Cele mai bune masini de cusut – cea mai buna masina de cusut electrica, profesionala, pareri, preturi ieftine si bune (2021)

Lista cu produse de top pentru cea mai bună mașină de cusut

Mașina de cusut cu cele mai multe funcții: Minerva MC8

„Fără mers la croitor, faceți rochii în dormitor! Mașina de cusut digitală cu ecran LCD dispune de 80 de programe diferite de cusut și este o alternativă practică și sigură pentru a vă confecționa singuri hainele. Toate tipurile de cusătură au pas și lățime reglabile, oferindu-vă control total asupra operațiunii și rezultatului final.”

Cea mai populară mașină de cusut: Singer Mademoiselle

„Creați un aspect divin costumului de Halloween! Toamna își intră în drepturi, iar sărbătoarea costumelor este la un pas distanță. Confecționați cu ușurință haine pentru copilul dumneavoastră, cu ajutorul mașinii de cusut create de cel mai vechi, faimos și calitativ producător: Singer.”

Cea mai modernă mașină de cusut: Daewoo DMC989

„Puteți face economie direct din sufragerie! Mașina de cusut pune la dispoziție 24 de cusături de bază, precum și un program pentru butonieră în 4 pași. Dispunând de tăietor încorporat pentru firul de ață și pedală electronică, mașina este simplu de utilizat pentru confecționarea hainelor.”

Cea mai rapidă mașină de cusut: Minerva EXTRAPLUS

„Cu mașina de cusut, tot ce-i vechi e refăcut! Dispunând de 22 de programe de cusut și o funcție ce bagă automat ața în ac, mașina de cusut asigură o viteză de lucru bună și comoditate în utilizare. De asemenea, acest model poate fi folosit fără probleme pe diferite tipuri de materiale.”

Cea mai practică mașină de cusut: Minerva Next 141D

„Tricoul preferat este prea mic? Va doriți o nouă față de pernă! Mașina de cusut este multifuncțională, electromecanică. Cu ajutorul acesteia veți putea transforma materialele preferate în adevărate piese de artă. Minerva Next 141D dispune de 14 programe cu disc comod pentru schimbarea acestora și are un design modern.”

Cea mai comodă mașină de cusut: Minerva SEW4HOME

„Coaseți cu spor, direct din dormitor! Cu o greutate de doar 6.2kg și o serie de 13 programe de cusut, mașina este foarte comodă și simplu de folosit. O puteți folosi oriunde în casă, întrucât dispune de iluminare cu lampă LED. Totodată, mașina de cusut este dotată cu mâner de transport convenabil.” 

Cea mai simplu de utilizat mașină de cusut: Daewoo DMC566

„Atent tras prin urechi de ac, un cadou nemăsurat! Cu ajutorul mașinii de cusut prevăzută cu 13 modele de cusături, puteți confecționa cadouri neprețuite pentru cei apropiați. Acest model dispune de sistem de propulsie mecanic, prin pedală și braț liber detașabil, fiind simplu de utilizat.”

Alegerile noastre de top pentru cea mai bună mașină de cusut

#1 Cea mai bună mașină de cusutMașina de cusut cu cele mai multe funcții: Minerva MC8

Cea mai bună mașină de cusut-Mașina de cusut cu cele mai multe funcții: Minerva MC8

Mașina de cusut este digitală și dispune de un ecran LCD care vă ajută la selecția tipului de cusătură dorit și reglarea acestuia. Pentru o selecție chiar și mai rapidă a operației, pe carcasa mașinii se găsesc butoane de selecție rapidă. Viteza maximă de coasere este de 800 de cusături pe minut.

Produsul vă pune la dispoziție o gamă largă de până la 80 de tipuri de cusături. Pe lângă cusăturile uzuale, se regăsesc și câteva tipuri de butonieră în regim automat, și diverse feluri de cusături decorative. Toate tipurile de cusături au pas și lățime reglabile.

Datorită funcției de introducere automată a aței în ac, puteți realiza cu ușurință orice tip de cusătură, indiferent de experiența dumneavoastră în arta confecționării textilelor. Mașina de cusut dispune de tăietor de ață încorporat, ce asigură ușurință în utilizare și rapiditate. Viteza coaserii se reglează cu ajutorul pedalei de picior sau a butonului de pe carcasa mașinii.

#2 Cea mai populară mașină de cusut: Singer Mademoiselle

Cea mai populară mașină de cusut: Singer Mademoiselle

Mașina de cusut vă va ajuta să modificați propriile articole vestimentare, să creați țesături originale pentru casă (precum perdele sau fețe de pernă) și chiar să vă ajutați copilul la confecționarea unui costum tematic. Mulțumită greutății de doar 7kg, este ușor de folosit de oriunde din casă.

