Cel Mai Bun Aspirator Vertical-Cu fir, cablu de alimentare, pareri forum (2021)

Lista cu Produse de Top Pentru cel mai bun aspirator vertical

Cel mai bun aspirator vertical în general: Aspiratorul ROWENTA Air Force 560 Flex Aqua RH9490WO

„Cu aspiratorul ROWENTA Air Force 560 Flex Aqua RH9490WO să speli și să aspiri în același timp este acum posibil.”

Cel mai eficient aspirator vertical 2 în 1: Aspiratorul Dual Force Cyclonic Rowenta RH6751WO

Aspiratorul Dual Force Cyclonic Rowenta RH6751WO te face să te bucuri de experiența de curățat la alt nivel.”

Cel mai eficient aspirator vertical: Aspiratorul PHILIPS PowerPro Aqua 3 in 1

„Pentru că nu există compromis când vine vorba despre curățare, aspiratorul PHILIPS PowerPro Aqua 3 in 1 vine să elimine 99% dintre bacterii.”

Cel mai puternic aspirator vertical: Aspiratorul Bosch BCHF220T

Aspiratorul Bosch BCHF220T nu permite compromisuri, fiind întotdeauna la îndemână, ușor de depozitat și de manevrat.”

Cele mai multe opțiuni incluse: Aspiratorul Xiaomi Mi Handheld Vacuum Cleaner

Aspiratorul Xiaomi Mi Handheld Vacuum Cleaner are un design unic, elegant, iar cele 5 trepte de filtrare determină captarea a 99,97% dintre particulele de murdărie.”

Cel mai redus timp de încărcare: Aspiratorul Bosch Athlet BCH625LTD

„Performanța de curățare se obține numai cu aspiratorul Bosch Athlet BCH625LTD, mai ales când acumulatorul ajunge la 80% în doar 3 ore.”

Cel mai ușor de folosit aspirator vertical: Aspiratorul Rowenta Air Force Light RH6543

„Cu aspiratorul Rowenta Air Force Light RH6543 se obține o igienizare completă a locuinței, având o greutate optimă și un design ergonomic.”

Alegerile Noastre de Top Pentru cel mai bun aspirator vertical

#1.Cel mai bun aspirator vertical în general: Aspiratorul ROWENTA Air Force 560 Flex Aqua RH9490WO

Cel mai bun aspirator vertical în general: Aspiratorul ROWENTA Air Force 560 Flex Aqua RH9490WO

Datorită tehnologiei avansate, aspiratorul vertical ROWENTA Air Force 560 Flex Aqua RH9490WO vine cu un cap de aspirare ce face posibilă aspirarea și spălarea covoarelor și a podelei în același timp, fiind deosebit de aspiratoarele verticale clasice.

De asemenea, are și 2 canale de aspirare, unul în față și altul în spate pentru a eficientiza mișcările înainte-înapoi, asigurând o curățare perfectă. Nici nu se pune problema de scurgeri de apă în timpul depozitării, așa că nu trebuie să vă faceți griji din acest punct de vedere. Bateria susține un timp de aspirare de aproximativ 30 de minute.

Având mai multe perii integrate, aspiratorul ROWENTA Air Force 560 Flex Aqua RH9490WO este potrivit pentru a curăța multe suprafețe, de la tavan la podea. Covorul, gresia, parchetul, canapeaua, jaluzelele și absolut tot la ce vă mai puteți gândi.

Vine o veste bună pentru cei cu animale de casă care lasă mult păr. Aspiratorul ROWENTA Air Force 560 Flex Aqua RH9490WO are o perie mică inclusă în pachet, perfectă pentru a îndepărta fiecare fir de păr, indiferent de cât de subțire sau mic e.

#2.Cel mai eficient aspirator vertical 2 în 1: Aspiratorul Dual Force Cyclonic Rowenta RH6751WO

Cel mai eficient aspirator vertical 2 în 1: Aspiratorul Dual Force Cyclonic Rowenta RH6751WO

AspiratorulDual Force Cyclonic Rowenta RH6751WO 2 in 1 poate să curețe orice fel de suprafață într-un timp foarte scurt. Acesta are incluse lumini LED ce facilitează curățarea zonelor mai întunecate (zona de sub mobilă), iar mânerul pliabil este perfect pentru o aspirare confortabilă.

Bateria de înaltă calitate vă garantează o sesiune de 40 de minute de aspirare, iar o încărcare completă nu durează mai mult de 5 ore.

Este 2 in 1 deoarece poate fi folosit și ca un aspirator de mana. În acest fel aveți un control mai sporit asupra acțiunii de curățare, iar datorită greutății reduse a acestuia, sesiunile de curățat vor fi mult mai plăcute, cu un confort sporit.

