Cea mai buna crema antirid – forum acid hialuronic, riduri profunde (2021)

Lista cu produse de top pentru cea mai bună cremă antirid

Cea mai bună cremă antirid pentru toate tipurile de ten: Vichy LIFTACTIV Collagen Specialist

„Cu un ten mai neted, aveți un zâmbet mai larg! Crema antirid pentru corectarea semnelor vizibile cauzate de reducerea de colagen din piele se aplică atât dimineața, cât și seara, fiind potrivită pentru toate tipurile de ten. Crema este bogată în ingrediente dermatologice de origine naturală și se bucură de o eficacitate demonstrată.”

Crema antirid cu cele mai rapide rezultate: Vichy Liftactiv Supreme

„Simțiți-vă frumoasă chiar și când stați acasă! Crema antirid ajută la netezirea tenului și oferă rezultate vizibile după doar o lună de utilizare. Se aplică pe toată fața, atât ziua, cât și noaptea și poate fi folosită pentru ten normal, mixt sau sensibil. Crema antirid este testată dermatologic și bogată în apă termală.”

Crema antirid cea mai bogată în acid hialuronic pur: Gerovital H3 Evolution

„Scăpați de semnele îmbătrânirii! Crema antirid are acțiune rapidă, fiind bogată în acid hialuronic pur. Aceasta oferă o hidratare în profunzime și poate reduce până la 52% din suprafața ridurilor. Crema se utilizează dimineața și seara și este recomandabilă pentru tenul matur.”

Cea mai bună cremă antirid pentru tenul sensibil: L’Oreal Paris Hyaluron Specialist

„Lăsați tenul să respire! Crema de zi antirid netezește ridurile și hidratează intens tenul. Produsul se utilizează dimineața și asigură un ten cu 94% mai neted în doar 8 săptămâni. Crema conține factor de protecție solară 20, testat dermatologic, perfect pentru tenul sensibil. L’Oreal Paris Hyaluron Specialist este soluția ideală pentru tenul deshidratat și lipsit de volum.”

Cea mai bună cremă antirid de zi în general: L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew

„Dimineți hidratate pentru zile fericite! Crema antirid remodelează conturul feței și îmbunătățește textura pielii pentru 86% dintre femei. Produsul conține acid hialuronic fragmentat și este recomandat pentru femeile cu vârsta peste 40 de ani. Crema antirid este testată dermatologic de către un Institut Independent.”

Cea mai accesibilă cremă antirid: Roche Posay Hyalu B5

„Spuneți adio aspectului tern și obosit al tenului! Crema antirid reînnoiește plinătatea naturală a tenului și contribuie la îmbunătățirea aspectului feței. Datorită ambalajului practic, crema poate fi transportată cu ușurință în geantă sau în mașină; aceasta se aplică dimineața și seara. Produsul conține 2 tipuri de acid hialuronic.”

Cea mai hidratantă cremă antirid: L’Oreal Paris Age Specialist

„Scăpați de grija ridurilor! Crema antirid asigură o hidratare intensă de până la 24 de ore, reduce ridurile și crește elasticitatea feței. Produsul conține ingredienți activi și poate fi folosit pe toate tipurile de ten. Crema se adresează segmentului de vârstă 35+, fiind soluția perfectă pentru tenul matur ce prezintă semne incipiente de îmbătrânire.”

Alegerile noastre de top pentru cea mai bună cremă antirid

#1 Cea mai bună cremă antirid pentru toate tipurile de ten: Vichy LIFTACTIV Collagen Specialist

Cea mai bună cremă antirid pentru toate tipurile de ten: Vichy LIFTACTIV Collagen Specialist

Crema de zi pentru corectarea semnelor vizibile cauzate de reducerea nivelului de colagen din piele are o textură hidratantă și este potrivită pentru toate tipurile de ten. Crema se utilizează dimineața și seara pe pielea curată și uscată, aplicând un strat subțire pe ten. 

Vichy LIFTACTIV Collagen Specialist este destinată femeilor ce caută performanță antirid, fiind o cremă concentrată în ingrediente naturale menite a crea un ten sănătos, cu aspect tânăr. Produsul prezintă o eficacitate demonstrată și vizibilă asupra ridurilor, trăsăturilor lăsate, lipsei tonifierii și prezenței petelor pigmentare.
Fiind bogată în ingrediente dermatologice, crema antirid oferă tenului puterea de a combate semnele îmbătrânirii printr-o corecție progresivă a reducerii nivelului de colagen din piele. Produsul oferă rezultate de lungă durată și are un efect revitalizant și calmant, asigurând totodată hidratarea pielii. Crema beneficiază de proprietăți hipoalergenice și nu conține parabeni. 

#2 Crema antirid cu cele mai rapide rezultate: Vichy Liftactiv Supreme

Crema antirid cu cele mai rapide rezultate: Vichy Liftactiv Supreme

Crema antirid are un efect optim imediat de netezire a aspectului ridurilor și a imperfecțiunilor de la suprafața pielii. Folosind crema dimineața, până seara tenul dumneavoastră va arăta mai proaspăt și luminos, iar trăsăturile feței rămân odihnite. După o lună de folosire zilnică, ridurile adânci apar corectate, iar pielea este mai fermă.

