Cei mai buni adidasi de alergat pe asfalt – confortabili, eleganti (2021)

Lista cu produse de top pentru cei mai buni adidași de alergat pe asfalt

Cei mai confortabili pantofi de alergat: Pantofii Nike Revolution 5

“Cu pantofii de alergare Nike Revolution 5 pentru bărbați, veți arăta impecabil și vă veți simți confortabil de fiecare dată când ieșiți la alergat. Sunt niște pantofi ușori, negri, din material textil majoritar ce vă vor însoți în activitățile fizice în orice sezon.”

Cei mai eleganți pantofi de alergat: Adidașii Nike Runallday 2

“Dacă sunteți o persoană activă, cu un job ce necesită atât un aspect elegant cât și mobilitate în mișcare, pantofii negri pentru bărbați Nike Runallday 2 cu profil jos sunt cea mai bună alegere. Cu acesti pantofi de alergare pe asfalt vă veți putea deplasa rapid și ușor pe distante lungi, vă veți simți bine toată ziua și veți scăpa de bătăile lăsate de acei pantofi incomozi dar eleganți.”

Pantofii de alergat cu cea mai groasă talpă: Puma RS-X SUPER

“Sunteți o persoană atrasă de activitățile fizice în aer liber, dar asfaltul sau pietrișul vă rănesc picioarele și vă îngreunează mișcarea pe parcursul zilei? Cu pantofii de alergare Puma RS-X SUPER puteți uita de aceste probleme. Datorită tălpii groase, dintr-un material ușor, vă veți putea deplasa pe distanțe lungi fără să simțiți pietrele de pe asfalt ranindu-vă.”

4. Cei mai buni pantofi pentru alergare unisex: Puma RS-X Bold

“Pentru cunoscătorii ce aleg în primul rând calitatea, dar care nu vor să își bată capul cu numeroase detalii legate de pantofii de alergare, cea mai bună alegere este Puma RS-X Bold. Sunt o pereche de pantofi unisex, confortabili ce vă vor proteja picioarele de duritatea asfaltului și de potențialele obstacole întâlnite datorită tălpii groase dintr-un material ușor și flexibil.”

5.Cei mai flexibili pantofi pentru alergare:Threadborne Push

“Pentru amatorii de activități fizice în aer liber, care își doresc o pereche de pantofi pentru alergare ușori, flexibili ce vor atrage toate privirile, adidașii Threadbone Push sunt alegerea ideala. Design-ul special conceput cu detalii vibrante pe un material textil negru este special conceput pentru persoanele care își doresc comoditate și un aspect frumos la un preț accesibil.”

6.Cei mai buni pantofi de alergare pentru copii:
Nike Tanjun

“Pentru cei mici, alergarea pe asfalt poate fi o adevărată provocare, ținând cont de pielea lor sensibila, neobișnuita cu materialele dure. În acest sens, Nike vine în ajutor cu modelul special conceput pentru copii
Nike Tanjun. Produsul este realizat dintr-un material textil, lejer pentru copii, iar talpa flexibilă este menită să amelioreze impactul cu asfaltul din timpul alergării.”

7. Cei mai ușori pantofi pentru alergare: Adidas Performance Run Falcon

“Pentru cei care își doresc o pereche de pantofi pentru alergare ușori ca un fulg, Adidas vine cu produsul perfect: Adidas Performance Run Flacon. Special concepuți pentru copii, cei mici nu vor mai avea de-a face cu bătăile de la încălțămintea incomodă, bucurându-se de viață și alergând oriunde, cu incredibilii adidași anterior menționați.”

Alegerile noastre de top pentru cei mai buni adidași de alergat pe asfalt

#1. Cei mai confortabili pantofi de alergat: Nike Revolution 5

Cei mai buni adidasi de alergat: Nike Revolution 5

Cu aceasta pereche de adidași pentru alergat vor fi satisfăcute toate cerințele clienților, de la experții ce aleargă de performanță, până la cei mai sensibili alergători, care au probleme frecvente din cauza adidașilor incomozi sau a talpii neadecvate pentru alergat. Numai cu adidașii Nike Revolution 5, veți avea cea mai frumoasă experiență la alergare. 

Sunt foarte confortabili și extrem de ușori, construiți dintr-un material textil, menit să aerisească piciorul în timpul activității fizice.În mod miraculos, calitatea superioară a acestui produs reușește să facă acești pantofi pentru alergare alegerea perfecta indiferent de anotimp, de la cele mai călduroase zile de vară, până la serile mai reci de iarna.

 Mai mult decât atât, designul special conceput, se va potrivi inedit cu toate articolele vestimentare de sport, indiferent de culori, deoarece adidașii Nike Revolution 5 sunt negri, simpli, cu logo-ul firmei de culoare neagră imprimat în lateral, pe materialul textil. Cu această pereche de adidași veți fi in trend și vă veți simți bine în timpul activităților fizice, indiferent de temperatura sau de obstacolele drumului pe care alegeți să alergați.

