Top cele mai bune aspiratoare – aspirator bun forum (2021)

Lista cu produse de top pentru cele mai bune aspiratoare

Cel mai bun aspirator în general: Roborock Cleaner S5 MAX

„Curățare completă a casei dumneavoastră, fără efort, fără dureri de spate, doar prin utilizarea acestui robot inteligent, care va păstra ordinea și prospețimea în locuința dumneavoastră!”

Cel mai bun aspirator umed și uscat: Karcher WD 3

Spălare și aspirare în același timp, cine ar fi crezut că acest lucru va fi posibil? Karcher WD 3uimește și revoluționează prin consumul scăzut de energie și prin eficiența acestuia!”

Cel mai bun aspirator fara sac: Rowenta Compact Power RO3731

„Sacii costisitori și greu de găsit nu vor mai fi acum o problemă! Prin utilizarea acestui aspirator compact și puternic, căminul dumneavoastră va străluci de curățenie!”

Cel mai performant robot de aspirare: Xiaomi Mi Mop PRO

„Tehnologia de ultimă generație încununează acest robot de aspirare modern: curățenia impecabilă a locuinței dumneavoastră nu a fost niciodată mai ușor de obținut!”

Cel mai bun robot de aspirare cu funcția de room recognition: Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop PRO

„Funcția de recunoaștere a camerelor este dovada clară a inteligenței acestui robot de aspirare!”

Cel mai bun aspirator cu filtru de eficiență: Rowenta Compact Power RO3786

„Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră și a familiei dumneavoastră utilizând Rowenta Compact Power RO3786! Filtrul de eficiență împrospătează aerul locuinței dumneavoastră și lasă cameră curată într-un timp foarte scurt!”

Cel mai bun aspirator cu reglare electronică a puterii: Bosch BWD421PRO

„Aveți nevoie de mai multă putere pentru a ajunge în colțurile greu de accesat ale camerei? Nicio problemă! Cu Bosch BWD421PROputeți ajusta puterea aspiratorului dumneavoastră, astfel încât niciun colț al camerei nu va rămâne neaspirat!”

Cel mai bun aspirator cu spălare: Bosch BWD41720

„Nimic nu e mai curat decât atunci când este proaspăt spălat! Aspiratorul Bosch BWD41720împrospătează, curăță și spală suprafețele, astfel încât covoarele dumneavoastră vor arăta ca noi!”

Cel mai bun aspirator vertical: Rowenta Air Force 560 Flex Aqua RH9490WO

„Durerile de spate vă împiedică să aduceți locuinței dumneavoastră curățenia și prospețimea pe care o doriți? Cu aspiratorul vertical Rowenta Air Force 560 Flex Aqua RH9490WOaceste probleme sunt de domeniul trecutului!”

Alegerile noastre de top pentru cele mai bune aspiratoare

Cauți modele de aspiratoare calitative, fie ele cu filtru hepa, cu sac din material textil sau cu capacitate de 3 litri? Noi am analizat piața și am întocmit lista celor mai bune aspiratoare, tocmai pentru ca tu să poți face o alegere informată. Am luat în considerare puterea de aspirare, nivelul de zgomot, filtrul hepa și numeroase alte criterii și am reușit să întocmim un top al celor mai remarcabile 9 aspiratoare pe care le poți achiziționa în România!

#1. Unul dintre cele mai bune aspiratore în general: Roborock Cleaner S5 MAX

Unul dintre cele mai bune aspiratoare în general: Roborock Cleaner S5 MAX

Senzorii acestui robot îi permit să facă diferența cu o acuratețe mărită dintre mobilă și pereți, ceea ce presupune faptul că nu se va bloca niciodată între ele. Acest robot vine însoțit de o aplicație mobilă, cu ajutorul căreia veți putea scana întreaga locuință sau camera în care doriți să acționeze robotul.

Acest aspirator bun poate trece cu ușurință pragurile casei dumneavoastră, pentru a curăța mai multe încăperi. De asemenea, odată ce a terminat de aspirat, robotul se întoarce în locul în care este programat să revină la completarea programului, deci nu rămâne blocat în locuri greu accesibile.

Acest robot merită primul loc în lista de top aspiratoare, pentru toate caracteristicile revoluționare de care dă dovadă, inclusiv pentru posibilitatea utilizării sale pentru a spăla diverse suprafețe, având și funcția de mop inclusă în sistemul său. Cu o putere de aspirare remarcabilă, veți vedea cum particulele de praf dispar instant!

