Cea mai buna cada hidromasaj – jacuzzi in baie mica?

Lista cu produse de top pentru cea mai bună cadă hidromasaj

Cea mai bună cadă hidromasaj în general, cu încălzitor: Cada cu hidromasaj SPA Q-363

 „Această cadă de culoare alb are o mulțime de funcții, pentru o relaxare de top.”

Cel mai bun preț: Pachet complet cada acril cu hidromasaj Kring Cristal

„Cada cu hidromasaj, suportul metalic și sifon, totul la un preț foarte avantajos.”

Cea mai bună cadă cu panou frontal: Pachet complet cada acril cu hidromasaj Kring Siena

„Cada are un panou frontal de culoare albă, rezistent la zgârieturi, foarte ușor de întreținut.”

Cea mai confortabilă cadă cu hidromasaj, cu cromoterapie: Cada cu hidromasaj Q-313

„O cadă dreptunghiulară, din acril antibacterian, cu 6 jeturi de apă mari și un pachet generos.”

Cea mai complexă cadă hidromasaj: Cada cu hidromasaj SPA-086

„Cada are 2 locuri, un duș mobil, lumină subacvatică și leduri.”

Cada cu cea mai puternică pompă de apă: Pachet complet cada acril cu hidromasaj Kring Cristal

„Cada de baie cu hidromasaj are o pompă de 275l/minut, cu 6 duze laterale pentru jeturi.”

Cel mai complet set: Pachet complet cada acril cu hidromasaj Kring Venus

„O cadă hidromasaj cu mască, suport metalic și sifon Viega.”

Alegerile noastre de top pentru cea mai bună cadă hidromasaj

#1. Cea mai bună cadă hidromasaj în general, cu încălzitor: Cada cu hidromasaj SPA Q-363

Această cadă este cea mai performantă de pe piață. Are 3 locuri, iar materialul din care este realizată este acril sanitar antibacterian, un material sigur pentru piele. Are o pompă de apa 2HP și o pompă de aer puternică de 400W. 

Cât despre jeturile de apă, ele sunt și mari și mici. Cele mari vin într-un număr de 14, iar cele mici de 18. Datorită faptului că sunt atât de numeroase, dumneavoastră vă puteți bucura de o experiență exact ca la un salon spa. Ele au rolul de a detensiona mușchii, fiind poziționați pe pereții căzii, cât și la baza ei. 

De asemenea, cada cu hidromasaj SPA Q-363 are și 18 jeturi de aer. Prezența celor două tipuri de jeturi, cele de apă și cele de aer garantează o experiență relaxantă. Cada emite 18 jeturi de aer cald, astfel încât să vă ofere senzația unui masaj blând. Iar dacă adăugați și uleiuri parfumate de baie, atmosfera se îmbunătățește considerabil. 

#2. Cel mai bun preț: Pachet complet cada acril cu hidromasaj Kring Cristal

Dimensiunea acestei căzi este 150x100x60. Materialul din care este realizată este acril antibacterian, ceea ce înseamnă că va păstra temperatura apei la un nivel optim, fiind, de asemenea, și foarte rezistentă. Cada este dotată cu pompă de 275l/minut, 6 duze pentru jeturi, intensitatea lor putând fi reglată în funcție de preferințe.

Apa caldă ajută la îmbunătățirea circulației sângelui și stimulează relaxarea sistemului nervos. Datorită presiunii apei, mușchii se vor relaxa în proporție de 90% doar stând în cadă. De asemenea, mărește viteza de vindecare naturală a corpului. 

Este ranfosată cu fibră de sticlă, are pardosea dublă de 25mm și este un produs fabricat în România. Raportul calitate preț este unul excelent, aproape pentru toate persoanele care-și permit să investească în relaxarea lor. 

Volumul căzii este de 140 de litri, forma este semirotundă și are 33 de kilograme. Iar culoarea albă, pe lângă faptul că păstrează o igienă mai bună, permite și relaxarea creierului într-un mod foarte natural. 

#3. Cea mai bună cadă cu panou frontal: Pachet complet cada acril cu hidromasaj Kring Siena

Cada de baie cu hidromasaj are dimensiunea de 170x70x39. Este o cadă mai micuță, care poate încăpea și într-o baie din apartament. Grosimea ei este de 6,5mm, iar materialul din care este realizată este artil antibacterian, raforsat din fibră de sticlă și pardosea dublă. 

