Cea mai buna vopsea de par profesionala – Pareri, Forum

Lista cu produse de top pentru cea mai buna vopsea de par

Cea mai populară vopsea de păr permanentă: Schwarzkopf Live 105 Purple Rose Gold

„Culorile pastelate nu au arătat niciodată mai bine! Datorită vopselei Schwarzkopf Live 105 Purple Rose Gold vă puteți bucura de o nuanță superbă pentru un timp îndelungat, fără să produceți daune părului dumneavoastră!”

Cea mai eficientă vopsea de păr pentru o nuanță perfectă de blond: Wella Professionals Koleston Perfect Special Blonde 

„Uitați de procesul dificil prin care trebuia să treceți de fiecare dată când doreați să reîmprospătați nuanța de blond! Acum cu Wella Professionals Koleston Perfect Special Blonde blondul argintiu uniform este mult mai ușor de obținut!”

Cea mai bună vopsea de păr cu amoniac: L’Oreal Paris Preference 7.1 Island

L’Oreal Paris Preference 7.1 Island revoluționează îngrijirea părului dumneavoastră prin formula sa inovativă ce conține și amoniac! Reflexiile blonde nu au fost niciodată mai ușor de obținut!”

Alegerile noastre de top pentru cea mai buna vopsea de par 

#1. Cea mai populară vopsea de păr permanentă: Schwarzkopf Live 105 Purple Rose Gold

Nuanțele pastelate au revenit din nou la modă! În mod normal aceste nuanțe sunt foarte dificil de obținut și necesită vopsiri repetate, însă vopseaua Schwarzkopf Live 105 Purple Rose Gold este special dezvoltată astfel încât să puteți obține o nuanță de mov electrizantă, cu un efect pastelat foarte bine pronunțat!

Datorită ingredientelor sale vopseaua se distribuie cu ușurință, rezultatul fiind o culoare uniformă, fără șuvițe inestetice nedorite! Părul dumneavoastră va avea un aspect strălucitor, fiind deosebit de moale la atingere!

În funcție de culoarea naturală a părului dumneavoastră, această vopsea se poate aplica fie direct pe părul natural, dacă nuanța dumneavoastră naturală este mai deschisă, iar dacă nuanța naturală a părului dumneavoastră este mai închisă, pentru a vă bucura de rezultate spectaculoase va fi necesară decolorarea părului înainte de folosirea acestei vopsele. Complexul activ de ingrediente din formula acestei vopsele protejează suprafața părului și îi conferă un aspect deosebit!

#2. Cea mai eficientă vopsea de păr pentru o nuanță perfectă de blond: Wella Professionals Koleston Perfect Special Blonde 

Știm cu toții cât este de dificil să te poți bucura de nuanța perfectă de blond, fără șuvițe portocalii supărătoare, păstrând luciul natural al părului și frumusețea naturală a acestuia. Wella Professionals Koleston Perfect Special Blonde a reușit această realizare prin gama lor specială de nuanțe de blond, create în mod special pentru a nu deteriora firele de păr.

De asemenea, această vopsea este una dintre cele mai populare vopsele de păr profesionale, utilizate de către stiliștii din toată lumea datorită formulei sale cremoase, foarte ușor de aplicat și de folosit! Această vopsea nu conține în formula ei activă amoniac, fiind perfectă pentru utilziare atât pe părul natural, cât și pentru acoperirea firelor albe!

#3. Cea mai bună vopsea de păr cu amoniac: L’Oreal Paris Preference 7.1 Island

Printre toatele gamele de vopsea de păr disponibile, L’Oreal Paris Preference 7.1 Island impresionează prin formula sa lejeră ce se regăsește sub formă de gel transulcent care conferă firelor de păr o culoare intensă cu reflexii superbe pentru un păr strălucitor. De asemenea, un alt aspect pentru care această vopsea este foarte populară în rândurile utilizatorilor este flaconul aplicator care permite distribuirea acestei vopsele în confortul casei dumneavoastră, fără a avea nevoie de ajutor din partea unei alte persoane! 

Vopseaua se aplică pe părul uscat, nespălat, iar timpul său de acționare este de maxim 45 de minute. Oxidantul ce trebuie adăugat în prepararea vopselei se va alege în funcție de cât de închis este părul dumneavoastră natural și de cât de deschisă doriți să fie nuanța finală!

Ce este important cand cautam cea mai buna vopsea de par? 

Nuanța pe care doriți să o obțineți

În funcție de nuanța naturală a părului dumneavoastră și de nuanța pe care doriți să o obțineți după vopsire este posibil să fie necesară o decolorare utilizând produse mai puternice, cu oxidanți care îndepărtează pigmentul natural din firele de păr. Este important să aveți în vedere acest aspect și să optați pentru o schimbare treptată a nuanței, astfel încât să nu produceți daune ireversibile firelor de păr și să vă puteți bucura de un păr sănătos și bine întreținut! Dacă doriți să treceți la o nuanță deschisă de blond, puteți lua în considerare efectuarea unor tratamente între vopsiri.

Cantitatea flaconului de vopsea

Lungimea părului dumneavoastră este un aspect pe care trebuie să îl aveți în vedere pentru a vă putea bucura de o culoare uniformă. Dacă sunteți una dintre persoanele cu părul mai lung și optați pentru colorarea părului în confortul casei dumneavoastră, atunci este de preferat să achiziționați mai multe cutii din aceeași gama de vopsea, astfel încât să puteți distribui uniform produsul la suprafața părului.

Asigurați-vă că începeți cu rădăcinile, lăsând vopseaua să acționeze timp de 10 minute înainte să începeți distribuirea produsului și pe lungimea firului de păr.

Ingredientele vopselei

Întotdeauna înainte de începerea procesului de vopsire este deosebit de important să vă asigurați că nu prezentați o alergie a unul dintre ingredientele produsului pe care l-ați ales. Acest lucru se realizează prin testarea produsul pe o suprafața mică, urmărind apariția efectelor adverse precum înroșirea locală, apariția mâncărimilor și așa mai departe. În cazul în care experimentați orice fel de efect secundar, opriți-vă din distribuirea produsului!

În cazul în care zona pe care ați aplicat produsul nu prezintă efecte adverse, atunci puteți continua aplicarea produsului uniform la suprafața scalpului.

Cea mai buna vopsea de par – Pareri de pe forum

Iulia Mihail

„ Datorită vopselei Schwarzkopf Live 105 Purple Rose Gold am putut în sfârșit să mă bucur de o nuanță superbă de mov deschis fără să îmi ard părul! A fost foarte ușor de aplicat, iar rezultatul este o culoare uniformă, strălucitoare și un păr moale și lucios!”

Rodica Bălan

„Un baleiaj cu vârfuri lila deschis a fost visul meu, iar Schwarzkopf Live 105 Purple Rose Gold m-a ajutat să mi îndeplinesc acest vis! Pur și simplu ador rezultatul și voi alege această vopsea din nou!”

Mirela Tudose

„Am acoperit toate firele albe cu Wella Professionals Koleston Perfect Special Blonde, iar părul meu nu a arătat niciodată mai bine!”