Cel Mai Bun Ebook Reader

Lista cu Produse de Top Pentru Cel Mai Bun Ebook Reader 

Cel mai bun eBook Reader în general: Kindle 2019

„Uitați de cărțile grele cu Kindle 2019, un eBook modern, ușor de purtat în bagajul dumneavoastră oriunde ați călători!”

Cel mai bun eBook Reader rezistent la apă: Kindle Paperwhite 2018

„Bucurați-vă de mii de titluri uimitoare cu eBookul Kindle Paperwhite 2018, mic, ușor și potrivit pentru orice iubitor de lectură!”

Cel mai bun eBook Reader cu funcție Wi-Fi: PocketBook Touch HD3

„Cu un design atractiv și o interfață intuitivă, PocketBook Touch HD3 revoluționează cititul așa cum îl știam noi!”

Alegerile Noastre de Top Pentru Cel Mai Bun Ebook Reader 

#1. Cel mai bun eBook Reader în general: Kindle 2019

Dacă sunteți una dintre persoanele care citesc noaptea târziu, atunci Kindle 2019 este produsul perfect pentru dumneavoastră! Acest ebook modern are un design simplu, dar atractiv, având un touchscreen care nu reflectă lumina soarelui, astfel încât să puteți citi în orice moment al zilei. 

Ecranul său de 6 inch prezintă 16 niveluri de gri, iar tehnologia display-ului este E-ink cu o rezoluție optică de 167 ppi, astfel încât să nu vă obosească ochii în timp ce citiți. Sunt permise până la 13 extensii ale fișierelor, inclusiv pdf, doc, txt, dar și jpeg și png, iar conectivitatea se realizează prin intermediul bluetooth. Capacitatea de stocare a Kindle 2019 este de 8 GB și vă veți bucura să aflați că datorită tipului de acumulator Li-Polymer nu va trebui să vă îngrijorați că rămâneți brusc fără baterie, deoarece acest ebook are o autonomie de până la 4 săptămâni.

#2. Cel mai bun eBook Reader rezistent la apă: Kindle Paperwhite 2018

Tonurile de alb perfect echilibrate și contrastul ridicat recomandă Kindle Paperwhite 2018 drept unul dintre cele mai performante ebookuri pe care le veți putea găsi pe piața din țara noastră! Acest dispozitiv are cu 62% mai mulți pixeli decât echivalentele disponibile pe piață și redă texte și imagini mult mai clare decât v-ați fi închipuit vreodată!

Kindle Paperwhite 2018 are funcția de Wi-Fi încorporată și se poate conecta imediat la rețele de internet disponibile. Un alt avantaj al acestui ebook este greutatea sa redusă de numai 191 de grame, fiind mult mai ușor decât orice altă carte pe care ați fi purtat-o în călătoriile dumneavoastră. Acest dispozitiv permite până la 13 extensii de fișiere utilizate, iar rezoluția optică a ecranului este de 300 ppi.

Ebookul Kindle Paperwhite 2018 este, de asemenea, rezistent la apă, așa că nu trebuie să vă faceți griji că se va defecta în cazul vremii nefavorabile.

#3. Cel mai bun eBook Reader cu funcție Wi-Fi: PocketBook Touch HD3

PocketBook Touch HD3 aduce tehnologia software modernă și o integrează chiar și atunci când vine vorba despre citit, o activitate plăcută a multora dintre noi. Ecranul acestui ebook permite setarea atât a luminozității acestuia, cât și a culorilor de bază a ecranului, astfel încât să vă puteți crea o atmosferă favorabilă cititului. Deși dispozitivul are dimensiuni reduse, acesta poate deveni unul dintre cele mai utilizate dispozitive ale dumneavoastră, datorită faptului că recunoaște și fișiere de tipul mp3 sau mp4, permițând și redarea fișierelor de tip audio.

Dispozitivul are de asemenea și o bibliotecă integrată cu cărți electronice gratuite disponibile în 14 limbi. Biblioteca conține 97 de cărți electronice și vă poate ajuta să vă îmbogățiți vocabularul și să învățați o nouă limbă mai ușor. 

Datorită interfeței PocketBook Touch HD3, veți putea alege inclusiv orientarea dispozitivului, fie pe verticală sau pe orizontală.

Ce este Important Cand Cautam Cel Mai Bun Ebook Reader? 

Dimensiunile

Dimensiunea ecranului este un bun indicator pentru a ne da seama cât de ușor se poate citi un text cu ajutorul unui eBook. Deși un ecran mai mare este de dorit, studiile au arătat că majoritatea utilizatorilor preferă să mențină totuși dimensiunile reduse ale eBookului lor pentru ca acesta să fie mai ușor de purtat în bagaj. Asigurați-vă că alegeți modelul de eBook cu dimensiunile perfecte pentru dumneavoastră!

Memoria

Memoria eBookului pe care îl veți achiziționa afectează numărul de cărți pe care îl puteți stoca pe dispozitivul dumneavoastră. Majoritatea opțiunilor disponibile pe piață se găsesc în variante de 4GB, 8GB sau 16GB, unele având chiar posibilitatea extinderii acestei memorii prin adăugarea unu card extern de memorie. 

Alte funcții specifice

Fie că este vorba de un ecran special care nu reflectă lumina soarelui, de contrastul ridicat al tonurilor astfel încât scrisul să fie mai ușor de descifrat, de funcția Wi-Fi ce permite descărcarea rapidă a cărților direct în memoria dispozitivului sau de rezistența dispozitivului la apă, toate aceste opțiuni se găsesc în caracteristicile diferitelor eBookuri disponibile pe piața din țara noastră. Asigurați-vă că sunteți familiari cu toate opțiunile dintre care puteți alege, astfel încât să vă puteți orienta către produsul care se potrivește cel mai bine acestei descrieri.

Cel Mai Bun Ebook Reader – Pareri de pe Forum 

Florin Grimea

„Am luat Kindle 2019 pentru că merg mult cu trenul, fac naveta și de multe ori mi s-a întâmplat să termin o carte și să mă plictisesc pe restul drumului, așa că mi-e mult mai confortabil să port după mine un singur dispozitiv cu sute de cărți decât 2-3 cărți săptămânal. Luminozitatea este minunată și ecranul nu reflectă deloc soarele, ceea ce nu poate decât să îmi facă plăcere atunci când citesc.”

Oana Prica

Kindle 2019 l-am primit cadou și nici nu mi-am dat seama cât de multă nevoie aveam de acest dispozitiv și cât de comodă este folosirea lui. Acest eBook este foarte ușor de utilizat și îmi place foarte mult interfața sa, este simplă și îl utilizez fără să am probleme. Pot descărca orice titlu vreau aproape instant și ecranul îmi permite să mă bucur de text fără să fiu distrasă.”

Matei Rindea

„Am optat pentru Kindle Paperwhite 2018 deoarece este o inovație în ceea ce privește cititul și m-am simțit de parcă în sfârșit tehnologia progresează și când vine vorba de această activitate. Ecranul este luminat perfect cât să te poți bucura de text în liniște, fără să te doară ochii. Îl recomand tuturor!”