Crema depilatoare pentru fata, zona intima, epilat zona genitala – Pareri, Forum, Pret (2021)

Lista cu produse de top pentru cea mai buna crema depilatoare

CEA MAI BUNĂ CEARĂ DEPILATOARE ÎN GENERAL, CU CEARĂ GRANULE: KIT EPILARE PRO-WAX

“Acest Kit epilare cu ceară include 2 săculeţi de ceară granule Honey a câte 400g, 10 spatule din lemn, 1 încălzitor de ceară pro-wax si 1 ulei după epilat. Este potrivit pentru toate tipurile de piele si poate fi folosit chiar şi in zonele sensibile.”

CEA MAI BUNĂ CEARĂ DEPILATOARE PE BAZĂ DE ZAHĂR: CEARĂ DEPILATOARE CALDĂ DE ZAHĂR

“Această ceară depiloatoare pe bază de zahăr conţine 100% ingrediente de origine naturală. A fost concepută special pentru utilizarea la domiciliu si este usor de indepărtat.”

CEA MAI BUNĂ CREMĂ DEPILATOARE PENTRU PIELE SENSIBILĂ: VEET SILKY FRESH

“Crema depilatoare Veet Aloe Vera si Vitamina E pentru piele sensibilă are proprietăţi de calmare a pielii si îndepărtează părul de la rădăcină. Datorită conţinutului de Aloe Vera şi Vitamina E, pielea dumneavoastră va rămâne fină şi hidratată.”

CEL MAI BUN KIT PENTRU EPILARE CU CEARĂ ELASTICĂ: KIT EPILARE PRO-WAX CU CEARĂ ÎN 3 CULORI

“Kit-ul conţine 3 săculeţi cu ceară elastică pe trei culori, 1 încălzitor de ceară Pro-Wax de 450 ml, 5 spatule de lemn si ulei pentru după epilare. Acest tip de ceară nu necesită benzi depilatoare, fiind aplicată direct pe piele, apoi îndepartată cu mişcări bruşte.”

CELE MAI BUNE BENZI DE CEARĂ PENTRU FAŢĂ: VEET NATURAL INSPIRATIONS PENTRU FAŢĂ

“Setul conţine 20 de benzi de ceară rece pentru faţă Veet si patru şerveţele Veet Luminous Finish. Conţin ingrediente naturale in proportie de 90%. Acest produs este secretul unei feţe luminoase. Îndepărtează eficient părul facial şi pot fi folosite pe zone mici si sensibile.”

CEA MAI BUNĂ CREMĂ DEPILATOARE PENTRU PIELE NORMALĂ: Veet Lapte de Lotus şi Iasomie

“Acest produs destinat pielii normale îndepărtează eficient părul de pe corp. Proprietăţile speciale provenite din laptele de lotus şi iasomie lasă pielea catifelată, hidratată si oferă produsului un miros mai plăcut, special conceput pentru confortul dumneavoastră.”

CEA MAI BUNĂ CEARĂ GRANULE CU MIERE: KITUL DEPILARE HONEY DE LA PRO-WAX

“Cu acest kit beneficiati de cea mai bună ceară cu miere sub formă de granule, un încălzitor pentru ceară Pro-Wax, 10 spatule din lemn şi un ulei după epilare. Acest set vine cu un singur săculet de 400g de ceară, suficient pentru a o testa chiar dumneavoastră cu scopul de a vă convinge de eficienţa produsului.”

Alegerile noastre de top pentru cea mai buna crema depilatoare:

#1. CEA MAI BUNĂ CEARĂ DEPILATOARE ÎN GENERAL, CU CEARĂ GRANULE: KIT EPILARE PRO-WAX

CEA MAI BUNĂ CEARĂ DEPILATOARE

Acest set conţine 800g de ceară depilatoare cu miere ce îndepărtează părul de pe corp lăsând pielea fină şi catifelată. Rezultatele sunt durabile, cu efect de până la patru săptămâni. Venind cu un încălzitor special marca Pro-Wax, puteţi topi ceara chiar şi in cantităţi mai mici şi este uşor de folosit la domiciliu.

