Robot Aspirator Automat – Forum Cel Mai Bun Aspirator Robot 2021

Lista cu Produse de Top Pentru cel mai bun aspirator robot

Cel mai bun în general:  Aspiratorul Roborock Cleaner S5 MAX

„O curățare perfectă se face într-un mod inteligent, iar acest aspirator robot Roborock Cleaner S5 MAX se angajează să vă curețe chiar și cele mai înguste spații din camere pentru o igienizare completă.”

Cea mai rapidă și precisă tehnologie: Aspiratorul Xiaomi Mi Mop PRO

Aspiratorul Xiaomi Mi Mop PRO vine cu o variantă superioară a aspiratoarelor robot datorită sistemului de navigare ce face posibilă curățarea mai precisă și mai rapidă a casei.”

Cea mai eficientă curățare în 3 moduri: Aspiratorul Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop PRO

„Un mod de curățare nu este satisfăcător câteodată, însă există aspiratorul Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop PRO cu 3 moduri de curățare pentru a se plia perfect pe necesitățile fiecăruia.”

Cea mai cuprinzătoare aspirare: Aspiratorul Roborock S6 Pure

„Cu o curățare în formă de Z, Aspiratorul Roborock S6 Pure asigură o igienizare cuprinzătoare a locuinței, acesta având capacitatea de a-și planifica traseul singur.”

Cel mai puternic sistem de curățare: Aspiratorul iRobot Roomba 981

„Praful, murdăria și părul de pe jos sunt curățate rapid de robotul iRobot Roomba 981, asigurând o casă curată și aspirată în profunzime.”

Cel mai bun aspirator 2 în 1: Aspiratorul Xiaomi Mi Vacuum

Aspiratorul Xiaomi Mi Vacuum are o putere de curățare sporită, fiind îmbunătățit și cu funcția de mop. Acum curățarea podelelor și a pardoselii se face într-un mod profesionist.”

Cel mai silențios aspirator: Aspiratorul Roborock S6 Pure

„Cu aspiratorul Roborock S6 Pure se realizează într-un mod profesionist o curățare detaliată a locuinței fără să vă dați seama deoarece aparatul nu face niciun strop de zgomot.”

Cel mai elegant aspirator:  Aspiratorul Xiaomi Roborock S6

Aspiratorul Xiaomi Roborock S6 este varianta îmbunătățită a generației de aspiratoare robotizate și vine cu o tehnologie mai avansată și mai eficientă decât celelalte modele de pe piață.”

Cel mai avansat sistem de curățare: Aspiratorul iRobot Roomba 605

„Curățarea zilnică a podelelor se poate realiza într-un mod sigur cu Aspiratorul iRobot Roomba 605, având un sistem de curățare atât de eficient încât niciun loc din casă nu rămâne murdar indiferent de cât de îngust e.”

Cel mai potrivit aspirator pentru cei care au animale de companie: Aspiratorul Roborock E4

„Părul animalelor de companie nu este problema dumneavoastră, este problema principală a aspiratorului Roborock E4, un robot de aspirare ce curăță chiar și cele mai subțiri fire de praf și păr.”

Cel mai complex algoritm: Aspiratorul Xiaomi Viomi V3

Aspiratorul Xiaomi Viomi V3 scanează fiecare părticică din parchet și o curăță în profunzime datorită algoritmului dinamic.”

Alegerile Noastre de Top Pentru cel mai bun aspirator robot

#1.Cel mai bun în general:  Aspiratorul Roborock Cleaner S5 MAX

Cel mai bun în general:  Aspiratorul Roborock Cleaner S5 MAX

Aspiratorul Roborock Cleaner S5 MAX, datorită sistemului de navigare cu laser asigură locuinței dumneavoastră o curatare temeinică. Ce este fascinant la acest aspirator robot este inteligența de care dă dovadă în momentul în care bateria scade sub 20%.

Pentru că nu este loc de compromis când vine vorba de igienizarea spațiului în care locuim, robotul merge la stația de încărcare în cazul în care nu este suficient de încărcat pentru a aspira perfect locul și se va reporni numai în momentul în care are 80%.

