Cele mai bune camere video auto – Pareri, Pret, Forum

Lista cu produse de top pentru camera auto

Cea mai bună camera auto în general: Camera auto Xiaomi 70mai 1S

„O cameră ultracompactă, Full-HD, cu o claritate crescută a imaginii și posibilitatea de a vedea live filmările pe telefon.”

Cea mai simplu de utilizat cameră auto: Camera auto DVR smart Xiaomi 70mai PRO

„Mică, compactă, profesională și foarte ușor de folosit.”

Cel mai bun preț: Modul GPS 70mai pentru Xiaomi Dash Cam PRO

„Detectează schimbarea de bandă chiar și în condiții de lumină mai slabă și avertizează la fiecare apropiere.”

Cel mai mare ecran al unei camere auto: Camera auto dubla oglinda DVR Loosafe™ RoadTeam

„O cameră cu un ecran de 10-inch, pentru o vizibilitate clară, cu o mulțime de funcții utile.”

Cel mai avantajos pachet: Pachet promo: Camera auto smart Xiaomi 70mai Dash Cam Lite, FOV 130°, 1080p, WDR, G-sensor, Sony IMX307, Wi-Fi + Modul GPS 70mai pentru Xiaomi Dash Cam PRO

„Și cameră auto, dar și modul, totul la un preț atât de avantajos că nu poți să-i reziști.”

Cel mai larg unghi de filmare: Camera auto DVR Mio MiVue798

„Această cameră are un unghi de 150 de grade, culori vii și foarte care, în special în condiții de lumină slabă.”

Cea mai eficientă cameră auto cu Wi-fi: Camera auto DVR Mio MiVueJ60

„MIO este un producător de camere auto foarte bune, iar camera auto DVR Mio MiVueJ60 este o cameră discretă, dar profesională.”

Cea mai bună alegere pentru un buget restrâns: Camera auto DVR Mio MiVueC312

„Este construită să filmeze și să salveze un clip atunci când este necesar, chiar dacă funcțiile sale sunt limitate.”

Cea mai bună vizibilitate a câmpului: Camera Auto DVR Navitel R1000

„O cameră potrivită pentru împătimiții călătoriilor cu mașina, capabilă să spună povești de una singură datorită calității crescute a imaginii.”

Cea mai profesionistă cameră auto: Camera auto DVR duala Mio MiVue798

„O cameră care oferă o experiență de top datorită funcțiilor multiple și a calității superioare a imaginii.”

Cel mai luminos ecran: Camera Auto DVR 2Drive EXECUTIVE 4″ Full HD

„Un ecran luminos, mare și o diagonală de 4 inch, astfel încât să beneficiați de o vizualizare excelentă a filmărilor.”

Cea mai practică cameră auto: Camera video auto Mio MiVue C314

„Rezoluție Full-HD, calitate înaltă a imaginilor și videoclipurilor, unghi de 130 de grade și înregistrare automată în caz de accident.”

Cea mai bună cameră auto cu dublă oglindă: Camera auto dubla oglinda DVR Loosafe™ RoadTeam H19

„Este un pachet complet, ce va supraveghea atât partea din față a mașinii, cât și pe cea din spate.”

Cea mai recentă generație de camere auto: Camera auto Mio MiVue 792WiFi

„O cameră modernă cu tehnologii avansate, de ultimă generație.”

Cea mai bună rezoluție a unei camere auto: Camera auto DVR Mio MiVueJ85

„Are o rezoluție de 2,5 K QHD 2560 x 1600p, iar fiecare detaliu este surprins.”

Alegerile noastre de top pentru camera auto

#1. Cea mai bună camera auto în general: Camera auto Xiaomi 70mai 1S

Camera auto Xiaomi 70mai 1S este un model excelent pentru cei care sunt în căutarea unui echilibru perfect dintre calitate și preț. Camera dispune de un unghi larg de 130 de grade, crescându-i unghiul de vizibilitate și reducând punctele oarbe. Este ideală chiar și pentru condusul în timpul nopții, oferind imagini clare, HD 1080P. 

