Cel Mai Bun Aparat Pentru Electrosocuri – Baston, pistol autoaparare, puternic, profesional (2021)

Lista cu produse de top pentru cel mai bun aparat cu electroșocuri 

Cel mai bun aparat electroșocuri în general: Aparat cu electroșocuri și lanternă 800kv LB-888

Aparatul cu electroșocuri și lanternă LB-888 vă va ajuta în asigurarea propriei apărări în situații dificile, fiind un real ajutor în salvarea vieții dumneavoastră de câini agresivi sau persoane ce vor să vă facă rău.”

Cel mai bun aparat cu electroșocuri și spray iritant:
Lanterna cu electroșocuri și laser BRT-288 și Spray Nato 60 ml

Lanterna cu electroșocuri și laser BRT-288 vine la pachet cu un tub de Spray Nato de 60 de mililitri, compact, ușor de utilizat. Acest pachet vă asigură autoaparărea în cazul în care întâmpinați diverse situații ce vă pun viața în pericol.

Cel mai bun set de electroșocuri multifuncționale:
electroșocuri multifuncționale TW 309

“Uneori poliția nu poate fi suficient de rapidă pentru a vă apăra în momente dificile. Dar
aparatul de electroșocuri TW 309 va fi mereu la îndemâna dumneavoastră, perfect pentru autoapărare, în cazul în care sunteți agresat de un animal sau om violent.”

Cel mai bun aparat cu sirenă integrată: Set 2 electroșocuri TW-10

“Cu setul de două electroșocuri cu descărcare de 400 de KV veți fi în siguranță chiar și pe străzile pustii si întunecate din cartierele cunoscute ca fiind periculoase. Astfel veți putea să mergeți liniștit pe cel mai scurt drum spre casă sau spre lucru. Aparatele cu electroșocuri sunt special concepute pentru autoapărare, iar singura dumneavoastră grijă va fi să le aveti mereu cu dumneavoastră încărcate.”

Alegerile noastre de top pentru cel mai bun aparat electroșocuri 

#1. Cel mai bun aparat cu electroșocuri în general: Aparat cu electroșocuri și lanternă 800kvLB-888

Cel mai bun aparat electroșocuri în general: Aparat cu electroșocuri și lanternă 800kvLB-888

V-ați simțit vreodată lipsit de apărare în momentul unei agresiuni, locuiți într-o zonă periculoasă sau aveți sentimentul că sunteți urmărit? Cu toții ar trebui să ne simțim în siguranță atunci când mergem pe stradă, și nu ar trebui să ne fie frică să fim singuri în mediul exterior.

Cu toate astea, în cazul unei întâmplări nefericite, poliția poate întârzia, iar viața dumneavoastră ar putea fi în mare pericol. Uneori, chiar și cu ani de antrenament în tehnici de autoapărare, este posibil să aveți nevoie de ajutor în ceea ce privește asigurarea siguranței dumneavoastră. Dar nu veți avea întotdeauna pe cineva suficient de bine pregătit alături să vă ajute. 

În aceste situații, aparatul cu electroșocuri și lanternă LB-888 cu descărcare de 800 de kv va reprezenta un real ajutor. Descărcarea mare de electroșocuri va imobiliza atacatorul pentru câteva secunde, fără să afecteze pe termen lung, și este eficient chiar și în cazul unei persoane care poartă haine groase sau din piele.

Este compact, ușor, și la îndemâna dumneavoastră oricând. Mai mult decât atât, acesta vine și cu o husă de protecție și cu un încărcător, astfel că nu va trebui să aveți grija bateriilor în minte ori de câte ori îl veți folosi.

#2. Cel mai bun aparat cu electroșocuri și spray: Lanterna cu electroșocuri și laser BRT-288 și Spray Nato 60 ml

Aveți nevoie de autoapărare, dar vă doriți ceva discret, compact și la îndemână în orice moment al zilei?
Lanterna cu electroșocuri și laser BRT-288 vine la pachet cu un tub de spray Nato de 60 de mililitri. Toate aceste caracteristici vă oferă mai multe șanse de scăpare în cazul unei agresiuni din partea unei persoane sau din partea unui animal. Produsele sunt discrete, ușor de folosit, și vă pot însoți pe durata întregii zile.