Setul conţine 10 spatule din lemn, 800g de ceară, un încălzitor pentru ceară şi 50ml de ulei pentru îndepărtarea rezidurilor de ceară de pe piele. 

Ceara depilatoare Pro-Wax are o formulă testată dermatologic ce poate fi folosită pe toate tipurile de piele şi este eficientă pe toate zonele corpului, inclusiv pe mâini, picioare, axilă şi inghinal. Pentru obţinerea celor mai bune rezultate este indicat să respectaţi instrucţiunile de utilizare:

 1. Puneţi cantitatea dorită de produs în încălzitor, apoi porniţi aparatul.
 2. Topiţi ceara până când aceasta capătă o textură lichidă, omogenă. Reţineţi să testati intoteauna ceara înainte de aplicare pentru a nu fi prea fierbinte.
 3. Aplicaţi ceara pe zona dorită în sensul creşterii firului de păr folosind o spatula din lemn şi lăsaţi ceara să se răcească pe piele.
 4. Cu mişcări ferme şi bruşte, trageti ceara de pe piele în sensul invers creşterii firului de păr.
 5. Folosiţi uleiul după epilare pentru a îndepărta rezidurile de ceară şi pentru a calma pielea.

Produsul oferă rezultate eficiente pentru toate persoanele, putând fi folosită atât pe bărbaţi cât şi pe femei. Ceara poate fi reutilizată.

#2. CEA MAI BUNĂ CREMA DEPILATOARE PE BAZĂ DE ZAHĂR: CEARA CALDĂ DEPILARE VEET ZAHĂR

CEA MAI BUNĂ CREMA DEPILATOARE PE BAZĂ DE ZAHĂR

Cumpărănd acest produs beneficiaţi de un borcan de 250ml de ceară pe bază de zahăr Veet, 12 benzi depilatoare din material textil ce pot fi spălate şi reutilizate şi o spatulă cu indicator de temperatură.

Special concepută pentru utilizarea la domiciliu, ceara poate fi încălzită la cuptorul cu microunde sau in apă fierbinte, după preferinţa dumneavoastră, respectând indicaţiile de pe produs. După încplzirea cerii, folosiţi spatula cu indicator de temperatură pentru aplicarea pe zona dorită, cu grijă să nu vă ardeţi, respectând precauţiile de pe ambalaj. Ulterior, puneţi una din benzile textile peste ceara aplicată şi trageţi ceara cu mişcări bruşte, în sensul invers creşterii firului de păr. Rezidurile se indepărteaza uşor cu apă caldă. 

Pielea dumneavoastră va rămâne fină şi catifelată, cu senzaţia de hidratare, iar rezultatele rezistă până la 28 de zile.

Ceara are o formulă specială, conţine 100% ingrediente naturale, benefice pentru pielea dumneavoastră. Este concepută pentru femei şi poate fi folosită pe axile, mâini, picioare, şi linia bikinilor.

#3. CEA MAI BUNĂ CREMĂ DEPILATOARE PENTRU PIELE SENSIBILĂ: VEET SILKY FRESH

CEA MAI BUNĂ CREMĂ DEPILATOARE PENTRU PIELE SENSIBILĂ

Crema depilatoare Veet Silky Fresh pentru piele sensibilă este eficientă inclusiv pe firele mici de păr, acţionând de la rădăcină. Rezultatele  rezistă până la o săptămână, părul va creşte mai fin, iar pielea domneavoastră va rmâne hidratată şi fină datorită formulei imbogăţite cu Aloe Vera şi Vitamina E. 

Testată dermatologic, crema depilatoare Veet Silky Fresh este eficientă pe toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă. 