Camera are un senzor G care înregistrează automat situația de urgență (cum ar fi un accident) și salvează videoclipurile. Nu necesită control tactil, ci doar vocal, astfel încât să puteți conduce în siguranță. Comenzile sunt simple și nu dau bătăi de cap. 

Camera este mică și nu se observă. Este practică, foarte ușor de folosit, iar cablul este suficient de lung și calitativ. 

Dacă doriți, Camera auto Xiaomi 70mai 1S poate înregistra și în buclă, astfel încât să puteți înlocui filmările mai vechi cu unele mai recente. Toate filmările se pot descărca manual pe telefonul mobil sau pe laptop. 

#2. Cea mai simplu de utilizat cameră auto: Camera auto DVR smart Xiaomi 70mai PRO

Camera auto DVR smart Xiaomi 70mai PRO este una dintre camerele de bord foarte bune și calitative. Are funcții ADAS active de care fiecare dintre dumneavoastră se poate folosi foarte ușor. Se conectează imediat cu telefonul mobil, iar de aici începe distracția. 

Se poate sincroniza ora și data camerei direct cu cele ale telefonului, se poate modifica senzitivitatea senzorului la coliziune, iar rezoluția video este de până la 2k. Camera vide în cutie cu o folie de protecție împotriva prafului și a zgârieturilor, cu un cablu lung de 3,5 metri, 2 stikere anti-statice și o ustensilă cu ajutorul căreia camera poate fi acoperită. 

Ledul de stare surprinde prin finețe. Este în spatele lentilei camerei și chiar dacă este vizibil, nu iese în evidență. 

Instalarea în mașină este, de asemenea, foarte simplă. După ce se curăță locul în care urmează a fi plasată, se lipește apoi stickerul antistatic, se lipește camera auto pe el, se conectează cablul de alimentare și se introduce cardul de memorie. 

Este o cameră simpatică, la un preț excelent. 

#3. Cel mai bun preț: Modul GPS 70mai pentru Xiaomi Dash Cam PRO

Acest modul este pentru a se atașa în partea din spate a camerei auto. El are o membrană adezivă, iar odată ce este instalat, se activează funcția ADAS. Este util deoarece avertizează în caz de posibilă coliziune frontală și la depășirea liniei de marcaj. 

De asemenea, la peste 80 km/h dumneavoastră sunteți avertizat că vă aflați mult prea aproape de mașina din față. Indică și coordonatele și viteza mașinii și arată mesaje de felul „be aware from the vehicle ahead”, „motion detected in front” sau „lane departure”, astfel încât să știi unde ai greșit și cum anume ar trebui să acționezi în continuare.

Pentru prețul accesibil, acest modul poate salva vieți, iar pe lângă asta, arată și foarte bine alături de camera auto. 

#4. Cel mai mare ecran al unei camere auto: Camera auto dubla oglinda DVR Loosafe™ RoadTeam

În primul rând, camera vine cu o tehnologie nouă, și anume: WDR. Ea este utilizată pentru a balansa optim intensitatea luminii, astfel încât să ofere imagini cât mai clare în timpul zile, chiar dacă lumina puternică a Soarelui le poate distorsiona. Indiferent de condițiile de lumină, Camera auto dubla oglinda DVR Loosafe™ RoadTeam va rezista și va oferi imagini de o claritate crescută. 

Are un unghi wide de vizualizare de 170 de grade, atât de față, cât și pe spate, astfel încât să beneficiați de o vedere panoramică, iar rezoluția este Full HD. Un plus al acestei camere este că se poate vedea în același timp atât camera din față, cât și pe cea pentru marșarier, iar cablul este suficient de lung pentru o instalare fără prea multe bătăi de cap.

Are inclus în pachet și un card de 32GB, 2 folii pentru oglinzile retrovizoare și sistemul de prindere. 

