Cele mai bune combine frigorifice – Top Pareri no frost forum, 2 compresoare (2021)

Lista cu produse de top pentru cele mai bune combine frigorifice

Cea mai bună combină frigorifică în general: BEKO RCNA406E30ZXB

„Îmbinarea atractivă a tehnologiei de ultimă generație cu un design atractiv sunt doar puține dintre caracteristicile acestei combine frigorifice revoluționare!”

Cea mai bună combină frigorifică cu control mecanic: Heinner HC-H273XWD+

„Alegerile trebuie să fie în totalitate ale dumneavoastră atunci când vine vorba de alimentație, de aceea, această combină frigorifică oferă posibilitatea ajustării cu ușurință a temperaturii din compartimentul de răcire și din cel de congelare, precum și alegerea modului său de funcționare!”

Cea mai performantă combină frigorifică cu dozator de apă: Beko RCNA400E21DZXP

„Zilele toride de vară nu mai sunt acum o problemă cu această combină frigorifică de ultimă generație! Datorită dozatorului de apă plată încorporat, vă veți putea bucura de apă rece și răcoritoare oricând!”

Cea mai eficientă combina frigorifica no frost: Samsung RB33J3830SA/EF

„Timpul de funcționare a combinei este îndelungat, datorită optimizării automate a vitezei sale de răcire, așa încât vă veți putea bucura de această combină performantă pentru mai mult timp!”

Cea mai bună combină frigorifică cu o capacitate mare: Bosch KGV58VL31S

„Ideală pentru a menține la o temperatură optimă produsele de restaurant sau alte produse alimentare în cantități mari, această combină frigorifică este gată să dea un start fresh afacerii dumneavoastră!”

Cea mai eficientă combină frigorifică cu voice recorder: Beko DBK 386 WDR+

„Unde este cel mai la îndemână loc pentru a lăsa un mesaj? Cu funcția de voice recorder a combinei frigorifice Beko DBK 386 WDR+, vă veți asigura că mesajele dumneavoastră se vor face auzite!”

Cea mai bună combină frigorifică low frost: Bosch KGV36UL30

„Cine spune că eleganța nu se poate îmbina armonios cu utilitatea? Combina frigorifică Bosch KGV36UL30este aliatul perfect pentru a menține alimentele dumneavoastră proaspete și savuroase un timp îndelungat!”

Cea mai performantă combină frigorifică cu reglare automată: Samsung RB33J3030SA/EF

„Funcția de reglare automată este ceea ce deosebește aceast frigider revoluționar de alte electrocasnice din categoria sa! Datorită acestei funcții, durata de viață a combinei Samsung RB33J3030SA/EFcrește exponențial, iar dumneavoastră vă veți putea bucura de aceasta un timp mai îndelungat!”

Cea mai bună combină frigorifică cu congelator complet deschis: Samsung RB31FERNDSA

„Accesul la alimentele din congelator nu a fost niciodată mai ușor decât cu această combină frigorifică revoluționară, datorită compartimentelor sub formă de sertare ce se regăsesc în congelator!”

Alegerile noastre de top pentru cele mai bune combine frigorifice

#1. Cea mai bună combină frigorifică în general: BEKO RCNA406E30ZXB

Cele mai bune combine frigorifice

Aceast frigider este potrivit în special locuințelor care dispun de spațiu limitat, deoarece eficientizează cu succes spațiul din bucătărie! Datorită faptului că ușa se deschide la 90 de grade și datorită poziționării condensatorului în pereții laterali, spațiul ocupat efectiv de către aceast frigider este unul foarte mic, comparativ cu alte electrocasnice și combinele frigorifice de aceleași dimensiuni.

Consumul de energie este alt factor care o recomandă drept cea mai bună din categoria sa. BEKO RCNA406E30ZXB este extrem de prietenoasă cu mediul înconjurător, având clasa energetica A++, ceea ce înseamnă are un sistem de racire cu un consum redus de energie.

Tehnologia performantă de răcire a combinei frigorifice BEKO RCNA406E30ZXB, și anume NeoFrost dual cooling, permite păstrarea fructelor și a legumelor proaspete pentru un timp îndelungat, asigurând cele mai bune condiții de conservare. Sistemul de răcire se bazează pe circularea aerului rece independent în cele două compartimente ale combinei frigorifice, pentru o umiditate și o răcire uniformă. Clasa energetica, consumul de energie și o calitate superioară a finisajelor fac din BEKO RCNA406E30ZXB cel mai bun frigider în general.

#2. Cea mai bună combină frigorifică cu control mecanic: Heinner HC-H273XWD+

Cea mai bună combină frigorifică cu control mecanic

Avantajul principal este faptul că acest frigider vă oferă posibilitatea să reglați temperatura pe două nivele, unul din combina frigorifica și unul din congelator, doar prin apăsarea unui simplu buton. Mai mult, aceast frigider dispune de mai multe moduri de funcționare ce pot fi setate și alese foarte ușor.

