dumneavoastră. De cele mai multe ori, aceste mirosuri persistă pe tot parcursul zilei și este important ca acestea să fie pe placul dumneavoastră și să nu vă provoace o stare de disconfort.

Alegeți arome florale, cu miros plăcut, în așa fel încât să vă simți hainele curate și împrospătate pe tot parcursul zilei. Dacă optați pentru un balsam de rufe profesional, atunci evitați mirosurile stridente și optați pentru o alegere subtilă, în așa fel încât să vă asigurați că balsamul de rufe nu produce disconfort clienților sau angajaților dumneavoastră.

Cantitatea

În cazul în care nu vă numărați printre persoanele care se plictisesc repede hainele cu același miros sau dacă familia dumneavoastră este numeroasă, atunci cantitatea balsamului pe care urmează sa îl achiziționați poate fi deosebit de importantă pentru dumneavoastră.

De asemenea, dacă sunteți în căutarea unui balsam de rufe de uz profesional pentru a spăla țesăturile pe care le folosiți în afacerea dumneavoastră, cantitatea de balsam este importantă, însă și cât de concentrat se dovedește a fi acest balsam este și mai important. Concentrația balsamului determină cantitatea care trebuie adăugată pentru ca acesta să acționeze eficient în timpul unui ciclu de spălare.

Ingredientele

Exisă numeroase ingrediente ce pot provoca reacții alergice serioase, de aceea este important ca înaintea achiziționării unui balsam de rufe să consultați cu atenție eticheta produsului. În acest fel, veți fi siguri că produsul este complet sigur și nu provoacă iritații, edeme sau alte probleme care vă pot pune starea de sănătate în pericol.

cel mai bun balsam de rufe – Pareri de pe forum 

Georgeta Pisău

Lenor Spring este balsamul pe care îl folosesc la fiecare spălare datorită parfumului plăcut pe care îl lasă! Îmi place în special să îl folosesc când spăl draperiile sau așternuturile de pat pentru că sunt foarte ușor de călcat după aceea, iar parfumul său este unul foarte plăcut, subtil și relaxant!”

Julieta Ogretin

„Eu folosesc doar Lenor Spring pentru toate hainele mele, dar și ale bebelușului meu! Are o formulă specială, cu ingrediente testate dermatologic, astfel încât este deosebit de eficient iar parfumul său persistă o perioadă îndelungată de timp! Nu l-aș schimba pentru nimic!”

Florin Ciprian

„ Notele parfumate de vanilie a balsamului Lenor Parfumelle m-au determinat să folosesc acest balsam de rufe pe o perioadă lungă de timp. Este ușor de dozat, destul de concentrat, iar formula sa activă lasă hainele catifelate și foarte plăcute la antingere, fiind unul dintre produsele mele preferate!”