Dispunând de până la 7 programe de coasere, mașina de cusut are o viteză maximă de 1500Imp/min, scăzând considerabil timpul necesar pentru a confecționa un articol vestimentar. Panoul de comandă este mecanic, beneficiind de lumină. Mașina vine la pachet cu un set de accesorii, menite a asigura o cusătură precisă și a vă ușura munca.

Produsă de unul dintre cele mai cunoscute branduri, mașina de cusut dispune de pas reglabil al cusăturii și tăiere automată a aței. Menită a asigura ușurință în utilizare, mașina de cusut este perfectă pentru a adăuga un strop de personalitate garderobei dumneavoastră.

#3 Cea mai modernă mașină de cusut: Daewoo DMC989

Cea mai modernă mașină de cusut-Daewoo DMC989

Mașina de cusut Daewoo DMC989 este o alegere inspirată pentru utilizare casnică, întrucât este simplu de folosit și depozitat. Conținând 24 de cusături de bază și reușind să îndeplinească mai multe procedee de rutină în materie de croitorie, mașina de cusut asigură siguranță în utilizare și reușește să răspundă nevoilor oricărui utilizator, indiferent de experiența acestuia.

Acest produs oferă posibilitatea de a pregăti butonieră în 4 pași fără a fi necesar să întoarceți materialul. De asemenea, indicatorul de impulsuri pe minut determină viteza de coasere a mașinii de cusut, având o capacitate de până la 850Imp/min. Printre accesoriile extrem de utile se numără tăietorul de ață încorporat pe carcasă, ce economisește timp prețios și vă oferă un proces eficient de coasere.

Mașina de cusut dispune de iluminare LED ce vă va permite oricând observarea celor mai fine detalii, pentru a lucra cu atenție chiar și atunci când nu dispuneți de lumină suficientă în camera de lucru. Tipurile de aplicație ce pot fi practicate cu această mașină de cusut sunt tăiere, coasere, brodare și subțiere.

#4 Cea mai rapidă mașină de cusut: Minerva EXTRAPLUS

Cea mai rapidă mașină de cusut: Minerva EXTRAPLUS

Minerva EXTRAPLUS este o mașină de cusut deosebit de comodă, dotată cu funcții speciale precum introducerea automată de ață în ac. Aceste funcții asigură o viteză de lucru mai bună și de asemenea protejează vederea de eforturi excesive. Mașina efectuează 22 de programe și butonieră semiautomată în 4 pași, printre cusături regăsindu-se grupul decorativ de surfilare și tivire. 

Modelul este orientat spre diferite tipuri de materiale. Dispune de sistem de iluminare a suprafeței de lucru, schimbare simplă a piciorușelor presoare într-o singură mișcare și aspect plăcut. De asemenea, implică o consolă detașabilă pentru comoditatea de a coase piese înguste într-un cerc. 

Cu o putere de 400W și o viteză maximă de coasere de 800Imp/min, mașina de cusut este extrem de practică și poate fi folosită oriunde în casă pentru confecționarea de haine și obiecte de decor, economisind timp, bani și energie.

#5 Cea mai practică mașină de cusut: Minerva Next 141D

Cea mai practică mașină de cusut: Minerva Next 141D

Mașina de cusut este multifuncțională, electromecanică. Are un aspect plăcut, design modern, dimensiuni și greutate potrivite pentru utilizare atât în mediu casnic, cât și într-un atelier de serie mică. Mașina dispune de 14 programe de cusut ce pot fi aplicate pe orice tip de material și de disc comod pentru schimbarea acestora, amplasat pe partea laterală a mașinii.

Viteza maximă de coasere este de 850Imp/min și funcționează pe bază de bobinare automată (de la pedală) ce va decupla coaserea în gol, evitând astfel uzarea mecanismului. Reglarea tensiunii firului superior și a presiunii piciorușului presor dovedesc posibilitatea de coasere a unei game largi de materiale și ușurință în utilizare.

Un accesoriu inclus extrem de util este și tăietorul de ață, plasat pe carcasa mașinii de cusut. Minerva Next 141D este fabricată în Vietnam, demonstrând cu fiecare produs calitate înaltă și o lungă durată de viață.

#6 Cea mai comodă mașină de cusut: Minerva SEW4HOME

Cea mai comodă mașină de cusut: Minerva SEW4HOME

Fie că doriți să realizați propriile retușuri asupra articolelor vestimentare, fie că sunteți la început de drum în domeniul croitoriei, veți avea nevoie de o mașină de cusut care să vă ajute să obțineți cele mai aspectuoase cusături, să vă ocupați de brodat sau surfilat fără probleme și să vă faceți treaba în liniște, rapid și eficient.

Minerva SEW4HOME este soluția ideală pentru toate tipurile de utilizatori. Beneficiind de 13 programe de cusut și 3 cadre de reglare, mașina este simplu de utilizat și deosebit de comodă. Modelul este orientat spre diferite tipuri de materiale, fiind conceput să creeze un aspect sofisticat și drept, indiferent de cusătură. 