Lanterna cu electroșocuri și laser BRT-288 are încorporat un LED pentru a lumina zona, buton pentru activarea laserului roșu și electroșocurile cu descărcare foarte mare, de 8400 de Kv. Îl puteți folosi fără probleme chiar și în cazul în care sunteți o persoană mai neîndemânatică, deoarece aparatul vine cu o siguranță, special pentru a evita pornirea accidentală a electroșocurilor.

Tubul de spray iritant Nato de 60 de mililitri ar trebui să fie suficient pentru o perioadă îndelungată de timp și vă poate apăra în cele mai neașteptate momente. Pachetul conține lanterna reîncărcabilă cu LED și electroșoc, un cablu de alimentare de 220V și un tub de Spray Nato.

#3.Cel mai bun set de electroșocuri multifuncționale: aparat electroșocuri multifuncționale TW 309

Cel mai bun set de electroșocuri multifuncționale: aparat electroșocuri multifuncționale TW 309

Cu setul de nerefuzat format din două electroșocuri multifuncționale TW 309 nu va trebui să vă mai îngrijorați pentru siguranța dumneavoastră vreodată. Acest pachet este special conceput pentru apărarea dumneavoastră, este ușor, compact, extrem de ușor de folosit, și incredibil de practic datorită sistemului special ce permite atașarea aparatului cu electroșocuri la cataramă sau la curea.

Setul este format dintr-un baston cu electroșoc și o lanternă cu electroșoc, ce vă poate ajuta și în luminarea zonei în care vă aflați, dacă este necesar. Nu contează dacă sunteți inferior agresorului sau nu, nimănui nu ar trebui să îi fie încălcate drepturile fundamentale, iar în multe cazuri discuția civilizată nu mai este o soluție în salvarea propriei vieți.

Eliberarea de tensiune este foarte mare, de 2500V ce va imobiliza temporar agresorul. În situațiile de criză, câteva secunde fac diferența dintre viață și moarte, așa că autoapărarea este idispensabilă în ceea ce privește siguranța. Chiar dacă nu ați avut o pregătire anterioară în utilizarea unor astfel de aparate, acest produs vine cu un manual de instrucțiuni pe înțelesul tuturor și vă veți simți în siguranță ori de câte ori ieșiți din casă.

#4.Cel mai bun aparat cu sirenă integrată: Set de două electroșocuri TW-10

Cel mai bun aparat cu sirenă integrată: Set de două electroșocuri TW-10

Dacă sunteți un agent de pază sau securitate, cu siguranță stiți deja cât de util este un aparat destinat apărării, deși ați fost antrenat să faceți față numeroaselor situații dificile. Setul de două aparate de mare putere  cu lanternă și sirenă încorporate descarcă o tensiune de 400 de KV fiecare, reprezentând astfel două produse perfecte împotriva potențialilor atacatori.

Mai mult decât atât, descărcarea electrică este foarte zgomotoasă, fapt ce va ajuta în descurajarea a numeroase tentative de atac. Numai cu setul de două electroșocuri TW-10 veți putea ține situația sub control.

Setul de electroșocuri vine cu un acumulator intern reîncărcabil, un transformator piezo-electric ceramic, o sirenă de 80 db, ce se aude de la o distanță de 25-30 de metri și funcția de lanternă. Cumpărați acest produs și veți deveni fără îndoială cel mai bun agent de pază și securitate din zona dumneavoastră. 

Ce este important când căutăm cel mai bun aparat electroșocuri? 

Descărcarea electrică pe care o are aparatul

Orice electroșoc are o descărcare diferită ce poate satisface nevoile dumneavoastră. De regulă, un aparat cu o descarcare de 800 de kv ar trebui să fie suficientă pentru a imobiliza adversarul pentru câteva secunde. Partea bună în utilizarea unui electroșoc este aceea că nu lasă daune pe termen lung, astfel că nu veți avea sănătatea nimănui pe conștiință în cazul utilizării unui astfel de aparat.

