Cel Mai Bun Epilator

Lista cu Produse de Top Pentru Cel Mai Bun Epilator

Cel mai bun epilator în general: Epilator IPL Philips Lumea SC1998/00

Un epilator IPL, care vine cu accesoriu pentru față, corp și inghinal, ce asigură îndepărtarea părului pentru totdeauna.”

Cel mai delicat epilator cu pensete: Epilator Braun Silk-épil 3 3-420

Acest epilator pune în evidență cele mai fine fire de păr și de îndepărtează de la rădăcină. În plus, vine și cu un Trimmer pentru îndepărtarea părului facial.”

Cel mai eficient epilator: Epilator Philips Satinelle BRE245/00

Sistemul eficient de epilare smulge firele de păr și lasă pielea curată mai mult timp. Vine cu 2 accesorii și un cap de epilare lavabil.”

Alegerile Noastre de Top Pentru Cel Mai Bun Epilator

#1. Cel mai bun epilator în general: Epilator IPL Philips Lumea SC1998/00

IPL înseamnă lumină pulsată intensă. Philips Lumea aplică un puls delicat de lumină la rădăcinile firului de păr pentru a telogena foliculii de păr. Ca urmare, cantitatea de păr de pe corp scade treptat.

Prin repetarea tratamentului, veți avea o piele frumoasă și fără fire de păr, care se simte catifelat la atingere. Tratamentele de prevenire a creșterii părului sunt sigure și blânde, chiar și în zonele sensibile. Philips Lumea a fost testat clinic și dezvoltat cu ajutorul unui dermatolog pentru a-l face confortabil de folosit acasă. 

Philips Lumea Prestige funcționează eficient, ușor și în siguranță pentru o varietate de tipuri de păr și piele. Potrivit pentru blond închis, satin, păr natural negru și tonuri de piele foarte albe până la maro închis. Un filtru suplimentar de lumină integrat poate fi utilizat pentru a îndepărta în siguranță părul facial, bărbie, obraji și alte zone sensibile.

#2. Cel mai delicat epilator cu pensete: Epilator Braun Silk-épil 3 3-420

Acest epilator roz îndepărtează firele de păr de la rădăcină, pentru un efect care durează chiar și 3 săptămâni. Cu ajutorul lumini Smart Light puteți vedea chiar și cele mai deschide la culoare fire de păr pentru a le îndepărta în siguranță. În plus, vine și cu o rolă de masaj pentru un confort sporit. 

Acest set Silkepill 3 include un aparat de tuns pentru corp și față pentru îndepărtarea precisă a părului. Trei accesorii facilitează îndepărtarea și îngrijirea părului din zonelor sensibile, cum ar fi linia bikinilor și fața. Vârful rotunjit al trimmerului inclus vă protejează pielea de zgârieturi și iritații.

#3. Cel mai eficient epilator: Epilator Philips Satinelle BRE245/00

Are două trepte de viteză pentru îndepărtarea firelor subțiri sau groase, beneficiind, astfel, de tratamente mai personalizate. De asemenea, mânerul ergonomic profilat asigură o manevrare confortabilă.

 Forma rotunjită se potrivește în mână și este convenabilă pentru îndepărtarea părului. Și arată și grozav! Capul de îndepărtare a părului este lavabil, oferind în acest fel mai multă igienă și o curățare mai ușoară. 

 Capetele și pieptenii de ras asigură o îndepărtare a părului precisă și mai multă delicatețe în diferite părți ale corpului.