Cel mai bun aparat impotriva soarecilor (pest repeller) – pareri, forum

Cel Mai Bun Aparat Impotriva Soarecilor

Lista cu Produse de Top Pentru Cel Mai Bun Aparat Impotriva Soarecilor 

Cel mai bun aparat împotriva șoarecilor în general: Colas Ultrasonic

Colas Ultrasonic va garanta succesul în eliminarea rozătoarelor de orice dimensiune din gospodăria dumneavoastră!”

Cel mai bun aparat împotriva șoarecilor cu Led Blitz pulsatoriu: US 234

„Tehnologia modernă este suficientă și pentru a vă ajuta să vă descotorosiți de rozătoarele din gospodăria dumneavoastră cu US 234!”

Cel mai bun aparat împotriva șoarecilor cu conectare la rețea: Pest Reject

„Ușor de alimentat și acoperind o distanță suficient de mare pentru a vă proteja întreaga gospodărie, Pest Reject este exact aparatul de care aveți nevoie!”

Alegerile Noastre de Top Pentru Cel Mai Bun Aparat Impotriva Soarecilor 

#1. Cel mai bun aparat împotriva șoarecilor în general: Colas Ultrasonic

Dacă aveți animale de casă și vă este teamă să folosiți un aparat pentru a nu le face rău, atunci Colas Ultrasonic este dispozitivul împotriva rozătoarelor de care aveți nevoie! Acest aparat funcționează cu ajutorul tehnologiei bazate pe ultrasunete, fiind deosebit de eficient pe o rază mare. 

Ultrasunetele nu provoacă un consum energetic ridicat, iar aparatul dispune de două moduri de utilizare – fie periodic, frecvența sunetelor fiind variabilă, fie ultrasonic, aceste sunete fiind imperceptibile de urechea umană. Efectele vor fi vizibile după numai două săptămâni de la utilizare, însă aveți în vedere faptul că este posibil să observați chiar mai multe rozătoare decât de obicei în primele zile de funcționare, deoarece acestea vor începe să iasă din ascunzătoarele lor, fiind deranjate de ultrasunete.

Producătorul pune la dispoziție un drept de retur timp de 30 de zile, astfel încât dacă nu sunteți mulțumit de rezultate, să vă puteți recupera suma cheltuită pe aparat.

#2. Cel mai bun aparat împotriva șoarecilor cu Led Blitz pulsatoriu: US 234

Știm cu toții cât de dificil și cât de neplăcut este să ne păzim gospodăria utilizând otravă împotriva rozătoarelor, a șobolanilor și a șoarecilor, în special când este vorba despre spații comerciale sau apartamente. De aceea, astăzi vă prezentăm produsul US 234 ce funcționează pe baza tehnologiei cu ultrasunete, fiind de asemenea dotat cu un bliț luminos pulsatoriu.

Cum funcționează acest aparat? US 234 creează suntele de frecvență înaltă, imperceptibile de urechea umană, care sperie rozătoarele și le determină să plece din zona în care este montat aparatul. Aparatul este inofensiv pentru animalele de casă, iar utilizarea sa este foarte simplă, fiind necesară doar montarea acestuia într-o priză normală, într-un loc cu deschidere. Blițul cu care este dotat provoacă o lumină la fiecare două secunde, afectând și sistemul vizual al rozătoarelor.

Produsul este eficient pe o suprafață de până la 100 de metri pătrați, iar lungimea cablului de alimentare este de 1.5 metri.

#3. Cel mai bun aparat împotriva șoarecilor cu conectare la rețea: Pest Reject

Când aveți probleme cu rozătoarele și cu insectele în gospodăria dumneavoastră, Pest Reject este exact aparatul de care aveți nevoie! Acest aparat acționează eficient împotriva rozătoarelor prin tehnologia electromagnetică și prin unde ultrasonice care încep să fie emise odată cu introducerea aparatului în priză și conectarea lui la rețeaua de curent electric, afectând sistemul nervos al șoarecilor, șobolanilor și insectelor.

Inițial veți observa o creșterea a activității insectelor și rozătoarelor, deoarece acestea vor începe să iasă din ascunzătorile lor, iar dupa 20 de zile vor dispărea complet. Pest Reject nu afectează animalele de companie sau oamenii și nu interferează nici cu alte aparate din casa dumneavoastră, poate fi folosit fără probleme chiar și în cabinetele medicale. Acest aparat nu conține substanțe toxice și nu omoară animalele.

Suprafața care este acoperită prin folosirea aparatul împotriva rozătoarelor Pest Reject este de 200 metri pătrați, iar pachetul include două aparate, astfel încât să vă puteți feri întreaga locuință de acțiunea rozătoarelor.

Ce este Important Cand Cautam Cel Mai Bun Aparat Impotriva Soarecilor? 

Tehnologia de funcționare

Aparatele împotriva șoarecilor pot funcționa fie utilizând ultrasunetele drept tehnologie de funcționare, fie folosind lumina LED pentru a afecta câmpul vizual al rozătoarelor, fie utilizând o altă tehnologie modernă pentru a acționa eficient împotriva șoarecilor. Este important să cunoașteți tehnologia de funcționare a aparatului, în special dacă dețineți alte animale de casă și doriți să le protejați.

Distanța de acoperire

Distanța de acoperire reprezintă distanța în care aparatul împotriva șoarecilor funcționează și această diferă în funcție de tehnologia de funcționare a aparatului, dar și în funcție de câte obiecte sunt amplasate în calea aparatului. Pentru a maximiza distanța de acoperire a aparatului, vă recomandăm să nu plasați obiecte în fața acestuia și să îl poziționați strategic, cât mai în centrul încăperii.

Alte funcții specifice

Fie că este vorba de un LED pulsatoriu care se aprinde la un anumit interval de timp, fie că este vorba de sunete sau ultrasunete folosite pentru a speria rozătoarele, trebuie să aveți aceste lucruri în minte atunci când achiziționați un aparat împotriva șoarecilor, pentru a știi exact care este modul de funcționare al acestuia.

Cel Mai Bun Aparat Impotriva Soarecilor – Pareri de pe Forum 

Cristina Florian

„Am luat  Colas Ultrasonic cât stăteam la cămin, pentru că aveam gândaci peste tot și nu mai puteam să dorm din cauza fricii. În primele săptămâni mi s-a părut că este iadul pe pământ, ba chiar am început să aud zgomote în pereți și eram convinsă că pe acolo sunt și șoareci de care eu nici nu știam, însă apoi nu am mai văzut nici urmă de gândac, iar de șoareci nici atât! Recomand acest produs, nu am cum să mă lipsesc de el la cămin!”

Gheorghe Bica

„Tot găseam urme de șoareci în hambar și nu aveam cum să pun otravă sau altceva pentru că am animale și eu și riscam să le fac rău și lor. Colas Ultrasonic a fost exact ceea ce aveam nevoie, nu a trebuit să îmi fac griji pentru animelele mele, iar șoarecii au dispărut complet după prima luna de utilizare! Nici nu se simte pe factură!”

Lucian Druia

US 234 și-a făcut treaba neașteptat de bine! Raportul calitate-preț este incredibil, îl recomand tuturor care au probleme cu rozătoarele în gospodărie!”