Pentru a facilita utilizarea aspiratorului, cei care l-au creat s-au gândit să dezvolte și o aplicație pentru smartphone cu ajutorul căreia aspiratorul scanează toată casa pentru a ști cu precizie care este traseul pe care trebuie să-l facă pentru a nu rata niciun loc.

Acesta este cel mai bun aspirator robot în general, deoarece nu lovește pereții și se întoarce la locul lui după ce a curățat toată casa, ceea ce înseamnă că nu o să vă treziți cu el în mijlocul camerei la sfârșitul curățeniei.

#2.Cea mai rapidă și precisă tehnologie: Aspiratorul Xiaomi Mi Mop PRO

Cea mai rapidă și precisă tehnologie: Aspiratorul Xiaomi Mi Mop PRO

Aspiratorul Xiaomi Mi Mop PRO este varianta îmbunătățită a robotului Mi Robot Vacuum, acesta având acum o cartografiere mult mai precisă și o viteză mai rapidă pentru o curatare mai eficientă.

Aspiratorul robot de aspirare are 3 moduri de funcționare. Primul presupune aspirare și spălare în același timp, iar celelalte două sunt aceste două funcții divizate, fie spălare, fie aspirare, iar dumneavoastră puteți să alegeți ce mod doriți în funcție de necesitate.

Datorită rezervorului cu control inteligent, aspiratorul poate să monitorizeze nivelul apei acestuia. Are 12 tipuri de senzori pentru a detecta camera și ce se află în ea astfel încât să se producă o curatare perfectă.

Procesorul acestui aspirator robot de aspirare are 4 nuclee Cortex-A7, ce permite analizarea spațiului într-un mod avansat și precis, iar algoritmul SLAM 161 culege informațiile pe care senzorii le trimit și reacționează în consecință. Datorită acestor funcții, va curăța de fiecare dată camera într-un mod inteligent și va fi printre cele mai bune aspiratoare robot.

#3.Cea mai eficientă curățare în 3 moduri: Aspiratorul Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop PRO

Cea mai eficientă curățare în 3 moduri: Aspiratorul Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop PRO

Aspiratorul Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop PRO este cel mai bun aspirator robot de care aveți nevoie în cazul în care vă doriți o curatare perfectă a locuinței. Acesta este cel mai bun robot aspirare deoarece nu se lovește de pereți sau de mobila din încăpere și depășește obstacolele, însă curăță pe lângă ele.

Acest robot de aspirare poate să curețe și să spele în același timp sau separat, ceea ce vă scutește pe dumneavoastră de acțiunea de a da cu mopul după ce aspirați. Tot ce trebuie să faceți este să porniți Aspiratorul Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop PRO deoarece el își va face perfect treaba.

Puteți interacționa cu aspiratorul și vocal prin tehnologia Xiaoai, iar în cazul în care ați uitat să aspirați și vi s-au anunțat musafiri puteți să porniți acest aspirator robot prin aplicația acestuia. De la distanță planificați traseul aspiratorului, iar în momentul în care ați ajuns acasă podeaua sau gresia este perfect curățată.

#4.Cea mai cuprinzătoare aspirare: Aspiratorul Roborock S6 Pure

Cea mai cuprinzătoare aspirare: Aspiratorul Roborock S6 Pure

Cu aspiratorul Roborock S6 Pure curățarea detaliată a locuinței se face datorită navigației LiDAR, dar și a traseului său pe care îl realizează în formă de Z. Din momentul în care apăsați pe butonul de pornire, acest robot aspirator își planifică singur traseul prin scanarea exactă a încăperii.

Are un rezervor de apă mărit, ceea ce înseamnă că are capacitatea de a curăța suprafețe mai mari, iar pentru a curăța pardoseala aspiratorul este dotat cu o funcție specială pentru o îngrijire adecvată.

La fel ca orice alt aspirator robot inteligent, și aspiratorul Roborock S6 Pure poate fi controlat vocal și prin aplicația mobilă.

În ceea ce privește tipurile de aspirare, robotul are abilitatea de a curăța murdăria uscată și umedă în același timp prin funcțiile speciale, dar și doar uscată sau doar umedă. În cazul curățării uscate este posibilă și spălarea pardoselii sau a gresiei după aspirare.