#5. Cel mai avantajos pachet: Pachet promo: Camera auto smart Xiaomi 70mai Dash Cam Lite, FOV 130°, 1080p, WDR, G-sensor, Sony IMX307, Wi-Fi + Modul GPS 70mai pentru Xiaomi Dash Cam PRO

Vă doriți și cameră auto, dar și un modul? Atunci acest pachet este perfect pentru dumneavoastră! Însă, să vorbim despre fiecare pe rând.

Camera auto 70Mai Dash Cam Lite are o rezoluție Full HD, vederea de noapte este mult mai bună decât a modelelor precedente, iar unghiul de filmare este de 130 de grade. Camera oferă monitorizare 24/7 asupra mașinii. De ce? Datorită funcției Parching Mode și a senzorului de gravitate încorporat. Asta înseamnă că la cea mai mică vibrație camera va începe să filmeze, iar telefonul vă va avertiza și vă va arăta filmarea în timp real. 

Modulul de montează ușor alături de cameră, iar împreună formează un pachet foarte chic. Aplicația camerei este ușor de utilizat, modulul vă avertizează în caz că vă apropiați prea mult de o mașină, iar per total, pachetul promo poate fi o alegere inteligentă. 

#6. Cel mai larg unghi de filmare: Camera auto DVR Mio MiVue798

Este o cameră excelentă, cu o filmare foarte bună, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte. Opțiunea de Wi-fi funcționează bine, iar dacă acesta este pornit în permanență, atunci va filma Full HD. De asemenea, are un senzor de înaltă calitate, STARVIS CMOS, ce oferă culori vii, contraste clare, iar datorită gamei de raze infraroșii de distanță scurtă, puteți obține cea mai  bună vedere pe timp de noapte. 

Are o diafragmă clară, iar datorită tehnologiei de ultimă generație H.264 pentru imagini video, chiar și cele mai mici fișiere vor avea o calitate superioară. Camera are un obiectiv F1.8 și un unghi larg de 150 de grade. Mai mult decât atât, spre deosebire de celelalte camere auto, aceasta are GPS încorporat, viteza și locația fiind înregistrate pe film. 

Este mică, elegantă, compactă și robustă. Poate fi montată chiar și pe parbriz, fără a atrage în mod special atenția. 

#7. Cea mai eficientă cameră auto cu Wi-fi: Camera auto DVR Mio MiVueJ60

Am ajuns la o cameră extrem de micuță și discretă, ce se poate ascunde ușor în mașină. Include conectivitate Wi-fi, are o rezoluție a imaginilor de 1080p, precum și o serie de aplicații de siguranță avansate. 

Pentru cine este această cameră? Pentru șoferii care doresc o cameră auto discretă, care nu intră în zona de vizibilitate, pentru cei care vor o calitate crescută a imaginii atât ziua, cât și noaptea și pentru cei care au nevoie de urmărire prin GPS. 

Construcția camerei este de calitate, are un unghi de 150 de grade, senzorul poate înregistra clipuri video la o calitate satisfăcătoare și te avertizează în legătură cu camerele radar de pe drum. 

Poți transfera toate videoclipurile pe smartphone sau să faci live pe Facebook. Este o cameră pe cinste, trebuie să recunoaștem!

#8. Cea mai bună alegere pentru un buget restrâns: Camera auto DVR Mio MiVueC312

Pentru oamenii mai practici, care vor o cameră auto simplă și compactă, camera auto DVR Mio MiVueC312 este o alegere înțeleaptă. Principalul ei scop este de a filma și salva un clip atunci când pornește mașina, când apare un șoc puternic și când sunt apăsate unul dintre butoanele camerei. Să aruncăm un ochi asupra specificațiilor: ecran de 2 inchi, senzorul video de 2MP, diafragma de F2.2, rezoluția video 1080p, unghiul de filmare este de 130 de grade, iar greutatea de 55 de grame. 

Designul este plăcut și practic. Camera are 4 butoane laterale, făcând-o astfel foarte ușor de utilizat. Ea vine la pachet cu un adaptor universale pentru mașină.

Filmează rezonabil atât ziua, cât și noaptea și funcționează cel mai bine cu un card de 64 GB. Raportul calitate-preț este unul satisfăcător. 

