Cea mai buna solutie desfundat tevi – Pareri, Forum

Lista cu produse de top pentru cea mai buna solutie desfundat tevi

Cea mai bună soluție de desfundat țevi în general: Diavolina Tubature

„Produs bio, care biodegradează săpunul, grăsimile și elimină mirosurile neplăcute.”

Cel mai potrivit gel pentru țevile din plastic și metal: Mellerud 2L

„Dizolvă reziduurile, elimină mirosurile neplăcute și are o acțiune intensă, însă fără a se produce căldură prin aplicarea produsului.”

Cea mai ieftină soluție pentru desfundat țevi: Mr Muscle

„În doar 5 minute această soluție acționează asupra depunerilor, fără să atace țevile.”

Cel mai bun produs pentru scurgerile foarte înfundate: Gel pentru desfundat tevi de scurgere Mellerud 1L

„Este perfect pentru chiuvete, căzi de duș, căzi de baie, toalete și alte scurgeri, eliminând eficient mirosurile neplăcute.”

Cea mai bună spumă pentru curățat țevile: Spuma Mr.Muscle pentru curatat tevile

„Spuma pentru desfundat țevile curăță și elimină mirosurile neplăcute, fiind o formulă puternică special concepută pentru cele mai grele sarcini.”

Cea mai eficientă soluție lichidă pentru desfundat scurgeri: Solutie lichida pentru desfundat scurgeri Sano Drain

„Eficiență maximă de desfundare a țevilor, a instalațiilor și a canalelor de scurgere.”

Cea mai rapidă soluție de desfundat țevi: Gel hidraulic desfundare tevi Mr. Muscle Instalatorul Gel

„Formula concentrată a gelului va îndepărta într-un timp record toate reziduurile din țevile dvs.”

Alegerile noastre de top pentru cea mai buna solutie desfundat tevi

#1. Cea mai bună soluție de desfundat țevi în general: Diavolina Tubature

Această soluție de desfundat țevile este cea mai bună de pe piață. Deși bio, soluția se descurcă de minune în lupta cu mirosurile neplăcute, grăsimea, firele de păr dar și săpunurile. Are 1 litru și vă ajunge pentru mult timp. 

Elimină săpunul, grăsimile, materia organică, dar și mirosurile neplăcute. Pentru toate țevile înfundate. Le menține curate, eliminând reziduurile organice chiar și după aplicarea ei. De asemenea, cauza principală a formării mirosurilor neplăcute este îndepărtată, iar substanțele solide nu se vor mai acumula. 

Produsul nu dăunează mediului înconjurător, nu este toxică sau corozivă. Reduce aproximativ 100% din intervențiile de desfundare sau curățare, scăpându-vă de grijile ulterioare. 

Dacă vă doriți să desfundați cât mai rapid orice țeavă, cu o doză de 3-4 doze, atunci trebuie să apelați la această soluție. Iar la fiecare 15 zile se realizează din nou operațiunea. 

La folosirea lichidului, apa poate fi utilizată numai după 6-12 ore de la introducerea substanței în sistemul de scurgere.

#2. Cel mai potrivit gel pentru țevile din plastic și metal: Mellerud 2L

Desfundă în mod eficient țevile și conductele de drenaj blocate, dizolvă complet reziduurile, distribuie-le uniform în conducte și țevi de drenaj. În plus, efectul inerent al produsului elimină mirosurile neplăcute.

Este potrivit pentru țevi din plastic și metal, deoarece produsul nu generează căldură. Acționează asupra chiuvetelor, cădițelor de duș, căzilor, toaletelor și a altor canalizări. Dizolvă rapid reziduurile alimentare, săpunul, părul, bumbacul, lâna etc din scurgeri și conducte. 

Cum se aplică: Pentru scurgeri blocate, utilizați 250 ml de fiecare dată, fiind suficient pentru a utiliza de 4 ori, iar dacă vreți să preveniți formarea mirosurilor neplăcute: 50 ml este suficient.

Când conducta se umple, îndepărtați apa stagnantă. Se toarnă aproximativ 250 ml (1/4 din recipient) în conducta de scurgere. Lăsați produsul să acționeze aproximativ 1/2 oră. Clătiți cu multă apă caldă. 

În circumstanțe foarte dificile repetați procedura și lăsați peste noapte. Pentru a preveni formarea mirosului particular trebuie să folosiți 50 ml o dată pe săptămână. 

#3. Cea mai ieftină soluție pentru desfundat țevi: Mr Muscle

Mr Muscle intră prin apa care stă în țeava dvs. înfundată, dizolvând chiar și cele mai căpoase înfundări. Folosiți această soluție pentru chiuvetă o dată pe săptămână pentru a elimina blocajele și scurgerile cu funcționare lentă oriunde în casa dvs., de la bucătărie până la chiuvete de baie. 

