Cea Mai Buna Centura Postnatala

Lista cu Produse de Top Pentru Cea Mai Buna Centura Postnatala 

Cea mai bună centură postnatală pentru revenire ușoară după sarcină: BabyToy Premium

„Cu BabyToy Premium vă veți întoarce la silueta dinainte de naștere cât ați clipi!”

Cea mai bună centură postnatală dublu reglabilă: Qmini

„Făcută în așa fel încât să susțină zonele problematice, Qmini este exact ceea ce aveți nevoie după ce ați născut!”

Cea mai bună centură postnatală din trei piese: FunVita

„Formată din trei piese separate pentru o poziționare cât mai confortabilă, FunVita va contribui la recuperarea dumneavoastră după naștere!”

Alegerile Noastre de Top Pentru Cea Mai Buna Centura Postnatala 

#1. Cea mai bună centură postnatală pentru revenire ușoară după sarcină: BabyToy Premium

BabyToy Premium este o centură postnatală formată din trei piese, folosită pentru a grăbi recuperarea după naștere, indiferent dacă aceasta s-a realizat în mod natural sau prin cezariană. Centura postanatală are un design asemănător cu al unei benzi elastice, iar materialele din care este fabricată asigură menținerea elasticității acestei centuri un timp îndelungată, astfel încât să puteți fixa centura și regla gradul de compresie.

Piesele centurii BabyToy Premium sunt gândite pentru a fi încorporate treptat, începând cu prima piesă care va fi purtată la în prima săptămână după nașterea naturală, apoi între săptămânile 1 și 6 se va purta și a doua piesă, iar ultima piesă se va purta începând din săptămâna 7 până în săptămâna 42 de după naștere.

Centura trebuie fixată în momentul expirației, fiind prinsă cu benzi rezistente de tip velcro. Aveți grijă ca centura să nu vă incomodeze pe parcursul zilei, aceasta ar trebui să fie comodă și să nu vă provoace deloc disconfort.

#2. Cea mai bună centură postnatală dublu reglabilă: Qmini

Căutați o centură postnatală pe care să o folosiți indiferent de timpul de naștere pentru care veți opta? Qmini este exact produsul de care aveți nevoie! Această centură prevăzută cu un sistem dublu eficient de prindere velcro va spori procesul de recuperare prin care trece corpul dumneavoastră, find deosebit de eficientă în cazul în care utilizarea sa se începe fix din primele zi postpartum.

Centura postnatală Qmini oferă posibilitatea reglării gradului de strângere până la nivelul dorit, datorită materialului elastic din care este fabricată ce asigură o elasticitate crescută pe tot parcursul folosirii. Această centură este întărită cu balene flexibile astfel încât să nu aveți probleme atunci când purtați această centură. Culoarea sa este bej, asemănătoare cu nuanța pielii pentru a nu ieși în evidență chiar și atunci când purtați haine deschise la culoare, iar croiala este una de tipul maternity, pentru a vă oferi tot confortul de care aveți nevoie.

#3. Cea mai bună centură postnatală din trei piese: FunVita

O centură special creată pentru proaspetele mămici aflate în perioada de recuperare, FunVita este formată din trei părți detașabile menite să vă scurteze perioada de recuperare și să vă ajute să redobândiți corpul pe care îl aveați înainte de sarcină. FunVita este fabricată dintr-un material elastic foarte confortabil, iar experții recomandă să începeți purtarea acestea timp de două ore pe zi, crescând treptat durata de purtare astfel încât să nu vă provoace disconfort.

Centura este fabricată din neopren, fiind dezvoltată pentru a fi purtată la nivelul abdomenului. Culoarea acesteia este crem, astfel încât centura postnatală FunVita nu va ieși în evidență nici atunci când purtați haine deschise la culoare. Materialul din care este fabricată permite pielii să respire, iar gradul de strângere al acestei centuri postnatale se poate ajusta pe măsura trecerii timpului, astfel încât să își păstreze eficienta pe tot parcursul purtării.

Ce este Important Cand Cautam Cea Mai Buna Centura Postnatala? 

Gradul de strângere

Cu toții ne dorim o recuperare rapidă în urma nașterii, însă trebuie să fiți foarte atente la centurile postnatale pe care le veți achiziționa. Experții recomandă să optați pentru o centură postnatală care să fie pe măsura dumneavoastră sau la o centură postnatală ajustabilă. Aceasta din urmă poate fi una dintre cele mai fiabile opțiuni, întrucât o puteți ajusta pe măsură ce abdomenul se va retrage și puteți alege gradul de strângere astfel încât centura postanatală să nu vă provoace disconfort.

Poziționarea

Există trei poziții standard ale centurii, în partea de sus în prima săptămână de la naștere, în partea de mijloc în perioada 1-6 săptămâni după naștere și în partea de jos în perioada 7-42 săptămâni de la naștere. Asigurați-vă că poziționați corect centura și că aceasta nu vă crează niciun fel de disconfort înainte de a o purta pentru perioade îndelungate de timp. Sănătatea dumneavoastră este cea mai importantă!

Alte specificații

Materialul din care este fabricată centura postnatală este un aspect foarte important deoarece materialele sintetice pot provoca iritații și alergi și nu sunt recomandate purtării pentru perioade îndelungate de timp. Mărimea centurii postnatale trebuie să fie una care să nu provoace disconfort, iar tipul închiderii acesteia ar trebui să fie reglabil și durabil, astfel încât să nu vă regăsiți în situații neplăcute în care centura să se desfacă accidental.

Cea Mai Buna Centura Postnatala – Pareri de pe Forum 

Gabriela Ene

„Port centura postnatală  BabyToy Premium încă din prima săptămână postpartum. Îmi place materialul din care este fabricată, nu mă face să transpir și îmi oferă și tot suportul de care am nevoie, nu se irită pe piele și e foarte plăcută la atingere. Rezultatele au început și ele să fie vizibile și ușor ușor, pare că revin la silueta dinainte de sarcină!”

Laura Oprescu

„Nu știam de existența centurilor postnatale, însă soțul meu mi-a dăruit  BabyToy Premium și am început să o port imediat. Este foarte plăcută, îmi oferă suport și iarna chiar pare că îmi ține de cald la mijloc și mă face să mă simt protejată, iar burtica se retrage mult mai repede decât înainte să o port!”

Iulia Toader

„Îmi place că nu trebuie să schimb centura postnatală pe măsură ce progresăm, Qmini este reglabil[ ;i e perfectă pentru mămicile care vor să mențină o postură corectă în timpul alăptării și își doresc să revină cât mai rapid la silueta dinainte de sarcină.”