Crema depilatoare este uşor de folosit, permiţându-vă sa o folosiţi inclusiv in situaţiile urgente, respectând paşii următori:

 1. Cu ajutorul spatulei curbate, intindeti produsul pe zona dorită până acoperiţi complet firul de păr.
 2. Lăsaţi crema să acţioneze timp de 5 minute după care testati pe o zonă mică, cu ajutorul spatulei,  dacă firele de păr se îndepărtează cu uşurinţă. Dacă acestea nu se îndepărtează, extindeţi durata de acţiune până la maxim 10 minute dar nu depăşiţi acest interval. 
 3. După utilizare, clătiţi pielea cu apă din abundenţă pentru a îndepărta complet crema apoi ştergeţi.

Pentru evitarea unor accidente este importnat să citiţi precauţiile înainte de utilizare.

#4. CEL MAI BUN KIT PENTRU EPILARE CU CEARĂ ELASTICĂ:  KIT EPILARE PRO-WAX CU CEARÂ ÎN 3 CULORI

CEL MAI BUN KIT PENTRU EPILARE CU CEARĂ ELASTICĂ

Ceara elastică este una dintre cele mai bune tipuri de ceară, folosita inclusiv în saloanele profesionale, ce este reutilizabilă şi nu necesită benzi depilatoare. Kitul pentru epilare Pro-Wax cu ceară elastică vine cu un încălzitor de ceară de 450ml, 5 spatule din lemn, trei săculeţi cu ceară în trei culori diferite şi un ulei după epilare. Urmaţi paşii simpli de utilizare a cerii la domiciliu şi veţi beneficia de o piele finş pânş la patru săptămâni: 

 1. Încălziţi ceara în totalitate. 
 2. Aplicaţi cu ajutorul unei spatule un strat subţire de ceară în direcţia de creştere a firelor de păr. 
 3. Îndepărtaţi ceara pornind de la o latură cu o mişcare hotărâtă în direcţia contrară creşterii firelor de păr. 

Ceara vine sub formă de perle, şi este eficientă atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi. Poate fi folosită pe mâini, picioare, axilă linia bikinilor şi alte zone ale corpului. Ceara este reutilizabilă şi este important să verificaţi precauţiile înainte de utilizare.

#5. CELE MAI BUNE BENZI DE CEARĂ PENTRU FAŢĂ: VEET NATURAL INSPIRATIONS PENTRU FAŢĂ

CELE MAI BUNE BENZI DE CEARĂ PENTRU FAŢĂ

Benzile pentru faţă cu ceară rece Veet Natural Inspiration sunt alegerea ideală pentru îndepărtarea părului fin din zone mici şi sensibile ale feţei, precum cea de deasupra buzelor. Formula special concepută, cu 90% ingrediente naturale, va lăsa pielea fină şi cu un efect de hidratare pentru o perioadă îndelungată de timp. Aceste benzi de unică folosinţă sunt perfecte pentru pielea sensibilă, nu irită, sunt eficiente şi vă veţi bucura de confort şi calitate la un preţ accesibil.

Ambalajul vine cu 20 de benzi depilatoare pentru faţă Veet şi două şerveţele cu ulei pentru îndepărtarea rezidurilor de ceară.

După ce aţi citit cu atenţie precauţiile de pe ambalaj, urmaţi cu atenţie paşii următori şi veţi avea cele mai bune rezultate:

 1. Frecaţi benzile între ele apoi desfaceţi o pereche, pentru a obţine două benzi gata pregătite cu ceară.
 2. Aplicaţi banda pe zona dorită, in sensul creşterii firului de păr şi masaţi uşor zona pentru a se lipi cât mai bine ceara.
 3. Ţineţi pielea întinsă, apoi smulgeţi banda de ceară folosind mişcări bruşte şi ferme în sensul invers creşterii firului de păr.
 4. Folosiţi şerveţelul cu ulei pentru a curăţa rezidurile de ceară rămase.

Ceara este eficientă de la firele de păr cu lungimea minima de 1,5mm. Pentru a evita iritarea pielii, nu aplicaţi banda cu ceară de două ori consecutiv pe aceeasi zonă. Acest produs poate fi folosit atât de femei cât şi de bărbaţi.

