Cele Mai Bune Perne de Dormit – Pareri de Calitate (2021)

Listă cu produse de top pentru cele mai bune perne

Cele mai eficiente perne hipoalergenice cu microfibră: HypoallergenicMed Somnart

„Datorită umpluturii preaglomerate în biluțe de dimensiunea unei perle, aceste perne cu microfibră își vor păstra starea inițială pentru o perioadă mai mare de timp.„

Cea mai bună pernă cu memorie și cărbune din bambus: TED Memory

„Această pernă deține o husă detașabilă iar conținutul său dispune de spumă cu memorie, ideal pentru mularea după forma capului, oferind un somn liniștit și odihnitor.”

Cele mai bune perne cu microfibră pentru familie: set de 4 perne HypoallergenicMed Somnart

„Pernele din acest set sunt ideale pentru familie datorită caracteristicilor sale hipoalergenice dar și umpluturii sale care permite păstrarea pernelor în stare excelentă chiar și după vidare sau spălare.”

Cea mai eficientă pernă cu spumă poliuretanică: Green Future Memory Arctic Gel

„Perna Green Future Memory Arctic Gel este dotată cu spumă poliuretanică, benefică unei poziții comode, și dispune de un gel rece, util pentru a oferi temperatura optimă unui somn relaxant și liniștitor.”

Cele mai eficiente perne cu fulgi de memorie: Bamboo Memory Somnart

„Setul de perne Bamboo Memory Somnart este benefic utilizatorilor care sunt pretențioși în privința alegerii unor lenjerii de pat adecvate deoarece dispune de o etichetă specială care indică utilizatorilor informații suplimentare achiziționării unor lenjerii de pat potrivite pernelor.”

Cea mai confortabilă pernă cu esență de argan: Ted Memory

„Acest tip de pernă cu miez de memorie din spuma cu esență de argan este perfectă pentru utilizatorii care doresc un somn confortabil însoțit de un miros proaspăt și plăcut.”

Cele mai pufoase perne:  Alcam

„Design-ul pernelor Alcam este considerat printre cele mai bune din cadrul pernelor pufoase și moi, pe lângă faptul că sunt matlasate ultrasonic și sunt însoțite de microfibră antialergenică.”

Cele mai bune fețe de perne pentru domeniul hotelier: Hotel Line Kotonia Home

„Textura de calitate a acestor lenjerii de pat oferă posibilitatea de a fi folosite pentru o perioadă de timp îndelungată deoarece prezintă un aspect proaspăt chiar și după mai multe spălări.”

Cele mai comode fețe de perne pentru domeniul hotelier: Hotel Line Kotonia Home

„Aceste fețe de perne din bumbac sunt de calitate superioară și oferă ușurință în ceea ce privește întreținerea lor, de la o spălare care nu deteriorează materialul, până la călcarea lor într-un timp foarte scurt.”

Alegerile noastre de top pentru cele mai bune perne

#1. Cele mai eficiente perne hipoalergenice cu microfibră: HypoallergenicMed Somnart

Perne hipoalergenice cu microfibră

Pernele HypoallergenicMed Somnart au un design special făcut pentru utilizatorii care sunt sensibili în privința somnului, fiind dotate cu o umplutură preaglomerată din biluțe individuale, pentru a oferi mulare după forma capului și a gâtului. În acest fel, dumneavoastră veți putea avea un somn adânc, deoarece aceste perne sunt moi și nu veți mai fi deranjat de duritatea cu care ați fost obișnuit atunci când foloseați o pernă normală.

Datorită designului cu umplutura preaglomerată, perna poate să fie spălată oricând la mașina de spălat, fără să vă asumați riscul deteriorării sale. De asemenea, perna poate la fel de bine și să fie vidată, pentru păstrarea sa în cea mai excelentă stare, până când vă hotărâți să o folosiți. Aceasta nu-și va schimba textura în urma vidării.  

#2. Cea mai bună pernă cu memorie și cărbune din bambus: TED Memory

Pernă cu memorie și cărbune din bambus

Perna TED Memory este dotată cu memorie și cărbune de bambus cu plasă 3D și cu broderie. Materialul husei este confecționat din jerseu pe interior și polyester pe exterior iar husa este detașabilă și lavabilă. Datorită spumei sale cu memorie, această pernă oferă mulare atât pentru cap și gât, cât și pentru umerii dumneavoastră, ceea ce elimină disconfortul pentru persoanele foarte sensibile somnului. 

