Cea mai buna tigaie grill – Pareri, Forum

Lista cu produse de top pentru cea mai buna tigaie grill

Cea mai bună tigaie grill antiaderentă: Tigaie grill Tefal Invissia

Ușor de utilizat, eficientă și practică, vă veți îndrăgosti cu siguranță de această tigaie grill uimitoare! Tefal Invissia vine cu un indicator de căldură care vă ajută să știți exact când este momentul oportun pentru a începe să gătiți, astfel încât preparatele dumneavoastră vor fi perfecte de fiecare dată!

Cea mai bună tigaie grill cu suprafață ceramică: Tigaie Grill Schmitter

Cele două straturi ceramice sunt responsabile pentru eficiența tigăii grill Schmitter! Uitați acum de dățile neplăcute când preparatele dumneavoastră se lipeau de pereții tigăii – materialul ceramic stratificat asigură temperatura optimă pentru ca acestea să fie gătite perfect, fără să se lipească și fără să se ardă!

Cea mai bună tigaie grill pentru plitele cu inducție: Tigaie grill Cooking by Heinner

Baza specială a tigăii grill Cooking by Heinner o recomandă ca fiind tigaia perfectă pentru plitele cu inducție, fiind de asemenea, acoperită cu un material nonstick ce îi conferă o proprietate antiaderentă, care asigură căldura optimă pentru ca preparatele dumneavoastră să se întrepătrundă minunat, fără să se ardă.

Alegerile noastre de top pentru cea mai buna tigaie grill

#1. Cea mai bună tigaie grill antiaderentă: Tigaie grill Tefal Invissia

Tehnologia își spune cuvântul clar și răspicat atunci când vorbim despre tigaia grill Tefal Invissia: indicatorul de temperatură Thermo-Spot este cea mai nouă caracteristică de care vă puteți bucura achiziționând această tigaie. Când suprafața tigăii atinge temperatură optimă pentru a începe procesul de gătire, indicatorul își va schimba culoarea anunțându-vă că puteți așeza preparatele în tigaie.

Învelișul antiaderent al acestei tigăi are multiple avantaje – pe lângă faptul că preparatele dumneavoastră nu se vor lipi niciodată de suprafața tigăii – Tefal Invissia este și deosebit de ușor de curățat, iar greutatea sa redusă o face foarte ușor de manevrat.

Tigaia aceasta este compatibilă atât cu aragazele clasice, pe gaz, cât și cu plitele electrice și vitroceramice. Materialele care intră în alcătuirea acestei tigăi sunt 100% reciclabile și promovează un stil de viață sănătos, iar preparatele dumneavoastră nu vor necesita utilizarea uleiului de gătit pentru a se găti uniform!

#2. Cea mai bună tigaie grill cu suprafață ceramică: Tigaie Grill Schmitter

Dacă vă temeți de materiale precum aluminiul, atunci aflați că avem soluția perfectă pentru dumneavoastră: tigaia grill Schmitter, ce are ca material interior ceramică dispusă în două straturi uniforme! Ceramica este unul dintre cele mai sigure materiale ce pot fi folosite în industria alimentară, datorită faptului că nu alterează componența preparatelor.

Învelișul din ceramică al tigăii nu numai că asigură prepararea perfectă a felurilor dumneavoastră de mâncare, însă îi conferă acestei tigăi o rezistență îndelungată, păstrându-și aspectul și integritatea cât mai mult timp! Tigaia are un design care să permită alunecarea preparatelor, astfel încât să vă fie ușor să turnați mâncărurile în vederea servirii acestora.

Mânerul acestei tigăi are un design deosebit care vă va ajuta să manevrați mult mai ușor tigaia, fără să vă ardeți. Tigaia grill Schmitter asigură confortul mâinii dumneavoastră, astfel încât să puteți găti în maximă siguranță.

#3. Cea mai bună tigaie grill pentru plitele cu inducție: Tigaie grill Cooking by Heinner

Vi s-a întâmplat vreodată să achiziționați o tigaie iar atunci când încercați să o folosiți să vă dați seama că nu este destinată utilizării pentru plita cu inducție? Ei bine, Cooking by Heinner este tigaia cu o bază specială care o face perfectă pentru a fi utilizată pe plitele cu inducție, însă aceasta poate fi folosită cu succes pe orice fel de sursă de căldură!

Această tigaie este foarte ușoară datorită materialelor din care este construită și poate fi manevrată într-un mod sigur prin bucătărie. Suprafața interioară non-stick protejează preparatele dumneavoastră și nu interacționează chimic cu acestea, păstrându-le gustul și culorile vii.

De asemenea, această tigaie este foarte ușor de întreținut, curățându-se ușor cu apă caldă și detergenți. Se poate spăla chiar și la mașina de spălat vase.

Ce este important cand cautam cea mai buna tigaie grill? 

Sursa de căldură

Acest aspect este deosebit de important atunci când deținem o plită cu inducție, însă este important să îl luăm în considerare indiferent de sursa de căldură pe care o deținem. Atunci când sunteți în căutarea unei tigăi grill de înaltă calitate, verificați dacă aceasta este compatibilă cu sursa de căldură pe care o folosiți. Vă recomandă să alegeți tigăi versatile, care pot fi utilizate cu mai multe surse de căldură.

Dimensiunea tigăii

Viitoarea dumneavoastră tigaie trebuie să aibă dimensiunile potrivite astfel încât să puteți găti cu ușurință pentru întreaga familie! În funcție de preferințele și de necesitățile dumneavoastră, puteți căuta tigăi care sunt disponibile într-o gamă variată de dimensiuni.

Mânerul

Nu vă mai faceți griji de accidente în bucătărie și căutați tigăi cu mânere fabricate din materiale izolante care să prevină arsurile. Mânerul tigăii dumneavoastre ar trebui să fie unul ergonomic, în așa fel încât să puteți manevra cu ușurință tigaia.

Suprafața de gătire a tigăii grill

Suprafața interioară non-stick, antiaderentă sau ceramică este ceea ce ar trebui să căutați! Tigăile care dețin una dintre aceste proprietăți pot fi folosite fără ulei, promovând astfel un stil de viață mai sănătos, fără să vă lipească preparatele de pereții tigăii.

De asemenea, această suprafață facilitează curățarea tigăii după folosire, nefiind necesară utilizarea unui burte abraziv sau a produselor chimice puternice. Apa și detergentul va fi tot ceea ce veți avea nevoie pentru ca tigaia dumneavoastră să fi ca nouă!

Cea mai buna tigaie grill – Pareri de pe forum 

Dana Florea

„ Am tot căutat tigăi care să îmi permită să gătesc fără ulei. Tefal Invissia a fost perfectă pentru mine! Gătește minunat, se curăță imediat și este foarte ușoară!”

Marieta Gogan

„ Fata mea mi-a luat tigaia Tefal Invissia pentru că îmi place să gătesc la grill. E minunată, nu lipește deloc și carnea mereu iese fragedă și gustoasă!”

Dorina Barbu

„Am luat Tigaia Grill Schmitter acum un an pentru că e din ceramică și, chiar și acum, arată ca nouă! Nu mi s-a întâmplat niciodată să se lipească ceva!”