Are o pompă de 275l/min, ceea ce permite umplerea rapidă a căzii, având 6 duze laterale pentru jeturi. Ele au funcția de pornire/oprire, iar intensitatea jetului poate fi setată în funcție de cât de puternic să fie masajul pe care îl primiți. 

Cada nu se decolorează și rămâne atractivă din prima zi în care a fost achiziționată și până în ultima zi de utilizare. Este colorată în masă, tocmai de aceea are și astfel de proprietăți. Cât despre panoul frontal, el este de culoare albă, are o lățime de 170 cm și o grosime de 3,5 mm. Este realizat tot din acril antibacterian, este rezistent la zgârieturi și este foarte ușor de întreținut. 

#4. Cea mai confortabilă cadă cu hidromasaj, cu cromoterapie: Cada cu hidromasaj Q-313

Dimensiunea acestei căzi este de 170x90x71. Este de culoare albă, materialul din care este fabricată fiind unul rezistent și care își păstrează aspectul plăcut pentru totdeauna: acril antibacterian. Are 6 jeturi de apă puternice, pentru un masaj pe cinste, iar intensitatea acestora este reglabilă. 

În pachet veți descoperi următoarele lucruri: pompa de apă, etajera, pipa de umplere și o tetieră. Este un pachet generos, având în vedere și prețul bun pe care această cadă îl are. 

Are, de asemenea, și o pompă de apă și un comutator cadă-duș. Cada dispune și de cromoterapie. Ce este aceasta? Este o metodă de medicină alternativă care folosește lumina sub formă de culoare pentru a echilibra lipsa de energie. Este o metodă care dă roade atât la nivel emoțional, spiritual, cât și mental. 

Cada are și un dus retractabil. 

#5. Cea mai complexă cadă hidromasaj: Cada cu hidromasaj SPA-086

Dimensiunea căzii este de 150x150x72. Putem spune că este suficient de mare, astfel încât cele două persoane să stea confortabil. Materialul este acril antibacterian, un material rezistent, care rămâne la fel de aspectuos din prima zi de achiziție și până când decideți să o schimbați. Are un duș mobil și suport pentru duș.

De asemenea, pentru a crea o atmosferă mai plăcută puteți să vă folosiți de lumina subacvatică, precum și de led-urile perimetrale din fibră optică. Sunt 24 de leduri și un difuzor. 

De asemenea, cada are și un panou de control, care prinde radio FM. Vine și cu suport pentru prosop și 2 tetiere. Mai mult decât atât, are 8 jeturi mari de apă și 24 mici. Vine și cu pompa de aer de 0,7kw, precum și cu 12 jeturi de aer. 

Este o cadă complexă ce cuprinde absolut tot ce vă doriți de la o cadă. Are și încălzitor de 1,5 kw, cada devenind probabil cel mai plăcut loc din casă. 

#6. Cada cu cea mai puternică pompă de apă: Pachet complet cada acril cu hidromasaj Kring Cristal

Cada cu hidromasaj este fabricată în România și are dimensiunea de 150x100x60. Grosimea este standard, de 6,5 mm, iar materialul din care este fabricată este acril sanitar antibacterian, având și pardosea dublă. Cada este dotată și cu o pompă de 275l/minut, fiind o pompă foarte puternică, care va umple cada într-un timp record. 

Cele 6 duze laterale pentru jeturi pot fi ajustate în funcție de intensitatea pe care o doriți, dar și cu funcția de oprire/pornire. Cada va păstra temperatura apei pentru mult timp, fiind rezistentă la zgârieturi și nu se decolorează în timp. 

Cada are și câteva beneficii speciale: ranforsare cu fibră de sticlă, pardosea dublă de 25 mm și varianta de montaj pe stânga. În pachet veți găsi un suport, un sifon scurgere și o mască. 

#7. Cel mai complet set: Pachet complet cada acril cu hidromasaj Kring Venus

Cada are capacitatea de 200 de litri, fiind o cadă semirotundă, mare. Cada este din acril antibacterian, ceea ce înseamnă că apa se va păstra la o temperatură optimă mult timp. Este durabilă, rigidă și nu se decolorează în timp. Cada este colorată în masă, având un aspect perfect.

Dimensiunea căzii este de 140x140x65 cm și are o grosime mai mare decât cea standard, de 7 mm. Are o pompă de 275l/minut, cu 5 duze laterale pentru jeturi. Intensitatea jetului de apă poate fi reglabilă și are funcție de pornire/oprire. 

Produsul este fabricat din România, iar masca, suportul metalic și sifonul Viega sunt incluse în setul de livrare. Cada are 41 de kilograme și are un volum de 200 de litri. 

