Cel Mai Bun Epilator Ipl

Lista cu Produse de Top Pentru Cel Mai Bun Epilator Ipl

Cel mai bun epilator Ipl cu utilizare fără fir: Philips Lumea Seria 9000

„Epilarea nu a fost niciodată mai ușoară decât cu acest epilator Ipl cu utilizare fără fir, pentru a facilita manevrarea și pentru a ajunge cu ușurință în toate zonele dorite!”

Cel mai bun epilator Ipl cu senzor nuanță piele: Philips Lumea SC1998/00

„Dacă vă temeți de intensitatea impulsurilor folosite în timpul epilării, atunci acest epilator este perfect pentru dumneavoastră  – senzorul de nuanță piele ajustează intensitatea implusurilor astfel încât să vă protejeze epiderma în timpul epilării!”

Cel mai bun epilator Ipl cu 5 trepte de intensitate: EvoSmart™ RX

„Epilarea IPL nu trebuie să fie dureroasă, iar epilatorul EvoSmart™ RX este perfect atât pentru femei, cât și pentru bărbați, datorită celor 5 trepte de intensitate!”

Alegerile Noastre de Top Pentru Cel Mai Bun Epilator Ipl

#1. Cel mai bun epilator Ipl cu utilizare fără fir: Philips Lumea Seria 9000

Dacă doriți și dumneavoastră să vă bucurați de piele fină ce nu necesită epilare timp de până la șase luni, atunci ați găsit produsul perfect! Philips Lumea Seria 9000 este deosebit de eficient, iar studiile au arătat că acest epilator ipl poate reduce părul cu până la 90% după primele patru tratamente.

Philips Lumea Seria 9000 vine însoțit de un kit cu accesorii inteligente care permit utilizarea aparatului în mai multe zone ale corpului. Aparatul funcționează cu până la 450.000 de impulsuri ceea ce înseamnă că durata sa de operare este una foarte îndelungată. Un alt lucru foarte apreciat de către experți este durata scurtă a tratamentul, ceea ce implică un risc de expunere mai mic al pielii dumneavoastră.

Alimentarea fără fir înseamnă că veți putea utiliza aparatul chiar și când nu vă situați în proximitatea unui outlet de alimentare la rețeaua electrică și veți putea ajunge cu ușurință chiar și în zonele greu accesibile.

#2. Cel mai bun epilator Ipl cu senzor nuanță piele: Philips Lumea SC1998/00

Tehnologia profesională nu a fost niciodată mai accesibilă așa cum este acum datorită epilatorului ipl  Philips Lumea SC1998/00! Pulsațiile delicate de lumină aplicate la rădăcina firului de păr vă va ajuta să eliminați gradual toate firele de păr nedorite de pe corpul dumneavoastră. 

Datorită senzorului de nuanță piele aparatul va putea ajusta automat setările sale, astfel încât să vă protejeze pielea de expuneri la intensități mari. Philips Lumea SC1998/00 este sigur și pentru utilizarea în zonele care prezintă un nivel de sensibilitate crescut și poate fi folosit cu succes și pe picioare, în zona axilară, în zona inghinală, pe abdomen, pe brațe, dar și pe față.

Acest produs prezintă și o aplicație mobilă menită pentru a crea un plan personalizat de tratament, astfel încât dumneavoastră să puteți beneficia de o epilare profesională chiar în comfortul casei dumneavoastră! Aplicația vă va ține la curent cu toate noutățile apărute și vă va ajuta, de asemenea, cu sfaturi și recomandări în funcție de zona corporală țintită.

#3. Cel mai bun epilator Ipl cu 5 trepte de intensitate: EvoSmart™ RX

Îndepărtarea definitivă a părului poate suna ca un moft, însă EvoSmart™ RX aduce această tehnologie într-un interval de preț foarte accesibil, astfel încât fiecare dintre noi să se poată bucura de o epilare profesională chiar în confortul casei noastre.

Epilarea deifinitivă nu trebuie să fie dureroasă, iar epilatorul ipl EvoSmart™ RX este perfect pentru a fi utilizat atât de către femei, cât și de către bărbați, având o durată de funcționare de până la 20 de ani. Accesoriile incluse în pachetul acestui epilator îl fac foarte ușor de utilizat în zona feței, în zona axilei, pe picioare, inghinal și pe abdomen, rezultatele sale fiind vizibile încă de la primele 3 tratamente!

Un lucru care deosebește acest epilator ipl față de alte epilatoare existente pe piață este posibilitatea setării modului de funcționare și a alegerii unui mod automat, în care dispozitivul ajustează intensitatea impulsurilor în funcție de zona țintită, fiind recomandat pentru zonele mai mari ce urmează să fie epilate. Modul manual este recomandat pentru zonele mici , cum ar fi fața sau axila.

Ce este Important Cand Cautam Cel Mai Bun Epilator Ipl?

Modul de funcționare

Există epilatoare care au incluse două moduri de funcționare – automat și manual. Modul de funcționare automat este recomandat atunci când sunt țintite zone mari, cum ar fi picioarele, brațele sau spatele, iar modul de funcționare manual este recomandat când se vizează zone de mici dimensiuni, cum ar fi fața sau axila.

Tipul de alimentare

Alimetarea epilatorului dumneavoastră este în general cu fir, însă unele modele pot avea și acumulatori ceea ce permite utilizarea lor wireless de asemenea. Acesta este un avantaj deoarece nu veți fi obligați să vă situați în proximitatea unei prize de curent electric și veți putea să ajungeți cu ușurință chiar și în zonele mai greu accesibile.

Numărul de impulsuri

Numărul de impulsuri al epilatorului dumneavoastră este strâns legat de durata de operare al acestuia. Durata de operare depinde foarte mult de grosimea firelor dumenavoastră de păr dar și de numărul inițial de impulsuri, cu cât este mai mare cu atât veți putea folosi acest epilator pentru un timp mai îndelungat.

Cel Mai Bun Epilator Ipl – Pareri de pe Forum 

Ioana Avram

„De curând am început să folosesc Philips Lumea Seria 9000 și rezultatele sunt uimitoare! Nu aș schimba niciodată epilatorul acesta, este foarte ușor de folosit și o sedință durează doar 10 minute! Îl ador!”

Roxana Popa

„Cu Philips Lumea Seria 9000 chiar ma economisit banii pe care îi tot dădeam când mergeam la salon. Îmi place că îl folosesc singură și nu e nevoie de asistență, este și foarte eficient! După doar 3 ședințe rezultatele chiar se văd și pielea mea e fină și catifelată!”

Lucian Dinea

„Nu prea mă pricep la tehnologie, dar Philips Lumea SC1998/00 ajustează setările în timpul epilării, în funcție de culoarea pielii. Pe mine acest lucru mă bucură enorm, pot să îl folosesc cu ușurință și nu mai trebuie să îmi fac griji doar datorită lui!”