Cel Mai Bun Scarificator Gazon

Lista cu Produse de Top Pentru Cel Mai Bun Scarificator Gazon

Cel mai bun scarificator electric 2 în 1: Breckner Germany

„Să aduni resturile organice din gazon nu a fost niciodată mai simplu!”

Cel mai bun scarificator de greutate redusă: Breckner SE 1800-40

„Adu înapoi la viață gazonul tău datorită acestui scarificator eficient ce te va ajuta să strângi toate resturile organice din peluza ta!”

Cel mai bun scarificator fără sac colector: Grizzly ERV 1201-31

„Aerarea și scarificarea gazonului tău nu s-au realizat niciodată mai ușor!”

Alegerile Noastre de Top Pentru Cel Mai Bun Scarificator Gazon 

#1. Cel mai bun scarificator electric 2 în 1: Breckner Germany

Breckner Germany este unul dintre cele mai populare scarificatoare de gazon folosite de către specialiști atât pentru aerisirea gazonului cât și pentru îndepărtarea resturilor organice din acesta. Se poate ajusta înălțimea tamburului de scarificare, precum și a celui de greblare, iar greutatea întregului sistem este una care permite transportarea acestui aparat oriunde este necesar în gospodărie.

Tensiunea de alimentare a scarificatorului Breckner Germany este de 230V, având o putere nominală de 1500 de W, cu 2984 rotații pe minut. Acesta este un aparat deosebit de sigur, cu o clasă de protecție ridicată.

#2. Cel mai bun scarificator de greutate redusă: Breckner SE 1800-40

Scarificarea și aerisirea gazonului sunt două dintre cele mai importante lucruri de făcut în procesul de îngrijire al acestuia. Prin aerisirea gazonului se asigură necesarul de oxigen pentru ca firele de iarbă să poată prospera, iar scarificarea gazonului presupune curățarea acestuia de resturile organice rămase în urma toamnei.. Breckner SE 1800-40 poate realiza cu ușurință ambele procese, având un motor deosebit de puternic de 1800 W.

Breckner SE 1800-40 este echipat atât cu o role cu cuțite fabricate dintr-un metal rezistent, cât și cu o rolă cu fire metalice pentru a aera gazonul. Greutatea acestui echipament este una redusă astfel încât poate fi mutat cu ușurință dintr-un loc în altul pentru a putea fi folosit.

#3. Cel mai bun scarificator fără sac colector: Grizzly ERV 1201-31

Grizzly ERV 1201-31 este un aparat complet de scarificare, ce conține atât un tambur special dezvoltat pentru a fi eficient în acest proces cât și un detesionator de cablu de alimentare pentru a permite utilizarea în condiții de deplină siguranță. Mânerul său este unul ergonomic și are un comutator ce asigură siguranța în cazul situațiilor de supratensiune, acest mâner fiind rabatabil, astfel încât aparatul să poată fi stocat cu ușurință în spații mici de depozitare.

Greutatea aparatului Grizzly ERV 1201-31 este e 11.6 kilograme, iar motorul său este unul de 1200 W, cu opțiunea de turbo. Lățimea de lucru este de 31 de cm astfel încât scarificarea gazonului să fie realizată rapid și ușor!