#2. Cel mai bun aspirator umed și uscat: Karcher WD 3

Cel mai bun aspirator umed și uscat: Karcher WD 3

Un aspirator cu multiple întrebuințări, Karcher WD 3 este perfect atât pentru murdăria uscată, cât și pentru murdăria umedă. Cu un rezervor de 17 L și un consum de energie de doar 1000 de W, acest aspirator este o alegere excelentă pentru curățirea spațiilor locuinței dumneavoastră, dar și pentru spațiile de lucru cum ar fi garajele, atelierele și așa mai departe.

Raportul excelent calitate-preț este principalul factor care pune acest aspirator pe locul al doilea în lista noastră! Recenziile utilizatorilor de pe forumurile de specialitate vă vor convinge cu siguranță de utilitatea acestui aspirator performant!

#3. Cel mai bun aspirator fără sac: Rowenta Compact Power RO3731

Cel mai bun aspirator fără sac: Rowenta Compact Power RO3731

Un aspirator cu sac reprezintă deseori un chin mai mare decât unul fără sac. Praful și murdăria acumulate în sac reprezintă o sursă de microbi și bacterii. Sacii de aspiratoare din material textil se găsesc greu și sunt destul de costisitori, iar golirea lor implică expunerea dumneavoastră la particule de praf fine, microbi și bacterii și nu este deloc igienică.

Rowenta Compact Power RO3731 este răspunsul acestor probleme! Acest aparat compact puternic nu are sac, ci un recipient de praf de 1.5 L, ce poate fi curățat cu ușurință, prin spălare. Filtrul de praf promite să elimine 99.98% din particulele fine de praf existente în locuința dumneavoastră! Vei folosi aspiratorul Rowenta Compact Power RO3731 o singură dată și vei fi cucerit! Nu te vei întoarce niciodată la un aspirator cu sac.

De asemenea, accesoriile care însoțesc acest produs permit utilizarea sa chiar și pentru curățarea interiorului mașinii dumneavoastră. Datorită dimensiunilor reduse, îl veți putea utiliza cu ușurință în spații mici și greu accesibile, cum ar fi interiorul autovehiculului. Veți fi uimiți de eficiența acestui produs inovator, pentru că are o putere de aspirare remarcabilă, care nu poate fi egalată de un aspirator cu sac.

#4. Cel mai performant robot de aspirare: Xiaomi Mi Mop PRO

Cel mai performant robot de aspirare: Xiaomi Mi Mop PRO

Acest statut este primit de către robotul de aspirare Xiaomi Mi Mop PRO datorită funcției de control vocal de care beneficiază și a sistemului său de navigare cu laser. Aceste caracteristici sporesc ușurința de utilizare a acestui robot, dar și confortul casei dumneavoastră. Particulele de praf dispar dintr-o comandă și, cu acest robot cu o mare putere de aspirare, nu veți duce lipsa vechiului aspirator cu sac!

Aspiratorul are mai multe funcții de curățare, cum ar fi modul de aspirare, modul de spălare, dar și un mod hibrid, în care robotul poate să aspire și să curețe simultan. Acesta poate fi, de asemenea, setat de la distanță să curățe casa, prin intermediul aplicației cu care poate fi controlat.

Cei doisprezece senzori inteligenți pot cartografia întreaga locuință cu o acuratețe sporită, pentru a permite un proces de aspirare fără dificultăți, și o curățare chiar și a zonelor greu accesibile.

#5. Cel mai bun robot de aspirare cu funcția de room recognition: Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop PRO

Cel mai bun robot de aspirare cu funcția de room recognition: Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop PRO

Acest robot are trei moduri de funcționare, pentru curățarea pardoselilor, a gresiei, dar și a covoarelor din locuința dumneavoastră. Funcția de room recognition permite ajustarea programului de curățare automată, ceea ce implică o curățare optimă în funcție de tipul camerei în care se află robotul.

De asemenea, acest aparat inteligent este compatibili cu Google Assistant și cu Alexa, deci poate fi controlat utilizând comenzi vocale prin intermediul telefonului dumneavoastră. Robotul are o funcție de conectare la WI-FI, pentru a vă permite să îl controlați de la distanță, înainte de a sosi acasă.

Acest robot poate trece peste obstacole de până la 2 cm înălțime, deci trecerea acestuia dintr-o încăpere în alta nu ar trebui să presupună dificultăți, robotul fiind capabil să execute un întreg ciclu de curățare al locuinței dumneavoastră.

#6. Cel mai bun aspirator cu filtru de eficiență: Rowenta Compact Power RO3786

Cel mai bun aspirator cu filtru de eficiență: Rowenta Compact Power RO3786

Este extrem de ușor de utilizat și de depozitat, datorită formei sale compacte. Aspiratorul are în componență un recipient de colectare a prafului, deci nu implică utilizarea unui sac. Acest recipient este ușor de golit și de igienizat și poate fi spălat cu ușurință.

