Cel mai bun aparat de aer conditionat – pareri, forum

Lista cu produse de top pentru aparate de aer conditionat

Cel mai bun aparat de aer condiționat în general: LG Standard 12000 BTU

„Acest aparat este proiectat pe baza unei tehnologii revoluționare a invertorului, foarte eficientă, iar garanția acestuia este de 10 ani. Este silențios și aparține clasei de energie A++.”

Cel mai inteligent aparat de aer condiționat: Star-Light 9000 BTU

„Acest aparat poate fi controlat prin intermediul Wi-Fi de pe telefonul mobil, este inovativ și inventiv, iar eficiența sa va răcori casa în 30 de min.”

Cel mai performant aparat de aer condiționat: TESLA, 12000 BTU

„Acest aparat de la Tesla are funcția de a curăța aerul în 3 pași, are capacitatea de a îndepărta umezeala rămasă în interior și împiedică înmulțirea bacteriilor.”

Alegerile noastre de top pentru aparatele de aer conditionat

#1. Cel mai bun aparat de aer condiționat în general: LG Standard 12000 BTU

LG Standard 12000 BTU este un sistem de aer condiționat destinat exclusiv persoanelor care ar prefera să nu se gândească de două ori la calitate, eficacitate și fiabilitate. În același timp putem spune că este un sistem de aer condiționat cu un plan de ultimă generație care încorporează cele mai bune capacități și tehnologii de ultimă oră, astfel încât să puteți obține mediul ideal în propria casă, cu cheltuieli nesemnificative și în cel mai scurt timp.

Acest aparat are, în general, o eficiență energetică excelentă, deoarece folosește un agent frigorific cu capacitate ecologică, cu consistență și vâscozitate reduse, motiv pentru care sistemul de aer condiționat folosește cu 30% mai puțină energie pentru a garanta temperatura ideală. În plus, coordonează un compresor invertoar silențioasă care aduce în față diverse avantaje pe care le puteți vedea din utilizarea principală: utilizarea redusă a energiei și un grad redus de vibrații, astfel încât să o puteți utiliza discret. 

Wi-Fi-ul standard LG oferă o limită de răcire / încălzire de 12000 BTU și este destinat camerelor cu dimensiuni de până la 40 mp. Utilizat la cea mai mare treaptă, consumul va fi de 1080 W / oră pentru capacitatea de răcire și 1050 W / oră pentru încălzire. Proporția ocazională de productivitate energetică a acestei unități este foarte mare, peste 6,6 pentru răcire și 4 pentru încălzire, ceea ce implică faptul că sistemul de aer condiționat poate fi încadrat în clasa energetică A++, cu o utilizare anuală normală de 350 Kw.

#2. Cel mai inteligent aparat de aer condiționat: Star-Light 9000 BTU

Star-Light 9000 BTU este un sistem de control al climatizării, versatil, iar beneficiul extraordinar al acestui aparat este posibilitatea de a răci câteva camere cu ajutorul lui. Este extrem de simplu de mutat dintr-un loc în altul, începând cu o cameră, apoi pe următoarea, pe motivul că are roți de transport, extrem de sigure.

Sistemul de control al climei Star-Light 9000 BTU este prevăzut cu o limită de reglare a temperaturii de 9000 BTU, ceea ce îl face rezonabil pentru camere cu suprafețe undeva în intervalul de 12 și 18 mp. Simultan, trebuie amintit că aparține de clasa de productivitate energetică A +.

Montarea aparatului este extrem de simplă, nu este necesar să apelați un anumit specialist. Aparatul depinde de două capacități semnificative: capacitatea de răcire și capacitatea de încălzire. Evident, li se adaugă alte capacități utile, de exemplu:

Dezumidificare – permite eliminarea umezelii exorbitante din aer, împiedicând ulterior dezvoltarea mucegaiului.

Ceas – face posibilă programarea mișcării aparatului așa cum este indicat de orele setate.

Autoanaliza – distinge orice problemă care s-ar putea întâmpla la el, inclusiv scurgerile de agent frigorific.

Mod de odihnă – previne modificările neașteptate ale temperaturii și garantează o activitate calmă.

Aparatul de aer condiționat are o configurație de ultimă oră, având o carcasă albă.

#3. Cel mai performant aparat de aer condiționat: TESLA, 12000 BTU

Schimbările de mediu pot fi un factor semnificativ în alegerea în ceea ce privește achiziționarea unui dispozitiv multifuncțional de răcire și încălzire. 

Datorită sistemului de control al climatizării Tesla 12000 BTU, care este unul dintre dispozitivele rapide, cu capacități și elementele esențiale, ne-a convins că este o alegere foarte bună pentru acele persoane care doresc performanță.

Albul înseamnă onorabilitate, noutate și un contur cromatic care se potrivește în orice stil de cameră. Pe această linie, acest Tesla 12.000 BTU, purtând un alb perfect și cu dimensiuni normale, care nu deranjează, poate fi considerat un aparat decent. 

Simplitatea cu care Tesla 12000 BTU reacționează la comenzi,  folosind controlerul inclus, căruia i se oferă un senzor de bază astfel încât să funcționeze rapid este destinat să țină pasul cu temperatura ideală din spațiul dvs. 

Ce este important cand cautam un aparat de aer conditionat?

Amperaj 

Multe camere au circuite pentru un total de 15 amperi de electricitate. Cu excepția cazului în care spațiul în care instalați aparatul de aer condiționat are o linie electrică dedicată, luați notă de amplificatoarele unității, variind de la 5 la 15 sau mai mult. Aparatele de aer condiționat mari cu 12 până la 15 amperi pot declanșa arderea întrerupătorului. În acest caz, este posibil să aveți nevoie de o linie dedicată.

Dezumidificare

Această măsurare vă oferă o estimare aproximativă a cantității de umiditate pe care unitatea o elimină din aer. Poate varia de la o unitate pe oră până la 10. Unitățile cu un nivel mai ridicat sunt cele mai bune pentru cei care locuiesc în zone cu umiditate ridicată.

Eficiență

Pentru a afla cât de eficient este un model privind energia, uitați-vă la Evaluarea Eficienței Energetice (EER) a producătorului, care este BTU (cunoscută și sub numele de ieșire de răcire) împărțită la consumul de energie în wați-oră. În teorie, cu cât este mai mare ratingul de eficiență, cu atât veți cheltui mai puțin pe facturile de energie electrică de acasă. 

Raportul de eficiență energetică combinată (CEER) este o măsură a energiei utilizate atunci când unitatea funcționează, precum și când este în modul de așteptare.

Aparate de aer conditionat – Pareri de pe forum

Maria Pop

„Am achiziționat LG Standard 12000 BTU în urmă cu o lună. Este excelent. Se descurcă de minune cu temperaturile ridicte din casă și răcește imediat toate încărperile.”