Cel mai bun aspirator de mana – Pareri, Forum

Lista cu produse de top pentru cel mai bun aspirator de mana

Cel mai bun aspirator de mână cu două niveluri de putere: Concept VP4380

„Curățarea spațiilor înguste și greu accesibile nu a fost niciodată mai ușoară! Concept VP4380 este aspiratorul de mână perfect atât pentru locuința dumneavoastră, cât și pentru mașină!”

Cel mai bun aspirator de mână cu autonomie mare: Bosch BHN24L

„Tehnologia sistemului Cyclonic Airflow al aspiratorului de mână Bosch BHN24L revoluționează experiența dumneavoastră în curățarea suprafețelor încăpățânate!”

Cel mai bun aspirator de mână cu filtru HEPA: Concept VP4370

„Praful și particulele de murdărie sunt de acum de domeniul trecutului datorită aspiratorului Concept VP4370 ce include filtre HEPA, deosebit de eficiente în înlăturarea particulelor de praf!”

Alegerile noastre de top pentru cel mai bun aspirator de mana

#1. Cel mai bun aspirator de mână cu două niveluri de putere: Concept VP4380

Acest aspirator portabil impresionează prin puterea sa mare de aspirație, fiind de asemenea dotat cu o perie turbo motorizată specială pentru îndepărtarea părului de animale de pe tapițeria canapelelor dumneavoastră. 

Concept VP4380 este foarte ușor de curățat și de întreținut, fiind foarte ușor de îndepărtat containerul în care se colectează murdăria. Acesta poate fi apoi spălat și lăsat la uscat, pentru ca praful și murdăria să fie complet îndepărtate din aspirator.

Datorită tehnologiei sale wireless, aspiratorul de mână Concept VP4380 nu necesită conectarea la un cablu de alimentare și poate funcționa până la 35 de minute cu o singură încărcare. Kitul acestui aspirator de mână include o duză pentru praf, peria motorizată, un suport de perete și un adaptor.

#2. Cel mai bun aspirator de mână cu autonomie mare: Bosch BHN24L

Bosch BHN24L este un aspirator de mână cu o autonomie deosebit de mare, datorită tehnologiei Litiu-Ion a acumulatorului său. Acest aspirator modern, ușor de manevrat și deosebit de eficient are două trepte de putere și include un sistem Cyclonic Airflow care îmbunătățește fluxul de aer pentru a vă conferi o putere de aspirare ridicată.

Timpul său de funcționare este de până la 45 de minute cu o singură încărcare, iar filtrele sale sunt confecționate din materiale textile ce pot fi spălate și uscate înainte de a fi folosite. Kitul aparatului include și o duză specială pentru colțuri, astfel încât să puteți aspira chiar și zonele greu accesibile.

#3. Cel mai bun aspirator de mână cu filtru HEPA: Concept VP4370

Vreți să achiziționați un aspirator pe care să îl puteți folos atât în apartament cât și în mașină? Concept VP4370 este produsul perfect pentru dumneavoastră! Acest aspirator vine echipat și cu o racletă specială pentru îndepărtarea substanțelor lichide de pe suprafețele ce necesită curățare, recipientul său de apă având o capacitate de 150 de ml.

Acumulatorul ce se bazează pe tehnologia Litium-Ion de 14.8 V asigură o durată de funcționare de până la 40 de minute cu o singură încărcare. Aspiratorul dispune de un afișaj pe bază de LED-uri care vă vor indica nivelul bateriei sale, iar recipientul de praf este confecționat dintr-un material transparent și are o capacitate de 0.45 L. 

Concept VP4370 are două trepte de putere, astfel încât veți putea ajusta perfect intensitatea puterii de aspirație pentru a fi potrivită nevoilor dumneavoastră. Acest aspirator de mână necesită aproximativ 4 ore pentru a se reîncărca complet.

Ce este important cand cautam cel mai bun aspirator de mana? 

Autonomia

În cazul aspiratoarelor de mână, durata de funcționare a bateriei este deosebit de importantă atunci când sunteți în căutarea aspiratorului perfect! Un aspirator portabil, fără fir, ar trebui să aibă o autonomie crescută, cu o durată de funcționare mare astfel încât să vă permită să curățați tot spațiul pe care îl doriți dintr-o singură utilizare, fără să fie necesară reîncărcarea dispozitivului.

Puterea de aspirare

Atunci când se achiziționează un aspirator de mână, o altă caracteristică principală pe care trebuie să o avem în vedere este puterea sa de aspirație. Aceasta determină cât de mari pot fi particulele aspirate și cât de eficient va fi aspiratorul de mână în îndepărtarea prafului, particulelor de murdărie din tastatura calculatorului dumneavoastră și în curățirea interiorului mașinii dumneavoastră.

Filtrul

Materialul din care sunt confecționate filtrele de praf este deosebit de important în asigurarea eficienței și calității crescute a aspiratorului dumneavoastră de mână. De preferat este să optați pentru filtre de praf confecționate din material textil, care fie pot fi schimbate cu ușurință, fie sunt ușor de curățat și montat înapoi în suportul aspiratorului.

Umed sau uscat?

În anumite situații deosebite, poate fi necesar să aspirați murdărie umedă sau uscată. Problemele precum ceaiul vărsat nu vor mai fi de actualitate pentru dumneavoastră, atunci când veți alege unul dintre aspiratoarele de mână cu posibilitatea aspirării murdăriei umede!

Accesoriile incluse

Fie că vorbim de peria pentru tapițerie, de acumulatorul care permite conectare la Bricheta Auto sau de vârfuri cu orificii de diferite dimensiuni, este de preferat să optăm pentru kituri de aspiratoare auto care să ne satisfacă necesitățile noastre. Kiturile aspiratoarelor moderne includ și filtre de praf interschimbabile, dar și diverse capete pentru curățarea mobilei și a tastaturii computerului dumneavoastră!

Cel mai bun aspirator de mana – Pareri de pe forum

Ianis Căluian

Concept VP4380 este un aspirator pe care inițial l-am achiziționat pentru soția mea, însă între timp mi-am dat seama că îl pot folosi cu succes și pentru a curăța interiorul mașinii mele. Faptul că nu e nevoie să îl conectez la bricheta auto ca să funcționeze m-a încâtat cel mai mult, deoarece posibilitatea de a provoca un scurtcircuit este destul de mare!”

Felicia Teleanu

„Aveam nevoie de un aspirator portabil pentru tastatura calculatorului meu. Concept VP4380 și-a făcut treaba perfect, tastatura calculatorului meu arată ca nouă și am descoperit de curând că îl pot folosi și pentru a curăța tapițeria canapelei noastre, ceea ce este minunat!”

Lavina Dumitru

„ Cu Bosch BHN24L pot aspira toată bucătăria fără să rămână fără baterie! Este incredibil cât de bine poate aspira acest aspirator de mână, iar peria robotizată este perfectă pentru curățarea părului de animale, atât de pe canapea, cât și de pe haine sau din culcușul acestora!”