Cea mai buna plita pe gaz – pareri

Lista cu produse de top pentru cea mai buna plita pe gaz

Cea mai bună plită pe gaz, în general: Set Cuptor incorporabil Beko BSE22130X

„Cuptor și plită, la un preț foarte bun, ce asigură gătirea uniformă de fiecare dată.”

Cel mai bun aragaz cu rotisor: Aragaz Beko FSGT62110DXO

„Este un pachet cu avantaje multiple, arzătoare cu eficiență ridicată, rotisor, grill, iluminare cuptor și siguranță la fiecare utilizare.”

Cel mai estetic pachet, format din cuptor și plită pe gaz: Pachet Cuptor incorporabil Arctic AROSC21130BD

„Clasa energetică A, 4 funcții de gătire, un volum de 71 de litri și un design elegant, pentru bucătării moderne.”

Cel mai sigur aragaz, cu dispozitiv de siguranță plită și cuptor: Aragaz Heinner HFSC-V50WH

„Când ai nevoie de multă siguranță pentru familia ta, aragazul Heinner HFSC-V50WH este cea mai bună opțiune.”

Cea mai vândută plită încorporabilă: Plita incorporabila Arctic ARSGN64125S

„Această plită are grătare din fontă, care oferă siguranță și stabilitate pe toată perioada gătitului, fiind, de asemenea, și un model foarte modern.”

Aragazul cu cel mai multifuncțional cuptor: Aragaz Beko FSE62134DCR

„Modelul dispune de convecție cu aer fierbinte, pentru preparate gustoase și rapide.”

Cel mai potrivit aragaz pentru bucătăriile mici: Aragaz Zanussi ZCG210M1WA

„Clasic, practic și eficient, care nu încurcă din cauza funcțiilor și care se potrivește perfect într-o bucătărie mică.”

Cea mai încântătoare plită la capitolul estetic: Plita incorporabila Whirlpool GOA 6425 S

„Una dintre cele mai aspectuoase plite de pe piață, care se curăță ușor și este foarte eficientă din punct de vedere al performanței.”

Cel mai performant aragaz: Aragaz Arctic AGM5511DTTL

„Chiar dacă are un design clasic, acest aragaz vine cu o tehnologie nouă, la un preț accesibil.”

Cea mai solidă plită încorporabilă: Plita incorporabila Beko HIAW64225SX

„Plita aduce câteva îmbunătățiri față de celelalte concurente, are un aspect optimizat și este foarte rezistentă în timp.”

Cea mai compactă plită cu gaz: Plita incorporabila Electrolux KGS6436SX

„Această plită este soluția perfectă dacă vă doriți confort într-un produs compact.”

Alegerile noastre de top pentru cea mai buna plita pe gaz

#1. Cea mai bună plită pe gaz, în general: Set Cuptor incorporabil Beko BSE22130X

Beko este cunoscut pentru varietatea de produse pe care o aduce în fața publicului. Setul Cuptor incorporabil Beko BSE22130X a câștigat o mulțime de admiratori în ultimii ani, în special pe segmentul electrocasnice incorporabile. 

Cuptorul are un design modern și control mecanic. Are culoare argintie, iar materialul din care este confecționat este inox/ sticlă. Modelul se face remarcat și datorită tehnologiei de ultimă generație, strâns legat de un consum cât mai mic posibil. Puteți seta temperatura lui de la 75 grade Celsius la 270 de grade Celsius, astfel încât să preparați o mulțime de bunătăți.

Aveți posibilitatea să selectați unul din cele 6 programe, oferind acces la temperaturi specifice și la moduri de încălzire practice. 

Setul presupune și prezența unei plite pe gaz. Ceea ce îl face o alegere ideală. Plita este de culoare inox și are o greutate de 10,2 kg. Butoanele de control sunt în față și sunt ușor de accesat. Puterea sa maximă este de 7,4 kw, având 4 arzătoare. 

