Cele Mai Bune Pompe Apa Murdara / Curata

Lista cu Produse de Top Pentru Cele Mai Bune Pompe Apa Murdara / Curata

Cea mai bună pompă în general: WOLFSON® TP-3300T

„Dotată cu cuțit tocător exterior pentru drenarea apelor murdare, această pompă este rezistentă și puternică, din materiale premium.”

Cea mai bună pompă pentru apă curată: WOLFSON® PS-1300

Se poate folosi pentru irigare automată sau pentru transportul apei pe distanțe mari. Este submersibilă și poate funcționa în regim hidrofor.”

Cea mai bună pompă pentru inundații: Steinhaus PRO-SP750

Este echipată cu flotor electric de siguranță, astfel încât să asigure pornirea și oprirea automată a pompei. Este ușor de transportat și utilizat și se recomandă în cazul inundațiilor.”

Alegerile Noastre de Top Pentru Cele Mai Bune Pompe Apa Murdara / Curata

#1. Cea mai bună pompă în general: WOLFSON® TP-3300T

Pompa WOLFSON® TP3300T este o pompă puternică, realizată din materiale de înaltă calitate și asamblată conform celor mai înalte standarde aplicabile. Ideală pentru drenarea deșeurilor, a apei menajere și a apelor uzate cu o dimensiune maximă a particulelor de 35 mm.

Debitul este de 6.000 până la 25.000 litri/oră, iar înălțimea pompei este de până la 20 m. Este echipată cu un motor electric puternic ascuns într-o carcasă robustă din fontă, cu un mâner atașat. Pompa submersibilă WOLFSON® TP3300T are un element de etanșare fiabil care protejează motorul de umiditate. 

Această pompă este folosită în principal pentru pomparea apei curate și murdare din canalizări, fose septice și gropi.

#2. Cea mai bună pompă pentru apă curată: WOLFSON® PS-1300

Pompa submersibilă pentru apă pură WOLFSON® PS1300 a fost dezvoltată pentru a asigura o presiune optimă și este utilizată în transportul pe distanțe lungi a apei, pentru irigare, pulverizare și aplicații industriale. În combinație cu regulatorul de presiune, pompa poate fi folosită ca instrument de stropire automată. Pompa submersibilă WOLFSON® PS1300 constă din trei părți: un motor electric monofazat asincron situat în partea de jos, o pompă cu șurub și un element de etanșare. 

Viteza pompei asigură un debit ridicat și stabil la înălțimi mari. Deoarece pompa submersibilă PS1300 are un diametru exterior mic (100 mm), poate fi utilizată în puțuri adânci. 

#3. Cea mai bună pompă pentru inundații: Steinhaus PRO-SP750

La golirea iazurilor de gradina, subsolurilor, rezervoarelor si recipientelor inundate, recomandam această pompă de apa murdară, care poate scoate apa care conține impurități mici de pana la 35 mm.

Este echipată cu un flotor electric de siguranță care garantează pornirea și oprirea automată a pompei atunci când nivelul apei scade sub nivelul minim al apei. Materialele și designul de înaltă calitate asigură funcționarea fără întreținere și utilizarea pe termen lung. Pompa este foarte ușor de transportat și utilizat, datorită unui cablu de alimentare lung de 10 metri la sursa de alimentare principală.