Produsul este recomandabil pentru riduri profunde, fermitate pierdută și trăsături lăsate cu aspect obosit. Crema se utilizează atât dimineața cât și seara, pe tenul curat, spălat în prealabil. Fiind potrivită pentru toate vârstele, crema se adresează în special persoanelor cu ten normal, mixt și sensibil. 

Crema antirid are proprietăți hipoalergenice și este testată dermatologic, garantând siguranță în utilizare și rezultate satisfăcătoare. De asemenea, este bogată în apă termală, element ce asigură hidratarea tenului și curățarea în profunzime a acestuia. Produsul face parte din gama liftactiv.

#3 Crema antirid cea mai bogată în acid hialuronic pur: Gerovital H3 Evolution

Crema antirid cea mai bogată în acid hialuronic pur: Gerovital H3 Evolution

Crema antirid este bogată în acid hialuronic pur și lipozomal 3%, conținând de asemenea și SOD, GP4G și Trylagen. Produsul prezintă o acțiune de umplere și netezire a ridurilor, de refacere a funcției de barieră a pielii și de hidratare intensă. Crema poate fi folosită pentru toate tipurile de ten și asigură hidratare în profunzime și de durată. 

După doar 28 de zile de utilizare, Gerovital H3 Evolution reduce cu până la 52% suprafața ridurilor și scade lungimea acestora cu 20%. Crema antirid se utilizează dimineața și seara, atât pe față, cât și pe gât și decolteu. Produsul se asociază cu serul concentrat cu acid hialuronic și este testat dermatologic.

Crema antirid prezintă ușurință în utilizare și este simplu de transportat, beneficiind de un ambalaj compact și foarte practic. Totodată, crema are o textură moale, ușor de aplicat. 

#4 Cea mai bună cremă antirid pentru tenul sensibil: L’Oreal Paris Hyaluron Specialist

Cea mai bună cremă antirid pentru tenul sensibil: L’Oreal Paris Hyaluron Specialist

Crema de zi hidratantă pentru volumul tenului din gama Hyaluron Specialist netezește ridurile și hidratează intens tenul. După doar 8 săptămâni de folosire, tenul dumneavoastră va fi cu 94% mai neted și va avea cu 78% mai mult volum, oferind tenului un aspect proaspăt și luminos. 

Produsul se aplică în fiecare dimineață prin mișcări circulare, pe fața și gâtul curățate în prealabil. Crema antirid se bucură de o textură ușoară, non-grasă, ce asigură ușurință în aplicare este plăcută la atingere. Acest produs este testat dermatologic și conține factor de protecție solară 20.

Crema de zi antirid este soluția ideală pentru tenul deshidratat și lipsit de volum, conținând acid hialuronic cu masă moleculară mare, care ajută la hidratarea și netezirea suprafeței tenului. De asemenea, este bogată în micro acid hialuronic, ce pătrunde în epidermă și ajută la redobândirea volumului tenului. 

#5 Cea mai bună cremă antirid de zi în general: L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew

Cea mai bună cremă antirid de zi în general: L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew

Crema antirid de zi din gama Revitalift Laser luptă împotriva a 100% dintre semnele îmbătrânirii, corectând ridurile, redensificând tenul și remodelând contururile feței. Este soluția ideală pentru tenul matur, ce prezintă cel puțin 1 in cele 4 semne ale îmbătrânirii: textură neuniformă, riduri, pete pigmentare și lipsa fermității.

Produsul asigură rezultate rapide, îmbunătățind textura pielii pentru 86% dintre femei, oferind tenului un aspect mai ferm, mai dens. Această cremă antirid este testată dermatologic de către un Institut Independent. L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew este destinată tenului matur din segmentul de vârstă 40+.

Formula conține ingredienți activi ce asigură eficiență, precum acidul hialuronic fragmentat și Pro-Xylane concentrat. Acidul hialuronic fragmentat este un ingredient valoros de îngrijire a tenului, ce ajută la corectarea ridurilor cu meticulozitate datorită formei acestuia. Pro-Xylane concentrat este o formulă antirid patentată de către laboratoarele de cercetare L’Oreal, ce redensifică tenul, corectează ridurile și remodelează contururile feței.

#6 Cea mai accesibilă cremă antirid: Roche Posay Hyalu B5

Cea mai accesibilă cremă antirid: Roche Posay Hyalu B5

Crema antirid intens hidratantă contribuie la îmbunătățirea aspectului și a calității tenului. Produsul se bucură de o formulă unică, îmbogățită cu 2 tipuri de acid hialuronic, vitamina B5 și compuși activi din plante medicinale, formulă special creată pentru a umple textura tenului și pentru a asigura reactivarea capacității sale de regenerare. 