Sistemul mono-ciclonic asigură eliminarea prafului din aerul aspirat, filtrul de eficiență curățând și împrospătând aerul din locuința dumneavoastră, pentru confortul dumneavoastră și al familiei dumneavoastră.

De asemenea, acest aspirator beneficiază și de o funcție turbo, o putere de aspirare utilizată pentru îndepărtarea părului de animale de pe covor și de pe mobilier. Luați-vă adio de la vechiul aspirator cu sac, doar cu filtrul de eficiență de la Rowenta locuința dumneavoastră va străluci din nou!

#7. Cel mai bun aspirator cu reglare electronică a puterii: Bosch BWD421PRO

Cel mai bun aspirator cu reglare electronică a puterii: Bosch BWD421PRO

Aspirarea și curățarea spațiilor înguste nu a fost niciodată mai ușoară! Bosch BWD421PRO permite reglarea electronică a puterii, ceea ce împlică faptul că murdăria va fi aspirată chiar și din cele mai dificile spații ale locuinței dumneavoastră!

Peria Turbo îndepărtează cu succes murdăria, impuritățile și părul de animale din țesătura covoarelor dumneavoastră. De asemenea, funcția de spălare și curățare este perfectă atât pentru covoare, cât și pentru tapițeria pieselor de mobilier din căminul dumneavoastră. Aparatele cu sac nu mai sunt de mult timp la modă, ia-ți acum un aparat de aspirare cu reglare electronică a puterii!

#8. Cel mai bun aspirator cu spălare: Bosch BWD41720

Cel mai bun aspirator cu spălare: Bosch BWD41720

Bosch BWD41720 este aspiratorul perfect pentru toți cei cărora le place sentimentul de prospețime a locuinței după spălarea covoarelor! Datorită accesoriilor ce însoțesc acest produs, acum spălarea covoarelor nu mai trebuie să fie o activitate dificilă. Peria specială a aspiratorului permite o curățare extrem de precisă, fără să necesite alt efort din partea dumneavoastră.

Aspiratorul permite spălarea și aspirarea simultană a covoarelor, eliminând cu succes praful acumulat în interiorul țesăturilor. Acest aparat de aspirare este perfect pentru curățarea întregii locuințe datorită capacității sale de colectare mărite! Ce mai aștepți? Renunță acum la aspiratorul cu sac și alege prospețimea garantată!

#9. Cel mai bun aparat de aspirare vertical: Rowenta Air Force 560 Flex Aqua RH9490WO

Cel mai bun aparat de aspirare vertical: Rowenta Air Force 560 Flex Aqua RH9490WO

Dacă durerile de spate vă împiedicau să utilizați aspiratorul cu entuziasm, atunci acest aspirator este soluția perfectă pentru dumneavoastră! Datorită configurației sale verticale, vă menține coloana vertebrală într-o poziție optimă, fără să fie necesar să vă aplecați și fără să pună presiune la nivelul vertebrelor dumneavoastră!

Acest aparat de aspirare are numeroase funcții inteligente și poate aspira și spăla chiar și sub piesele joase de mobilier, fiind extrem de flexibil. De asemenea, capul de aspirare este dotat cu un led iluminator, pentru a putea vedea murdăria chiar și din cele mai întunecoase locuri ale locuinței dumneavoastră.

Acest aparat are o autonomie de 35 de minute și permite curățarea întregii locuințe dintr-o singură încărcare. Funcția de îndepărate a părului de animale este extrem de utilă, fiind perfectă pentru curățarea pieselor de mobilier, a canapelelor și a covoarelor dumneavoastră. Cu acest aparat de aspirare vertical veți uita că ați folosit vreodată aspiratorul vechi cu sac!

Ce este important când căutăm cele mai calitative aspiratoare?

Tipul aspiratorului

În funcție de preferințele dumneavoastră, de tipul spațiului în care va fi întrebuințat aspiratorul și de dimensiunea acestuia, puteți opta între mai multe tipuri de aspiratoare. Puteți alege aspiratoarele clasice, cu sac sau aspiratoarele cu recipient de colectare a prafului.

Dacă aveți diferite patologii la nivelul coloanei vertebrale sau dacă sunteți în căutare de un aparat de aspirare fără fir, reîncărcabil, puteți opta pentru aspiratoarele verticale, care vă oferă toate aceste caracteristici. În cazul în care aveți nevoie de un aparat autonom, care să poată fi controlat de la distanță, atunci puteți opta pentru un robot de aspirare inteligent.