Ce este important când căutăm cea mai bună cadă hidromasaj?

În momentul în care alegeți o cadă hidromasaj trebuie să aveți în vedere câteva aspecte. Despre acestea vom discuta în cele ce urmează.

Dimensiunea căzii

Dimensiunea căzii pe care o alegeți trebuie să fie potrivită, astfel încât să încapă armonios în baie. Este crucial ca mărimea ei să nu încurce, având în vedere că este o cadă destul de mare, și baia dumneavoastră trebuie să fie destul de spațioasă. 

Cada are o instalație mai complexă, are țevi, cabluri și pompe. Veți trebui să luați în considerare și aceste aspecte. Lățimea, adâncimea și lungimea sunt aspectele de care va trebui să țineți cont. 

Cada cu hidromasaj simplă are o dimensiune de 150×75 cm, fiind o cadă normală, dar cu proprietățile uneia pentru relaxare. În schimb, una mai complexă va avea dimensiunea între 170×90 și 170×130. Bineînțeles, alegerea unei astfel de căzi va depinde de bugetul dumneavoastră. 

Materialul

O cadă hidromasaj va fi realizată fie din fibră de sticlă sau acril antibacterian. Acrilul este considerat ca fiind cel mai bun material pentru construcția unei căzi hidromasaj. El nu este un bun conductor de căldură, ceea ce înseamnă că apa va rămâne caldă mult timp. De asemenea, este și un material durabil și se va păstra în stare optimă mult timp. 

Acrilul, pe lângă proprietățile sale uimitoare, este și ușor de curățat și de întreținut. 

Culoarea

Deși ați putea crede că ține doar de aspect, culoarea este, de fapt, un indicator bun al calității unei căzi hidromasaj. Dacă aceasta are o culoare albă foarte deschisă, cel mai probabil a fost amestecat și cu alte ingrediente. Este un material de slabă calitate și ar trebui să vă feriți de el. 

Căutați o cadă cu o nuanță ușor gălbuie pentru o calitate bună. Pe lângă materialul căzii, va trebui să fiți atenți și la valvele acesteia. Cele mai durabile sunt cele din ceramică, iar cele din plastic tind să se uzeze repede. 

Funcțiile pe care le are

Vorbim despre controlul termic termostatic, adică amestecul apei calde cu cea reci, jeturile de apă ajustabile, astfel încât să reglați intensitatea apei, sistemul de masaj cu aer, care poate funcționa concomitent cu jeturile de apă. Alte funcții interesante sunt și: sistemele de curățare, iluminatul sub apă și tetierele. 

Cea mai bună cadă hidromasaj – Păreri de pe forum

Daniela Stan

„Am achiziționat cada cu hidromasaj SPA Q-363 deoarece mi-am construit o casă mare și voiam să mă relaxez oricând voiam. Îmi place foarte mult să merg la SPA, însă nu am tot timpul vreme să merg. Cada este mult mai bună decât mă așteptam. Este spațioasă, cu o mulțime de jeturi și ador să stau dimineața înainte să merg la muncă. Recomand 100%.”

Daniel Mircea

„Ce m-a impresionat la cada cu hidromasaj SPA Q-363 este complexitatea ei. Pe lângă faptul că care 3 locuri, ceea ce este destul de mult pentru o cadă, are și o mulțime de jeturi. Când am căutat o nouă cada m-am uitat să aibă în special atât jeturi de apă, cât și de aer. 

Știu că prezența ambelor jeturi va crește nivelul de relaxare, iar eu asta caut. Această cadă este peste așteptările mele. Am lăsat apa în cadă peste noapte, iar dimineața era încă călduță. Pentru cine caută calitate, cada Q-363 este o variantă excelentă.”

Dana Rigaș

„Trebuie să recunosc, când am văzut prețul pentru cada cu hidromasaj SPA Q-363 am fost puțin reticentă. Însă am zis că este o investiție pe termen lung și că merită (nu plănuiesc să-mi schimb cada în următorii 20 de ani). Și a meritat. Cada este specială, este utilă, dar și chic. Atrage atenția tuturor celor care merg în baie, iar prietenii mei îmi cer să o folosească. Recomand 100% tuturor celor care vor momente de relaxare unice chiar la ei acasă.”

Titus Fionescu

Cada cu hidromasaj SPA Q-363 mi-a adus în propria baie un salon SPA. Eu și cu soția mea iubim momentele de relaxare de duminică seara. Este o achiziție pe cinste, care-și merită fiecare bănuț.”