Cea mai buna saltea ortopedica – pareri, forum

Lista cu produse de top pentru cea mai buna saltea ortopedica

Cea mai bună saltea ortopedică în general: Medical Bio Memory Aquagel, 160x200x18cm

„Această saltea este de cea mai bună calitate. Are un strat din spumă cu memorie, care nu se încălzește în contact cu corpul, iar țesătura de tip Aloe Vera are efect antibacterian, antistatic și antialergic.”

Cea mai complexă saltea ortopedică: GREEN FUTURE, Aloe Vera, 160x200x18cm

„Această saltea  îmbină calitățile ortopedice ale spumei elastice cu proprietățile anti-inflamatoare ale extractului de aloe-vera. Oferă o susținere excelentă a spatelui și chiar dacă partenerul se va mișca în timpul somnului, dvs. nu-l veți simți.”

Cea mai bună calitate a unei saltele ortopedice: Saltea ortopedica, SleepMe by TED, Termoflex

„Salteaua asigură o poziție corectă în timpul somnului datorită materialelor de cea mai bună calitate a saltelei. Are o fermitate medie, pentru un somn liniștit și sănătos toată noaptea.”

Alegerile noastre de top pentru cea mai buna saltea ortopedica

#1. Cea mai bună saltea ortopedică în general: Medical Bio Memory Aquagel, 160x200x18cm

Datorită stratului de spumă cu memorie hidrogel, salteaua nu se va încălzi atunci când va intra în contact cu corpul vostru, promovând astfel respirația maximă al acestuia și asigurând o temperatură constantă.

De ce suprafața este realizată din material proaspăt AloeVera? Țesătura de aloe vera are efecte antibacteriene, antistatice și antialergice, ajutând la menținerea suprafeței uscate, curate și  la un somn sănătos. 

Salteaua Aquagel este hipoalergenică și rece, datorită stratului viscoelastic cu inserții de gel, are puterea de a reduce temperatura corpului la 36 de grade Celsius.

Salteaua distribuie uniform căldura pe întreaga suprafață a ei și menține o temperatură confortabilă și de lungă durată. Materialul special numit Aquagel

se obține din apă: de aceea salteaua Aquagel este ecologică și naturală.

În acest fel este călduroasă iarna și răcoroasă vara. Întreaga suprafață a saltelei este complet ventilată, ceea ce înseamnă că umezeala acumulată în timpul somnului va fi îndepărtată rapid și eficient.

De ce să alegeți salteaua cu spumă cu memorie? Pentru că distribuie greutatea în mod uniform pe suprafață, permițându-vă să mențineți în mod natural postura corectă în timpul somnului. În plus, stratul de memorie susțin pozițiile de somn pe tot parcursul nopții, asigurându-vă că puteți adormi în siguranță în orice postură confortabilă.

#2. Cea mai complexă saltea ortopedică: GREEN FUTURE, Aloe Vera, 160x200x18cm

Salteaua este cu memorie Aloe și spumă elastică. Aceasta are două fețe, astfel încât să vă puteți bucura de confort termic în orice perioadă a anului. Este potrivită pentru toate posturile de dormit: pe spate, pe lateral și pe abdomen.

Este dezvoltată în comun de Green Future și experți ortopedici și combină proprietățile ortopedice ale spumei elastice Green Form HD® cu bine-cunoscutele proprietăți antiinflamatorii ale extractului de aloe și ale fibrei de bambus antialergice.

Salteaua Green Form HD din spumă elastică asigură suport anatomic pentru corp și o poziție corectă a coloanei vertebrale fără dureri de spate în timpul somnului.

Salteaua poate fi folosită pe ambele părți, acestea având caracteristici diferite: o parte foarte fermă, cu un strat confortabil de fibră naturală de bumbac, și o parte medie din punct de vedere al fermității, cu 2 centimetri de spumă de memorie, căptușită confortabil. Acest nivel de confort răspunde și se adaptează la căldura corpului, eliminând punctele de presiune în timpul somnului pentru a relaxa mușchii și a asigura o circulație sanguină adecvată.

Are o husă moale și delicată, tratată cu aloe. 

#3. Cea mai bună calitate a unei saltele ortopedice: Saltea ortopedica, SleepMe by TED, Termoflex

Este o saltea ortopedică de înaltă calitate, care asigură poziția corectă în timpul somnului, de o fermitate medie. Salteaua ortopedică se potrivește perfect conturului corpului și este concepută pentru confortul dumneavoastră.

Duritatea medie poate asigura confortul structurii corpului uman, permițându-vă să vă bucurați de un somn liniștit și sănătos toată noaptea. Salteaua TermoFlex este realizată din spumă poliuretanică de 25 kg / m3 și are o grosime de 16,5 cm, ceea ce este perfect pentru menținerea posturii corecte în timpul somnului.

Această saltea are două părți: Partea A: spumă cu memorie 1,5 cm, 50 kg / m3, partea B: fibră de poliester siliconată 300 g / m².

Ce este important cand cautam cea mai buna saltea ortopedica?

Preț

O saltea ortopedică adevărată poate fi mai scumpă decât alte modele de pe piață. Acest lucru se datorează faptului că pentru a obține un echilibru corect între ameliorarea presiunii și suportul coloanei vertebrale este nevoie deseori de materiale de ultimă oră și / sau de caracteristici speciale de design. 

În timp ce un preț mai ridicat poate fi un semn alarmant pentru unii cumpărători, o saltea este o investiție, deci ar putea să merite să cheltuiți puțin mai mult pentru a avea cea mai bună opțiune. 

Nivel de fermitate

O saltea ortopedică adecvată oferă o combinație ideală între confort și sprijin. Dacă o saltea este prea fermă, aceasta ar putea contribui la formarea punctelor de presiune și ar putea face dificilă menținerea alinierii corecte a coloanei vertebrale, cauzând tensiunea mușchilor. O saltea prea moale nu va oferi suficientă susținere, ceea ce ar putea exercita o presiune asupra spatelui.

În timp ce saltelele ortopedice sunt adesea ușor mai ferme, nivelul de fermitate ideal va depinde de tipul de corp și de poziția somnului. 

Ușurarea presiunii

Materiale 

Pentru a profita la maximum de banii dvs. poate fi necesar să alegeți un model construit cu materiale durabile, care să rămână confortabile pentru anii următori. Materialele de calitate sunt mai susceptibile de a oferi suport suficient, ceea ce poate fi deosebit de benefic pentru cei cu dureri de spate. În timp ce saltelele ortopedice tind să fie mai scumpe decât alte opțiuni de pe piață, mulți folosesc materiale de calitate care ar trebui să reziste la semne de uzură.

cea mai buna saltea ortopedica – Pareri de pe forum

Ion Mircea

Medical Bio Memory Aquagel, 160x200x18cm este cea mai bună saltea, dacă vrei să te odihnești bine, nu ezita să o cumperi. Este moale, nu foarte tare și se mulează corpului. Am folosit-o de mai bine de o lună și pot spune că nu sunt suficient de mulțumit, ci sunt foarte mulțumit de această saltea. Super salteaua Medical Bio Memory Aquagel, 160x200x18cm!!”

Ioana Stan

Medical Bio Memory Aquagel, 160x200x18cm este perfectă! Cea mai bună decizie pe care am luat-o. Recomand!”

Mircea Pop

Medical Bio Memory Aquagel, 160x200x18cm m-a determinat să fiu foarte satisfacut. Este foarte confortabilă. Are două fețe, una este mai moale și cealaltă este mai puternică. Miroase foarte bine.”