Cea mai buna masina de facut gheata – Pareri, Forum, Pret (2021)

Lista cu produse de top pentru cea mai buna masina de facut gheata

Cea mai buna masina de facut gheata cu dozator de apa: Masina de gheata cu dozator de apa Taurus MG 10.

“Dotată cu un dozator de apa care poate furniza apa la trei temperaturi diferite, aceasta masina de facut gheata depășește limitele impuse de denumirea sa, fiind ideala atat pentru prepararea si mentinerea ghetii, cat si pentru furnizarea apei.”

Cea mai buna masina de facut gheata cu capacitate mare de productie: Masina profesionala cuburi de gheata, 35 kg/zi

“În cazul în care aveți nevoie de cantități mari de gheata proaspat preparata, Masina profesionala cuburi de gheata, 35 kg/zi este alegerea ideala pentru dumeneavoastra; nu va obosi oricare ar fi cantitatea cerută.” 

Cea mai buna masina de facut gheata cu capacitate de producție de 15 kg de gheata pe zi: Masina cuburi de gheață H.Koenig, KB15, indicator nivel apa, cuva inoxidabila

“Capabila sa satisfaca necesitatile unei familii numeroase, sau care, pur si simplu, iubește petrecerile, sau chiar sa susțină un mini bar, Masina cuburi de gheata H.Koenig, KB15 este o alegere inteleapta în cazul în care sunteți în căutarea unei astfel de masini.”

Cea mai buna masina de facut gheata cu funcție congelare rapida: Masina de facut cuburi de gheata H.Koenig KB12

“Uitați de perioadele îndelungate de așteptare pentru a obține gheata cu Masina de facut cuburi de gheata H.Koenig KB12. Multumita funcției de congelare rapidă veti obtine gheata dorită rapid.”

Cea mai buna masina de facut gheata cu capacitatea de selectare a dimensiunilor cuburilor: Masina de facut gheata Zass ZIM 01

“Daca una dintre dorintele dumneavoatra este sa aveti gheata de anumite dimensiuni, nu mai aveți nevoie de lampa lui Aladin. Tot ce trebuie sa faceți este sa achizitionati aceasta masina de gheata; va va împlini instant dorinta.”

Cea mai buna masina de facut gheata cu timer: Aparat de facut gheata Crown ICM-17

“Iată ca și cele mai abstracte aparate au acum funcția “timer”; aparatul de facut gheata Crown ICM-17 este exemplul perfect. Uitați de grija monitorizarii îndeaproape a procesului de producere a ghetii cu mult utilă funcție timer.”

Cea mai buna masina de facut gheata cu indicator pentru recipientul de gheata plin: Masina de facut cuburi de gheata Heinner HIM-105BK

“Grație indicatorului pentru recipientul de gheata plin, Masina de facut cuburi de gheata Heinner HIM-105BK este utilă pentru oamenii suprasolicitati care nu-si permit irosirea timpului cu urmărirea producției de gheata. Aceasta masina de facut gheata va va anunța atunci cand recipientul este plin.”

Alegerile noastre de top pentru cea mai buna masina de facut gheata

#1. Cea mai buna masina de facut gheata cu dozator de apa: Masina de gheata cu dozator de apa Taurus MG 10.

Cea mai buna masina de facut gheata cu dozator de apa: Masina de gheata cu dozator de apa Taurus MG 10.

Fie ca sunteti un iubitor de tehnologie, sau pur si simplu suntei in cautarea unui aparat de facut gheata inteligent, Masina de gheata cu dozator de apa Taurus MG 10 este, probabil, cea mai buna alegere pe care a-ti putea sa o faceti. Iata de ce!