Un alt aspect foarte util al acestei perne este faptul că deține 2 fețe: una pentru iarnă, și una pentru vară. Fața pentru vară este dotată cu gel pentru a oferi temperatura optimă corpului, chiar și atunci când încăperea este mult prea încălzită.

#3. Cele mai bune perne cu microfibră pentru familie: set de 4 perne HypoallergenicMed Somnart

Perne cu microfibră pentru familie

Dacă sunteți de mult în căutarea unui set de perne pentru familie, acestea sunt cu siguranță potrivite pentru dumneavoastră. Acest set de 4 perne HypoallergenicMed Somnart sunt de calitate superioară și pot fi cu ușurință curățate în mașina de spălat fără să fie ulterior deteriorate. De asemenea, pernele pot fi și vidate în cazul în care doriți să le păstrați intacte până când urmează să le folosiți. 

Aceste perne sunt optim umplute, astfel încât să nu fie nici prea dure, nici prea înalte și nici foarte moi. Datorită faptului că sunt hipoalergenice, nu trebuie să vă temeți că umplutura acestora nu va fi compatibilă cu trupul dumneavoastră.

#4. Cea mai eficientă pernă cu spumă poliuretanică: Green Future Memory Arctic Gel

Pernă cu spumă poliuretanică

Acest tip de pernă oferă o susținere excelentă asupra capului, gâtului și umerilor, mulându-se astfel încât somnul dumneavoastră să fie unul de vis! Spuma de memorie este resposabilă pentru mularea perfectă a corpului iar gelul rece are rolul de a aduce temperatura corpului la o temperatură optimă, pentru ca dumneavoastră să vă puteți odihni în condiții ideale. 

Husa pernei este lavalibă și fabricată din materiale de calitate superioară ceea ce oferă o ventilație perfectă!

#5. Cele mai eficiente perne cu fulgi de memorie: Bamboo Memory Somnart

Perne cu fulgi de memorie

Eticheta Oeko-tex, responsabilă pentru indicarea utilizatorilor cu ce tip de lenjerii este cel mai bine să fie îmbrăcată perna Bamboo Memory Somnart, deosebește clar acest tip de pernă față de celelalte perne de pe piață. Acest produs este făcut așa fel încât să fie plăcut în toate pozițiile de dormit, datorită fulgilor de memory, iar acesta oferă un suport grozav pentru gât.

Husa bambus care îmbracă perna este detașabilă cu o lavabilă la 40 de grade iar aceasta dispune de proprietăți de absorbție, utilă pentru nopțile călduroase în care transpirați. 

#6. Cea mai confortabilă pernă cu esență de argan: Ted Memory

Pernă cu esență de argan

Această pernă conține miez de memorie din spumă cu esență de argan, oferind suport ideal pentru cap. Datorită esenței de argan, care este bine cunoscută pentru relaxarea corpului și a minții, aceasta vă oferă un miros plăcut și vă pregătește pentru un somn liniștit. 

Perna deține și husă detașabilă cu fermoar și lavabilă iar spuma acesteia de memorie este cea resposabilă pentru mularea pernei după forma capului. Forma pătrățoasă a pernei vă oferă o poziție naturală în timpul somnului, fără să fie inconfortabilă pentru umeri. 

#7. Cele mai pufoase perne:  Alcam

Perne pufoase

Brandul Alcam este bine cunoscut pentru pernele sale extrem de pufoase, care să confere un somn cât mai odihnitor și relaxant. Această pernă este recomandată acelor utilizatori care sunt predispuși la alergii din pricina umpluturii pernelor, deoarece perna Alcam are umplutura specială cu microfibră anitalergenică.

Această pernă este de asemenea matlasată ultrasonic, fără anumite forme sau culori specifice care să fie observate pe sub fețele de pernă care îmbracă ulterior produsul.

#8. Cele mai bune fețe de perne pentru domeniul hotelier: Hotel Line Kotonia Home

Fețe de perne pentru domeniul hotelier

Lenjeriile de pat din această gamă vă oferă confortul dorit de care dumneavoastră aveți nevoie după o zi încărcată. Textura lenjeriei este de calitate superioară, permițând afișarea aspectului de „nou” chiar și după mai multe spălări, atât în privința culorii, cât și în privința materialului. Acesta este făcut astfel încât să nu se deterioreze și să fie moale și plăcut la atingere, special pentru a vă oferi un somn cât mai relaxant și mai liniștitor. 