Să nu vă imaginați în schimb că aspiratorul 2 in 1 are o greutate mare, ci dimpotrivă, are doar 2,5 kilograme, iar designul ergonomic și compact vă facilitează curățarea suprafețelor. Este unul dintre cele mai căutate modele de aspiratoare verticale.

#3.Cel mai eficient aspirator vertical: Aspiratorul PHILIPS PowerPro Aqua 3 in 1

Cel mai eficient aspirator vertical: Aspiratorul PHILIPS PowerPro Aqua 3 in 1

Aspiratorul PHILIPS PowerPro Aqua 3 in 1 este în primul rând un aspirator fără fir, clasându-l astfel în rândul aspiratoarelor verticale foarte ușor de folosit. Greutatea redusă a sa și libertatea de manevrare susține curățarea rapidă și eficientă.

Are o baterie litiu-ion de 18 V suficient de puternică cât să vă asigure o sesiune de aspirare de 40 de minute, însă partea bună este că acesta poate fi încărcat oricând.

Vine cu un sistem inovator de curățare umedă pentru a îndepărta petele supărătoare de ceai, cafea sau de noroi. În plus, rezervorul mare de apă vă dă posibilitatea să spălați până la 50 de metrii pătrați.

Aspiratorul PHILIPS PowerPro Aqua 3 in 1 cel mai bun aspirator vertical, usor de manevrat. Poate fi folosit și ca un aspirator de mana, fiind extraordinar pentru a curăța canapeaua și fotoliile, dar și locurile mai greu accesibile.

#4.Cel mai puternic aspirator vertical: Aspiratorul Bosch BCHF220T

Cel mai puternic aspirator vertical: Aspiratorul Bosch BCHF220T

Aspiratorul Bosch BCHF220T este unul dintre cele mai bune aspiratoare verticale. Poate fi folosit și ca un aspirator de mana, dar și ca un aspirator vertical, însă în ambele cazuri rezultatele de curățare sunt uimitoare.

Tehnologia fără sac și peria de curățare puternică asigură o curățare perfectă a pardoselii. Are o funcție numită „Selfstand” ce face din aspiratorul Bosch BCHF220T unul dintre cele mai ușor de manevrat și depozitat aspiratoare verticale de pe piață.

Are inclusă operie rolă ce necesită din când în când să fie curățată, însă datorită faptului că se detașează foarte ușor, acest proces nu va dura mult timp.

Peria AllFloor este potrivită pentru toate tipurile de pardoseli, având în vedere că fiecare casă este unică, iar rezultatele optime se obțin când utilizați aspiratorul la turații mari.

#5.Cele mai multe opțiuni incluse: Aspiratorul Xiaomi Mi Handheld Vacuum Cleaner

Cele mai multe opțiuni incluse: Aspiratorul Xiaomi Mi Handheld Vacuum Cleaner

Aspiratorul Xiaomi Mi Handheld Vacuum Cleaner curăță eficient și bineînțeles, fiind un aspirator fara fir. Are o putere de aspirare foarte puternică, având o tehnologie inedită, tehnologia cyclonică.

Având în vedere că filtrează murdăria în 5 trepte, are capacitatea mare de a capta 99,97% din murdărie. De asemenea, are de 4 ori mai multă putere decât un aspirator normal atunci când alegeți modul MAX, fiind diferit de aspiratoarele verticale clasice.

Are o putere mare de aspirare și poate să elimine și 99,9% acarieni și alergeni, iar bateria poate dura 30 de minute, suficient cât să vă permită curățarea unui apartament întreg.

Vine cu 4 capete de perie multifuncționale cu care puteți curăța o multitudine de suprafețe și vine cu filtru HEPA, un filtru ce nu permite eliminarea prafului.

#6.Cel mai redus timp de încărcare: Aspiratorul Bosch Athlet BCH625LTD

Cel mai redus timp de încărcare: Aspiratorul Bosch Athlet BCH625LTD

Bosh este o firmă serioasă care livrează de o perioadă îndelungată aparate extrem de performante și calitative. Aspiratorul Bosch Athlet BCH625LTD este un aspirator vertical durabil, cu tehnologia litiu-ion.

Spre deosebire de celelalte tipuri de aspiratoare verticale, aspiratorul Bosch Athlet BCH625LTD se încarcă în doar 3 ore, nu 5 sau 8. Controlul se realizează pe bază de senzori, oferind o curățare perfectă cu un minim de efort.

Tehnologia SensorBagless face din aspiratorul Bosch Athlet BCH625LTD un instrument extrem de puternic și de silențios. Datorită acestei tehnologii, aspirator vertical bosch se întreține foarte ușor, cu minime eforturi și nu necesită schimbarea sacilor de praf.

Peria prezentă la aspirator vertical bosch funcționează la aproximativ 5000 de rotații pe minut, curățând în acest fel multe tipuri de pardosele, parchete și covoare.