#2. Cel mai bun aragaz cu rotisor: Aragaz Beko FSGT62110DXO

Când bucătăria este organizată și optimizată, astfel încât să fie utilizată în cel mai practic mod, atunci utilizatorii sunt fericiți. Pentru astfel de situații s-a creat acest aragaz. 

Este clasic datorită structurii și design-ului. Însă el nu trebuie tratat ca un aragaz simplu deoarece el vine cu multe surprize și beneficii. 

Modelul măsoară 85 cm înălțime, 60 cm adâncime și 60 lățime. Când îl poziționați în bucătărie trebuie să țineți cont și de conducta de gaz din locuința dumneavoastră. Are 4 arzătoare disponibile, unul mic, două normale și unul mare. 

Volumul disponibil în cadrul cuptorului este de 59 l și are funcții suplimentare speciale. Se poate utiliza funcția de grill, rotisorul, care este o funcție foarte utilă și sistemul de iluminare. 

Cuptorul are și timer, astfel încât să nu uitați de preparatele pe care le băgați în cuptor. 

Și pentru că am vorbit atât despre cuptor, trebuie să aducem în discuție și faptul că plita are specificații precum Clean Zone sau High Efficiency Gas Burner. 

#3. Cel mai estetic pachet, format din cuptor și plită pe gaz: Pachet Cuptor incorporabil Arctic AROSC21130BD

Din ce în ce mai des, oamenii vor să cumpere electrocasnice care să vine și cu o funcționabilitate crescută, dar și cu un design atractiv. Tocmai de aceea, acest model vine cu o abordare inovativă, aducând în bucătăria dvs cele mai noi tendințe în materie de design. 

Cuptorul se încorporează în blatul de bucătărie având următoarele dimensiuni: 595 x 594 x 567 cm și o greutate de 33 kg. Cu toate acestea, el vine cu o mulțime de funcții utile, asigurând performanțe înalte de gătit. 

Cuptorul este robust și are o capacitate de 71 de litri, fiind dotat cu tava pentru scurgere a grăsimii și cu un grătar din sârmă. Ușa are 2 straturi din sticlă, iar alte caracteristici demne de menționat sunt emailul ușor de curățat, ușa cu sistem de curățare și cu aspect reflexiv. 

Plita este neagră, elegantă, cu 4 arzătoare cu o putere maximă de 7,4 kw. 

#4. Cel mai sigur aragaz, cu dispozitiv de siguranță plită și cuptor: Aragaz Heinner HFSC-V50WH

O masă gustoasă, savurată împreună cu persoanele dragi se face la aragazul Heinner HFSC-V50WH, un model clasic, dar sigur pentru toată familia. Design-ul său este alb și vine cu nuanțe perfect asortate. 

Putem spune că este un aragaz clasic, care amintește de cel care bunicile noastre îl au în bucătăriile lor de vară. Geamul de la cuptor este transparent, iar în partea inferioară are un loc special pentru depozitarea tăvilor, oalelor sau ale altor cratițe. 

Produsul vine cu 4 arzătoare, două medii, unul mic și altul mare. Nu are, din păcate, o curățare catalitică (adică topirea grăsimii). 

Cea mai importantă dotare este cea de siguranță. Modelul are sisteme care sting focul în caz de uitare sau neatenție, atât la plită, cât și la cuptor. Astfel, dacă focul se stinge din greșeală, dvs. nu vă aflați în pericol. 

Capacul este metalic și oferă și el protecție, iar ușa cuptorului oferă, de asemenea, un plus de protecție datorită ușii cu geam dublu. 

#5. Cea mai vândută plită încorporabilă: Plita incorporabila Arctic ARSGN64125S

Când vine vorba despre raport calitate/preț, putem să oferim 5 steluțe din 5. Să începem cu ceea ce este mai evident: design-ul. Plita este de culoare neagră, cu baza de sticlă securizată.

