Cele Mai Bune Uscatoare De Rufe

Lista cu Produse de Top Pentru Cele Mai Bune Uscatoare De Rufe 

Cel mai bun uscător de rufe în general: Heinner Gladys

„Nu îți mai face griji de spațiul de uscarea a rufelor, pentru că Heinner Gladys suportă o greutate de până la 20 de kilograme!”

Cel mai bun uscător de rufe mediu: Leifheit Pegasus 150

„Usucă simultan hainele din două mașini de spălat datorită Leifheit Pegasus 150!”

Cel mai bun uscător de rufe mobil: Leifheit Pegasus 200 DeLuxe 

„Uită de grijile pentru pardoseala ta datorită uscătoului Leifheit Pegasus 200 DeLuxe cu rotițe mobile incluse!”

Alegerile Noastre de Top Pentru Cele Mai Bune Uscatoare De Rufe 

#1. Cel mai bun uscător de rufe în general: Heinner Gladys

Heinner Gladys este un uscător de rufe rezistent care suportă o greutate de aproximativ 20 de kilograme de haine distribuite uniform la suprafața sa. Acest uscător de rufe este fabric dintr-un fir metalic vopsit în câmp electrostatic, în așa fel încât să nu se decoloreze pe hainele tale.

Accesoriile uscătorului de rufe Heinner Gladys sunt fabricate din plastic și pot fi curățate cu o lavetă moale și cu o soluție din săpun și apă, pentru a nu fi afectată vopseaua acestuia. Se poate utiliza atât în interior cât și în exteriorul locuinței și este foarte ușor de depozitat deoarece se pliază.

#2. Cel mai bun uscător de rufe mediu: Leifheit Pegasus 150

Leifheit Pegasus 150 este cel mai bun uscător de dimensiune medie pe care îl vei putea găsi pe piața din țara noastră, datorită materialelor de înaltă calitate din care este fabricat. Acest uscător dispune de o suprafață totală de uscare de 15 de metri și doi suporți pe care se pot usca articolele de îmbrăcăminte de mici dimensiuni, precum șosetele sau lenjeria intimă. Lățimea acestui uscător este de doar o jumătate de metru, astfel încât poate să încapă cu ușurință pe orice ușă.

Uscătorul Leifheit Pegasus 150 poate fi folosit atât în interior cât și în exterior și poate fi stocat în spații restrânse, datorită mecanismului său de pliere.

#3. Cel mai bun uscător de rufe mobil: Leifheit Pegasus 200 DeLuxe 

Dacă ai nevoie de un uscător cu un spațiu efectiv de utilizare destul de generos, atunci Leifheit Pegasus 200 DeLuxe este alegerea perfectă pentru tine și pentru familia ta. Acest uscător dispune de 20 de metri de suprafață de uscare și include accesorii precum suporții pentru uscarea articolelor de îmbrăcăminte de mici dimensiuni, roți pentru o manevrare mai simplă a acestui suport, cinci umerașe, dar și o plasă pentru uscare. 

Roțile acestui uscător se rotesc 360 de grade și oferă o glisare subtilă pe suprafețele delicate, pentru a nu provoca zgârieturi. Acest uscător este confecționat din metal și plastic.