Cea mai buna boxa portabila – Ieftina, Pareri Forum, Pret (2021)

Lista cu produse de top  pentru cea mai bună boxă portabilă Wireless

Cea mai bună boxă portabilă Wireless în general : JBL BOOMBOX 2

“Petrecerile sunt mai amuzante când prietenii tăi aud și bass-ul. Simte muzica, simte bass-ul cu boxa JBL Boombox!”

Cea mai bună boxă portabilă cu microfon integrat, în general : Akai SS022A-X6

“Distracția prinde contur atunci când îi dai glas! Boxa Akai SS022A-X6 îți oferă șansa de a fi sufletul petrecerii.”

Cea mai bună boxă portabilă pe roți și cu mâner telescopic : Akai SS023A-X10

“Ești gata de distracție, dar petrecerea nu se ține la tine acasă? Ușor de transportat, ușor de utilizat!”

Cea mai bună boxă portabilă rezistentă la apă : Sony SRS-XB12B

“Vara bate în geam, iar distracția se mută la piscină? Ia-ți muzica alături de tine! Bass-ul nu intră la apă cu boxa Sony SRS-XB12B.”

Cea mai bună boxă portabilă cu cititor de carduri : Akai ABTS-11B

“Pentru cei de modă veche, cardurile încă sunt la modă cu boxa portabilă Akai ABTS-11B. Stochează-ți amintirile și ascultă-le ori de câte ori dorești.”

Cea mai bună boxă portabilă optimizată pentru Google Assistant : Akai ABTS-50

“Tehnologia avansează cu viteza luminii, iar contactul cu produsul nu mai este necesar cu boxa Akai ABTS-50. Muzica ta se derulează la comandă.”

Cea mai bună boxă portabilă cu funcția Radio FM și Player : Akai ABTS-808L  

“Petrecerea ta se transformă într-o explozie de culoare și ritmuri cu boxa Akai ABTS-808L. Emisiunile și muzica ta de suflet se află doar la un buton distanță.”

Alegerile noastre de top pentru cea mai bună boxă portabilă

#1 Cea mai bună boxă portabilă Wireless în general : JBL BOOMBOX 2

Cea mai bună boxă portabilă Wireless în general

Boxa JBL Booombox 2 are putere și profunzime în sunet, oferind o experiență demnă de memorat. Bateria acestui produs durează 24 de ore și are acumulator incorporat, fiind opțiunea perfectă pentru petrecăreți. Aceasta are și funcția PartyBoost, ce permite conectarea mai multor boxe compatibile. 

Boombox are versiune Bluetooth 5.1 și două difuzoare. Cu o putere de 80 W și o distanță maximă de operare de 10 m, energia este parte din atmosferă. Boxa este rezistentă la apă și are un design puternic cu o interfață Jack 3.5 mm USB. Capacitatea acumulatorului este de 10000 mAh și are o tensiune de alimentare de 24 V. Produsul prezintă următoarele dimensiuni: 48.44 cm lățime, 20 cm înălțime și o greutate de 5.9 kg.

#2 Cea mai bună boxă portabilă cu microfon integrat, în general : Akai SS022A-X6

Cea mai bună boxă portabilă cu microfon integrat

Boxa portabilă activă Akai poate fi compatibilă cu telefoane, PC-uri, DVD, VCD, CD, LD, TV, MP3 și radio. Circuitele de amplificare de înaltă performanță, combinate cu un difuzor profesionist de înaltă calitate, au ca rezultat un sistem de sunet cu bass profund și tremble intens, cu voci curate și pregnante. 

Alimentarea se realizează prin acumulator, iar autonomia acestuia este de 10 ore. Produsul are microfon integrat pentru petrecăreții dornici să își antreneze corzile vocale. Are o putere de 30 W și o sensibilitate de 71 dB. Boxa are o interfață USB 2.0 x Jack 3.5 mm și o greutate de 4.5 kg.

#3 Cea mai bună boxă portabilă pe roți și cu mâner telescopic : Akai SS023A-X10

Cea mai bună boxă portabilă pe roți și cu mâner telescopic

Akai SS023A-X10 este un dispozitiv modern, putând fi transportat foarte ușor datorită roților montate și a mânerului telescopic. Boxa se conectează la orice dispozitiv compatibil prin Bluetooth. Acesta are funcție de înregistrare, două mufe pentru microfon și o mufă pentru chitară.

