Cel Mai Bun Aspirator Fara Sac 2021

Lista cu Produse de Top Pentru cel mai bun aspirator fara sac

Cel mai bun aspirator fără sac în generalAspiratorul Karcher WD 3

„Indiferent de murdăria uscată sau de cea umedă, aspiratorul multifuncțional Karcher WD 3 curăță perfect suprafața de fiecare dată.”

Cel mai avansată tehnologie de curățareAspiratorul Rowenta Compact Power RO3731

„Datorită tehnologiei mono-ciclonice a aspiratorului Rowenta, murdăria și praful sunt aspirate în proporție de 99,98%.”

Cel mai eficient aspirator din punct de vedere economic: Aspiratorul Rowenta Compact Power RO3786EA

„Curățare imediată și impecabilă acum cu un consum redus al energiei electrice de până la 50%.”

Cel mai performant filtru: Aspiratorul Star-Light ACVS-720S

„Acarienii și mucegaiul nu au nicio șansă în fața aspiratorului Star-Light ACVS-720S deoarece are unul dintre cele mai performante filtre ce reține toți microbii.”

Cel mai silențios aspirator:  Aspiratorul Bosch Athlet BCH625LTD

„Datorită tehnologiei SensorBagless, aspiratorul minune nu doar că elimină impuritățile de pe pardoseli, dar o face și într-un mod silențios, aproape imperceptibil.”

Cel mai eficient sistem de filtrare al aerului: Aspiratorul Bosch 3A BGS05A220

„La fiecare utilizare aerul din cameră va fi mai curat datorită faptului că aspiratorul are un sistem de filtrare lavabil ce igienizează aerul.”

Cel mai mare container de praf: Aspiratorul Bosch BGS05A222, 3A

„Cu aspiratorul Bosch BGS05A222, 3A nu trebuie să vă faceți griji cu golirea containerului prea des deoarece este atât de mare încât puteți să aspirați mai mult ca de obicei.”

Cel mai adaptabil aspirator fără fir: Aspiratorul Star-Light WTY-3012SS

„Fie că este vorba despre o supă vărsată sau de praful de pe pardosea, acest aspirator poate să aspire toate tipurile de mizerii la fel de eficient și rapid.”

Cea mai uniformă aspirare: Aspiratorul Samsung VC07M2110SR

„Fără să se încâlcească cu fire de păr sau cu alte tipuri de murdării, aspiratorul asigură o aspirare a prafului mult mai optimă și sigură pentru o mai lungă perioadă.”

Alegerile Noastre de Top Pentru cel mai bun aspirator fara sac

#1.Cel mai bun aspirator fără sac în generalAspiratorul Karcher WD 3

Cel mai bun aspirator fără sac în general: Aspiratorul Karcher WD 3

Aspiratorul Karcher WD 3 este cea mai bună alegere în cazul în care căutați un bun aspirator fara sac, puternic și rezistent. Este multifuncțional, cu o putere de aspirare mare și o capacitate de 17 litri, iar filtrul cu cartuș nu necesită schimbat chiar dacă aspirați murdărie umedă sau uscată.

Mânerul detașabil vă permite să atașați mai multe tipuri de duze pentru a aspira și în spațiile mai greu accesibile, asigurând astfel o igienizare perfectă a locuinței. Furtunul de aspirare este suficient de lung cât să acopere o zonă mare de spațiu, iar duza de pardoseală este pentru a curăța mizeria umedă și uscată, fără să trebuiască să o schimbați în funcție de acest aspect.

Astfel că, în cazul în care doriți un aspirator fara sac perfect pentru atelierul în care lucrați, pentru locuința dumneavoastră, pentru camera de hobby-uri (pictat, sculptat, etc.) sau pentru pivnițăaspiratorul Karcher WD 3 este cea mai înțeleaptă alegere pe care puteți s-o luați. La fel de eficient este și pentru a curăța interiorul mașinii sau pentru a sufla frunzele din grădină pentru că acest aspirator este unul multifuncțional ce se pliază pe necesitățile dvs.

