Cel Mai Bun Aparat De Electrostimulare

Lista cu Produse de Top Pentru Cel Mai Bun Aparat De Electrostimulare

Cel mai bun aparat de electrostimulare în general: Beurer EM80

Dispune de multiple funcții, ce pot fi folosite în combinație, astfel sporește starea de bine, atenuează durerea și menține forma fizică.”

Cel mai ușor de folosit aparat de electrostimulare: Beurer EM49

„Acest aparat are display Led, unde puteți vedea toate indicațiile de care aveți nevoie. Include 4 electrozi cu gel autoadeziv și 6 programe personalizabile.”

Cele mai multe nivele de intensitate la un  aparat de electrostimulare: aparat de electrostimulare cu 4 electrozi

Are un design confortabil și compact, este ușor de folosit și vine cu 10 nivele de intensitate, perfect pentru persoanele care își doresc tonifierea musculaturii.”

Alegerile Noastre de Top Pentru Cel Mai Bun Aparat De Electrostimulare

#1. Cel mai bun aparat de electrostimulare în general: Beurer EM80

Stimulatorul muscular electric Beurer EM80 are toate funcțiile de bază care pot fi utilizate în combinație, cum ar fi stimularea electrică a căilor nervoase (TENS), țesutul muscular (EMS) și masajul folosind semnale electrice. Stimulatorul muscular electric Beurer EM 80 are 4 canale de stimulare independente si 8 electrozi autoadezivi.

Aparatul are multiple funcții de îmbunătățire a stării de bine, ameliorarea durerii, menținerea sănătății, relaxarea, refacerea mușchilor și combaterea oboselii. Puteți selecta aceste funcții din programele preinstalate sau le puteți defini în funcție de nevoile dvs.

#2. Cel mai ușor de folosit aparat de electrostimulare: Beurer EM49

Acest aparat vine cu 3 caracteristici de baza, care pot fi combinate și utilizate după preferință sau nevoie. Vorbim despre stimularea electrică a nervilor, a țesutului muscular și despre efectul de masaj obținut prin semnale electrice. Are 4 electrozi cu gel autoadeziv (dimensiunea acestora este de 45x 45 mm). 

În plus, vine cu 2 canale reglabile separat, 64 de tipuri de utilizare programate și 6 programe care pot fi personalizate. Intensitatea aparatului este reglabilă, oferindu-vă posibilitatea de a o seta în funcție de nevoie. 

Poate cel mai util este ecranul LED cu lumină albastră, întrucât asigură vizibilitate maximă a indicatorilor. 

#3. Cele mai multe nivele de intensitate la un  aparat de electrostimulare: aparat de electrostimulare cu 4 electrozi

Acest tip de dispozitiv de stimulare electrică este bun pentru ameliorarea durerii din diverse afecțiuni. Rezultatul final poate fi reantrenarea musculară, care este ideală pentru persoanele care au rămas nemișcate și nu își pot mișca mușchii de luni de zile. 

Acest aparat este realizat din plastic ABS, are un design confortabil și compact, este ușor de folosit, are10 niveluri de intensitate, viteza de 10 trepte, 8 programe, 4 electrozi și 4 plasturi de gel conductiv. De asemenea, vine cu un cronometru care se poate folosi pentru a cronometra sesiunile de 10-15 minute.