Cea mai buna masina de spalat cu uscator – Pareri

Lista cu produse de top pentru cea mai bună mașină de spălat cu uscător

Cea mai bună mașină de spălat rufe cu uscător, în general: Electrolux Dual-Care EW7W369S, PerfectCare700

„Are setările ideale pentru hainele dumneavoastră, iar dintr-un singur ciclu confortabil obțineți haine curate și uscate.”

Cea mai economică mașină de spălat cu uscător: Samsung WD90J6A10AW/LE

„Această mașină economisește o mare parte din energie, are o capacitate de spălare mare, specificații fizice și un preț bun.”

Cea mai rapidă mașină de spălat, cu uscător: Electrolux Dual-Care EW7W4684W

„Un program special, SteamCare, care restaurează hainele și o îngrijire a hainelor care poate dura chiar și o oră în total.”

Cea mai optimizată mișcare de spălare a rufelor: LG F4DN408S0

„Datorită experienței acumulate, această mașină de spălat oferă o mișcare optimizată a mișcării de spălare.”

Cea mai performantă mașină de spălat cu uscător: Slim LG F2J6HM0W

„O tehnologie de top, ce are grijă de hainele dvs cu ajutorul funcțiilor de ultimă generație.”

Cea mai durabilă mașină de spălat cu uscător: Samsung WD80M4A43JW/LE

„Este testată în conformitate cu rigurozitățile UE, iar motorul Digital Inverter oferă o eficiență sporită și o performanță care poate dura până la 20 de ani.”

Cel mai puternic abur la o mașină de spălat cu uscător: Slim Arctic APL61012BDW0

„Hainele impecabile se obțin cu ajutorul mașinii de spălat cu uscător Slim Arctic APL61012BDW0, care îndepărtează reziduurile de detergenți cu ajutorul aburului puternic.”

Alegerile noastre de top pentru cea mai bună mașină de spălat cu uscător

#1. Cea mai bună mașină de spălat rufe cu uscător, în general: Electrolux Dual-Care EW7W369S, PerfectCare700

Dacă sunteți în căutarea unei mașini de spălat cu uscător foarte performante, având, de asemenea, și tehnologii de ultimă oră, atunci Electrolux Dual-Care EW7W369S, PerfectCare700 este soluția. Modelul de față are o mulțime de beneficii. 

Unul dintre cele mai mari beneficii este rapiditatea cu care usucă hainele. Iar dacă vă așteptați ca mașina să fie enormă, nu este așa. Aparatul este compact, având o greutate de 68,5 kg și 85 x 60 x 63,1 cm. Ce înseamnă asta?

Că mașina de spălat nu va ocupa mult spațiu. În plus, ea este dotată cu un motor Inverter, foarte puternic, ridicându-se la cele mai înalte standarde. Astfel, aveți în față o mașină de spălat cu uscător economică din punct de vedere al consumului, fiind încadrată în categoria de eficiență energetică A. 

Puteți spăla 9 kg de rufe, iar la uscare mașina poate accepta 6 kg. Electrolux are tehnologia turație variabilă sau excludere centrifugare. Asta înseamnă că puteți alege numărul de rotații potrivit hainelor pe care le-ați băgat la spălat. 

#2. Cea mai economică mașină de spălat cu uscător: Samsung WD90J6A10AW/LE

Când nu vă permiteți, dar nici nu puteți să instalați două aparate electrocasnice care să aibă grijă de hainele dvs., atunci această mașină de spălat este varianta potrivită, pe care trebuie să o aveți în locuință. Mașina de spălat are o capacitate de 9 kg, ceea ce nu este deloc puțin, mai ales că majoritatea mașinilor au o capacitate de 5-6 kg. 

Aveți 14 programe disponibile de spălare, iar în rândul acestora se numără hainelor pentru afară, lenjeriei sau programul pentru hainele de bebeluși. 

Puteți să vă personalizați mașina prin alegerea unei anumite trepte de temperatură. Sunt 5 șa număr, toate prestabilite, iar viteza pe care puteți să o alegeți este de până la 1400 rpm. Spre exemplu, dacă alegeți o viteză mare de centrifugare, dar și un program de spălare rapid de 15 min, atunci veți economisi și timp și bani. 

Următoarea funcție a acestui model este cel de uscare. Aici aveți posibilitatea să uscați până la 6 kg de rufe. Puteți alege și funcția AddWash, tehnologia Eco Bubble, Bubble Soak. 