Robotul este potrivit pentru mai multe tipuri de suprafețe și are un senzor anti-cădere pentru a nu se strica accidental. Este un aparat mic, de 3,2 kilograme dar care va face o mare diferență în ceea ce privește igienizarea casei dumneavoastră, fiind unu dintre cele mai bune aspiratoare robot.

#5.Cel mai puternic sistem de curățare: Aspiratorul iRobot Roomba 981

Cel mai puternic sistem de curățare: Aspiratorul iRobot Roomba 981

Dacă aveți un stil de viață activ și nu aveți timp să curățați zilnic podelele, însă aveți animăluțe de companie ce aduc microbii de afară și este necesară igienizarea zilnică, aspiratorul iRobot Roomba 981 este cea mai potrivită alegere pe care o puteți lua. Face parte din gama celor mai bune aspiratoare robot, aflat la mare căutare.

Aspirator robot irobot are o gamă largă de senzori inteligenți și unul dintre cele mai puternice sisteme de curățare, iar praful, părul de animale și orice fel de murdărie vor fi curățate într-un mod eficient și rapid.

Puterea de aspirare irobot roomba este de 10 ori mai mare decât celelalte aspiratoare și navighează locuința la un nivel perfect pentru a ști exact care este traseul. În cazul în care se descarcă, robotul se retrage la stația de încărcare și își reia activitatea după ce este încărcat complet.

Pentru covoare are funcția specială „Carpet Boost”, robot roomba mărind capacitatea de aspirare, însă păstrând nivelul economic. Senzorii Dirt Detect indică care sunt zonele cu mizeri și îndreaptă aspiratorul spre acestea pentru a le curăța temeinic.

#6.Cel mai bun aspirator 2 în 1: Aspiratorul Xiaomi Mi Vacuum

Cel mai bun aspirator 2 în 1: Aspiratorul Xiaomi Mi Vacuum

Aspiratorul Xiaomi Mi Vacuum este o variantă îmbunătățită a aspiratorului anterior. S-a lucrat intens la capacitatea rezervorului de apă și la recipientul de praf pentru a fi mai mari, astfel încât să se realizeze o curatare mai avansată și mai durabilă, bateria are o autonomie crescută, iar în momentul în care atinge pragul de 15% baterie acesta se retrage la stația de încărcare și revine doar în momentul în care are 80%.

În plus, pentru a nu-și opri traseul în cazul în care dă de un cablu sau fir, aspiratorul are o caracteristică nouă ce îi permite să depășească toate obstacolele de până în 2 centimetri.

În ceea ce privește rezervorul de apă, și acesta a fost îmbunătățit considerabil astfel încât să mențină mopul curat. Cantitatea de apă pe care o elimină este și aceasta controlată pentru a nu lăsa podeaua udă și pentru ca dumneavoastră să obțineți după fiecare utilizare pardosele curate ca lacrima.

#7. Cel mai silențios aspirator: Aspiratorul Roborock S6 Pure

Cel mai silențios aspirator: Aspiratorul Roborock S6 Pure

Când vorbim despre aspiratorul Roborock S6 Pure nu putem să nu aducem în discuție capacitatea sa de a curăța într-un mod miraculos casa într-un mod silențios. Acesta are o setare dedicată pardoselii, iar datorită navigației LIDAR aspiratorul are o hartă precisă a traseului de curățare.

Este un aspirator robot minune ce are tip de aspirare umedă și uscată. Curăță toate tipurile de suprafețe, fără a fi pretențios din acest punct de vedere.

Are senzor anti-cădere pentru a nu se deteriora accidental, dar și senzor de praf astfel încât să se îndrepte spre locurile murdare.

Dacă vă întrebați cât de mare este acest robot aspirator, trebuie să aflați că acesta este un aparat micuț, de 35 de centimetri adâncime și 9 centimetri înălțime.

#8.Cel mai elegant aspirator:  Aspiratorul Xiaomi Roborock S6

Cel mai elegant aspirator:  Aspiratorul Xiaomi Roborock S6

Dacă sunteți în căutarea unui aspirator robot inteligent și elegant atunci trebuie să aveți în vedere aspiratorul Xiaomi Roborock S6.

Chiar dacă Xiaomi Mi este recunoscut pentru generațiile sale reușite de aspiratoare robot, Roborock S6 este unul superior din acest punct de vedere.

