Cele Mai Bune Statii Auto

Lista cu Produse de Top Pentru Cele Mai Bune Statii Auto 

Cea mai bună stație auto în general: CB AVANTI Delta Autosquelch

 „O stație auto compactă și ușor de folosit, CB AVANTI Delta Autosquelch este minunată în situațiile în care te-ar ajuta câteva indicații!”

Cel mai bun kit de stație radio: CB Avanti Micro

„Nu te mai teme de instalarea stației auto pe mașina ta, kitul CB Avanti Micro este exact ceea ce ai nevoie pentru a face acest lucru!”

Cea mai bună stație portabilă: PNI PMR R40 PRO

„Uită de instalarea anevoioasă a stațiilor pe mașina ta cu stația portabilă PNI PMR R40 PRO!”

Alegerile Noastre de Top Pentru Cele Mai Bune Statii Auto 

#1. Cea mai bună stație auto în general: CB AVANTI Delta Autosquelch

Această stație de ultimă generație cu alimentare automată de 12-24 volți îți va fi cu siguranță de mare ajutor în situațiile în care te vei regăsi blocat în trafic sau confuz în legătură cu direcțiile. CB AVANTI Delta Autosquelch are un display cu 7 culori și o multitudine de filtre astfel încât să poți recepționa și transmite semnalul cât mai clar posibil. Semnalele sunt modulate în frecvență și în amplitudine, iar consumul acestuia este de maxim 3 A.

Stația auto CB AVANTI Delta Autosquelch poate fi utilizată într-o plajă de temperaturi de la -20 de grade celsius până la 55 de grade celsius, iar puterea sa de emisie este de 4W.

#2. Cel mai bun kit de stație radio: CB Avanti Micro

Dacă nu știi care sunt accesoriile potrivite pentru stația ta, e timpul să nu îți mai faci griji și să comanzi kitul  CB Avanti Micro cu antenă radio ML 145 și bază magnetică ușor de fixat. Această stație este una de mici dimensiuni care asigură performanță maximă, chiar dacă este vorba de modulare în frecvență sau în amplitudine! CB Avanti Micro are un display LCD modern care te va ajuta să schimbi mai ușor canalele de comunicare, existând chiar și câteva butoane pe microfonul stației care permit schimbarea canalelor direct de la sursă.

Această stație auto are o greutate redusă de doar 0.45 kg, iar baza sa magnetică are un diametru de 145 mm, lungimea cablului fiind de patru metri pentru a asigura accesul până în cabina șoferului.

#3. Cea mai bună stație portabilă: PNI PMR R40 PRO

Stația PNI PMR R40 PRO permite conectarea unor căști cu microfon la sistemul său pentru a asigura comunicarea eficientă pe mai multe canale. Pachetul include un set de două bucăți de stații, încărcătorul și căștile acestora fiind include de asemenea. Această stație dispune de 8 canale preprogramate pe care puteți intercepta semnale, precum și se canale codate pe care puteți avea conversații private.