Produsul are un difuzor și o sensibilitate de 71 dB. Alimentarea se realizează prin acumulator și are o putere de 50 W. Boxa are o interfață USB 2.0 x Jack 3.5 mm x SD. Dimensiunile produsului sunt următoarele: 42x37x60 cm. Calitatea și funcționalitatea îi sunt atestate de aceste caracteritici, plus bateria reîncărcabilă pe care o deține. 

#4 Cea mai bună boxă portabilă rezistentă la apă : Sony SRS-XB12B

Cea mai bună boxă portabilă rezistentă la apă

Boxa este compactă și ușor de transportat, deoarece are următoarele dimensiuni: 7,4 cm lățime, 9,2 cm înălțime și 4,6 cm diametru difuzor. Este ideală pentru drumeții pe munte, cântărind doar 234 g. Boxa Wireless SRS-XB12 este dotată cu funcția EXTRA BASS pentru experiențe demne de cea mai bună muzică. 

Produsul are versiunea Bluetooth 4.2, iar distanța maximă de operare este de 10 m. Alimentarea se realizează prin acumulator de tip Li-Lon, cu o capacitate de 1400 mAh și are o autonomie de 16 ore. Boxa are o interfață Micro USB x Audio In și o tensiune de alimentare de 5 V. În plus, primiți o curea detașabilă, pentru a agăța cu ușurință boxa oriunde doriți. 

#5 Cea mai bună boxă portabilă cu cititor de carduri : Akai ABTS-11B

Cea mai bună boxă portabilă cu cititor de carduri

Boxa Akai ABTS-11B se conectează la dispozitivele compatibile prin Bluetooth 4.0, dar are și cititor de carduri SD, alături de funcția Radio FM. Acumulatorul are o capacitate de 1500 mAh și o putere de 10 W. Tensiunea alimentară este de 5V, iar bateria reîncărcabilă este incorporată. 

Inclus, avem curea detașabilă, pentru un transport ușor și sigur, și cablu audio. Boxa are o interfață USB xJack 3.5 mm și un răspuns la frecvență de 100 – 20000 Hz. Produsul prezintă următoarele dimensiuni: 25.5 cm lățime, 14 cm grosime, 12.5 cm înălțime și 1.2 kg.

#6 Cea mai bună boxă portabilă optimizată pentru Google Assistant : Akai ABTS-50

Cea mai bună boxă portabilă optimizată pentru Google Assistant

Boxa Akai ABTS-50 are un rating IPX5, ceea ce îi oferă rezistență la apă, stropi și ploaie. Este produsul ideal de luat la plajă, piscină sau orice petrecere în aer liber. Boxa beneficiează de un control de voce optimizat special pentru Siri și Google Assistant, având o arie de funcționare de 10 metri. 

Funcția TWS a boxei vă permite să conectați o a doua boxă, pentru a crea un efect de sunet și mai puternic. Conexiunea se realizează prin Bluetooth, versiunea 5.0. Produsul are acumulator Li-lon și are o capacitate de 3000 mAh și o autonomie de 7 ore. Distanța maximă de operare este de 10 m și tensiunea alimentară este de 5 V. 

#7 Cea mai bună boxă portabilă cu funcția Radio FM și Player : Akai ABTS-808L  

Cea mai bună boxă portabilă cu funcția Radio FM și Player

Akai ABTS-808L este un dispozitiv modern și este ideal în excursii, petreceri, evenimente sau oriunde dorești. Boxa se conectează prin Bluetooth la orice dispozitiv compatibil, cu condiția ca distanța să nu fie mai mare de 10 metri. Aceasta mai este compatibilă și cu dispozitivele ce au conector Jack 3.5 mm, dar și cu medii de stocare USB. 

Alimentarea se realizează prin acumulator Li-Lon, care are o capacitate de 1200 mAh și o autonomie de 6 ore. Printre funcțiile disponibile se numără : Radio FM, Player și Karaoke. Pachetul include un microfon și un cablul de alimentare. Produsul are următoarele dimensiuni: 29.3 cm lățime, 29.3 cm adâncime, 40.5 cm înălțime și o greutate de 2.8 kg. 

Ce este important când căutăm cea mai bună boxă portabilă ?