#3. Cea mai rapidă mașină de spălat, cu uscător: Electrolux Dual-Care EW7W4684W

Performantă, are tehnologii de ultimă oră, economică. Cam așa ar putea fi descrisă această mașină de spălat cu uscător. Modelul are o mulțime de avantaje, iar în anotimpul rece, când mulți dintre noi ne chinuim cu uscarea rapidă a hainelor. 

Ea este compactă și solidă. Are 69,5 kg și dimensiuni de 85 x 60 x 57,2 cm, ceea ce înseamnă că nu va ocupa foarte mult spațiu. 

Mașina de spălat are un motor puternic, iar în timpul funcționării la sarcina parțială (30-45 Hz), eficiența motorului este crescută. Putem spune că mașina de spălat este destul de silențioasă: 51 dB la spălare, 76 dB la centrifugare și doar 60 la uscare. 

Are o capacitate de încărcare de 8 kg și jumătate din această cantitate (4 kg) la uscare. Ea poate funcționa timp de o oră și să ofere haine curate și uscate.

#4. Cea mai optimizată mișcare de spălare a rufelor: LG F4DN408S0

Această mașină de spălat are o capacitate de 8 kg la spălare și 5 kg la uscare. Este un model modern, cu o mulțime de funcții utile (Direct Drive, Spa Steam), mașina venind și cu conectivitate Wi-Fi, precum și cu funcția de diagnoză inteligentă. 

Care sunt avantajele? Poate spăla și usca, fiind un model care îți ușurează viața, ocupă spațiu puțin, clasa de energie este A, are un motor Direct Drive, performant și tehnologia LG Steam, care elimină 99,9% dintre alergeni. 

Cât despre dimensiunile acestei mașini, are 85 cm înălțime, 60 cm lățime și 56 cm adâncime. Greutatea este de doar 69 kg. 

Pentru familiile de până la 3-4 membri, această mașină cu uscător se va descurca de minune. Este relativ silențioasă, având 52 dB la spălare, 56 dB la uscare și 74 dB la centrifugare. 

Consumul de energie este foarte bun, încadrându-se în categoria mașinilor economice, costul lunar apropiindu-se de 63 de lei. 

#5. Cea mai performantă mașină de spălat cu uscător: Slim LG F2J6HM0W

Avem de-a face cu încă o mașină de spălat 2 în 1, cu o eficiență ridicată. Le spală foarte bine, le usucă la fel de bine, iar dvs. vă rămâne doar să le împăturiți frumos și să le băgați în dulap. 

Are o capacitate de 7 kg la spălare și 4 kg la uscare. Este potrivită pentru familii de 3 membri. Clasa de energie în care se încadrează este A, ceea ce înseamnă că asigură un consum de energie destul de rezonabil. 

Viteza de rotație pe care o atinge este 1200 rpm, însă modelul reușește să le stoarcă foarte bine. 

Trebuie să ne uităm și la design-ul mașinii. Ea este albă, elegantă, cu un design discret, mainimalist. În față are panoul de control, având un buton rotativ. Acesta vă ajută să setați programul de spălare, iar în jurul său există pictograma, astfel încât să le recunoașteți rapid. 

#6. Cea mai durabilă mașină de spălat cu uscător: Samsung WD80M4A43JW/LE

Este o mașină de spălat eficientă, cu tehnologii de ultimă generație, foarte inovatoare. Samsung WD80M4A43JW/LE are o capacitate de 8 kg la spălare și 4,5 kg la uscare. Clasa energetică A asigură un consum moderat, iar viteza maximă de centrifugare este 1400 rpm. Acest aspect este important deoarece, asigurând o stoarcere perfectă, uscarea va fi în întregime. 

Din punct de vedere al design-ului, mașina poate fi considerată ca având un spect elegant, carcasa ei fiind albă. În față veți găsi cuva pentru detergenți, panoul de control, butonul rotativ pentru setarea programului, viteza de centrifugare și temperatura. 

Mașina este silențioasă, având la spălare 54 dB, la centrifugare 73 dB, iar la uscare 59 dB. Mașina are 71 de kg. 

Să vă enumerăm și câteva dintre programele din care puteți alege: Bumbac (perfectă pentru lenjeriile de pat), Sintetice (pentru hainele din poliester, poliamidă sau altele similare), Lână (perfectă pentru articolele din lână), Baby Care (care spală hainele la o temperatură ridicată, pentru a scoate detergenții din hainele copilului), Eco Drum Clean (igienizează cavitatea interioară a mașinii), precum și multe altele. 