In primul rand, pe langa capaciatea rapida de preparare a ghetii in cantitati mari (15 kg de gheata pe zi), aceasta masina functioneaza si ca dozator de apa. In cazul in care va intrebati cum o puteti alimenta cu apa, va informam ca puti folosi sticle de apa care se gasesc pe piata (de la 7.5 litri pana la 18 litri), sau o puteti conecta la sursa de apa curenta. De asemenea, acest dozator pune la dispozitia dumneavoastra apa la temperaturi diferite: rece, ambient si calda. Trebuie mentionat, totodata, ca Masina de gheata cu dozator de apa Taurus MG 10 beneficiaza de afisaz digital care va permite selectarea temperaturii si functiei dorite intr-o maniera simpla si elevata. 

Trebuie mentionat ca aceasta masina este dotata cu functia de avertizare acustica care va va anunta in cazul lipsei apei, si cu o tava anti-picurare care va colecta toate picaturile nedorite.

#2. Cea mai buna masina de facut gheata cu capacitate mare de productie: Masina profesională cuburi de gheata, 35 kg/zi

Cea mai buna masina de facut gheata cu capacitate mare de productie: Masina profesională cuburi de gheata, 35 kg/zi

Masina profesională cuburi de gheata este, după cum anunța si denumirea ei, intru-totul profesionala. Gratie unei capacități extrem de mari de producție de gheata, aceasta masina este o achizitie potrivită pentru cei care au nevoie de cantități mari de gheta. Desigur ca poate fi folosită si pentru uzul casnic, însă trebuie sa tineti cont ca o capacitate mare de producție este corelată, indubitabil, cu un consum crescut de apa si energie.

Pe langa capacitatea mare de producție, Mașina profesională cuburi de gheata poate stoca o cantitate considerabilă de gheata (aproximativ 15 kg). In plus, sistemul de racire folosit este pe baza de injecție de aer; așadar, veți fi scutiți de consumul suplimentar de apa aferent creării temperaturii necesare producției de gheata. Singurul inconvenient pe care trebuie sa il luați in considerare in cazul acestui sistem de răcire este zgomotul produs si contribuția la creșterea temperaturii ambientale. Aceste inconveniente pot fi înlăturate, desigur, în cazul in care depozitați aparatul într-o camera mai puțin frecventată, sau chiar in exteriorul locuintei dumneavoastra.

#3. Cea mai buna masina de facut gheata cu capacitate de productie de 15 kg de gheata pe zi: Masina cuburi de gheață H.Koenig, KB15, indicator nivel apa, cuva inoxidabila

Cea mai buna masina de facut gheata cu capacitate de productie de 15 kg de gheata pe zi-Masina cuburi de gheață H.Koenig, KB15, indicator nivel apa, cuva inoxidabila

Dacă sunteți în căutarea unei masini de facut gheata care sa fie capabilă sa treacă cu brio oricărei încercări, Masina cuburi de gheață H.Koenig, KB15 este probabil una dintre cele mai bune alegeri. Indiferent dacă sunteți un adevărat consumator de gheață, sau sunteți proprietarul unui minibar, aceasta masina nu va va dezamagi. Dotată cu o capacitate de producție foarte mare, aproximativ 15 kg de gheata pe zi, Masina cuburi de gheata H.Koenig, KB15 oferă posibilitatea prepararii ghetii in avans sau in ultimul moment.

În cazul în care va intrebati dacă mărimea ghetii este adaptabila, răspunsul este da. Aceasta masina permite prin intermediul unui panou digital cu afișaj LCD prepararea ghetii in 3 dimensiuni diferite. De asemenea, este dotată cu indicator pentru nivelul apei și recipient detasabil pentru cuburile de gheata. Nu va faceti griji in legatura cu curatarea aparatului pentru ca permite accesul facil in acest scop.

