Cel Mai Bun Sutien Fara Spate

Lista cu Produse de Top Pentru Cel Mai Bun Sutien Fara Spate 

Cel mai bun sutien fără spate din silicon: Push-Up Magic BRA

„Complementează perfect ținuta elegantă cu acest sutien magic, dar elegant!”

Cel mai bun sutien fără spate cu șnur: Lalabra Nu Bra 

„Uită de bretelele inestetice și de banda din spate incomodă datorită acestui sutien cu șnur!”

Cel mai bun sutien fără spate cu adeziv: Sutien Push-Up cu șnur

„Acest sutien cu push up asigură toată susținerea de care ai nevoie fără să afecteze aspectul outfitului tău!”

Alegerile Noastre de Top Pentru Cel Mai Bun Sutien Fara Spate 

#1. Cel mai bun sutien fără spate din silicon: Push-Up Magic BRA

Push-Up Magic BRA este exact sutienul e care ai nevoie atunci când vrei să porți un outfit cu spatele gol, elegant, pentru un eveniment important din viața ta! Sutienul acesta este realizat dintr-un silicon de înaltă calitate ce se mulează perfect, astfel încât să nu te incomodeze în niciun fel! Push-Up Magic BRA este foarte ușor de aplicat și de purtat și aduce un plus de eleganță ținutei tale!

Pentru aplicarea cupelor tot ce trebuie să faci este să te asiguri că ai pielea uscată și curată înainte de aplicare, să poziționezi cupele corect și apoi să le conectezi și să le fixezi. După utilizare aceste cupe se vor curăța cu apă călduță și se vor lăsa să se usuce.

#2. Cel mai bun sutien fără spate cu șnur: Lalabra Nu Bra 

Dacă te-ai săturat și tu de momentele în care piesele de lenjerie ți se pot zări cu ușurință prin outfiturile pe care le porți, este timpul să încerci Lalabra Nu Bra ! Acest sutien este realizat dintr-o singură piesă pentru a fi cât mai ușor de purtat și de aplicat, neavând bretele sau cusături. Șnurul acestuia permite strângerea până la obținerea efectului de push up dorit, fără să te incomodeze.

Inchiderea acestui sutien se realizează în partea din față, iar după utilizarea cupele acestuia se pot curăța simplu cu apă, fiind apoi lăsate la uscat. Acest proces nu va afecta eficiența adezivului de fixare. Nu se recomandă aplicarea cupelor pe pielea inflamată sau iritată!

#3. Cel mai bun sutien fără spate cu adeziv: Sutien Push-Up cu șnur

Sutien Push-Up cu șnur este o piesă de lenjerie care nu trebuie să lipsească din garderoba unei doamne, deoarece oferă un plus de confort și libertate pe care alte articole similare le neglijează complet. Prinderea acestui sutien se realizează simplu, în partea din față, sutienul prezentând o flexibilitate aparte. Efectul de push up este ajustabil în funcție de preferințele fiecărui utilizator, fiind obținut prin strângerea șiretului din partea frontală, cu ajutorul căruia se realizează și închiderea sistemului.