#7. Cel mai puternic abur la o mașină de spălat cu uscător: Slim Arctic APL61012BDW0

Viața dvs. se poate îmbunătăți considerabil atunci când hainele sunt curate, proaspete și arătând aproape noi. Iar această sarcină trebuie lăsată în mâinile mașinii Slim Arctic APL61012BDW0

După cum îi spune și numele, mașina are dimensiuni mici, fiind „Slim”. Se potrivește perfect nevoilor dvs. zilnice, iar dacă sunteți o familie de până la 4 persoane, această mașină se va descurca de minune. Are o capacitate de 6 kg, suficient pentru o spălare. 

Mașina are un preț foarte mic, iar raportul calitate/preț este unul satisfăcător. Beneficiază de tehnologii avansate și economice, însă nu dispune de un display. Veți primi și o garanție de 24 de luni, inclusă în preț. 

Viteza de centrifugare este de 1000 rpm și are 15 programe de spălare. Aparatul este robust, cu un design atractiv. Programele mașinii de spălat rufe sunt: bumbac, cu ciclu de pre-spălare, plus temperaturi de până la 95 de grade C. Face parte din clasa energetică A++, ceea ce înseamnă că va avea un consum energetic redus. 

Ce este important când căutăm cea mai bună mașină de spălat cu uscător?

Uscare automată 

Aproape toate mașinile de spălat cu uscător din zilele noastre vin cu programe de uscare automată cu senzori. Aceasta înseamnă că aparatul stabilește timpul de uscare pe baza umidității din cuvă. Cu toate acestea, unele mașini sunt mult mai precise la stabilirea timpului de uscare decât altele. 

Există mașini de spălat cu uscător care usucă excesiv hainele, ceea ce ar putea duce la contracție și la deteriorarea țesăturilor. Altele calculează greșit, lăsând hainele prea umede.

Zgomotul pe care îl face

Când sunteți în magazin, nu veți putea spune cât de zgomotoase vor fi modele. Deci, să aveți un aparat silențios este preocuparea dvs. cheie atunci când faceți achiziția, iar pentru asta puteți să aruncați o privire la recenziile despre mașina de spălat cu uscător. 

Capacitățile de spălare pe care mașinile de spălat rufe cu uscător le au 

Cantitatea pe care o mașină de spălat cu uscător poate să o accepte dintr-o singură tură începe de obicei de la 5 kg (ceea ce este suficient pentru a spăla 16 cămăși de bumbac pentru bărbați simultan) și variază până la 12 kg, suficient pentru a spăla 38 de cămăși simultan. Capacitatea cuvei de spălare de 8 kg este aproximativ medie.

Dacă aveți o familie mai mare, îndreptați-vă spre o mașină de spălat cu o capacitate mai mare. 

Capacitățile de uscare pe care mașinile de spălat cu uscător le au

Capacitatea de uscare este întotdeauna mai mică decât capacitatea de spălare a mașinii, variind de obicei de la 2,5 kg la 8 kg. Asta înseamnă că, dacă ați umplut cuva la spălare, va trebui să scoateți câteva articole înainte de uscare. 

cea mai buna masina de spalat cu uscator – Pareri de pe forum

Sorin Stoaler

Electrolux Dual-Care EW7W369S, PerfectCare700 este o mașină extrem de eficientă și silențioasă. Iar faptul că are și uscător în plus o face o adevărată comoară. Faptul că e silențioasă vine de la motorul de ultimă generație care asigură o turație de centrigurare mare. Uscătorul se descurcă la fel de bine, usucă o cantitate destul de mare de rufe. Trebuie să recunosc, ele ies șifonate, dar nouă de place să călcăm rufe, deci nu este o problemă. 

Mașina e cam grea, are 80 kg. Dacă stați la bloc veți avea nevoie de puțin ajutor. Însă, per total, sunt mulțumit.”

Cristina Pop

Electrolux Dual-Care EW7W369S, PerfectCare700 este prima mașină cu uscător inclus pe care o folosesc. Sunt foarte mulțumită de ea, chiar dacă nu pot să o compar și cu alte modele. Din punctul meu de vedere mașina spală și usucă bine. Eu am citit foarte atent cartea și modul de utilizare. Are o garanție de 10 ani. Minunată!”

Alin Antoci

„Am cumpărat la nevoie Electrolux Dual-Care EW7W369S, PerfectCare700. Pot spune că este extraordinară. Foarte compactă, o mulțime de programe de spălat din care pot alege, este silențioasă și funcționează așa cum scrie și pe etichetă: perfect. 

La stoarcere se aude încet, la fel ca la spălare și uscare. Am folosit-o și peste noapte și nu mi-a deranjat somnul nici mie și nici soției mele. Per total, își merită toți banii. Recomand cu căldură tuturor celor care nu mai vor să-și usuce hainele pe sârme sau pe stander.”