Are 3 butoane de control, ceea ce îl face foarte ușor de folosit. Un buton este pentru încărcare, unul pentru pornire și ultimul pentru curățarea locului selectat. Grație sistemului la care s-a lucrat acum, acesta curăță spațiul cu 20% mai repede decât de obicei, însă mai silențios.

Are funcția „Select Room plan” care vă permite să denumiți fiecare cameră, ușurând traseul aspiratorului. În plus, are un recipient de apă de 100 ml, 10 lavete de curatare uscată, dar și un mop special pentru a prinde fiecare fir de praf și de păr.

Designul său este unul elegant, negru. Însă, știm că orice robot de aspirare bun are un motor eficient și puternic, iar aspiratorul Xiaomi Roborock S6 nu doar că este foarte aspectuos, dar are puterea de aspirare de 2000 de Pa, fiind unul dintre cele mai puternice care există acum.

#9.Cel mai avansat sistem de curățare: Aspiratorul iRobot Roomba 605

Cel mai avansat sistem de curățare: Aspiratorul iRobot Roomba 605

Sistemul său puternic de curatare plasează aspiratorul iRobot Roomba 605 pe un loc avantajos, mai ales că are și un sistem inteligent de navigare iAdapt.

În cazul în care nu știați, iRobot este cea mai mare marcă de aspiratoare robot din lume și cea mai apreciată întrucât toți roboții sunt dotați corespunzător, iar la crearea lor se depune multă muncă și dedicare.

Are un sistem de curatare în trei etape. Primul se realizează cu periuța laterală rotativă, perfectă pentru locurile înguste din jurul mobilei, dar și pentru locurile greu accesibile.

A doua treaptă presupune colectarea impurităților mari prin cele două perii care se rotesc în mod contrar, iar ultima treaptă vine pentru a aspira praful și murdăriile mărunte.

Acest model de robot aspirator iRobot este dotat cu un cap de curatare adaptabil ce îi permite acestuia să curețe eficient fiecare suprafață, fie că vorbim de pardosea flotantă, fie de covoare sau gresie. Performanța de aspirare irobot roomba face ca acesta să se enumere printre cele mai bune aspiratoare robot de pe piață.

#10.Cel mai potrivit aspirator pentru cei care au animale de companie: Aspiratorul Roborock E4

Cel mai potrivit aspirator pentru cei care au animale de companie: Aspiratorul Roborock E4

Pentru cei care au animale de companie și doresc un aspirator prietenos și silențios care să nu interfereze sau să supere animăluțul, aspiratorul Roborock E4 este una dintre cele mai potrivite opțiuni dintr aspiratoarele robot pe care o puteți lua în calcul.

Curăță eficient urmele lăsate de câini și pisici, dar și părul pe care aceștia îl pierd, în special de pe covoare, fiind capabil în același timp să ocolească obstacolele de până la doi centimetri, păstrându-și în acest mod traseul pe care și-i l-a setat.

La fel ca și în cazul aspiratoarelor robot menționate anterior, și acesta este un bun robot aspirare pentru a curăța murdăria uscată, dar și umedă de pe covoare, are senzor anti-cădere, iar tipul de alimentare este prin acumulator.

Este un aspirator robot mic, de 2,96 kilograme și are o înălțime de 9 centimetri. Îl puteți achiziționa pe negru și are un design elegant, dar și ergonomic.

Are și acesta tehnologia „Boost Carpet” pentru a curăța în profunzime părul și microbii de pe covoare, iar după ce și-a terminat treaba, robotul se retrage la locul de încărcare, pregătindu-se pentru următoarea comandă. Este cel mai bun aspirator robot pentru curățarea părului de la animalele domestice.

#11.Cel mai complex algoritmAspiratorul Xiaomi Viomi V3

Cel mai complex algoritm: Aspiratorul Xiaomi Viomi V3

Aspiratorul Xiaomi Viomi V3 are un algoritm dinamic AI ce analizează într-un mod avansat informațiile și calculează cea mai bună opțiune de începere a curățeniei. În acest mod nu lasă niciun colțișor sau alte locuri greu accesibile să rămână murdare sau neigienizate.