Pentru eficientizarea spațiului din bucătăria dumneavoastră, dar și în cazul unei achiziții ulterioare, la mult timp după ce a fost construită bucătăria, dezvoltatorul acestui produs oferă posibilitatea de a alege partea pe care se vor deschide ușile, fie pe stânga, fie pe dreapta, în funcție de spațiul de care dispuneți în bucătărie și de necesitățile dumneavoastră.

Clasa energetic în care se încadrează această combina frigorifica este A+, fiind prietenoasă cu mediul și economică. Ledurile din alcătuirea sa contribuie la un consum redus de energie consumată.

#3. Cea mai performantă combina frigorifica cu dozator de apă: Beko RCNA400E21DZXP

Cea mai performantă combina frigorifica cu dozator de apă

Combina frigorifica Beko RCNA400E21DZXP este perfectă pentru persoanele cu un stil de viață sănătos și cu o alimentație bazată pe consumul fructelor și al legumelor proaspete, deoarece, datorită tehnologiei EverFresh+, această combina frigorifica promite să țină fructele și legumele proaspete pentru un timp de trei ori mai îndelungat.

Acțiunea acestui frigider împotriva bacteriilor nu este de neglijat: filtrul de carbon diminuează riscul de apariție a bacteriilor prin circularea aerului și eliminarea mirosurilor neplăcute, iar funcția Ion Guard neutralizează orice tip de microorganisme prezent.

Clasa energetica în care se încadrează această combina frigorifica este A+, consumând cu până la 24% mai puțină energie decât un frigider din categoria A.

#4. Cea mai eficientă combina frigorifica no frost: Samsung RB33J3830SA/EF

Cea mai eficientă combina frigorifica no frost

Această combina frigorifica no frost este extrem de eficientă în ceea ce privește răcirea unifromă a compartimentelor din structura sa. Modul de racire no frost presupune ca aerul rece să fie recirculat de la un colț la altul al combinei frigorifice, prin mai multe deschideri situate la nivelul fiecărui raft, pentru a asigura prospețimea alimentelor dumneavoastră.

Compartimentarea acestei combine facilitează stocarea obiectelor de dimensiuni mai mari, cum ar fi sticlele înalte de lapte. De asemenea, această combină este organizată în așa fel încât să puteți avea acces la toate alimentele din compartimentul de răcire și cel de congelare, fără prea mult efort din partea dumneavoastră. Raftul glisant și cel cu deschidere completă sunt doar două structuri de acest fel ce facilitează accesul dumneavoastră.

Clasa energetică a acestei combine frigorifice este A+, datorită ledurilor din structura sa și a funcțiilor de reglare automată ce însoțesc această combină revoluționară. Consumul scăzut de energie, recircularea aerului rece, tehnologia no frost de o calitate remarcabilă – acestea sunt elementele care fac din Samsung RB33J3830SA/EF cea mai bună combina frigorifica no frost.

#5. Cea mai bună combina frigorifica cu o capacitate mare: Bosch KGV58VL31S

Cea mai bună combina frigorifica cu o capacitate mare

Cu o capacitate uimitoare de 505L și având un compartiment de tip Big Box, această combina frigorifica este perfectă pentru depozitarea torturilor de nuntă, a prăjiturilor pentru petreceri sau a oricărui alt tip de alimente de mari dimensiuni.

Această combina frigorifica poate fi utilizată atât în confortul casei dumneavoastră, cât și pentru clădirile de birouri sau în cadrul afacerii dumneavoastră, fiind deosebit de spațioasă și încăpătoare.

Deși nu este o combina frigorifica no frost, are integrată tehnologia low frost, deci decongelarea este un proces care nu va fi atât de des necesar. Atunci când veți decongela combina Bosch KGV58VL31S, faptul că aparatul are integrat în structura sa un orificiu la baza acestuia va fi de mare ajutor pentru evacuarea rapidă a apei rezultate în urma procesului de decongelare.

Datorită tehnologiilor de ultimă generație utilizate în dezvoltarea acestui produs de calitate, clasa energetică în care se încadrează este A++, fiind extrem de economic și prietenos cu mediul înconjurător.

#6. Cea mai eficientă combină frigorifică cu voice recorder: Beko DBK 386 WDR+

Cea mai eficientă combină frigorifică cu voice recorder

Beko DBK 386 WDR+ este o combina frigorifica ce are integrat în structura sa un display inteligent, tactil, cu funcția de înregistrare a mesajelor vocale cu o lungime până la 60 de secunde, ceas și alarmă. Ecranul tactil permite selectarea modului de funcționare a combinei frigorifice, dar și a temperaturilor din compartimentul de răcire și cel de congelare.