#4. Cea mai buna masina de facut gheata cu functia congelare rapida: Masina de facut cuburi de gheata H.Koenig KB12

Cea mai buna masina de facut gheata cu functia congelare rapida: Masina de facut cuburi de gheata H.Koenig KB12

Masina de facut cuburi de gheata H.Koenig KB12 este un exemplu practic pentru aparatele capabile sa aplice eficacitatea tehnologiei in viața dumneavoastră in scopul micsorarii timpului cheltuit pentru activitățile cotidiene, in cazul prezent, prepararea ghetii. Aceasta este dotata cu functia de congelare rapida, pentru un ciclu de productie fiind necesara o scurta perioada de timp: de la 6 la 13 minute; producția maximă de gheata este de 15 kg pe zi.

De asemenea, pune la dispoziție gheata în trei mărimi diferite, o funcție extrem de importantă atunci cand decideti sa achizitionati un astfel de aparat. Este simplu de utilizat, grație unui ecran digital, LCD, care transforma un proces aparent complex într-o simpla joacă de copii.

In cazul in care sunteti nehotarat dacă aceasta masina de facut gheata este potrivită pentru un apartament mai mic, sau pentru o locuinta minimalista, ar trebui sa aruncați o privire asupra dimensiunilor si masei acesteia. Astfel, după o analiza mai minutioasa asupra acestui aparat, vom observa micimea acestora: adancimea, inaltimea si latimea nu depășesc 40 de cm fiecare, iar masa este situate sub 11 kg. Reiese astfel, posibilitatea utilizarii acestei mașini și în spațiile amintite anterior, dar si in cele mai mari, cu atat mai mult.

#5. Cea mai buna masina de gheata cu capacitatea de selectare a dimensiunilor cuburilor: Masina de facut gheata Zass ZIM 01

Cea mai buna masina de gheata cu capacitatea de selectare a dimensiunilor cuburilor: Masina de facut gheata Zass ZIM 01

Una dintre funcțiile de baza ale unei mașini de preparat gheata este capacitatea de a produce gheata in dimensiunile dorite de utilizator raportate la dimensiunile standard acceptate. Astfel, Masina de facut gheata Zass ZIM 01 pune la dispoziție gheata in trei marimi diferite care vor satisface pana și cei mai pretentiosi consumatori sau admiratori.

Totodata, ea prezinta o capacitate mare de formare de cuburi de gheata de aproximativ 12-15 kg pe zi. Masina de facut gheata Zass ZIM 01 este dotată cu capac cu fereastra vizitare, care va permite sa urmariti procesul îndeaproape, fără a perturba activitatea masinariei. Capacitatea rezervorului este destul de mare, de aproximativ 2.5 litri, fiind indicată pentru uzul casnic, sau pentru un număr mediu de persoane. In plus, aceasta masina permite stocarea cuburilor de gheata chiar în incinta aparatului, capacitatea rezervorului de stocare fiind de aproximativ 1.1 kg.

#6. Cea mai buna masina de facut gheata cu timer: Aparat de facut gheata Crown ICM-17

Cea mai buna masina de facut gheata cu timer: Aparat de facut gheata Crown ICM-17

Recomandata pentru oamenii grabiti si suprasolicitati, Aparatul de facut gheata Crown ICM-17 poate fi următoarea dumneavoastră masina de facut gheata intrucat întrunește toate calitățile unei astfel de masini. In primul rand, are o capacitate mare de producție, fiind capabilă sa genereze pana la 10 kg de gheata in 24 de ore, ceea ce înseamnă că poate tine pasul chiar si consumul unui mini bar.

In al doilea rand, este dotata cu functia timer care vă va permite să setați ora exacta cand masina sa producă gheata; astfel masina va fi pregatita sa porneasca chiar atunci cand aveți nevoie de ea. În plus, alte dotari deosebit de importante care merită menționate pentru aceasta masina sunt alarma pentru nivelul scăzut de apa și alarma pentru coșul umplut cu gheata, dotari care vă vor scapă de grijile suplimentare aferente monitorizarii unui asemenea aparat.