Crema se aplică dimineața și seara pe față, gât și decolteu, fiind potrivită pentru toate tipurile de ten. Produsul însumează mai multe caracteristici esențiale, hidratând profund și reînnoind plinătatea naturală a tenului, netezind ridurile fine și împiedicând apariția ulterioară a acestora. De asemenea, crema antirid se bucură de nivel de nichel controlat și are o textură ușoară.

Roche Posay Hyalu B5 regenerează tenul și îmbunătățește vizibil aspectul acestuia. Crema este potrivită chiar și pentru tenul sensibil, fiind un produs testat dermatologic special pentru acest tip de ten. Crema cu efect revitalizant vine într-un ambalaj practic și ușor de folosit, fiind la îndemână chiar și unei persoane active.

#7 Cea mai hidratantă cremă antirid: L’Oreal Paris Age Specialist

Cea mai hidratantă cremă antirid: L’Oreal Paris Age Specialist

Crema antirid din gama Age Specialist este special concepută pentru a combate primele semne ale îmbătrânirii, cauzate de scăderea colagenului din piele. Produsul este testat sub control dermatologic și se adresează tenului din segmentul de vârstă 35+. Se aplică dimineața pe fața și gâtul bine curățate anterior, prin mișcări circulare pentru o mai bună penetrare a pielii.

Crema acționează în 3 moduri. În primul rând, reduce ridurile și liniile fine, conferind pielii un aspect mai tânăr. În al doilea rând, crește elasticitatea, pielea devenind mai odihnită și mai tonifiată. Nu în ultimul rând, crema hidratează până la 24 de ore, oferind pielii o senzație reconfortantă și un aspect radiant.

Formula conține ingredienți activi eficienți precum biosferACele de colagen, ce pătrund în epidermă unde se extind de până la 9 ori, contribuind la umplerea liniilor fine și păstrarea fermității pielii și extractul de floare de Opuntia, cunoscută pentru proprietățile sale regeneratoare, ce susține procesul natural de regenerare a pielii.

Ce este important când căutăm cea mai bună cremă antirid?

Testarea dermatologică

Deși cremele antirid sunt de obicei foarte eficiente, pot fi problematice în cazul persoanelor cu ten sensibil sau care suferă de acnee. Este extrem de important să verificați dacă ați ales o cremă testată dermatologic, care asigură siguranță în utilizare și care nu vă va afecta tenul în urma aplicării acesteia.

Segmentul de vârstă căruia i se adresează

În funcție de vârsta la care decideți să folosiți creme antirid, va trebui să alegeți un produs adaptat nevoilor tenului dumneavoastră, nevoi ce sunt cu siguranță diferite în funcție de segmentul de vârstă. Majoritatea producătorilor și distribuitorilor de creme antirid menționează pe ambalaj sau în descrierea produsului segmentul de vârstă căruia i se adresează și ar trebui să țineți cont de acest lucru. Dacă achiziționați o cremă nepotrivită vârstei dumneavoastră, deci care nu însumează caracteristicile necesare tenului dumneavoastră, riscați să nu obțineți efectul dorit și să provocați un aspect obosit al tenului.

Tipul de ten

Un alt element extrem de important atunci când achiziționați o cremă antirid este tipul dumneavoastră de ten. Tenul sensibil nu suportă toate tipurile de texturi, cauzând acnee sau chiar îmbătrânirea tenului. Tenul mixt necesită o cremă cu textură cremoasă și cât mai mulți ingredienți activi, pentru a putea face față provocărilor pe toată perioada zilei. Tenul gras are nevoie de o atenție specială, întrucât aspectul uleios al feței poate respinge crema și astfel, pe lângă faptul că aplicarea va fi o corvoadă, nici nu își va face efectul. Așadar, este esențial să verificați cărui tip de ten se adresează crema antirid înainte de a o cumpăra, pentru a vă putea bucura de rezultatul dorit.

Prezența factorului de protecție solară

Una dintre principalele cauze ale îmbătrânirii tenului este expunerea la razele solare. Din acest motiv, este important ca dacă optați pentru o cremă antirid de zi, cu aplicare dimineața, să verificați prezența sau absența factorului de protecție solară. O cremă antirid bogată în FPS, nu numai că va corecta imperfecțiunile tenului, dar va împiedica apariția unor noi riduri sau linii subțiri.

Cea mai bună cremă antirid – păreri de pe forum

Irina Alecu

Vichy LIFTACTIV Collagen Specialist este o cremă care intră repede în piele și lasă o senzație catifelată. Întotdeauna am avut o problemă cu tenul gras, lucios, dar această cremă este destul de ușoară și poate fi folosită și drept bază pentru machiaj. Recomand cu încredere!”

Laura Irofte

„Este incredibilă! Vichy LIFTACTIV Collagen Specialist are absorbție rapidă și reumple vizibil imperfecțiunile pielii, oferind o senzație de răsfăț. După aplicare tenul este hidratat și pielea pare mai sănătoasă. O ador!”

Alexandra Iacob

Vichy Liftactiv Supreme este excepțională, lasă pielea catifelată, miroase foarte bine și protejează pielea chiar și la temperaturi scăzute. Folosesc această cremă de mai bine de un an și sunt extrem de mulțumită.”