Cele Mai Bune Umbrele Pentru Terasa Rezistente La Vant

Lista cu Produse de Top Pentru Cele Mai Bune Umbrele Pentru Terasa Rezistente La Vant 

Cea mai bună umbrelă pentru terasă rezistentă la vânt cu structura de metal: Parasolar 290cm

„Terasa ta va arăta extraordinar datorită acestei umbrele Parasolar 290cm!”

Cea mai bună umbrelă pentru terasă rezistentă la vânt din poliester: Kring

„Designul său unic și funcționalitatea aparte de care dă dovadă sunt doar câteva din motivele pentru care Kring ne-a cucerit pe deplin!”

Cea mai bună umbrelă pentru terasă rezistentă la vânt cu diametru 260 cm: Kring semirotundă

„Bucură-te de umbră chiar și în zilele cu vânt cu umbrela Kring semirotundă!”

Alegerile Noastre de Top Pentru Cele Mai Bune Umbrele Pentru Terasa Rezistente La Vant 

#1. Cea mai bună umbrelă pentru terasă rezistentă la vânt cu structura de metal: Parasolar 290cm

Parasolar 290cm este cea mai bună umbrelă pentru terasa sau balconul tău! Cu un diametru uimitor de 290 cm și un stâlp central din metal, aceasta umbrelă va trece cu brio testul timpului. Ridicarea acestei umbrele este una manuală, prin acționarea mecanismului cu manivelă de pe stâlpul acesteia.

Parasolar 290cm este creată prin suprapunerea mai multor straturi de material, astfel încât să ofere protecție crescută împotriva razelor de soare, a radiațiilor UV sau în cazul în care începe ploaia. Umbrela poate fi utilizată cu succes atât în interior cât și în exterior.

#2. Cea mai bună umbrelă pentru terasă rezistentă la vânt din poliester: Kring

Dacă ești un amator de natură și vara abia aștepți să îți savurezi cafeaua pe terasă sau pe balcon, atunci umbrela  Kring este exact ceea ce ai nevoie! Culoarea acesteia este una deschisă, crem, pentru a-i conferi terasei tale un aspect elegant, dar și pentru a te proteja mai bine de razele solare și de radiațiile UV.

Materialul din care este fabricată umbrela  Kring este poliester, cu o densitate de 160 grame pe metru pătrat astfel încât să demonstreze o rezistență maximă la uzură, dar și rezistență la vânt și la ploaie.

#3. Cea mai bună umbrelă pentru terasă rezistentă la vânt cu diametru 260 cm: Kring semirotundă

Umbrela Kring semirotundă este una dintre cele mai elegante accesorii pe care le poți aduce în terasa sau în grădina ta. O umbrelă fabricată din poliester de densitate mare, Kring semirotundă te va proteja atât de razele violente ale soarelui cât și de ploaie, fiind impermeabilă. Mecanismul acesteia de deschidere este cel prin ridicare manuală, fiind deosebit de rapid și ușor de acționat. 

Diametrul umbrelei Kring semirotundă este de 260 de cm, fiind o umbrelă de dimensiune medie care prezintă o rezistență crescută la vânt datorită orificiului de pătrundere a curenților de aer ce facilitează trecerea rafalei.