#7.Cel mai ușor de folosit aspirator vertical: Aspiratorul Rowenta Air Force Light RH6543

Cel mai ușor de folosit aspirator vertical: Aspiratorul Rowenta Air Force Light RH6543

Cu un cap de aspirare POWER LIGHT, curățarea devine mult mai eficientă și mai practică deoarece vă permite să pătrundeți în spațiile întunecoase datorită iluminării LED-ului.

Aspiratorul Rowenta Air Force Light RH6543 este opțiunea perfectă pentru a obține rezultate optime, fără niciun compromis. Vine cu un sistem ciclonic ingenios, iar greutatea mega ușoară asigură perfecțiunea sesiunilor de aspirare.

Aspiratorul este ideal pentru pardoseli, parchete, covoare și gresie și poate fi foarte ușor de depozitat, mai ales pentru că este vertical. Nu ocupă mult spațiu și are o greutate scăzută, transformând curățenia într-un proces distractiv.

Ce este Important Cand Cautam cel mai bun aspirator vertical?

Dacă vă interesează să cumpărați un aspirator vertical ar trebui să luați în considerare caracteristicile acestuia. Înainte să îl cumpărați, puteți obține informații din recenziile clienților și din rapoartele profesionale.

Pentru a vă ajuta în procesul decizional aducem câteva caracteristici la care să fiți atenți când îl achiziționați.

Greutatea

Când vorbim despre cle mai bun aspiratoar vertical este foarte important să alegeți un aspirator ușor, până în 3,5 kg.

Greutatea este definitorie deoarece vă ușurează munca foarte mult și nu transformă sesiunile de curățare în adevărate corvoade.

Trebuie să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră, iar un aspirator greu vă poate crea probleme de spate.

Containerul aspiratorului vertical

Sunt diferite modele de aspiratoare verticale, proiectate atât cu sac, dar și fără sac. Unele dintre ele sunt saci cu filtru HEPA, însă există și unele aspiratoare ce vin cu o caracteristică de protecție împotriva alergenilor și nu necesită neapărat acest filtru.

Aceste aspiratoare au filtre excelente, care nu au nevoie de pungi pentru a aspira 99% din murdărie și praf.

Este important să înlocuiți sacii aspiratorului după  o lună sau două luni.

Nivelul de zgomot

A face zgomot în timpul aspirării este un lucru important de luat în considerare. Indiferent cât de banal pare, zgomotul vă va afecta dorința de a folosi aspiratorul, chiar dacă nu vă dați seama.

Desigur, aveți nevoie de un aspirator bun care să ofere o curățare liniștită și lină. Cu o astfel de caracteristică, veți găsi câteva aspiratoare verticale pe care ar trebui să le luați în considerare înainte de a cumpăra un anumit aspirator.

Ușurința de manevrare

Aspiratorul vertical este cea mai populară alegere deoarece este ușor de utilizat, controlat și depozitat fiind mult mai eficient în curățarea tavanului și a scărilor.

Unele modele sunt dotate cu funcție de reglare a înălțimii periei, putând fi de asemenea folosit și pe post de aspirator de mână.

Achiziționați aparatul care are o greutate redusă, pe care îl puteți deplasa cu ușurință în timpul curățării.

Un număr cât mai mare de accesorii îți va oferi mai multă flexibilitate a aspiratorului pe diferite suprafețe.

Cel mai bun aspirator vertical – Pareri de pe Forum

Marius Ioan:

Aspiratorul ROWENTA Air Force 560 este cea mai bună achiziție pe care am făcut-o până acum! Îmi doream de foarte mult timp un aspirator vertical deoarece am văzut unul la prietena mea cea mai bună, iar curățenia era ca o joacă. Am mers și am testat aspiratorul ROWENTA Air Force 560 într-un magazin, apoi l-am comandat de pe internet. Mi-a plăcut din prima clipă când l-am luat în mână pentru că este confecționat dintr-un material calitativ, iar ușurința manevrării m-a convins. Recomand aspiratorul ROWENTA Air Force 560!”

Ignat Teo:

„ Aspiratorul ROWENTA Air Force 560 are o baterie foarte bună. Accesoriile cu care vine la pachet mi se par geniale și foarte utile, iar peria cu apă este una dintre cele mai bune invenții de până acum. Curăță foarte bine covoarele și datorită faptului că este detașabil am putut să scot petele de cafea de pe canapea ce nu ieșeau nicicum. Este, de asemenea, și foarte ușor de curățat iar concluzia la care vreau să ajung este că merită investiția.”

Mariana State:

„ Aspiratorul ROWENTA Air Force 560 mi-a depășit așteptările pe car ele aveam. În primul rând îmi place că este 2 in 1, este silențios, iar bateria este suficient de puternică cât să mă țină o sesiune bună de curățat. Eu sunt o femeie foarte pretențioasă și țin la curățenia din casă, iar aspiratorul ROWENTA Air Force 560 s-a dovedit a fi mai bun decât credeam.”