#9. Cea mai bună vizibilitate a câmpului: Camera Auto DVR Navitel R1000

Sunt mulți oameni care adoră să meargă kilometrii întregi cu mașina. Ei observă peisaje impresionante și situații pe care le povestesc mai departe mult timp. Tocmai de aceea s-a creat camera Auto DVR Navitel R1000. Ea înregistrează drumuri care vor deveni povești, fiind cel mai bun companion al tău. 

Camera este una mai specială, având un design futurist, în formă de sferă. În pachet vei primi următoarele lucruri: suport pentru parbriz, încărcător pentru mașină, cablu USB, husă din microfibră, manualul de utilizare și un vaucher cadou. Ea se pilește pe parbriz cu ajutorul unui adeziv, fiind conectată la suport cu un braț metalic. Acest lucru va permite o rotație la 360 de grade, astfel încât să nu-i scape nimic. 

Lentila este din sticlă în 6 straturi, având un unghi de 165 de grade. Ea poate înregistra în 2 rezoluții: 1920 x 1080 (Full HD) sau 1280 x 720, la 30 fps. 

#10. Cea mai profesionistă cameră auto: Camera auto DVR duala Mio MiVue798

Camera auto DVR duala Mio MiVue798 se află pe lista celor mai bune, complete și complexe camere auto de pe piață. Camera este compactă și practică, ușor de utilizat. Corpul este din metal, ceea ce înseamnă că are o rezistență crescută, poate fi montată simplu oriunde în mașină, cântărind doar 112 grame. 

Senzorul camerei este un Sony Starvis Cmos de 5 Mpx. Spre deosebire ce senzorii pe care îi putem observa la camerele auto obișnuite, acesta este net superior. Poate filma Full HD la 30 fps, 2K la 30 fps și 2,5K la 25 fps. Cu alte cuvinte, este cel mai bun senzor pe care o astfel de cameră a avut ocazia să-l aibă. 

Dispune de conectivitate Wi-fi și poate fi conectat la aplicația proprie. De asemenea, are și modul GPS, ceea ce vă oferă posibilitatea cunoașterii coordonatelor oricând. Mai mult decât atât, camera dispune și de alerte sonore, utile în cazul unei coliziuni. 

#11. Cel mai luminos ecran: Camera Auto DVR 2Drive EXECUTIVE 4″ Full HD

Cum acționați când doriți să captați fiecare detaliu? Achiziționați această cameră deoarece are o rezoluție de 12MP, lentile de 40 mm super big 6G și un unghi de vizualizare de 170 de grade. Ea poate funcționa încontinuu, atât timp cât este alimentată. 

Imaginea este foarte calitativă, suportul de fixare pe geam este trainic, iar lungimea cablului este suficient de lungă. Filmele au o rezoluție de 1080p și stabilizator de imagine, pentru o filmare lină, chiar și atunci când mai luați o groapă. 

În pachet veți descoperi următoarele accesorii: cablul USB, încărcătorul, suportul auto, un card microSDHC de 8 GB. Fișierele por fi partajate pe telefon sau pe laptop, iar cu setarea Loop recording, veți putea înlocui fișierele vechi cu unele mai recente. 

#12. Cea mai practică cameră auto: Camera video auto Mio MiVue C314

Camera este una micuță, nu deranjează la vizibilitate și are o calitate destul de bună a imaginii și a videoclipurilor atât ziua, cât și noaptea. Pentru nevoile de zi cu zi putem spune că este cel mai potrivit produs de pe piață. Nu se încălzește, are un unghi optim, de 130 de grade, suficient cât să ofere vizibilitatea de care aveți nevoie. 

Rezoluția camerei este de 1920 x 1080 pixeli și are un senzor cu 3 axe. Asta înseamnă că în cazul producerii unui accident, senzorul G va înregistra automat mișcările mașinii și se va asigura că toate datele sunt suprascrise. 

Nu trebuie să vă pierdeți timpul învățând funcții complexe, folosirea camerei fiind intuitivă. Pur si simplu porniți camera și sunteți gata să porniți la drum. 