Una dintre numeroasele funcții speciale ale acestei combine revoluționare este Active Fresho Blue Light, o lumină de culoare albastră din compartimentul de fructe și legume ce asigură continuarea procesului de fotosinteză, pentru ca fructele și legumele dumneavoastră să se mențină proaspete un timp cât mai îndelungat!

Clasa energetică în care se încadrează această combina frigorifica este A+, fiind un aparat electrocasnic foarte silențios și economic.

#7. Cea mai bună combina frigorifica low frost: Bosch KGV36UL30

Cea mai bună combina frigorifica low frost

Funcția specială low frost, spre deosebire de no frost, implică formarea unei cantități reduse de gheață în interiorul combinei și limitează, astfel, necesatitatea decongelării la intervale scurte de timp. De asemenea, pentru a facilita procesul de decongelare, această combina frigorifica are la bază un orificiu pentru a permite eliminarea apei rezultate din procesul de decongelare.

Combina frigorifică Bosch KGV36UL30, deși nu este no frost, este aleasă de cei mai mulți utilizatori pentru modul în care este compartiementată, fiind o combină ce oferă o structură foarte ușor de organizat, astfel încât toate alimentele dumneavoastră să fie ușor de accesat. Rafturile sale sunt glisante și pot ieși în exterior cu până la doisprezece centimentri, iar cutia BigBox din compartimentul de congelare permite păstrarea la temperaturi scăzute a alimentelor de mari dimensiuni.

În plus, fiind un frigider low frost, Bosch KGV36UL30 este un produs mai accesibil decât multe combine frigorifice no frost. Clasa energetică este A++, consumând foarte puțină energie, datorită componentelor sale integrate cu atenție.

#8. Cea mai performantă combina frigorifica cu reglare automată: Samsung RB33J3030SA/EF

Cea mai performantă combina frigorifica cu reglare automată

Reglarea automată a acestei combine frigorifice no frost inteligente este funcția care se asigură de viața sa îndelungată, prin ajustarea optimă a temperaturii, astfel încât în interior să rămână constantă, indiferent de temperatura din exterior.

Alimentele vor fi păstrate proaspete un timp îndelungat datorită tehnologiei no frost integrate, iar compartimentarea inteligentă asigură accesibilitate în orice moment al zilei!

Compartimentarea ușii permite introducerea sticlelor înalte, cum ar fi cele de lapte, fără niciun inconvenient și fără compromisuri din partea dumneavoastră! Răcirea acestei combine frigorifice se realizează uniform, prin distribuirea egală a curenților de aer înăuntrul compartimentelor de răcire și de congelare. În plus, datorită calității de combina frigorifica no frost, nu va trebui să vă mai faceți griji în privința procesului de decongelare.

Clasa energetică a acestei combine frigorifice no frost este A+, fiind considerată un electrocasnic prietenos cu mediul înconjurător, cu un consum energetic scăzut.

#9. Cea mai bună combina frigorifica cu congelator complet deschis: Samsung RB31FERNDSA

Cea mai bună combina frigorifica cu congelator complet deschis

Sertarele congelatorului acestui aparat no frost au o deschidere completă și reușesc cu succes să depoziteze până la 11 kilograme de alimente, fiind perfecte pentru cei cărora le place să fie organizați și să găsească rapid alimentele de care au nevoie.

Tehnologia Digital Inverter de la Samsung reglează automat nivelul de funcționare la unul dintre cele cinci programe disponibile în sistemul combinei. Funcția no frost asigură că în interiorul combinei nu se va forma gheață. În plus, tot datorită tehnologiei no frost, nu va fi necesar să o decongelați, scutindu-vă de un proces lung și anevoios.

Rafturile Big Guard din structura ușii oferă un suport de calitate excelentă, pentru orice tip de sticlă sau de recipient pentru stocarea băuturilor. Datorită acestor rafturi veți putea ține în combina frigorifica no frost chiar și sticlele cele mai înalte. Clasa energetică a acestui aparat este A+,

Ce este important când căutăm cele mai bune combine frigorifice?

Cu siguranță v-ați întrebat deseori dacă frigiderul dumneavoastră este de calitate și dacă este destul de performant sau dacă este necesar să îl schimbați cu un alt aparat frigorific cu recenzii mai bune. Ați tot căutat păreri despre cele mai bune frigidere (Grundig, Samsung, Beko etc.), dar tot nu știți încă ce vi se potrivește mai bine. În continuare vă prezentăm cele mai importante criterii în alegerea combinelor frigorifice (fie frigider Grundig, fie Samsung, Bosch sau Beko).

