Cel Mai Bun Smartwatch

Lista cu Produse de Top Pentru Cel Mai Bun Smartwatch 

Cel mai bun smartwatch cu pulsoximetru: Huawei Watch GT 2e

„Monitorizează starea ta de sănătate cu funcțiile inteligente ale acestui ceas!”

Cel mai bun smartwatch și brățară fitness:  GO4FIT GF03

„Activitățile fizice nu au fost niciodată mai distractive așa cum sunt acum datorită funcțiilor integrate ale acestui ceas!”

Cel mai bun smartwatch cu funcție de monitorizarea somnului: iHunt Watch 6

„Uită de nopțile albe și de reglează-ți programul de somn cu ajutorul funcției de monitorizare a somnului a acestui ceas!

Alegerile Noastre de Top Pentru Cel Mai Bun Smartwatch 

#1. Cel mai bun smartwatch cu pulsoximetru: Huawei Watch GT 2e

Huawei Watch GT 2e are o tehnologie de ultimă generație încorporată în displayul său AMOLED cu un afișaj de 3.5 centimetri, cu aspectul specific ce îmbină eleganța vremurilor trecute cu beneficiile tehnologiilor moderne! Bateria sa are o autonomie de funcționare de două săptămâni, ceasul fiind optimizat în așa fel încât să ofere performanțe maxime ale aplicațiilor sale consumând minimul de energie necesar!

Monitorizarea activităților sportive a devenit mult mai precisă și mult mai ușor de realizat datorită acestui ceas. Cele 85 de moduri îți permit să selectezi rutine de activități sportive ale căror date sunt integrate în sistem, iar pe parcursul acestei rutine îți vor fi redate informații precum pulsul, nivelul de oxigen din sânge și așa mai departe!

#2. Cel mai bun smartwatch și brățară fitness:  GO4FIT GF03

Vei privi cu alți ochi exercițiile fizice datorită ceasului  GO4FIT GF03, cu un ecran full touch de 1.28 inch! Acest ceas are integrate 6 funcțiie de monitorizare ale activităților tale, printre care se numără mersul, alergarea, dar și înotul și basketul. Funcția de Bluetooth permite conectarea acestui dispozitiv cu orice fel de telefon inteligent, informațiile fiind stocate și prezentate prin aplicația DA FIT a dispozitivului.

Poți monitoriza pașii, distanța parcursă, caloriile arse, dispozitivul fiind capabil să îți trimită câte o notificare atunci când ai petrecut prea mult timp fără să ai activitate fizică.

#3. Cel mai bun smartwatch cu funcție de monitorizarea somnului: iHunt Watch 6

Dacă întotdeauna ai fost genul căruia i-a plăcut să monitorizeze diverse date biologice, atunci iHunt Watch 6 este ceasul perfect pentru tine! Cu funcții moderne printre care se numără și capacitatea de măsurare a temperaturii, a ritmului cardiac, a tensiunii arteriale, dar și a saturației de oxigen și monitorizarea somnului, acest ceas este exact ceea ce ai nevoie în viața ta de zi cu zi.

iHunt Watch 6 prezintă un ecran elegant fabricat dintr-o sticlă de calitate cu un display generos de 1.28 inch. Ecranul este full touch și complet persoanlizabil prin alegerea unei din multitudinea temelor disponibile în aplicația mobilă a acestui ceas!