Pentru a controla acest robot de aspirare mai ușor puteți folosi aplicația pe telefonul mobil, de unde puteți alege de unde să înceapă curățenia și ce camere să aspire.

Cu ajutorul laserului LSD de navigare și al algoritmului SLAM se pot realiza 5 hărți de curatare pentru fiecare etaj.

În linii mari, aspiratorul are 3 moduri de funcționare, asigură o spălare temeinică și profesională a podelei și are trei niveluri de controlare a sistemului de pulverizare a apei.

În plus, așa cum menționam și mai sus, robotul are capacitatea de a memora 5 hărți și 7 programări, iar în momentul încărcării are o funcție de blocare a rezervorului de apă pentru a nu crea probleme.

Ce este Important Cand Cautam cel mai bun aspirator robot?

În momentul în care vă hotărâți să investiți într-un aspirator automat robotizat este important să aveți în vedere câteva caracteristici definitorii.

Există o mulțime de aspiratoare robot disponibile la o varietate de prețuri, care vă pot ajuta cu sarcina plictisitoare de curatare a podelelor. Indiferent dacă aveți covor, gresie sau alt material pe jos, există un aspirator robot care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Aspiratoarele robot vin, de asemenea, cu o mulțime de caracteristici suplimentare care să vă facă viața mai ușoară.

Durata de viață a bateriei

Există aspiratoare robot cu o durată de viață a bateriei mai slabă decât altele. În acest mod sesiunea de curatare va fi constat întreruptă pentru a se tot încărca.

În momentul în care cumpărați un aspirator robot trebuie să fiți atenți la acest aspect pentru a nu întârzia foarte mult procesul de aspirare.

Sistem de navigare și programare

Unul dintre principalele puncte forte ale unui robot de aspirare este capacitatea sa de a curăța casa atunci când nu sunteți acolo. Este important să comparați sistemele de navigație. Ele trebuie să fie simple, eficiente, să aibă o bună gestionare a obstacolelor și să aibă o aspirare precisă a suprafețelor.

Programarea robotului este într-adevăr un plus și va permite programarea zilei și orei de pornire a robotului. Robotul va funcționa numai atunci când doriți. Programarea poate fi realizată prin aplicație sau direct pe aspiratoarele robot în funcție de modelul pe care l-ați ales.

Filtrul robotului de aspirare

Există o mulțime de tipuri diferite de filtre care permit o curatare mai mult sau mai puțin eficientă a podelelor dvs.: filtre clasice, filtre anti-alergene pentru a menține mai multe particule de praf sau filtru HEPA care definește dispozitivele capabile să filtreze într-o singură dată mai mult de 99, 97% din particule de mizerie.

În funcție de robotul de aspirare, filtrele se vor schimba mai rar sau mai des. În funcție de filtrul ales, acesta va determina curățarea pardoselilor.

Cel mai bun aspirator robot – Pareri de pe Forum

Ioana Călimănescu:

Aspiratorul Roborock Cleaner S5 MAX este extraordinar! Eu am mai avut un aspirator robotizat și se tot bloca din cauza resetărilor din fabrică. Însă am găsit la un preț avantajos  aspiratorul Roborock Cleaner S5 MAX și l-am achiziționat. Curăță forte eficient pardoseala, la un nivel profesional. Sunt foarte mulțumită de el.”

Mariana Enache:

„Recunosc, nu îmi place să dau cu aspiratorul, drept urmare am decis să-i dau o șansă aspiratorului Roborock Cleaner S5 MAX. Sunt mai mult decât încântată de acesta și îmi place să poate fi controlat prin aplicație. Merg la serviciu, îi dau drumul de la distanță, iar când ajung acasă podeaua strălucește de curățenie. Este un sentiment tare plăcut și m-a salvat de mult timp deoarece noi avem o casă mare, dar aspiratorul își face foarte bine treaba.”

Alexandru Minoș:

„Este „the ultimate wife”. Aspiratorul Roborock Cleaner S5 MAX este silențios, face curățenie și se încarcă singur. Tot ce a trebuit până acum să fac este să-l cumpăr, iar casa mea este extrem de curată. Este de departe unul dintre cele mai bune achiziții pe care le-am făcut până acum, plus că are și un design tare simpatic.”