Dimensiunile combinei frigorifice

Dimensiunile combinei frigorifice pe care urmează să o achiziționați trebuie alese în funcție de spațiul de care dispuneți, de membrii familiei dumneavoastră și de locul de întrebuințare al combinei frigorifice, acestea fiind trei dintre cele mai importante aspecte de avut în vedere.

De asemenea, trebuie să aveți în vedere și capacitatea în litri a combinei dumneavoastră, dar și împărțirea acesteia: dacă aveți nevoie de un compartiment de congelare mai încăpător, veți căuta combinele frigorifice cu capacitatea congelatorului mai mare, dacă nu, veți căuta combinele frigorifice cu capacitatea compartimentului de răcire mai mică.

Nu în ultimul rând, în funcție de spațiul de care dispuneți, este deosebit de importantă partea în care se va deschide ușa, fie pe stânga, fie pe dreapta. Este recomandat să vă orientați după o combina frigorifica cu uși reversibile.

Funcțiile combinei frigorifice

Funcțiile sunt deosebit de importante atunci când alegeți o combina frigorifica. Acestea diferă de la producător la producător și pot include anumite caracteristici legate de interfața cu utilizatorul sau caracteristici legate de modul de acționare asupra alimentelor.

De exemplu, combinele frigorifice cu display tactil sunt cele mai noi pe piață; utilizatorul poate înregistra mesaje vocale cu o anumită lungime, pentru a fi redate ulterior. De asemenea, acestea pot avea și opțiunea de ceas și alarmă integrată.

În ceea ce privește modalitatea de acționare asupra alimentelor, majoritatea tehnologiilor din prezent se bazează pe o funcție no frost, în care combina frigorifica împiedică formarea cristalelor de gheață prin recircularea aerului din interior și prin păstrarea unui nivel optim de umezeală, astfel încât în interiorul combinei frigorifice să nu aibă loc procesul de înghețare a apei. Acest lucru implică faptul că acea combină nu va necesita decongelarea acesteia la intervale regulate de timp, decongelarea fiind un proces anevoios și care provoacă multă dezordine prin evacuarea apei provenite din decongelare.

Cele mai bune combine frigorifice – păreri de pe forum

Daniela Buzatu

Când mi-am reconstruit bucătăria, m-am hotărât să cumpăr frigiderul BEKO RCNA406E30ZXBpentru că nu dispuneam de foarte mult spațiu și voiam să îl folosesc într-un mod inteligent. Mi-a plăcut mult designul acesteia, mi s-a părut a fi atractivă și elegantă.

Am rămas plăcut surprinsă de spațiul de care a dat dovadă! Până acum nu am văzut niciodată această combina frigorifica plină și doar suntem cinci membri în familie. Această combina frigorifica mi-a depășit complet așteptările și țin să menționez faptul că până acum nu a fost niciodată nevoie să o decongelez!”

Marian Gheorghe

Combina frigorifică BEKO RCNA406E30ZXBa fost cea mai inteligentă achiziție a mea! Am vrut să îi fac o surpiză soției mele, pentru că m-am săturat de câte ori o vedeam că se chinuie să decongeleze frigiderul.

Noi consumăm multe fructe și legume proaspete și, din acest punct de vedere, nu aș putea să fiu mai mulțumit de această combina frigorifica! Fructele și legumele se păstrează extraordinar de bine, arată chiar și după trei zile de parcă abia au fost culese și acest lucru ne ajută mult să avem un stil de viață sănătos.

Recomand această combina frigorifica!”

Horia Bălan

„Am decis să schimb electrocasnicele din bucătărie anul acesta, urmând ca, în viitor, să renovez bucătăria cu totul. Aici intervine problema, m-am gândit, dacă cumva nu voi mai dispune de același spațiu după ce voi renova bucătăria?

De aceea, ca să nu limitez creativitatea nimănui și pentru ca frigiderul nou achiziționat să nu devină un inconvenient, am decis să cumpăr combina frigorifica Heinner HC-H273XWD+datorită faptului că dispune de uși reversibile, a căror deschidere poate fi mutată de pe partea stângă, pe partea dreaptă și invers!

Pentru mine, acest lucru a fost un mare plus, să nu mai menționez de faptul că această combina frigorifica consumă și foarte puțin, a fost exact ceea ce am avut nevoie!”

Elena Ghioca

„Am căutat să achiziționez un produs cu raport bun calitate-preț, așa că am ales combina frigorifica Heinner HC-H273XWD+M-a încântat foarte tare faptul că reglajul acesteia se face pe nivele și că poți regla separat temperatura din compartimentul de răcire, față de cea din compartimentul de congelare.

Până acum nu a fost necesar să decongelez această combina frigorifica și plănuiesc să o cumpăr și pentru mama mea, deoarece răcește foarte bine și menține legumele și fructele proaspete pentru un timp îndelungat!”