#2.Cel mai avansată tehnologie de curățare, cel mai bun aspirator: Aspiratorul Rowenta Compact Power RO3731

Cel mai avansată tehnologie de curățare, cel mai bun aspirator: Aspiratorul Rowenta Compact Power RO3731

Condițiile de muncă sunt foarte mult facilitate în momentul în care se utilizează aspiratorul Rowenta Compact Power RO3731 datorită noului design și al capacității de aspirare intense. Rezultatele eficiente de curățare sunt date și de capul de aspirare ce poate să înlăture rapid toate tipurile de murdării de pe suprafețele dure.

Sistemul Clean Express vă oferă posibilitatea de a aspira fără efort, aparatul fiind special dotat cu diferite capuri de aspirare pentru a putea fi întrebuințat în mai multe scopuri, chiar și pentru curățarea mașinii.

Aspiratorul Rowenta Compact Power RO3731 și are o filtrare mono-ciclonică ce asigură o curățare eficientă și a aerului din încăpere, iar motorul EffiTech are o eficiență energetică extraordinară pentru a prelua particulele mici de murdărie la o intensitate mare, însă cu o utilizare scăzută a energiei electrice. Aceste aspiratoare se diferențiază de cele cu sac, prin faptul că sunt mult mai practice.

Recipientul de praf este suficient de mare pentru a nu trebui să-l curățați foarte des (1,5 litri), iar cablul de 8 metri vă dă posibilitatea de a curăța o suprafață extinsă. Perfect pentru a curăța interiorul mașinii, aspiratorul Rowenta Compact Power RO3731 vine cu o duză pentru tapițerie și cu un instrument special de prindere pentru a pătrunde în zonele mai greu accesibile și aspiră cele mai mici reziduuri.

Accesoriul despre care vorbim este de 60 de centimetrii, iar datorită flexibilității sale, acesta poate fi utilizat nu doar pentru a curăța zonele înguste din mașină, cât și pe cele din casă (în colțuri sau după mobilă).

#3.Cel mai eficient aspirator din punct de vedere economicAspiratorul Rowenta Compact Power RO3786EA

Cel mai eficient aspirator din punct de vedere economic: Aspiratorul Rowenta Compact Power RO3786EA

Cu acest aspirator fără sac nu doar că aveți posibilitatea de a curăța perfect suprafețele dure, dar asigură și o eficiență energetică pe care alte aspiratoare nu o au. Designul ergonomic vă ajută să creșteți productivitatea muncii pe care o depuneți, aspirând într-un timp scurt o suprafață extinsă.

Procesul de aspirare este îmbunătățit, ceea ce face posibil consumul cu 50% mai puțin al energiei electrice. Cu doar 750W se asigură o putere de aspirare identică cu cea a unui aspirator de 2000W, realizându-se astfel o economie a resurselor.

Peria Turbo Mini este uimitoare pentru igienizarea completă a spațiului, mai ales în situația în care aveți animale de companie.

Este foarte ușor de depozitat în spații mici, având un design avantajos din acest punct de vedere, fiind un aspirator elegant ce nu ocupă mult spațiu. Recipientul de praf se golește în doar 4 pași simpli, făcând posibilă igienizarea sa într-un mod rapid și eficient de fiecare dată.

Vorbim despre un tip de aspirator fără sac cu adevărat uimitor, ce nu dă voie alergenilor și bacteriilor să-și facă loc în casa dumneavoastră.

#4.Cel mai performant filtru: Aspiratorul Star-Light ACVS-720S

Cel mai performant filtru: Aspiratorul Star-Light ACVS-720S

Aspiratorul Star-Light ACVS-720S nu iartă nicio scamă de pe covor, fiind capabil să curețe chiar și cele mai mici suprafețe datorită puterii mari de aspirare, fiind unul dintre cele mai bune aspiratoare. Având filtru HEPA  (High Efficiency Articulate Air) poate să rețină acele microorganisme dăunătoare organismului și care pot crea infecții, protejând în acest fel sănătatea noastră, sar și a motorului aspiratorului. Reține chiar și impuritățile microscopice, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă mai faceți griji în privința depunerilor de praf, a acarienilor sau a mucegaiului de acum.