Doar turnați întregul conținut al sticlei pentru a ataca blocajul direct și, după ce așteptați  5 minute, spălați cu apă fierbinte. Cu o formulă care elimină drenajele de 3 ori mai bine decât înălbitorul, scăpând de blocaje și mirosurile lor neplăcute, Mr Muscle Power Gel este soluția care vă permite să curățați mai puțin și să trăiți mai mult. 

Deschideți cu atenție. Nu strângeți sticla. Evitați stropirea. Când utilizați produsul, țineți mâinile, fața și copiii departe de zona tratată. Nu utilizați un piston după aceea, deoarece produsul ar putea fi prezent în continuare în cazul în care țeava nu s-a curățat.

#4. Cel mai bun produs pentru scurgerile foarte înfundate: Gel pentru desfundat tevi de scurgere Mellerud 1L

Este un agent de curățare care acționează eficient asupra căzilor, chiuvetelor, căzilor de baie sau celor de duș. Mulți sunt de părere că este unul dintre cele mai bune produse de pe piață pentru problemele pentru care este realizat. 

Dizolvă toate reziduurile alimentare (ceea ce-l face universal, atât pentru baie, cât și pentru bucătărie), cele de săpun, de păr (pentru o locuință unde există mai multe fete sau femei), bumbac, lână sau alte reziduuri. Acțiunea produsului, pe lângă faptul că elimină obiectele care stau în calea apei, elimină și mirosul neplăcut. 

Pentru scurgerile înfundate și pentru prevenirea mirosurilor neplăcute se folosește o cantitate diferită de soluție. Pentru țevi se folosesc 250 de ml, suficient pentru 4 aplicări, iar pentru mirosurile neplăcute doar 50 ml.

Este un produs perfect pentru țevile de plastic și metal. 

#5. Cea mai bună spumă pentru curățat țevile: Spuma Mr.Muscle pentru curatat tevile

Mr. Muscle oferă o gamă largă de produse de curățare de înaltă calitate, iar formula sa puternică este concepută pentru a atenua cele mai grele sarcini de curățare din întreaga casă. 

Mr Muscle vă oferă puterea de care aveți nevoie pentru a obține rezultatele pe care le căutați, permițându-vă să petreceți timpul liber cu familia. Mr Muscle Gel 500ml-Spumă se ocupă de cele mai grele sarcini și va elimina toate depunerile și reziduurile în conducta de scurgere (curgere lentă a apei, miros neplăcut). 

Când cele două părți ale formulei sunt amestecate, ele creează o spumă expandată. Spuma va funcționa la 360 de grade pentru a curăța întregul perete al țevii și pentru a ajunge în toate zonele scurgerii.

Pentru a vă asigura că Mr Muscle umple întreaga țeavă, turnați încet întregul conținut al sticlei. Lăsați să lucreze timp de o oră. La final spălați cu apă fierbinte de la robinet.

#6. Cea mai eficientă soluție lichidă pentru desfundat scurgeri: Solutie lichida pentru desfundat scurgeri Sano Drain

Sano este cunoscut pentru produsele lor de bună calitate. Soluția vine într-o sticlă de un litru. 

Este potrivită pentru toate țevile, desfundă cu eficiență maximă țevile, instalațiile și canalele de scurgere. Degradează și împiedică formarea mirosurilor neplăcute. Este capabilă să desfunde instalația chiar dacă nu există obstacole mecanice foarte mari și care trebuie îndepărtate cu alte ustensile de desfundat țevile (șarpe). 

Raportul calitate preț este satisfăcător, produsul funcționează foarte bine, iar folosit săptămânal are capacitatea de a dezinfecta toate țevile. 

Iar dacă urmați instrucțiunile cu religiozitate, soluția are cele mai bune rezultate. 

#7. Cea mai rapidă soluție de desfundat țevi: Gel hidraulic desfundare tevi Mr. Muscle Instalatorul Gel

Brandul de desfundare a țevilor de scurgere nr. 1 din Marea Britanie, Mr Muscle, dizolvă chiar și cele mai dure reziduuri. Folosiți acest gel pentru chiuvetă o dată pe săptămână pentru a elimina blocajele și grăsimea care determină o funcționare lentă a apei prin țevile din casa dvs., de la bucătărie până la chiuvete de baie. 

Doar turnați întregul conținut al sticlei pentru a ataca blocajul direct și, după ce așteptați 5 minute, spălați cu apă fierbinte. Cu o formulă care elimină drenajele de 3 ori mai bine decât înălbitorul, scăpând de blocaje și mirosurile lor neplăcute, Mr. Muscle este deblocatorul minune, pe care toată lumea îl laudă.

Ce este important cand cautam cea mai buna solutie desfundat tevi?

Există trei tipuri de produse de curățare a țevilor, fiecare potrivit pentru diferite locații de scurgere și diferite tipuri de țevi. Tipul și vârsta țevilor dvs. ar trebui să fie listate în raportul de inspecție a locuinței. Pentru a determina tipul de înfundare, scoateți capacul de scurgere (dacă există) și inspectați deschiderea de scurgere cu o lanternă.