#13. Cea mai bună cameră auto cu dublă oglindă: Camera auto dubla oglinda DVR Loosafe™ RoadTeam H19

Când vă doriți siguranță deplină a mașinii, camera auto dubla oglinda DVR Loosafe™ RoadTeam H19 este ceea ce aveți nevoie. Ambele camere au un unghi de 170 de grade și aveți parte de asistență la parcare, pentru atunci când mergeți în marșarier. Pentru a avea spațiu tot timpul, înregistrările mai vechi se șterg automat, iar totul se va salva pe un card.

Beneficiază de tehnologia WDR, astfel încât să se balanseze perfect intensitatea luminii, chiar și în condiții mai neprielnice. Lentilele au 6 straturi de sticlă, sunt și retractabile, ajutabile pentru toate tipurile de oglindă, astfel încât se poate regla să bată înspre direcția dorită de dumneavoastră. 

Este o cameră modernă, ce vine cu o carcasă metalică și poate fi o variantă foarte bună pentru cei care doresc să înregistreze tot ce se întâmplă în trafic. 

#14. Cea mai recentă generație de camere auto: Camera auto Mio MiVue 792WiFi

Această cameră are un design modern, foarte interesant și destul de bine gândit, astfel încât să fie și practic. Materialele care au fost folosite la construcție sa sunt de cea mai bună calitate și rezistă cu stoicism în condiții de temperaturi extreme. Are un display de 2,7 inch, pe care puteți observa absolut tot ce filmează camera.

Are un senzor care permite filmarea la o calitate bună din toate punctele de vedere. Filmările sunt clare, fluide, având o rezoluție Full-HD, cu până la 60 de carde pe secundă. Fie că Soarele bate puternic, rezultatele vor fi cele pe care le așteptați. 

Unghiul de filmare este de 140 de grade, asta înseamnă că va capta toate evenimentele din jurul dumneavoastră. Ea dispune și de asistență rutieră și veți primi avertizări sonore atunci când ieșiți de pe banda de mers sau când mașina din față este prea aproape. Vă oferă și informații cu privire la camerele radar de pe traseu, iar G-senzorul pornește atunci când detectează o forță de impact. 

#15. Cea mai bună rezoluție a unei camere auto: Camera auto DVR Mio MiVueJ85

Camera are un unghi larg, de 150 de grade și poate furniza imagini calitative chiar și în condiții de lumină slabă. Ea poate fi controlată cu ajutorul aplicației MiVue Pro App și MiVue Manager. Are și GPS, ceea ce înseamnă că viteza și locația vor fi înregistrate pe fiecare film. Modulul GPS are, de asemenea, și alarme de viteză și locațiile radarelor, astfel încât să ajustați viteza. 

Puteți să selectați și alerta vocală pentru oboseală. Tot ce trebuie să faceți este să selectați limba dorită și să ascultați îndrumările, adaptate situației din trafic. În pachet aveți încărcătorul auto și suportul. 

Ce este important când căutăm camera auto?

Calitate video

Factorul principal la selectarea unei camere auto este calitatea imaginii înregistrate. Prețul pentru o cameră care înregistrează HD începe de la 90 de lei. O imagine cu rezoluție mai mare va determina creșterea prețului, însă vă va permite să distingeți mai multe detalii într-o scenă – mai ales pe timp de noapte. 

Pentru a înregistra o calitate superioară, alegeți o cameră care filmează cel puțin la 1080p și folosește un obiectiv de sticlă în loc de plastic. Un unghi de vedere de cel puțin 125 de grade este adecvat pentru orice șofer. 

Stocarea datelor

Camerele video generează cantități masive de date. Vă recomandăm o cameră de bord care utilizează un card de memorie de cel puțin 32 GB. În mod implicit, funcționează într-un mod de înregistrare în buclă: încep să înregistreze când mașina funcționează și se opresc când mașina este oprită. Când cardul de memorie se umple, tabloul de bord începe să scrie peste înregistrările vechi. Cardurile de memorie mai mari vă permit să înregistrați pentru o perioadă mai lungă la rezoluții mai mari înainte ca înregistrările vechi să fie suprascrise (prelungind timpul înainte de a fi nevoie să transferați filmările pe un alt hard disk).