Având în vedere că nu are sac, curățarea acestuia se va putea face foarte ușor și igienic de fiecare dată, fără să trebuiască să înlocuiți sacul sau să îl scuturați o dată la două aspirări. În plus, la acest tip de aspiratoare cu recipient, puteți observa cât de multă mizerie s-a strâns în el, moment în care știți că trebuie să îl goliți.

Are un cablu de 8 metri, suficient de lung cât să nu trebuiască să tot schimbați prizele de fiecare dată când mergeți într-o altă cameră pentru a aspira.

Făcând parte din clasa A, aspiratorul Star-Light ACVS-720S curăță perfect suprafețele dure (parchet, gresie), nu doar covoarele.

#5.Cel mai silențios aspirator:  Aspiratorul Bosch Athlet BCH625LTD

Cel mai silențios aspirator:  Aspiratorul Bosch Athlet BCH625LTD

Aspiratorul Bosch Athlet BCH625LTD nu doar că nu are sac, însă nu are nici cablu, ceea ce-l face extrem de util și de ușor de folosit. Este și un aspirator vertical la mare căutare. Performanțele sale sunt foarte ridicate, mult peste cele unui aspirator obișnuit, iar durata de viață este îndelungată.

Pentru a-l utiliza trebuie să îl puneți la încărcat, asemenea unui telefon, iar după 3 ore acumulatorul este suficient de încărcat pentru a putea fi pornit. Tehnologia litiu-ion vine cu acumulatori reîncărcabili și foarte puternici pentru ca rezultatele să fie la fel de bune de fiecare dată.

Senzorii din aspiratorul vertical asigură o curățare optimă cu un efort minim din partea dumneavoastră, iar semnalizatorul prin LED al filtrului vă indică momentul în care acesta trebuie golit.

Chiar dacă este puternic, aspiratorul Bosch Athlet BCH625LTD este foarte silențios, fără a produce nivelul de zgomot deranjabil. Peria AllFloor este perfectă pentru toate tipurile de pardoseli întrucât funcționează la 5000 de rotații pe fiecare minut, curățând în acest mod la fel de eficient și temeinic de la covor până la gresie. Dacă vrei să alegi cel mai bun aspirator vertical, acesta este cel mai potrivit.

#6.Cel mai eficient sistem de filtrare al aerului: Aspiratorul Bosch 3A BGS05A220

Cel mai eficient sistem de filtrare al aerului: Aspiratorul Bosch 3A BGS05A220

Aspiratorul Bosch 3A BGS05A220 aduce în fața dumneavoastră o altfel de curățare, față de ce un aspirator cu sac vă poate oferi. Nu doar că poate să curețe în profunzime suprafețele dure, dar aceste aspiratoare vă igienizează și aerul în momentul în care este pornit, preluând aerul din cameră și evacuându-l înapoi curat și filtrat.

Un plus al acestui aspirator este și containerului mare, ce nu necesită golirea lui la fel de des ca în cazul unor aspiratoare cu sac.

În mod normal, pardoselile și parchetul este mai greu de curățat din cauza rigidității sale, însă aspiratorul Bosch 3A BGS05A220 fără sac colectează praful de pe toate suprafețele într-un mod optim, iar sistemul său ergonomic permite pătrunderea în colțurile și îmbinările pardoselii.

Este un aparat puternic, foarte performant și aspectuos. Are un design atractiv, iar containerul în care se strânge mizeria este vizibil astfel încât să se poată observa când este plin. În plus, dacă te decizi să îl cumperi, alegi cel mai bun aspirator cu sistem de filtrare al aerului, din ce aspiratoare fără sac există pe piață.