Mărimea aparatului

În funcție de stilul de viață al fiecăruia, preferințele în ceea ce privește dimensiunile electroșocului diferă. Pentru persoanele ce își doresc un aparat de autoapărare mai discret, achiziționarea unui aparat mai compact va fi alegerea ideală. În cazul în care aveți mai mult spațiu în bagaj, un aparat mai mare, cum ar fi un baston cu electroșocuri ar putea fi ideal, întrucât va permite încorporarea unei tensiuni mai ridicate de degajare a electroșocului.

Funcțiile încorporate

Cu toții știm că un aparat multifuncțional este mai eficient, deoarece permite utilizarea acestuia în mai multe scopuri, eliberând bagajul de un volum foarte mare ocupat de multitudinea de aparate destinate fiecărei necesitate. Astfel, un aparat electroșocuri mai practic este unul ce poate încorpora și laser, lanternă, sirena sau alte caracteristici.

Aparatul de siguranță

Suntem de acord că toată lumea are dreptul la securitate și la autoapărare, dar nu cu toții suntem la fel de atenți în ceea ce privește utilizarea obiectelor, și putem face greșeli. Astfel, în cazul persoanelor mai neîndemânatice, preferabilă ar fi achiziționarea unui produs cu o siguranță la pornire, pentru a evita pornirea accidentală a electroșocului.

Vârsta cumpărătorului

Armele de autoapărare sunt interzise copiilor aflați sub vârsta de 18 ani!

Cel mai bun aparat electroșocuri – Păreri de pe forum 

Tiberiu Iordache

“Am achiziționat acum ceva timp aparatul cu electroșocuri și lanternă 800kv LB-888 iar recent am fost nevoit să îl folosesc. Îl recomand cu încredere. Este ușor de folosit și extrem de practic. Te scutește de foarte mult efort irosit într-o luptă corp la corp și nu pune sănătatea nimănui în pericol.”

Marina Popescu

“Nu mă așteptam să am nevoie vreodată de aparatul cu electroșocuri și lanternă 800kv LB-888 pe care soțul meu mi l-a cumpărat de Crăciun anul trecut, dar de atunci mi-a salvat viața de cel puțin trei ori. Doamnelor, trăim într-o lume extrem de nesigură, și este cazul să ne apărăm și noi, că nu o să scăpăm cu o față frumoasă. Chiar din contră, asta ne poate aduce problemele, mai ales pe timp de noapte.”

Andrei Manole

Am cumpărat Lanterna cu electroșocuri și laser BRT-288 și Spray Nato 60 ml pentru a mă apăra, după ce am fost atacat de un nebun pe stradă când mă întorceam de la cumpărături. Nu eram sigur dacă ar trebui să îl cumpăr sau nu pentru că asemenea lucruri ți se întâmplă o dată în viață. Cel puțin asta am crezut, până să văd de câte ori am fost agresat de atunci. 

Sincer, nu pot spune că mă vedeam în stare să folosesc un asemenea aparat, dar era mai probabil să mă ajute un aparat cu electroșocuri decât mușchii mei de grisină, eu având 40 de kilograme la varsta de 30 de ani și la înălțimea de 1.70 m. Dar totul a decurs bine datorită produsului menționat. 

Sprayul este foarte bun, niciodată nu știi când ai nevoie de el, și dacă nimerești bine, ești ca și scăpat de problemă. Atât doar să nu te prindă. Dar pentru asta e aparatul cu electroșocuri, nu? Dacă te prinde, aparatul va imobiliza atacatorul pentru câteva secunde, deci cu siguranță scapi. Dar aveți grija cum le folosiți, sunt totuși arme, nu jucării.”

Marioara Cucușca

“Trebuie să fiu de acord cu Andrei Manole, eu am folosit  Lanterna cu electroșocuri și laser BRT-288 și Spray Nato 60 ml ca să mă apăr de fostul meu soț. Tot felul de nebuni pe lumea asta. Ce sa faci altceva decat să te aperi? Plus de asta, aparatul e foarte ușor de utilizat, eu l-am folosit pe al meu fără nicio problemă.”