#6 CEA MAI BUNĂ CREMĂ DEPILATOARE PENTRU PIELE NORMALĂ: Veet Lapte de Lotus şi Iasomie

CEA MAI BUNĂ CREMĂ DEPILATOARE PENTRU PIELE NORMALĂ

Crema depilatoare Veet Lapte de Lotus şi Iasomie pentru piele normală va ajuta să îndepărtaţi rapid şi simplu părul nedorit din mai multe zone ale corpului, precum picioare, axilă, mâini, inghinal şi este potrivită şi pentru femei, şi pentru bărbaţi.

Aceasta nouă formulă conţine cu 35% mai puţine substanțe chimice iar extrasul de Iasomie şi Lapte de Lotus oferă un miros mai proaspăt, special creat pentru confortul dumneavoastră.

După ce aţi citit cu atenţie măsurile de precauţie, urmaţi paşii de utilizare ai acestui produs şi veţi obţine rezultatele dorite garantat, iar pielea va rămâne catifelată până la 24 de ore după utilizare:

 1. Cu ajutorul spatulei roz curbate, întindeţi produsul pe zona dorită până ce aţi acoperit complet firele de păr.
 2. Lăsaţi crema să acţioneze timp de 5 minute după care testați pe o zonă mică, cu ajutorul spatulei,  dacă firele de păr se îndepărtează cu uşurinţă. Dacă acestea nu se îndepărtează, extindeţi durata de acţiune până la maxim 10 minute dar nu depăşiţi acest interval, apoi luaţi crema de pe zona folosită cu ajutorul spatulei roz. 
 3. După utilizare, clătiţi pielea cu apă din abundenţă pentru a îndepărta complet crema. Ulterior, ştergeţi.

 Acest produs este testat dermatologic şi este indicat pentru tipul de piele normală. 

#7. CEA MAI BUNĂ CEARĂ GRANULE CU MIERE: KITUL DEPILARE HONEY DE LA PRO-WAX

CEA MAI BUNĂ CEARĂ GRANULE CU MIERE

Acest set conţine 400 g de ceară depilatoare cu miere ce îndepărtează părul de pe corp lăsând pielea fină şi catifelată. Rezultatele sunt durabile, cu efect de până la patru săptămâni. Venind cu un încălzitor special marca Pro-Wax, puteţi topi ceara chiar şi în cantităţi mai mici şi este uşor de folosit la domiciliu.

Setul contine 10 spatule din lemn, 400 g de ceară, un încălzitor pentru ceară şi 50 ml de ulei pentru îndepărtarea rezidurilor de ceară de pe piele. 

Ceara depilatoare Pro-Wax are o formulă testată dermatologic ce poate fi folosită pe toate tipurile de piele și este eficientă pe toate zonele corpului, inclusiv pe mâini, picioare, axilă şi inghinal. Pentru obţinerea celor mai bune rezultate este indicat să respectaţi instrucţiunile de utilizare:

 1. Puneţi cantitatea dorită de produs în încălzitor, apoi porniţi aparatul.
 2. Topiţi ceara până când aceasta capătă o textură lichidă, omogenă. Nu uitaţi să testaţi întotdeauna ceara înainte de aplicare pentru a nu fi prea fierbinte.
 3. Aplicaţi ceara pe zona dorită în sensul creşterii firului de păr folosind o spatulă din lemn şi lasaţi ceara să se răcească pe piele.
 4. Cu mişcări ferme şi bruşte, trageţi ceara de pe piele în sensul invers creşterii firului de păr.
 5. Folosiţi uleiul după epilare pentru a îndepărta reziduurile de ceară şi pentru a calma pielea.

Produsul oferă rezultate eficiente pentru toate persoanele, putând fi folosită atât pe bărbaţi cât şi pe femei. Ceara poate fi reutilizată. Cantitatea mai mică de ceara va oferă prilejul de a testa acest tip de ceară ce este folosit atât la domiciliu cât şi în domeniul profesional.

Ce este important când căutăm cea mai bună cremă depilatoare? 