#7.Cel mai mare container de prafAspiratorul Bosch BGS05A222, 3A

Cel mai mare container de praf: Aspiratorul Bosch BGS05A222, 3A

Aspiratorul Bosch BGS05A222 aduce în fața dumneavoastră o nouă tehnologie de curățare de aspiratoare fără sac.

Acest tip de aspirator filtrează aerul din cameră pentru a vă asigura un aer respirabil și igienizat. Însă, ce face special acest aparat, este containerul foarte mare în care se strânge mizerie și praf. În acest mod, aspirarea se poate face pe o perioada îndelungată, foarte confortabilă și lipsită de griji.

Aspiratorul Bosch BGS05A222 este și foarte ușor de curățat, iar tot ce trebuie să faceți în momentul în care vreți să goliți containerul este să îl scoateți cu o mișcare ușoară din aspirator la o singură apăsare pe buton. Neavând colțuri sau îmbinări, murdăria nu are unde să se acumuleze, ceea ce-l face și mai igienic decât este deja.

Gresia și plăcile de parchet sunt, de asemenea, foarte ușor de curățat, capul aspiratorului mulându-se perfect și pe suprafațele mici pentru o captare optimă a prafului.

O noutate adusă aspiratorului Bosch BGS05A222 este posibilitatea de a-l controla cu piciorul, fără să trebuiască să vă aplecați pentru a modifica puterea de aspirare.

Modelul aduce aminte de un aparat din viitor, fiind foarte frumos la exterior, iar performanțele pe care le asigură nu sunt de ignorat deloc.

#8.Cel mai adaptabil aspirator fără firAspiratorul Star-Light WTY-3012SS

Cel mai adaptabil aspirator fără fir: Aspiratorul Star-Light WTY-3012SS

Trecem la un alt aspirator excepțional: aspiratorul Star-Light WTY-3012SS. Acesta este din gama de aspiratoare fără sac, având un recipient și are capacitatea de a aspira sucul scăpat pe parchetul din bucătărie, dar și praful minuscul de pe covoare, folosind filtru HEPA. Cu acest aspirator nu trebuie să mai folosiți lavete sau șervețele de unică folosință pentru a curăța murdăria umedă, mai ales că acest aspirator nu are fir ce trebuie conectat la priză.

Dacă ne uităm la tipuri de aspiratoare obișnuite, capacitatea lor de colectare praf și mizerie nu este atât de mare. Însă, aspiratorul Star-Light WTY-3012SS are capacitatea de colectare de 30 de litri, oferindu-vă posibilitatea de a curăța de mai multe ori fără să goliți containerul de fiecare dată, cum este necesar la un aspirator cu sac, scutindu-vă de timp și de energie pierdută. În plus are și filtru HEPA, ceea ce oferă un raport calitate preț de neratat.

Puterea de aspirare este de 1200W, ceea ce înseamnă că vor fi curățate chiar și cele mai greu accesibile locuri, iar scamele și firele de păr de pe covor nu vor mai exista după ce ați pus în funcțiune aspiratorul Star-Light WTY-3012SS.

#9.Cea mai uniformă aspirare: Aspiratorul Samsung VC07M2110SR

Cea mai uniformă aspirare: Aspiratorul Samsung VC07M2110SR

Nu de puține ori se întâmplă ca motorul să se strice din cauza firelor de păr încâlcite. Cu aspiratorul Samsung VC07M2110SR nu trebuie să vă mai faceți griji din acest punct de vedere deoarece, fiind fără sac, are o turbină anti-încâlcire ce asigură o putere de aspirare mult mai uniformă.

Aparatul de aspirare se întreține foarte ușor datorită acestei turbine, iar particulele de praf, părul și murdăria nu se mai înfășoară împrejurul ei.

Designul ergonomic vă ajută să vă curățați locuința ușor și cu puțin efort, iar recipientul în care se strânge murdăria și praful se desprinde imediat, foarte ușor, fără a fi nevoie să atingeți interiorul acestuia în vreun fel, cum proceda dacă ați avea un aspirator cu sac.

