Cel Mai Bun Hidrofor

Lista cu Produse de Top Pentru Cel Mai Bun Hidrofor

Cel mai bun hidrofor cu pompă din fontă: Steinhaus PRO-BOO24

Steinhaus PRO-BOO24 salvează orice situație, fiind perfect pentru aprovizionarea întregii tale gospodării!”

Cel mai bun hidrofor cu pompă de apă submersibilă: LUK QGD3-120

„Pompa de apă submersibilă este doar unul dintre numeroasele avantaje al hidroforului românesc LUK QGD3-120!”

Cel mai bun hidrofor cu butelie de 24 L: Wasserkonig WK3900

„Alimentarea cu apă în sistem automatizat nu a fost niciodată atât de ușor de realizat așa cum este acum datorită hidroforului Wasserkonig WK3900!”

Alegerile Noastre de Top Pentru Cel Mai Bun Hidrofor 

#1. Cel mai bun hidrofor cu pompă din fontă: Steinhaus PRO-BOO24

Steinhaus PRO-BOO24 este unul dintre cele mai populare produse din gama sa, fiind utilizat pentru normalizarea nivelului de presiune al apei din fântâni sau cisterne. Acest hidrofor conține un vas de acumulare de 24 de litri, membrană EPDM, dar și un manometru pentru facilitarea unei presiuni constante. Acest hidrofor are multiple utilizări fiind util pentru apă menajeră, mașini de spălat, dar și pentru treburi de întreținere a gospodăriei tale.

Steinhaus PRO-BOO24 nu necesită prea multe lucrări de mentenanță, iar dacă vei instala de asemenea și un filtru pe particule sau impurități, te vei putea bucura de acest hidrofor modern și eficient un timp îndelungat.

#2. Cel mai bun hidrofor cu pompă de apă submersibilă: LUK QGD3-120

LUK QGD3-120 este un hidrofor ce este produs de către o firmă 100% românească, care cunoaște foarte bine necesitățile utilizatorilor săi. Acesta poate asigura fără probleme transportul apei indiferent de distanță, în special pentru lucrări ce țin de domeniul agriculturii, irigarea recoltelor, stropirea lor etc. Această pompă are în componența ei un motor electric monofazat asincron, pompă cu șurub și diverse elemente de legătură.

Printre avantajele hidroforului LUK QGD3-120 se numără și consumul mic de energie electrică, chiar și atunci când este vorba de o înălțime de ridicare mare. Pompa acestui hidrofor este submersibilă și poate funcționa în regim hidrofor dacă vei adăuga un vas de expansiune și alte elemente de monitorizare a presiunii sistemului. Kitul conține o pompă submersibilă, un panou de comandă, un vas de 50 de litri, două racorduri, presostatul și un manometru pentru monitorizarea presiunii apei.

#3. Cel mai bun hidrofor cu butelie de 24 L: Wasserkonig WK3900

Wasserkonig WK3900 este hidroforul perfect pentru a asigura gospodăriei tale alimentarea cu apă într-un mod automatizat, chiar dacă este vorba despre clădiri rezindențiale, spălătorii sau pur și simplu pentru uz casnic. Particularitățile acestui hidrofor sunt multiple și printre acestea vei regăsi și o turbină din aluminiu cu rezistență mare antirugină și coroziune, iar carcasa acestuia este fabricată tot din aluminiu astfel încât se asigură o răcire rapidă și eficientă.