Toate aceste tipuri de aspiratoare se regăsesc în lista noastră, așa că vă puteți decide cu ușurință care este aspiratorul perfect pentru locuința dumneavoastră! Cu sac sau fără sac, cu filtu hepa, cu funcție de spălare(Vezi cele mai bune aspiratoare cu spalare aici), doar dumneavoastră decideți care este cel mai bun!

Funcțiile aspiratorului

Majoritatea oamenilor se gândesc doar la procesul clasic de îndepărtare a murdăriei din locuință atunci când vor să achiziționeze un aspirator, însă tehnologia a evoluat foarte mult, iar funcțiile aspiratorului sunt extrem de vaste. Aspiratorul vechi cu sac este acum depășit de noile modele inovatoare, cu funcții incredibile de detectare, spălare, curățare și eliminare a murdăriei dificile.

Astfel încât, atunci când achiziționăm un aspirator trebuie să avem în vedere spațiul în care acesta va fi utilizat, dacă va aspira atât umed, cât și uscat, dacă va fi necesar să spele și să aspire simultan, toate aceste caracteristici fiind disponibile în cazul aspiratoarelor existente pe piață.

Puterea și dimensiunea aspiratorului

Aceste caracteristici se aleg în funcție de spațiul în care urmează să fie întrebuințat și depozitat aspiratorul. Dacă vom utiliza acest aspirator în spații înguste și greu de ajuns, trebuie să avem în vedere ca forma periei sau a capului utilizat să permită o aspirare optimă, iar puterea acestuia să fie destul de mare, pentru a putea aspira murdăria la care este greu de ajuns.

De asemenea, configurația aspiratorului trebuie să permită depozitarea acestuia, fără ca aspiratorul să ocupe foarte mult spațiu.

Cele mai bune aspiratoare – Păreri de pe Forum

Mara Ghițulescu

„Locul meu de muncă mă solicită extrem de mult și când ajungeam acasă nu mai aveam energia necesară pentru a face curățenia pe care mi-o doream. Am trei pisici și, indiferent cât de curat aș fi lăsat dimineața, seara găseam mereu dezordine.

Am decis să achiziționez aspiratorul inteligent Roborock Cleaner S5 MAX după ce am consultat recenziile de pe forumurile de specialitate. Vă spun sincer, această este achiziția de care sunt cea mai mândră, robotul își face pur și simplu treaba singur. Doar consult aplicația, apăs un buton și casa mea strălucește!”

Ana Maria Păun

„Am trei copii, cel mai mic are 5 ani și nu prea mai am timp să mă îngrijesc de curățenie așa cum obișnuiam să o fac. Însă, toată lumea știe câtă dezordine pot face copiii, deci orice ajutor în gospodărie este apreciat și bine primit! Mi s-a recomandat aspiratorul inteligent Roborock Cleaner S5 MAX și vă dați seama că l-am comandat imediat.

Cel mai mult mă încântă funcția de spălare pe care acest aspirator o are și faptul că atunci când rămâne fără baterie, se retrage singur la stația de încărcare și apoi revine la curățenie! Nu mi-aș mai imagina viața fără acest robot de aspirare, nivelul de confort din locuința mea a crescut exponențial.

Am cumpărat acest robot și pentru mama mea și îl recomand tuturor celor care sunt indeciși în ceea ce privește achiziționarea unui nou aspirator!”

Andrei Anton

„Sunt proprietarul unui garaj de reparații auto și căutam un aspirator cu care să pot curăța reziduurile rămase în urma autovehiculelor în garaj. Vă puteți da seama ce presupune acest lucru, ulei, vaselină, rugină și tot felul de alte urme care sunt inestetice și cu care nu îmi place să îmi întâmpin clienții.

Karcher WD 3 a fost exact ceea ce căutam! Inițial, prețul imbatabil a fost cel care mi-a atras atenția, însă am rămas profund impresionat de caracteristicile acestui puternic aspirator! Funcția sa de spălare este unul dintre atuurile sale care mă face să îl recomand oricui are nevoie de un astfel de aspirator în gospodărie sau la locul de muncă!”

Georgeta Neagu

„Am achiziționat Karcher WD 3 pentru că stau la bloc și nu îmi permit să spăl covoarele atât de des pe cât mi-aș dori. Căutam un aspirator cu care să pot face acest lucru rapid și ușor, fără să fie necesar să scot toate covoarele din locuință și să aștept cinci zile să se usuce.

Karcher WD 3 a fost perfect pentru mine, iar acum apartamentul meu strălucește de curățenie și prospețime!”