Este un aspirator ușor de folosit, prietenos cu fiecare categorie de vârstă deoarece tehnologia este adaptată pentru a asigura o întrebuințare cât mai lejeră.

Ce este Important Cand Cautam cel mai bun aspirator fara sac?

Pe piață există numeroase tipuri de aspiratoare fără sac. În momentul în care investim într-un aspirator fara sac trebuie să ținem cont de anumite aspecte pe care le vom discuta în cele ce urmează. Dacă vrei să alegi cel mai bun aspirator fara sac, trainic și puternic este absolut necesar să urmăriți dacă îndeplinește câteva condiții, iar prețul nu este un indicator bun deoarece sunt modele de aspiratoare foarte bune și la prețuri mai scăzute.

Trebuie să fiți atenți la:

Puterea aspiratorului

În esență, un aspirator funcționează prin aspirarea de praf și mizerie, aspirare ce este creată de un motor. Cu cât motorul este mai puternic, cu atât nivelul de putere de aspirare este mai mare, ceea ce înseamnă o eficiență sporită al acestuia. Există modele de aspiratoare cu o putere de la 700W la 2200W, în funcție de model, însă acest număr nu este un indicator bun.

Important este ca puterea pe care o generează să fie utilizată într-un mod uniform și corespunzător, de la capul aspiratorului la furtun și filtru. Pentru a se realiza acest lucru toate părțile aspiratorului trebuie să fie îmbinate perfect și să lucreze împreună pentru a crea un flux optim de aer.

Ușurința de manevrare

Este una dintre cele mai importante caracteristici ale unui aspirator fara sac. Este esențial să aveți un aspirator ușor de folosit, de transportat și de depozitat. Chiar dacă nu vă dați seama de asta, un aspirator greu de utilizat este foarte dezavantajos, chiar dacă este puternic și aspiră bine.

Un aspirator eficient trebuie să poată curăța chiar și zonele mai dificle și să aibă roți cu o pivotare de 360 de grade de înaltă calitate.

Un cablu de alimentare lung și retractabil este, de asemenea, esențial deoarece permite transportarea lui într-un mod ingenios și simplu, fără să trebuiască să schimbați prizele de fiecare dată când schimbați camera în care faceți curățenie.

Nivelul de zgomot emis și operare simplă

Un aspirator cu un sistem de operare simplu este dezirabil deoarece nimeni nu vrea să petreacă minute întregi să își dea seama cum să folosească aspiratorul. Indiferent de cât de masivă e tehnologia din spatele aspiratorului, acesta trebuie să permită utilizatorilor să fie folosit aproape intuitiv, fără prea multă documentare în prealabil.

Un alt aspect important este zgomotul pe care îl emite aspiratorul. Nu de puține ori se întâmplă să auzim când vecinii de bloc trag cu aspiratorul, iar sunetul acestuia să ne deranjeze fonic.

Pentru a nu cădea în aceeași capcană, alegeți un aspirator cu un motor optimizat, silențios, care să ofere o curățare optimă cu un nivel scăzut de zgomot.

Cel mai bun aspirator fara sac – Pareri de pe Forum

Teodora Mihai:

„Am căutat un aspirator puternic mult timp și m-am oprit la această opțiune, la aspiratorul Karcher WD 3. Raportul calitate/preț este excelent, iar recenziile pozitive m-au făcut să îl achiziționez. Sunt mulțumită de acest aspirator pentru că este ușor de folosit și foarte simplu de depozitat. Am citit descrierea lui și s-a dovedit a fi conform așteptărilor.”

Viorica Chibelean:

„Este un aspirator foarte bun. Aspiratorul Karcher WD 3 este singurul care poate să curețe atât de bine parchetul. Îl folosesc pentru a aspira părul de pe covoare, lichidele căzute pe gresia din bucătărie și praful de pe parchetul din sufragerie. Are un 10 din partea mea și mă bucur că am descoperit un asemenea aspirator.”