Dimensiune

 Mai mic este mai bine atunci când vine vorba de camere auto. O cameră care poate fi așezată discret pe parbriz, lângă sau în spatele oglinzii retrovizoare, va scăpa de privirile curioșilor. Dimensiunea camerei va crește probabil pe măsură ce adăugați caracteristici – cum ar fi un afișaj încorporat pentru vizualizare în timp real sau un obiectiv dublu pentru înregistrarea în interiorul mașinii, precum și pe carosabil. 

Deci, va trebui să luați în considerare importanța relativă a menținerii unității mici față de adăugarea acelor caracteristici. Camele de bord se pot monta cu ventuză sau parbriz sau material adeziv. Camele de bord care înlocuiesc oglinda retrovizoare sunt de asemenea populare.

Wi-Fi

Unele camere de bord sunt dotate cu Wi-Fi, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea să își utilizeze smartphone-ul sau tableta pentru a descărca imagini sau a schimba setările camerei. Este un mod convenabil de a vă gestiona camera de bord de pe un dispozitiv mobil, deși nu înseamnă neapărat că camera poate fi conectată la Internet.

Camera auto – Păreri de pe forum

Daniel Stanciu

„Am folosit multe camere de peste un deceniu pe cele 6 mașini ale familiei mele și unele pe care le-am scăpat. Sunt destul de experimentat cu acestea, așa că pot spune că părerea mea este una experimentată.

Camera auto Xiaomi 70mai 1S merită, într-adevăr, toți banii. Arată drăguț. Foarte ușor de configurat. Și, atâta timp cât aveți videoclipul pentru a arăta poliției că ați avut dreptate, acele alte caracteristici nu contează. Configurarea este ușoară în aplicația pentru telefon. Pot spune că o recomand 100%.”

Mircea Diaconu

„Calitatea a camerei auto Xiaomi 70mai 1S se simte robustă. Vine cu încărcător auto și cablu de încărcare. Cablul se potrivește foarte bine în Nissan Quest. Dacă aveți o mașină mai mare, poate fi necesar să luați în considerare direcționarea cablurilor. Configurarea este ușoară. Conectați-l, descărcați aplicația 70mai, înscrieți-vă pentru un cont și conectați-vă, apoi aproape ați terminat. 

Conectați-vă telefonul la camera wifi, apoi deschideți aplicația și ar trebui să vedeți camera de bord. După stabilirea conexiunii, puteți regla setările și regla unghiul camerei prin aplicație. De fiecare dată când porniți alimentarea, acesta începe să înregistreze videoclipul.

Indicarea luminii arată elegant. Notificarea vocală și controlul sunt puternice și clare.”

Bianca Scapătă

Camera auto Xiaomi 70mai 1S este exact ce căutam. Calitate la preț bun.”

Ioan Doru

„Încercam să cumpăr o singură cameră de bord sub 300 de lei și am găsit Camera auto Xiaomi 70mai 1S în timp ce căutam online. Prețul este decent, dar înainte de a-mi face achiziția, am făcut mai multe cercetări pentru că am nevoie de o camă care să poată înregistra imagini și videoclipuri clare chiar și la noaptea și pe vreme ploioasă. 

Am comparat câteva alte camere cam cu același preț, îmi place mai mult Camera auto Xiaomi 70mai 1S pentru că designul este foarte cool și am fost surprins că este funcțional și dimensiunea este drăguță, așa cum îmi place. Așa că am făcut achiziția, mă bucur că am făcut alegerea corectă, deoarece calitatea înregistrării a fost bună și APP-ul a fost frumos, dar poate că se pot descurca mai bine cu ajutorul comenzii vocale. În general, sunt foarte mulțumit de cameră. dacă aveți nevoie de o calitate bună și aveți un buget limitat, această cameră ar putea face trucul și credeți-mă că fiecare bănuț merită.”