#2. Cei mai adidasi pantofi de alergat: Pantofii Nike Runallday 2

Dacă vă considerați o persoană activă, dar care este pasionată de modă si care are afinități pentru fashion chiar și în timpul activităților fizice, adidașii negri meniți bărbaților Nike Runallday 2 cu profil jos vor fi cu siguranță articolul preferat din colecția dumneavoastră de încălțăminte.

Datorită tehnologiei special concepute pentru protejarea tălpilor în timpul mersului îndelungat sau alergării pe asfalt, alături de un design inedit, simplu și plăcut, veți putea asorta adidașii cu orice ținută.

Se potrivesc atat la îmbrăcămintea specială pentru sport, până la un costum elegant pentru un job pretențios. Dacă vă regăsiți în categoria persoanelor ce vor să arate bine și să rămână active la locul de muncă pantofii Nike Runallday 2 vor reprezenta o alegere inedită.

Mai mult decât atât, acesti adidași vă vor ușura considerabil munca dacă sunteți nevoit să mergeți distanțe lungi în fiecare zi. Arătați impecabil și simțiți-vă bine cu perechea elegantă de adidași pentru alergare pe asfalt
Nike Runallday 2.

#3. Pantofii de alergat cu cea mai groasă talpă: Puma RS-X SUPER

Adidasi de alergat cu cea mai groasă talpă: Puma RS-X SUPER

De data aceasta ne adresăm în special doamnelor, ce doresc siguranță și lejeritate în timpul alergării, dar și un design ce să atragă toate privirile. Dacă vă regăsiți în descrierea aceasta, noi știm deja că pantofii pentru alergare Puma RS-X SUPER sunt cea mai bună alegere pentru dumneavoastră. Aspectul adidașilor este inedit, complet unic pe piața actuală, cu o combinație impresionantă de lila și alb, ce vă va încadra în categoria de fashion numaidecât.

 Talpa acestui produs este un vis pentru picioarele dumneavoastră, fiind o talpă groasă, menită să protejeze de posibilele obstacole întâlnite în timpul alergării, cum ar fi pietre sau crengi ale copacilor, dar și de cioburi și sârme ce vă pot pune sănătatea în pericol. 

Materialul din care este făcută talpa este, în același timp extrem de ușor, special pentru a vă îmbunătăți experiența alergării. În plus, adidașii vă vor păstra picioarele aerisite în timpul activităților fizice datorită materialul textil din care sunt construiți. Cu pantofii pentru alergare Puma RS-X SUPER aveți asigurate protecția, plăcerea și frumusețea în timpul alergării realizate în aer liber.

#4. Cei mai buni adidasi de alergat unisex: Puma RS-X Bold

Cei mai buni adidasi de alergat unisex: Puma RS-X Bold

Pentru cei ce își doresc calitate la un preț accesibil dar care au dificultăți în a alege cei mai buni adidași dintr-o gama foarte largă de încălțăminte pentru alergare, cea mai bună alegere va fi cu siguranță perechea de adidași Puma RS-X Bold. Sunt o pereche de adidași unisex, potriviți pentru oricine, și sunt de o înaltă calitate ce vor mulțumi toate tipurile de persoane.

Talpa adidașilor este una perfectă pentru toate tipurile de teren, și are o formă special concepută pentru a proteja și cele mai neindemânatice persoane, stabilizând echilibrul în mod uniform pe toată suprafața călcată. Este realizată dintr-un material ușor, flexibil și antiaderent, special pentru a preveni alunecările, înțeparea în diverse obiecte întâlnite pe drum și dezechilibrul întâlnit în denivelarile de teren.

 Mai mult decât atât, piciorul va fi aerisit deoarece materialul din care sunt făcuți adidașii este unul textil, menit să prevină transpirația. În plus, modelul este unul cu profil jos, pentru a permite mobilitatea gleznei în mișcare iar modelul este unul potrivit atât pentru doamne, cât și pentru domnii dornici să desfășoare activități fizice, adidașii fiind albi, cu câteva detalii violet și verde. Închizătoarea este cu șiret, acesta fiind menit să potrivească adidasul pe orice formă de picior, fie el mai îngust sau mai lat.

#5. Cei mai flexibili pantofi pentru alergare: Threadborne Push

Pentru orice amator de sport, ce își dorește o pereche de adidași pentru alergare flexibili, ușori și practici, cea mai bună alegere este perechea de adidasi de alergat Threadborne Push. Talpa este făcută dintr-un material ușor, moale, extrem de flexibil și subțire, menit să ofere mobilitate maximă de mișcare a piciorului fără a deteriora încălțămintea. 

Sunt construiți dintr-un material textil, ușor ce permite aerisirea piciorului pe durata antrenamentului iar închiderea cu șiret menită să se muleze pe orice format de picior. În plus, designul adidașilor Threadborne Push este unul unic, cu detalii vibrante de turcoaz și portocaliu pe un textil negru, creând astfel un contrast ce va atrage subtil atenția asupra dumneavoastră.

Veți avea parte de o experiență minunată pe parcursul activității fizice iar adidașii Threadborne Push vă vor proteja picioarele și vă vor permite marea libertate de mișcare.