Tipul de piele pe care îl aveţi

Este foarte important să alegeţi un produs corespunzător tipului de piele pe care îl aveţi, întrucât fiecare produs conţine substanţe atacă pielea dacă aceasta suferă deja de nişte probleme, cum este spre exemplu pielea uscată, sau produsul ar putea fi ineficient pentru un anumit tip de piele, cum ar fi produsele pentru piele uscată utilizate pe o piele uleioasă, produsele pentru pielea uscată fiind mai delicate şi au o intensitate mai scăzută.

Durata rezultatului 

Dacă doriţi o piele fină și catifelată pentru o întâlnire sau un eveniment special, este recomandat să folosiți un produs ce sa va ofere acest rezultat rapid, fără să lase urme pe piele. Un exemplu bun ar fi crema depilatoare potrivită pielii dumneavoastră. Pentru nişte rezultate de lungă durată este recomandată ceara depilatoare deoarece oferă rezultate până la 28 de zile iar firul de păr va creşte mai fin ulterior.

Timpul alocat epilării

Trăim într-o lume ocupată, unde totul se mișcă tot mai alert şi mulţi dintre noi nu avem timpul necesar epilării la salon, proces ce poate dura şi mai mult de o oră. Dacă sunteţi pe fugă şi aveti nevoie de o depilare urgentă, vă recomandăm să folosiţi crema depilatoare în locul cerii.

“Testat dermatologic”

Este absolut necesar ca produsele pe care le folosiţi să fie testate dermatologic deoarece substanţele din ele pot cauza numeroase alergii, arsuri sau chiar infecţii ce pot degenera în boli de piele. Un produs testat dermatologic vă oferă siguranţa că nu veţi păţi nimic grav din cauza acestuia, chiar dacă există posibilitatea să fiţi alergic la anumite substanţe din produs.

Ingredientele

Întotdeauna optaţi pentru un produs făcut din ingrediente cât mai naturale pentru că acestea nu atacă pielea aşa cum o fac ingredientele obţinute chimic. Produsele naturiste sunt cele mai eficiente si cele mai sigure pentru sănătatea dumneavoastră.

Testati produsul înainte de utilizare

Chiar dacă aţi achiziţionat produse făcute din 100%ingrediente naturale şi au fost testate dermatologic, acestea pot avea reacţii adverse pe pielea dumneavoastră. Evitaţi o alergie mai mare testând produsul pe o suprafață mică de piele cu cel puţin 24 de ore înainte de utilizarea propriu-zisă.

Data de expirare

Niciodată să nu folosiţi un produs expirat. Cremele depilatoare conţin multe substanţe chimice, unele chiar toxice, şi nu ştim cum reacţionează dacă a trecut data de expirare. Din cauza unor produse expirate puteţi face alergii sau s-ar putea să folosiţi produsul degeaba, acesta devenind ineficient.

Cea mai bună cremă depilatoare – Păreri de pe forum 

Ioana Mihalahce

“Folosesc ceara depilatoare cu încălzitor Pro-Wax de un an şi jumătate şi trebuie să spun că sunt foarte mulţumită de produs. Încălzitorul merge la fel de bine ca la început iar ceara sub formă de granule cu miere am cumparat-o de nenumărate ori. Pentru mine, ceara asta mi-a salvat viaţa şi m-a ajutat să economisesc mulţi bani pe care i-aş fi dat la salon”

Alexandra Averescu

“Am cumpărat recent kitul pentru epilare Pro-Wax şi l-am folosit săptămâna trecută. E divin! Pielea mea nu a fost niciodată mai catifelată decât după ce am folosit ceara aceasta. Am cumpărat varianta mare, cu 800 g de ceară, şi a venit cu un cadou de patru oje superbe pe care abia aştept să le folosesc!”

 Maria Constantin

“Folosesc ceara depilatoare pe bază de zahăr de la Veet de câteva luni deja şi pot spune că este cea mai bună opţiune pentru mine deoarece ma irit foarte repede de la substanţele chimice, iar de la ceara asta nu am avut absolut nicio problemă.”