Cel Mai Bun Convector Pe Gaz

Lista cu Produse de Top Pentru Cel Mai Bun Convector Pe Gaz 

Cel mai bun convector pe gaz cu tiraj normal: Lampart LB 50 cos

„Uitați de disconfortul creat de vremea rece cu convectorul cu tiraj normal Lampart LB 50 cos locuința dumneavoastră va atinge temperatura ideală într-un timp foarte scurt!”

Cel mai bun convector pe gaz cu racordare la coș: Lampart Gala Vision 50 K

„Dacă doriți să vă bucurați de confortul oferit de o instalație de încălzire, atunci  Lampart Gala Vision 50 K este produsul perfect pentru a face economie și a vă bucura de confort în același timp!”

Cel mai bun convector pe gaz cu ventilator: Hosseven

„Fie că alegeți gazul natural sau gaz petrol lichefiat, Hosseven va face față perfect pentru încălzirea eficientă a unei încăperi de până la 100 de mc!”

Alegerile Noastre de Top Pentru Cel Mai Bun Convector Pe Gaz

#1. Cel mai bun convector pe gaz cu tiraj normal: Lampart LB 50 cos

Convectorul pe gaz cu tiraj normal Lampart LB 50 cos este produsul perfect pentru a vă încălzi întreaga locuință cu ușurință, fără să vă faceți griji de stingerea accidentală a flăcării sau întreruperea accidentală a gazelor datorită protecțiilor incluse în construcția acestora. De asemenea, în condiții de tiraj anormale, convectorul este echipat cu o protecție împotriva dispersării gazelor rezultate din ardere în încăpere, protejându-vă pe dumneavoastră și familia dumneavoastră.

 Datorită acestor caracteristici, convectorul nu are nevoie de supraveghere în timpul funcționării. Stilul său este modern, se poate folosi cu ușurință și este fabricat dintr-un metal de înaltă calitate, fiind recomandat pentru încăperi de dimensiuni până la 21 de metri pătrați. Acest convector se montează la nivelul unui perete și este echipat și cu un termostat de cameră reglabil, dar și cu o siguranță și protecție împotriva supraîncălzirii.

#2. Cel mai bun convector pe gaz cu racordare la coș: Lampart Gala Vision 50 K

Convectorul pe gaz Lampart Gala Vision 50 K este ideal pentru încăperi precum birouri, bucătării sau spații comerciale, designul său făcând posibilă integrarea fără probleme în ambientul locuinței dumneavoastră. Spațiul este reîncălzit uniform, prin recircularea aerului prin diferență de căldură.

Lampart Gala Vision 50 K este echipat cu o sticlă amplasată în partea frontală a acesteia, pentru a putea fi vizualizată flacăra cu ușurință. Indiferent de temperatura de afară, convectorul este capabil să păstreze temperatura din interior constantă, pentru a vă asigura un grad de confort ridicat.

Acest convector funcționează atât pe baza de gaz natural cât și pe bază de gaz petrolier lichefiat, însă pentru a comuta între aceste tipuri de gaz trebuie să apelați la o persoană autorizată ce va regla duzele arzătorului. Eliminarea gazelor arse se realizează prin intermediul unui coș. Convectorul este recomandat pentru încăperi cu dimensiuni de până la 100 de metri pătrați, având o putere nominală de 6.8 kW.

#3. Cel mai bun convector pe gaz cu ventilator: Hosseven

Dacă ați ezitat mult timp și nu ați știut ce convector pe gaz vi se potrivește, aflați că Hosseven este  perfect pentru dumneavoastră! Acest convector pe gaz este echipat cu o camere de ardere din oțel, perfectă pentru a transmite căldura mediului ambiental. 

Temperatura din locuința dumneavoastră se va menține constantă cu ușurință, datorită sistemului automat de comandă și a protecției cu care este echipat acest aparat. Drept combustibil poate fi utilizat atât gaz natural, cât și gaz petrolier lichefiat. 

Convectorul Hosseven este perfect pentru a încălzi o cameră cu dimensiuni de până la 21.5 metri pătrați. Este ușor montat și de instalat, fiind necesară montarea acestuia pe peretele pentru a putea sa îl puneți în funcțonare. Tirajul său este unul forțat, iar materialul din care este construit se numește fontă, având o rezistență ridicată.

Vă veți putea bucura de o atmosferă plăcută în locuința dumneavoastră, indiferent de temperaturile din exterior!

Ce este Important Cand Cautam Cel Mai Bun Convector Pe Gaz? 

Suprafața ce trebuie încălzită

Desigur, primul lucru pe care trebuie să îl aveți în vedere atunci când alegeți un convector pe gaz este suprafața pe care va trebui să o încălzească acesta. Majoritatea convectoarelor disponibile pe piață sunt potrivite pentru suprafețele curprinse între 60 și 100 de mc, astfel încât trebuie să vă orientați la cât de puternic ar trebui să fie convectorul pe care îl veți alege.

Randamentul termic

Randamentul termic indică eficiența în aderea gazelor, indicând de asemenea un consum redus de combustibil. De aceea este important să alegeți convectoarele pe gaz cu randament termic ridicat, astfel încât acestea să poată încălzi eficient întreaga dumneavoastră locuință.

Protecția împotriva dispersării gazelor de ardere

Pentru siguranța dumneavoastră, progresul tehnologiei a însemnat înglobarea unor măsuri de prevenție a situațiilor periculoase prin echiparea convectoarelor pe gaz cu protecții împotriva dispersării gazelor de ardere în încăpere, în condiții de tiraj anormale.

Cel Mai Bun Convector Pe Gaz – Pareri de pe Forum

Horia Ilie

„I-am luat Lampart LB 50 cos fiului meu pentru garsoniera pe care a luat-o în chirie la facultate. Este foarte bun, nu plătim mult la întreținere și e minunat să îl știu în siguranță și că nu tremură de frig iarna, când e ger. Nu ne facem griji nici de plata întreținerii datorită acestui convector și e și ușor de folosit!”

Ninel Balan

„Folosesc Lampart LB 50 cos pentru magazinul pe care îl dețin și trebuie să recunosc că nu am avut niciodată probleme cu el. Iarna nici nu se simte la întreținere și e și ușor de folosit, încălzește foarte repede toată încăperea și mă bucur că nu se pune problema de a ține angajații în frig.”

Raluca Voicea

„Folosesc Lampart Gala Vision 50 K la birou, pentru că era destul de frig și obișnuiam să deger iarna înainte să îl instalăm. E foarte ușor de folosit și nu am avut niciodată probleme cu el, îl folosim de mult timp. Îl recomand oricui are nevoie de o încălzire rapid, deoarece acest sistem este capabil nu numai să încălzească încăperi, dar poate și să mențină temperatura constantă indiferent de vremea de afară, ceea ce pentru noi a fost de foarte mare ajutor!”