Este important tipul de soluție pe care o cumpărați. 

Produsele de curățare enzimatică 

Conțin bacterii producătoare de enzime, cum ar fi bacilul, care se hrănesc cu ziduuri. Acestea sunt concepute pentru a fi utilizate lunar pentru a preveni înfundarea și, de asemenea, pot curăța înfundarea compusă din material moale, cum ar fi părul sau hârtia, dar nu grăsimea mai dură ca cea de la alimente sau săpunul. Formulele lor în general blânde nu sunt corozive pentru conductele de scurgere din plastic și metal mai noi și mai vechi din chiuvete, dușuri, căzi și toalete.

De asemenea, sunt de obicei lipsite de toxine dăunătoare și iritante pentru piele / ochi, astfel încât echipamentul de protecție nu este de obicei necesar.

Produsele de curățare caustice 

Sunt realizate din substanțe chimice alcaline, cum ar fi hidroxidul de sodiu și transformă materialul înfundat din țeavă într-o substanță asemănătoare săpunului, care se dizolvă sub apă. Acestea sunt cele mai bune în îndepărtarea mâncării, a grăsimilor și a săpunului de la chiuvete, dușuri sau căzi – de obicei în decurs de 30 de minute, deși majoritatea nu sunt concepute pentru a fi utilizate în toalete, deoarece nu pot dizolva și produsele din hârtie. 

Sunt considerate sigure pentru a fi utilizate în țevi de plastic sau metal mai noi (mai noi de 20 de ani) din oțel inoxidabil sau cupru. Evitați să le folosiți în țevile din plastic mai vechi de 20 de ani (pe care îl pot înmuia), în țevi metalice mai vechi sau țevi de orice vârstă din alamă, crom de aluminiu sau oțel zincat, pe care îl pot coroda.

Deși sunt mai puțin toxice decât produsele de curățare acide (și de obicei inodore), pot arde pielea sau irita ochii sau nasul prin contact sau inhalare, așa că purtați un aparat de respirat, ochelari de protecție, îmbrăcăminte care acoperă pielea și mănuși. 

Soluțiile acide

Sunt realizate din acid sulfuric sau clorhidric și sunt suficient de puternice pentru a curăța părul, alimentele, grăsimile, spuma de săpun sau hârtia în 15 minute sau mai puțin. Soluțiile acide sunt, în general, sigure pentru conductele de plastic sau metal mai noi (de exemplu, cupru) în chiuvete, cadă, duș și toalete. 

Nu le utilizați pe țevi de plastic sau metal mai vechi sau țevi de orice vârstă din aluminiu cromat, oțel inoxidabil sau oțel zincat. Acestea sunt capabile să ardă pielea și să irite ochii și  plămânii dacă sunt inhalate, astfel încât echipamentul de protecție – aparat de protecție, ochelari de protecție, îmbrăcăminte care acoperă pielea, rezistent la substanțe chimice – este o necesitate atunci când se folosesc aceste soluții. 

cea mai buna solutie desfundat tevi – Pareri de pe forum

Dumitru Pavel

Diavolina Tubature este aproape de ireal, am avut țevi care se blocau constant, iar  este singurul produs care funcționează de fapt pentru a le debloca. Am încercat mai multe mărci diferite și ajung întotdeauna să revin la produsul meu preferat. Este foarte ușor de utilizat și funcționează și cu apă de la fântână. Doar turnați lichidul (folosesc o jumătate de sticlă pentru chiuvetă) lăsați-l timp de 5m pentru a-și face magia, urmăriți cum chiuveta începe să se scurgă și apoi turnați apă fierbinte timp de aproximativ 3-5 minute după aceea. Îl folosesc la duș (pentru păr și săpun) și la chiuvetă din bucătărie, ambele fără probleme.”

Ioana Mihai

Diavolina Tubature a ajutat desfundarea țevilor de două ori. Aveam o scurgere din baie. Am realizat de acest lucru atunci când apa se scurgea pe gresie. Instalatorul cinstit ne-a spus să încercăm asta mai întâi Diavolina Tubature A funcționat.

Sora mea a avut aceeași problemă, cu excepția faptului că scurgerea ei din bucătăria era NOUĂ. Însă Diavolina Tubature s-a ocupat de problemă.”

Ana-Maria Istrate

Diavolina Tubature este cu adevărat un produs fantastic. Noi ne luptăm cu țevile noastre înfundate de ceva vreme și Diavolina Tubature le-a rezolvat imediat! Recomand cu drag oricui are țevile de duș blocate.”

Maria Pop

„Am urmat instrucțiunile de la Diavolina Tubature și ne-a curățat chiuveta din bucătărie, care anterior se scurgea foarte încet.”