#7. Cea mai buna masina de facut gheata cu indicator pentru recipientul de gheata plin: Masina de facut cuburi de gheata Heinner HIM-105BK

Cea mai buna masina de facut gheata cu indicator pentru recipientul de gheata plin: Masina de facut cuburi de gheata Heinner HIM-105BK

Ideala pentru uzul casnic, Masina de facut cuburi de gheata Heinner HIM-105BK va va surprinde prin capacitatea mare de producție, prin aspectul placut și ergonomic, dar si prin  funcțiile din dotare. În primul rand, aceasta poate produce o cantitate suficient de mare de gheata: pana la 12 kg pe zi. În plus, coreland cantitatea de gheata care poate fi produsa cu pretul relativ mic, veti obține un raport extrem de avantajos pentru dumneavoastra.

In al doilea rand, masa și dimensiunile relativ mici (masa de 8.46 kg, latimea, inaltimea si adancimea cuprinse între 25 si 35 de cm), permit utilizarea acestei mașini chiar și în spațiile extrem de reduse. În plus, aspectul plăcut si ergonomic îndeamnă utilizatorul la folosirea ei. Sa nu uităm și de dotările suplimentare precum indicatorul pentru recipientul de gheata plin care permite evitarea suprasolicitării rezervorului, sau indicatorul pentru lipsa apei care asigura continuitatea producției, anuntandu-va in cazul epuizarii apei.

Ce este important cand cautam cea mai buna masina de facut gheata? 

Capacitatea și viteza de producție

Cel mai important aspect atunci cand aveți în vedere achiziționarea unei masini de facut gheata este capacitatea de producție. Dacă obișnuiți să consumați cantități mari de gheata ar trebui sa va orientati, desigur, către o masina capabilă să producă intr-un timp cat mai scurt  cantitatea dorită. Cantitatea de producție este exprimată in kg/ zi. Totusi, analizati extrem de minutios nevoile dumneavoastra si incercati sa gasiti masina care se pliaza cel mai bine după acestea, intrucat o producție de gheață mare este corelată, implicit, cu un cost de achizitionare si un consum mare.

Dimensiunea si masa

Încă doua aspecte foarte importante pentru o masina de facut gheata, dar și pentru orice alt obiect electrocasnic, sunt masa și dimensiunea acestuia. În cazul în care aveți suficient spațiu de depozitare, aceast aspect poate sa nu fie la fel de important ca și pentru cei care sunt limitati de spațiile reduse. Astfel, este foarte important sa cunoasteti aceste detalii, atat pentru a afla dacă va incadrati în spațiul disponibil, cat si pentru a cunoaste ușurința cu care poate fi manevrata.

Spațiul de depozitare pentru gheata preparată

Este important ca masina de facut gheata pe care doriți sa o achizitionati sa fie  dotată cu un spațiu de depozitare corelat cu capacitatea de producție. Astfel, cu cat capacitatea de producție este mai mare, spațiul de depozitare trebuie sa fie mai mare. Desigur, ca exista modele de masini de facut gheata care au o capacitate de producție relativ mica, dar cu spațiu de depozitare mare; important este ca masina sa poată depozita gheta produsă in cazul în care nu este folosită sau se dorește folosirea ei la un anumit moment în cantitate mare.

Cea mai buna masina de facut gheata – Păreri de pe forum

Ciprian Bogdan

Recomand, face fata cu brio pentru 4-5 persoane, la fiecare 7 minute face câte 9 cuburi. O avem de o luna și nu ne pare rău de achiziția făcută.” (Masina de facut cuburi de gheata Heinner HIM-105BK)

Mihalea Radu

Am cumparat-o cadou soțului. Practic masinuta asta este fix ceea ce ne trebuie. Ii pui apa si ea își face linistita cuburile. Le face destul de repede. Deci dacă ai uitat sa ii dai drumul si nu mai ai gheata, ți le scoate cam în 10 minute. Cuburile nu se topesc imediat. Sunt făcute bine. Isi merita banii.” (Masina cuburi de gheata H.Koenig, KB15, indicator nivel apa, cuva inoxidabila)