Toate arzătoarele sunt din fontă, iar sistemul de siguranță este Safety Plus, care oprește alimentarea în cazul în care flacăra se stinge din greșeală. Aprinderea este integrată, fără chibrituri sau alte instrumente. De la o simplă apăsare, dvs. aveți flacăra aprinsă.

Arzătoarele sunt foarte eficiente și sunt în număr de 4, 1 arzător mare, unul mic și 2 normale. Cât despre dimensiuni, acestea sunt: 4,6 cm înălțime, 59 cm lățime, 52 cm adâncime și o greutate de 9,9 kg. Este o plită care se remarcă prin simplitate, eficiență și preț bun. 

Poate și de aceea este cea mai vândută. 

#6. Aragazul cu cel mai multifuncțional cuptor: Aragaz Beko FSE62134DCR

Vă doriți un cuptor care să vă ofere o experiență completă și cu ajutorul căruia să puteți găti o mulțime de prăjituri? Atunci avem o sugestie: aragazul Beko FSE62134DCR. Având în vedere caracteristicile lui, este cel mai indicat pentru pregătirea meselor întregii familii. 

Este unul modern, cu o mulțime de funcții, dar cu un design vintage. Este de culoare crem, o culoare neutră și care se potrivește oricărei bucătării. Dimensiunile sunt standard: 85 x 60 x 50, ceea ce înseamnă că va avea loc în orice bucătărie.

Aragazul are o aprindere electrică, însă funcționează pe gaz. Sunt caracteristici demne de luat în considerare deoarece asta înseamnă că preparatele vor avea un gust mai intens și vor fi mai sănătoase. 

Modelul dispune și de siguranță, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă fie frică în legătură cu posibilele accidente, deoarece acestea nu se vor petrece. Dispune și de un cuptor grill, iar important de precizat aici este că aragazul are convecție cu aer fierbinte. 

#7. Cel mai potrivit aragaz pentru bucătăriile mici: Aragaz Zanussi ZCG210M1WA

Zanussi ZCG210M1WA este un aragaz cât nu se poate mai clasic, care nu iese din tiparele pe care le știe toată lumea. Trebuie precizat aici că dacă sunteți în căutarea unui de ultima generațiee, cu tot felul de trăsături și caracteristici inteligente, aceasta nu este opțiunea potrivită.

 Daca vreți un aragaz ieftin, care se ocupă destul de bine de sarcinile de bază, atunci putem spune că sunteți în fața produsului perfect. 

Dacă nu ați observat deja, produsele sofisticate și cele cu o mulțime de funcții integrate sunt mai puțin fiabile. Evident, modelul de aragaz Zanussi ZCG210M1WA nu face parte din categoria acestora. 

Implicarea electronică este zero, acest aragaz folosindu-se în totalitate de gaz pentru a funcționa. Datorită acestul lucru vă veți bucura astfel de beneficiul obținerii unei călduri instante în vasul în care preparați mâncarea,, grație flăcării pure. 

Ca orice alt aragaz clasic, care funcționează pe gaz, produsul despre care vorbim dispune de siguranțe împotriva stingerii accidentale a flăcării, la plită, dar și la cuptor. 

Una dintre cele mai importante trăsături este funcția Pizza. Aceasta va putea produse gustul bine-cunoscutei bucătării italiene. 

#8. Cea mai încântătoare plită la capitolul estetic: Plita incorporabila Whirlpool GOA 6425 S

Whirlpool GOA 6425 S este o plită încorporabilă cât se poate de clasică din punct de vedere funcțional. Însă ceea ce o deosebește de celelalte este modul în care arată. Performanțele acesteia sunt capabile să treacă pentru media gamei. Chiar dacă nu putem vorbi despre funcții inteligente sau sofisticate, trebuie sa apreciem eficiența ridicată, având un interval crescut de puteri.