#6. Cei mai buni pantofi de alergare pentru copii: Nike Tanjun

Cu toții știm că cei mici sunt mult mai sensibili decât adulții, iar pielea lor este mult mai fragilă, fiind mai vulnerabili la mediul exterior. Totuși, activitatea fizică nu trebuie evitată sub nicio formă, indiferent de vârstă, iar adidașii Nike Tanjun vin în acest sens cu un ajutor în protejarea tălpilor fine ale copiilor în timpul alergării pe asfalt. 

Materialul adidașilor este majoritar textil, cu talpă moale, special concepută pentru a ameliora impactul picioarelor cu asfaltul, permițând copiilor să se miște în aer liber fără a avea grija rănirilor. Cu perechea de adidași Nike Tanjun, copilul dumneavoastră se va bucura de viață, va fi confortabil întreaga zi iar picioarele nu vor transpira, datorită materialului capabil să le aerisească. 

Flexibilitatea este una foarte mare, datorită tehnologiei inovatoare utilizată. Închiderea cu șiret va permite modelarea adidașilor pe orice tip de picior. Culoarea gri, cu imprimeul logo-ului fucsia, au fost special alese pentru a vă salva pe dumneavoastră de frecvența spălării adidașilor, aceștia nefiind deloc pretențioși.

#7. Cei mai ușori pantofi pentru alergare: Adidas Performance Run Falcon

Cei mai ușori pantofi pentru alergare: Adidas Performance Run Falcon

Ați simțit vreodată disconfortul bătăilor unor pantofi incomozi la alergare? Ați fost vreodată în ipostaza în care nu ați putut alerga la performanța obișnuită din cauza unor adidași prea grei și rigizi? Dacă răspunsul este ,,da” atunci perechea de pantofi Adidas Performance Run Flacon vine în ajutorul dumneavoastră. Cu acest produs puteți uita de bătături și sângerările cauzate de frecarea inadecvată a piciorului de pantof. 

Mai mult decât atât, acești pantofi vă vor proteja picioarele fără să îi simțiți în picioare, atât sunt de ușori și confortabili! Materialul textil menit să aerisească piciorul va oferi flexibilitate în mișcare iar talpa dintr-un material special este moale și ușoară, menită să protejeze tălpile de eventualele obstacole fără a îngreuna mersul.

 Destinați mai ales copiilor, Adidașii vin în culoarea bleumarin și vor oferi comoditate și un aspect curat și frumos, permițând copiilor să se bucure de activitatea fizică fără a cunoaște durerea bătăilor cauzate de încălțămintea inadecvată.

Ce este important când căutăm cei mai buni adidași de alergat pe asfalt?

Materialul adidașilor

Pentru alergare, adidașii trebuie să ofere aerisire și mobilitate piciorului, având astfel libertatea de mișcare. Pentru alergare, cel mai bun material din care pot fi făcuti pantofii este cel textil, deoarece este comod și ușor, evitând astfel pericolul de a strânge piciorul.

Talpa

Pentru alergarea pe asfalt, talpa adidașilor trebuie să fie una specială, care să poată proteja cu succes piciorul și care să nu încurce în mișcare, și în același timp să fie făcută dintr-un material ușor, pentru a nu îngreuna alergarea. Dat fiind faptul că asfaltul este extrem de dur, pentru a evita eventualele bătături este foarte important ca talpa adidașilor sa fie una cât mai moale.

Mai mult decât atât, pe asfalt nu pot fi prevenite toate obstacolele, acestea fiind cioburi, crengi ale copacilor, pietre și alte obiecte ascutite. Pentru siguranța dumneavoastră, este necesar să alegeți o talpă suficient de groasă pentru a nu pătrunde nimic prin ea.

Tipul de închizătoare

Pentru copiii care nu știu să se lege la șireturi, indicat este să folosească încălțămintea cu arici. Pentru cei mari, în schimb, cea mai bună alegere este închizătoarea cu șireturi, deoarece permite mularea adidasului pe formatul piciorului, putând regla astfel chiar și micile erori în alegerea mărimii potrivite.

Mărimea

La fel ca pentru orice alt tip de încălțăminte, este necesar să alegeți mărimea potrivită pentru dumneavoastră, și nu una mai mică sau mai mare, deoarece orice diferență poate îngreuna semnificativ alergarea.

Stilul adidașilor

Deși în ultimul timp au fost la mare căutare adidașii cu un profil înalt, care să acopere gleznele, aceste tip de încălțăminte va crea un mare disconfort în timpul alergării deoarece nu permite mișcarea constantă a piciorului. Cea mai bună alegere este o pereche de adidași cu un profil jos, ce au un decupaj special pentru glezne, lăsându-le libere.

Cei mai buni adidași de alergat pe asfalt – Păreri de pe forum

Marian Iulian

“Am cumpărat recent adidașii pentru alergae pe asfalt Nike Revolution 5 și trebuie să recunosc faptul că sunt foarte mulțumit. Au venit repede iar mărimea este cea potrivită. Am alergat cu ei și abia de i-am simțit în picioare. Se vede că sunt calitativi și îi voi purta o lungă perioadă de timp.”