Aspectul său cu dungi, în culori deschise, conferă camerei un aer curat, fără să vă deranjeze vizual și să vă încarce psihic negativ. Croiul lenjeriei este simplu, fără să implice fermoar care să vă deranjeze confortul sau care să se deterioreze la spălat. De asemenea, pernele nu ies din lenjerie, chiar dacă acestea nu au fermoar, făcând îmbrăcarea lor un proces simplu, fără bătăi de cap.

#9. Cele mai comode fețe de perne pentru domeniul hotelier: Hotel Line Kotonia Home

Cele mai comode fețe de perne pentru domeniul hotelier

Fețele de perne din gama Hotel Line Kotonia Home sunt 100% din bumbac iar design-ul lor de un alb imaculat vă vor inspira prospețime pe toată durata folosirii lor. Chiar și după mai multe spălări, lenjeriile nu se deteriorează, păstrându-și starea lor impecabilă, atât a culorii de alb imaculat, cât și a texturii lor plăcute la atingere.

Materialul acestor fețe de perne este la fel de ușor și rapid de călcat, fără să existe problema arderii lor.

Ce este important cand căutam cele mai bune perne?

Umplutura pernelor

Una dintre cele mai importante aspecte pe care nu vrem să le ignorăm atunci când ne orientăm înspre achiziționarea unei perne este cu siguranță umplutura acesteia. Deoarece există multe persoane care sunt alergice la puf, primul lucru de care trebuie să ne interesăm este interiorul pernei. Așadar, dacă știți că sunteți alergici la puf sau mai sensibili la anumite materiale, mai întâi trebuie să vă asigurați că pernele sunt antialergenice. 

Un alt aspect important al umpluturii pernelor este și gradul de comoditate pe care aceasta îl oferă. De exemplu, dacă știți că sunteți pretențioși și doriți ca perna să fie cât mai moale, vă recomandăm să vă achiziționați perne cu spumă de memorie, deoarece acestea sunt bine cunoscute pentru faptul că se mulează perfect după forma capului și a gâtului și revin la forma normală după ce v-ați ridicat de pe ele.

Atunci când doriți să oferiți pernelor un iz de prospețime și decideți să le spălați în mașină, trebuie să știți că există riscul de a deteriora perna iar aceasta să nu mai revină la forma inițială. Cel mai des se poate întâmpla ca umplutura acesteia să se strângă sub formă de ghemuri în mai multe locuri iar aceasta să nu mai poată fi readusă la normal. De aceea trebuie să vă asigurați că umplutura pernei achiziționate este, într-adevăr, de calitate. 

Dimensiunea pernelor

Dimensiunea pernelor trebuie să fie compatibilă atât cu corpul dumneavoastră cât și cu patul în care dormiți. Dacă știți că nu suportați să dormiți pe anumite perne mult prea înalte care vă fac să vă treziți dimineața cu dureri de spate, alegeți perne care sunt joase, în funcție de preferința dumneavoastră. Piața pernelor este făcută astfel încât pernele să fie pe gustul tuturor, așadar veți avea multe opțiuni din care să alegeți, fără să fiți dezamăgiți.  

Caracteristicile pernelor

Dacă sunteți curioși de câte caracteristici poate să dețină o pernă, puteți găsi o mulțime de oferte pe piață. Există perne cu esențe de anumite plante pentru a vă oferi un miros plăcut înainte de a vă cufunda în lumea viselor sau chiar perne cu gel răcoritor pentru nopțile călduroase de vară. 

Sunt o mulțime de opțiuni și o gamă variată de perne din care puteți alege de pe piață. Nu ratați ofertele de nerefuzat și alegeți cu mare atenție pentru a fi cât mai mulțumiți.

Cele mai bune perne – Păreri de pe forum

Iulia Manole

„Fețele de pernă Hotel Line Kotonia Home sunt foarte bine croite! Perna nu iese din ele, chiar dacă acestea nu au fermoar. Sunt rezistente și materialul e moale!”

Gabriela Techeș