Funcțiile boxei

Atunci când spunem boxă portabilă wireless, ne gândim la funcția Bluetooth. Aceasta ne permite să folosim boxa din mers, fără cabluri care să ne încurce. Lipsa cablurilor îi oferă celui care utilizează produsul o mai mare libertate de mișcare. Toate boxele au funcția Radio FM, lucru ce vă permite o permanentă conexiune cu realitatea.  Produsul  este ales și construit  în funcție de nevoile clientului. Tocmai de aceea, ultimele dispozitive apărute pe piață sunt din ce în ce avansate.

Unele modele dispun de funcția karaoke, pentru a putea fi utilizate împreună cu un microfon sau o chitară. Modelele din ce în ce mai dezvoltate au instalată funcția PartyBoost, aceasta permițând conectarea în același timp a mai multor dispozitive, pentru un sunet și mai profund și puternic.

Acumulatorul

Când vă alegeți următoarea achiziție în ce privește gama de produse prezentată mai sus, bateria este un factor foarte important de luat în considerare. Este important cât timp aceasta funcționează până se descarcă. De asemenea este esențial de luat în calcul posibilitatea reducerii duratei bateriei în timpul funcționării la maxim.

Numărul tot mai mare de funcții și componente, duce la un consum mai mare de energie. În funcție de baterie și de felul acesteia, mare parte din boxe pot fi încărcate la priză, însă există și modele mai moderne ce pot fi încărcate la mașină sau la o baterie externă obișnuită, prin USB. 

Calitatea sunetului

Boxa dumneavoastră trebuie să rezoneze cu nevoile și așteptările dumneavoastră. Diferite produse vă promit un sunet clar și puternic, însă depinde de dumneavoastră ce înțelegeți din această descriere. E important să alegeți scopul produsului pe care urmează să îl achiziționați.

Pentru un concert la chitară sau o seară la karaoke, este necesară o boxă făcută pentru așa ceva. Bass-ul este un element foarte căutat în rândul celor tineri, care doresc să simtă muzica la propriu. Acest lucru necesită un difuzor mai mare și greu, dar și niște filtre pentru un sunet cât mai calitativ.

Boxă portabilă – păreri de pe forum

Ionuț Crețu

“I-am cumpărat fratelui meu boxa JBL BOOMBOX 2 și este foarte mulțumit de ea. Produsul este foarte estetic și ușor de manevrat datorită mânerului. Încă nu am verificat rezistența la apă, dar din ce mi-au spus amicii mei, nici sunetul și nici boxa în sine nu au de suferit la contactul cu apa. Recomand cu drag!”

Lupu Mirel

“Raportul preț calitate este ireproșabil, boxa JBL BOOMBOX 2 având un bass puternic, totuși echilibrat. Pot asculta orice tip de muzică. Conectarea se realizează destul de simplu prin Bluetooth, dar cel mai tare mi se pare că se pot conecta două persoane simultan. Sunt mulțumit! “

Angela Gavril

“Ieri am achiziționat boxa Akai SS022A-X6 și sunt mulțumită de ea. Am testat-o momentan în casă, însă de abia aștept să văd cum se aude în natură, la un grătar. Cel mai interesant mi s-a părut faptul că aceasta are un comutator de prioritate pentru microfon, adică se oprește muzica atunci când se vorbește la microfon. Este ideală în tabere sau la alte evenimente.”

Barbu Vlad

“Am cumpărat boxa Akai SS022A-X6 înainte de sărbători și mă bucur că am facut-o. Se aude demențial și a făcut senzație la o petrecere.Nu are mulți wați, dar la volum maxim, tremură masa la bass. Sunetul e de nota 10! “

Laurențiu Ioan

“Își merită banii și chiar te distrezi cu ea. Sunetul este foarte bun, cel puțin așa îmi zic vecinii. Boxa Akai SS023A-X10 mi-a mulțumit așteptările și o recomand și eu prietenilor mei. Se aude de parcă ai avea o formație în curte, iar microfonul e atracția celor mici.”

Carmen Bulbuc

“Redarea prin Bluetooth e foarte bună, la fel și prin USB. Bateria ține destul de mult și este ideală pentru petrecerile în familie. Petrecerile în aer liber sunt mai reușite. Recomand cu încredere boxa Akai SS023A-X10 !”