Plita incorporabila Whirlpool GOA 6425 S este alimentată pe gaz, fiind cunoscută ca o resursă inflamabilă, venind cu avantajului unui cost redus, dar și cu câteva minusuri, ca orice alt produs. 

Din fericire, dezavantajele sunt anihilate de 2 elemente simple, dar foarte foarte utile. Facem referire la un sistem de aprindere electrică, prin scânteie, iar cel de-al doilea element este supapa de siguranță, care vine alături de fiecare arzător, cu scopul clar de a opri instant alimentarea cu gaz, asta dacă se întâmplă ca gazul să se stingă.

Intervalul de puteri începe de la 1kW, în cazul arzătorului mic, iar cel mai mare ajunge pana la impresionanta valoare de 3.5 kW pe arzătorul cu triplă coroană, de tip Wok. 

La această plită grătarele sunt optimizate, brandul Whirlpool reușind o performanță excelentă: să arate bine, să ofere siguranță și stabilitate vaselor și să faciliteze curățarea acestuia, datorită faptului că sunt detașabile. 

#9. Cel mai performant aragaz: Aragaz Arctic AGM5511DTTL

Pentru a asigura faptul că gătitul este eficient în casa ta, atunci ai nevoie de un aragaz performant, iar noi ți-l recomandăm pe acesta: Arctic AGM5511DTTL. Arctic AGM5511DTTL se află pe lista modelelor noi, fiind un aparat cu tehnologie Safty Plus pentru prevenția scăpărilor cu gaz. Cât despre modul în care arată, acesta are un design simplist, disponibil la achiziție din magazinele online la un preț bun.

Dacă vă întrebați care sunt dimensiunile, Arctic AGM5511DTTL dispune de următoarele dimensiuni: 85 x 50 x 50 cm și are o greutate de 32 Kg. 

Plita aragazului este cu alimentare cu gaz metan și dispune de o putere maximă de 7,9 kW. Arzătoarele sunt foarte eficiente și oferă căldură foarte bună. 

Aragazul are și TIMER, care vă permite sa contabilizați durata de pregătire a preparatelor dvs. Astfel veți reuși să vă manevrați mai bine timpul și să știți cu exactitate cât durează gătirea alimentelor. 

Cât despre ușa cuptorului, aceasta este din geam dublu special, având garnitură de etanșare. 

La capitolul curățare, aragazul poate fi șters cu ușurință cu ajutorul unei cârpe umede sau cu ajutorul oricărui material textil. 

#10. Cea mai solidă plită încorporabilă: Plita incorporabila Beko HIAW64225SX

Beko HIAW64225SX este o plită cât se poate de clasică, încorporabilă, care funcționează pe bază de gaz. Aceasta vine cu avantajul prezenței a câtorva îmbunătățiri, care delimitează această plită de principalii competitori pe acest segment de preț. 

Cei de la Beko au propus pentru această plită si un aspect optimizat, adăugând, de asemenea, și beneficii estetice și funcționale.

Plita incorporabila Beko HIAW64225SX merge având la bază una dintre cele mai economice resurse energetice, și anume: gazul.  Plita beneficiază de sistemul de aprindere electrică (prin scânteie) și sistemul de siguranță cu supape magnetice. 

Ultimul aspect are rolul de a opri alimentarea cu gaz. Plita are 4 arzătoare, cu dimensiuni diferite, care dezvoltă un interval destul de mare de puteri. 

#11. Cea mai compactă plită cu gaz: Plita incorporabila Electrolux KGS6436SX

Electrolux KGS6436SX este fără doar și poate modelul de care aveți nevoie, mai ales daca vreți să oferiți bucătăriei un aer proaspăt, fresh, modern și, poate cel mai important, să fie și funcțional. Arzătorul rapid de la aceasta plită este creat pentru a ajunge cât mai rapid la baza oalelor și tigăilor. 

