Cel Mai Bun Sampon Nuantator

Lista cu Produse de Top Pentru Cel Mai Bun Sampon Nuantator 

Cel mai bun șampon nuanțator argintiu: L’Oréal Professionnel Silver SERIE EXPERT

„Nu te mai îngrijora niciodată în legătură cu uniformitatea culorii părului tău datorită acestui nuanțator eficient și ușor de utilizat!”

Cel mai bun șampon nuanțator pentru păr blond: Loncolor Expert Silver

„Uită de tonurile neplăcute de galben atunci când te vopsești, acest nuanțator va neturaliza orice fel de nuanță nedorită rezultată în urma vopsirii!”

Cel mai bun șampon nuanțator pentru păr gri: L’Oreal Paris Elseve Color Vive Purple 

„Părul gri îți dă adesea bătăi de cap? Acest nuanțator te va ajuta să obții o colorare uniformă a firelor de păr rapid și fără să îți distrugi firele de păr!”

Alegerile Noastre de Top Pentru Cel Mai Bun Sampon Nuantator 

#1. Cel mai bun șampon nuanțator argintiu: L’Oréal Professionnel Silver SERIE EXPERT

L’Oréal Professionnel Silver SERIE EXPERT este unul dintre nuanțatoarele preferate ale experțiilor în colorarea părului, datorită agenților anti îngălbenire din structura sa activă ce îndepărtează eficient nuanțele galbene din păr, lăsându-l mătăsos și ușor de descurcat! La o utilizare frecventă te vei putea bucura de o colorare profesională într-o nuanță argintie asemănătoare celor obținute la salon.

Ca mod de utilizare, L’Oréal Professionnel Silver SERIE EXPERT se aplică uniform la nivelul părului umed și este masat, apoi se clătește părul cu apă din abundență, evitându-se contactul cu ochii.

#2. Cel mai bun șampon nuanțator pentru păr blond: Loncolor Expert Silver

 Loncolor Expert Silver dacă te numeri printre persoanele care își vopsesc adesea părul blond însă își doresc să scape de nuanțele galbene a părului blond vopsit, atunci te afli în locul potrivit!  Loncolor Expert Silver este nuanțatorul de care ai nevoie pentru a scăpa de aceste tonuri neplăcute și pentru a te bucura de o strălucire a părului proaspăt vopsit, în tonuri uniforme și plăcute!

Ca mod de utilizare,  Loncolor Expert Silver se aplică pe părul umed într-un strat uniform, apoi se lasă produsul să acționeze timp de cinci minute, după care se clătește produsul cu apă din abundență. Evită contactul cu ochii!

#3. Cel mai bun șampon nuanțator pentru păr gri: L’Oreal Paris Elseve Color Vive Purple 

L’Oreal Paris Elseve Color Vive Purple este un nuanțator special dezvoltat pentru a elimina complet nuanțele de galben și de portocaliu din părul proaspăt vopsit sau decolorat. Pigmenții violet din compoziția acestui nuanțator sunt responsabili pentru eficiența acestui nuanțator, hrănind în profunzime firul de păr și oferindu-i reflexe intense și uniforme de gri.

Ca mod de utilizare, L’Oreal Paris Elseve Color Vive Purple va fi folosit o dată pe săptămână, aplicându-se pe părul umed și lăsând să acționeze timp de 3 minute apoi clătindu-se cu apă din abundență.