Cea Mai Buna Sonerie Fara Fir

Lista cu Produse de Top Pentru Cea Mai Buna Sonerie Fara Fir 

Cea mai bună sonerie cu un număr mare de melodii: Sonerie wireless cu 2 receptoare

„Invitații tăi nu vor mai aștepta niciodată la ușă datorită acestei sonerii eficiente!”

Cea mai bună sonerie cu semnalizare luminoasă: Emos DC P5728

„Semnalele luminoase și cele sonore îți vor atrage atenția de fiecare dată când vei avea un musafir la ușa locuinței tale!”

Cea mai bună sonerie de 1.5V: Legrand Essential

„Mică, compactă, această sonerie demonstrează că într-adevăr esențele tari se țin în sticluțe mici!”

Alegerile Noastre de Top Pentru Cea Mai Buna Sonerie Fara Fir 

#1. Cea mai bună sonerie cu un număr mare de melodii: Sonerie wireless cu 2 receptoare

Sonerie wireless cu 2 receptoare prezintă o gamă de peste 50 de melodii din care să poți alegere sunetul care ți se potrivește cel mai bine. Volumul acestei sonerii este ajustabil astfel încât să poți auzi soneria chiar dacă te afli în cea mai îndepărtată încăpere a locuinței tale! Această sonerie nu necesită montarea unui cablu pentru a-i asigura funcționarea optimă întrucât operează într-un regim wireless.

Pachetul Sonerie wireless cu 2 receptoare include și suportul de montare a transmițătorului, fie prin înșurubare fie cu ajutorul benzii dublu adezive pe care le vei găsi în pachet. Receptorul necesită conectarea la rețeaua de alimentare pentru a funcționa. Intensitatea sunetului poate fi selectată într-o plajă de valori de 25 decibeli minim și 95 decibeli maxim.

#2. Cea mai bună sonerie cu semnalizare luminoasă: Emos DC P5728

Emos DC P5728 este o sonerie pe care cu siguranță o vei auzi sau, de ce nu, o vei vedea! Această sonerie este dotată și cu o funcție de semnalizare luminoasă atunci când cineva îi acționează transmițătorul. Poți selecta melodia dorită din 52 de ringtonuri presetate în meniul acestei sonerii, iar raza ei de acțiune este de până la 180 de metri.

Soneria Emos DC P5728 este rezistentă la apă și poți selecta dintre cele 5 trepte de intensitate ale sunetului opțiunea preferată astfel încât să te asiguri că vei auzi această sonerie chiar și atunci când te afli în cea mai îndepărtată încăpere a casei tale. Această sonerie funcționează cu ajutorul a trei baterii de tip AAA.

#3. Cea mai bună sonerie de 1.5V: Legrand Essential

Legrand Essential este încununarea erei digitale chiar și atunci când vine vorba de banala sonerie folosită pentru a anunța vizitatorii locuinței noastre. Această sonerie compactă, de mici dimensiuni este adesea folosită atât pentru uz casnic cât și pentru uz în instituții publice, centre de sănătate, hoteluri sau alte tipuri de clădiri publice, datorită eficienței sale. Butonul acestei sonerii funcționeazăcu o baterie CR2032 pe care o vei găsi inclusă în pachet.