Mașina de cusut dispune de mâner pentru transport și pat de oțel, putând fi folosită în orice perioadă a zilei datorită iluminării cu lampă LED. Aparatul funcționează cu ac dublu și dispune de cuțit pentru tăiat ața încorporat. De asemenea, mașina pune la dispoziție un compartiment pentru accesorii, pentru a avea totul la îndemână.

#7 Cea mai simplu de utilizat mașină de cusut: Daewoo DMC566

Cea mai simplu de utilizat mașină de cusut: Daewoo DMC566

Mașina de cusut conține 13 cusături de bază, astfel încât puteți realiza o varietate de proiecte, de la cusătura în Z, până la cusătura ascunsă sau decorativă. Beneficiind de mâner de transport, puteți manevra mașina cu ușurință de oriunde v-ați afla. Tăietorul pentru firul de ață este extrem de facil, fiind încorporat pe carcasa mașinii de cusut.

Piciorușul de presare dispune de sistem de prindere simplu tip Snap-On. Mașina beneficiază de braț liber detașabil, necesar pentru coaserea tubulară a pantalonilor, manșetelor sau mănușilor. Totodată, modelul dispune de iluminare LED, ce împiedică apariția problemelor de vedere și facilitează utilizarea cu ușurință a mașinii.

Mașina de cusut are o putere de 85W, alimentându-se de la rețea. Dispune de un sistem de propulsie mecanic, fiind ușor de utilizat indiferent de tipul de cusătură dorit. Datorită greutății de doar 5kg, mașina este simplu de manevrat și depozitat.

Ce este important când căutăm cea mai bună mașină de cusut?

Nivelul de experiență

Atunci când decideți să achiziționați o mașină de cusut este esențial să luați în calcul experiența dumneavoastră în domeniul croitoriei. Există mașini speciale atât pentru începători, cât și pentru utilizatori experimentați. În funcție de experiența dumneavoastră, alegeți un produs pe care să îl puteți folosi cu ușurință și cu ajutorul căruia să obțineți rezultatul dorit.

Funcțiile incluse

Pe lângă tipurile de cusături clasice, funcțiile de tivit și brodat incluse sunt extrem de importante atunci când alegeți o mașină de cusut. Întrucât tivul definitivează orice haină din garderobă, o funcție specială cu ajutorul căreia să coaseți marginile este mai mult decât necesară. De asemenea, cu ajutorul funcției pentru brodat puteți crea un aspect unic hainelor dumneavoastră.

Controlul tensiunii

Un element extrem de important în alegerea unei mașini de cusut este controlul tensiunii. De câtă energie are nevoie pentru a funcționa? Care este puterea acesteia? Pentru un mediu cât mai sigur este necesar să puteți regla tensiunea mașinii de cusut în funcție de puterea prizelor de care dispuneți.

Tipul mașinii de cusut

Există mai multe variante din care puteți alege. Fie că alegeți o mașină de cusut electrică, mecanică sau computerizată, este esențial ca varianta aleasă de dumneavoastră să vă fie la îndemână și să puteți utiliza produsul cu ușurință.

Accesoriile incluse și sertarele pentru depozitarea acestora

În majoritatea cazurilor, mașinile de cusut vin însoțite de diverse accesorii precum ace de diferite mărimi, bobine de ață de diferite culori, piciorușe speciale pentru tipuri diferite de material și chiar cuțit pentru tăierea aței. Aceste accesorii sunt esențiale deoarece în funcție de modelul mașinii, acele și bobinele ce pot fi folosite diferă. Este bine de asemenea să verificați dacă mașina dispune de un compartiment special în care să depozitați toate accesoriile pentru a le avea la îndemână.

Cea mai bună mașină de cusut – păreri de pe forum

Alexandra Stoica

Mamei mele i-a plăcut întotdeauna să ne coasă câte ceva de purtat prin casă, deși nu a lucrat niciodată cu o mașină de cusut profesională. I-am cumpărat Minerva MC8 și este foarte mulțumită de ea și de hainele pe care le poate realiza. A învățat să o folosească tare ușor, e de-a dreptul încântată!”

Vera Călin

„Am cumpărat Minerva MC8 pentru casă și sunt foarte mulțumită. Funcțiile pe care le-am încercat până acum dau rezultate minunate și în sfârșit pot purta haine făcute chiar de mine! Recomand!”

George Ioniță

Tot ceea ce vrei de la o mașină de cusut am găsit în Singer Mademoiselle. Te lasă să coși ce vrei și cum vrei, setările fiind reglabile și funcționând pe orice fel de material. Dispune și de cusături mai deosebite pe care le pot aplica unde vreau doar mișcând rotița. Sunt foarte mulțumit!”