Flacăra pe care o produce este una puternică, oferind economii considerabile de 20% la energie. Acest model este unul destul de asemănător cu un aragaz clasic deoarece are un panou de comandă accesibil și foarte ușor de folosit, fiind, de asemenea, și intuitiv. Deasupra tuturor celor 4 arzătoare se află un grilaj negru pe care se pot așeza oalele de gătit. Plita are o putere de 7 kw, fiind împărțită între cele 4 arzătoare. 

Ca orice plită modernă, și aceasta are funcția de Safety Plus pentru a opri gazul în cazul unui accident. 

Ce este important cand cautam cea mai buna plita pe gaz?

Materialul din care sunt realizate butoanele pentru arzătoare, dar și restul plitei

Majoritatea plitelor obișnuite cu gaz sunt fabricate din oțel inoxidabil pentru a preveni ruginirea în mediul în care bucătăria dumneavoastră se aburește. Chiar dacă corpul aragazului se încălzește, metalul oferă durabilitate și nu este predispus la deteriorare. Cu toate acestea, creativitatea nu cunoaște limite.

Puteți găsi plite pe gaz din sticlă sau fibră de sticlă, care oferă blatului bucătăriei dvs. un aer interesant, dar sunt, de asemenea, mai fragile și presupun o întreținere mai ridicată. Sau puteți alege un material care poate modera încălzirea blatului pentru a preveni accidentele prin arsură.

Cât de multe arzătoare sunt necesare?

Există în principal 4 tipuri de plite pe gaz pe baza numărului de arzătoare – 1 arzător, 2 arzătoare, 3 arzătoare, 4 sau mai multe arzătoare. 

Cele cu 2 arzătoare sunt cele mai populare și utilizate pe scară largă în rândul studenților. Numărul de arzătoare de care aveți nevoie depinde de mărimea familiei dvs.

Care ar trebui să fie dimensiunea aragazului cu gaz potrivit bucătăriei dumneavoastră?

Primul lucru pe care trebuie să îl analizați este dimensiunea aragazului cu gaz. Majoritatea modelelor de plite vin în formă dreptunghiulară sau pătrată și au o lățime de 60, 70, 80 și 90 cm.

Cel mai bine este să alegeți dimensiunea aragazului pe gaz, în funcție de mărimea blatului de bucătărie și de dimensiunea hotei. În plus, vă ajută să o utilizați confortabil și arată minunat într-o bucătărie, dacă dimensiunea este potrivită. 

cea mai buna plita pe gaz – Pareri de pe forum

Iulian Nistor

„Am achiziționat setul Cuptor incorporabil Beko BSE22130X, Electric, iar materialele sunt de bună calitate, funcționează exact așa cum trebuie. Raportul calitate-preț este satisfăcător, cuptorul este minunat, iar accesoriile par foarte rezistente. Deocamdată mă declar mulțumit, aștept să-l mai încerc în continuare.”

Rambu Marilena

„Am cumpărat la ofertă setul Cuptor incorporabil Beko BSE22130X, Electric și nu pot fi mai mulțumită de atât. Calitatea este cât de poate de bună (mai ales la prețul pe care îl are). Pe mine mă ajută timer-ul, nu risc să uit mâncarea în cuptorul pornit (mi se întâmpla destul de des înainte). Dar am și câteva nemulțumiri. Se zgârie destul de ușor, iar din punctul meu de vedere grătarul putea fi mai grosuț.”

Adriana Dumitrache

Setul Cuptor incorporabil Beko BSE22130X se potrivește perfect în bucătăria mea nouă. Funcționează foarte bine, prețul pe care l-am dat a fost unul foarte bun, mai bun decât mă așteptam. Se curăță ușor și i-am cumpărat și mamei un set, ea care gătește toată ziua, este la fel de mulțumită. Plita funcționează bine, fără întreruperi, iar cuptorul se descurcă de minune cu orice preparat. Recomand cu tărie tuturor celor care sunt în căutarea calității.”